- 5 Haziran 2017
- 166
- 57
- 34
Kuzum çift olduğu için bence erken test demişler çıkar zatenEvet canım çift
Evet Funda hanım yaptı transferiKuşum funda hoca da oldun o zaman transfer sen de amh kaçtı teste kaç gün kaldı belirtin var mı
Benim amh 0.13Evet Funda hanım yaptı transferiamh 0,13 tü geçen yıl sonra bir daha bakılmadı hiç teste 8 günüm var şuan sadece aniden adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor
Beklemek çok zor çok şükür buralara geldik çok şükürki hersey yolunda gitti bak ne güzel tarafindan bakalim hep olumlu olalım tomay asla farkli düşünmek yok hepimizin pozitif çıkacak bak Görür sün benimde 8 gün var dua edelim insallah kucaklarimiz dolacak ikimizde ikiz olur insalllahEvet Funda hanım yaptı transferiamh 0,13 tü geçen yıl sonra bir daha bakılmadı hiç teste 8 günüm var şuan sadece aniden adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor
33 yaşındayım dondurulmuş transfer oldum çünkü yumurta toplama zamanı çok fazla klomen kullanmıştım Funda hanım rahim duvarın klomenden dolayı bozulmuştur dondurup yapalım dediBenim amh 0.13taze transfer mi oldun yaşın kacti ilk deneme mi
Ayyy inşallahBeklemek çok zor çok şükür buralara geldik çok şükürki hersey yolunda gitti bak ne güzel tarafindan bakalim hep olumlu olalım tomay asla farkli düşünmek yok hepimizin pozitif çıkacak bak Görür sün benimde 8 gün var dua edelim insallah kucaklarimiz dolacak ikimizde ikiz olur insalllah
Senin durum nasıl canım taze transfermiBenim amh 0.13taze transfer mi oldun yaşın kacti ilk deneme mi
Kuzum ben 5 defa opunoldum hepsi boş çıktı bir tek bu yumurta dolu çıktı o da 2. Gün de donduruldu başka da embriyom yokAyyy inşallahsırayla pozitif haberleri yazarız şuraya gerçekten en çok opuya girerken stres olmuştum çünkü daha önce yumurtalarım boş çıkmıştı şimdi tek bir yumurtanın 2. Güne gelmesi ve transferi falan benim için bu bile mucize gibi
Çift embriyo transferi mi oldum demiştin senAyyy inşallahsırayla pozitif haberleri yazarız şuraya gerçekten en çok opuya girerken stres olmuştum çünkü daha önce yumurtalarım boş çıkmıştı şimdi tek bir yumurtanın 2. Güne gelmesi ve transferi falan benim için bu bile mucize gibi
Öylemi bu çok iyi bir gelişmeKuzum ben 5 defa opunoldum hepsi boş çıktı bir tek bu yumurta dolu çıktı o da 2. Gün de donduruldu başka da embriyom yok
Hayır tek embriyo benim başkada yok zatenÇift embriyo transferi mi oldum demiştin sen
Allah yüzümüzü güldürur inşallahHayır tek embriyo benim başkada yok zaten
Amin inşallahAllah yüzümüzü güldürur inşallah
Hayır iki tane konulduHadi ya tek embriyo konmuştu değil mi
Senin ve papatyanın çift embriyo konulmuş benle tomay tek embriyo konulmuş çift embriyo olduğu için kaçıncı gün test yapcanizHayır iki tane konuldu
Ben17 sinde transfer oldu 27.sinde yapacakmışım 27 eylul dediler .. banada 10 gün çok erken geldi bilemedim yaSenin ve papatyanın çift embriyo konulmuş benle tomay tek embriyo konulmuş çift embriyo olduğu için kaçıncı gün test yapcaniz
Hastaneden aradilar nasilsiniz diye kasik ağrısını falan sordum herseye yuvarak cevaplar veriyorlar anlamadim gittiBen17 sinde transfer oldu 27.sinde yapacakmışım 27 eylul dediler .. banada 10 gün çok erken geldi bilemedim ya
Çok mu ağrın var benim ara ara adet sancısı gibi oluyor ama önemsememeye çalışıyorumHastaneden aradilar nasilsiniz diye kasik ağrısını falan sordum herseye yuvarak cevaplar veriyorlar anlamadim gittiparol yada minoset kullanabilirsiniz dediler ❤ ❤