Dondurulmuş 2. Gün embriyosu transferi olanlar burdamı

Kuşum funda hoca da oldun o zaman transfer sen de amh kaçtı teste kaç gün kaldı belirtin var mı
Evet Funda hanım yaptı transferi amh 0,13 tü geçen yıl sonra bir daha bakılmadı hiç teste 8 günüm var şuan sadece aniden adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor

Evet Funda hanım yaptı transferi amh 0,13 tü geçen yıl sonra bir daha bakılmadı hiç teste 8 günüm var şuan sadece aniden adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor
Beklemek çok zor çok şükür buralara geldik çok şükürki hersey yolunda gitti bak ne güzel tarafindan bakalim hep olumlu olalım tomay asla farkli düşünmek yok hepimizin pozitif çıkacak bak Görür sün benimde 8 gün var dua edelim insallah kucaklarimiz dolacak ikimizde ikiz olur insalllah

Benim amh 0.13 taze transfer mi oldun yaşın kacti ilk deneme mi
33 yaşındayım dondurulmuş transfer oldum çünkü yumurta toplama zamanı çok fazla klomen kullanmıştım Funda hanım rahim duvarın klomenden dolayı bozulmuştur dondurup yapalım dedi

Ayyy inşallah sırayla pozitif haberleri yazarız şuraya gerçekten en çok opuya girerken stres olmuştum çünkü daha önce yumurtalarım boş çıkmıştı şimdi tek bir yumurtanın 2. Güne gelmesi ve transferi falan benim için bu bile mucize gibi

Kuzum ben 5 defa opunoldum hepsi boş çıktı bir tek bu yumurta dolu çıktı o da 2. Gün de donduruldu başka da embriyom yok

Çift embriyo transferi mi oldum demiştin sen

Kuzum ben 5 defa opunoldum hepsi boş çıktı bir tek bu yumurta dolu çıktı o da 2. Gün de donduruldu başka da embriyom yok
Öylemi bu çok iyi bir gelişme seni o kadar iyi anlıyorum ki boş çıktığındaki hayal kırıklığı çok kötü iyiki pes etmemiş tekrar tekrar denemişsin inşallah sımsıkı tutunur sana

Kızlar sanırım en erken transferi ben oldum 15 inde oldun bana 28 inde test yapmamı söyledi doktor ama ben evde daha öncesinde idrar testi yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…