- 5 Haziran 2017
- 166
- 57
- 34
2. Gün embriyosu bizlerin4 gün benim sizin ?
Arada bir adet olacak gibi ağrı olup geçiyor kısa süreli oluyorAgrin sizin var mı senin
Ne yaptın cnm bugün kan verecektin sonuç belli mi ?Yaptım ama belli belirsiz canım yaa bu gün 9 cu gün 2 ci gün emriyosu geçen ocak ayındada 5 ci gun blast transferimin 7.8.9 cu günlerde ayni boyle çıkmıştı hamile kalmıştım kanda 12ci günde pozitifi görmüştüm 55 çıkmıştı 2 kan tahlili yükselmedi degerlerim sence umutlanmaliyim .. 5 ci gün emriyosuna göre Bugün 6.ci gün olmus oluyor ne düşüneceğimi bilmiyorum
Kuzum kaç çıktı ilk denememiydiBenim kan sonucum çıktı kızlar maalesef negatif nasip değilmiş inşallah sizlerin pozitif olur
Kuzum kaç çıktı ilk denememiydi
Hiç bilmiyorum ben Funda hanımdan memnunum şuan için biraz ara vermeyi düşünüyorum aslında daha önce tavmergen e gidiyordum ordan pek memnun kalmadım transfer aşamasına bile gelememiştim Funda hanımıda değiştirmek istersem İrenbe yi düşünebilirim bu seferBebeğim 2. Yi de funda hoca da mı devam ediceksin memnun musun tepecik Ahmet hocayı çok övüyorlar hem rapor da kullanabilirsin
Anlad canım irenbe de fiyatlar nasıl acaba maddi olarak ta biz baya sarsildikHiç bilmiyorum ben Funda hanımdan memnunum şuan için biraz ara vermeyi düşünüyorum aslında daha önce tavmergen e gidiyordum ordan pek memnun kalmadım transfer aşamasına bile gelememiştim Funda hanımıda değiştirmek istersem İrenbe yi düşünebilirim bu sefer
Malesef bizde öyleyiz zaten en büyük sorun maddiyat oluyor yoksa hiç bıkmadan defalarca denersin inşallah gerek kalmaz doğal yoldan mucize yaşarım senin test gününde yaklaşıyor varmı bi belirti veya test yaptın mı hiçAnlad canım irenbe de fiyatlar nasıl acaba maddi olarak ta biz baya sarsildik
hayır hiçbir belirtim yok ağrım sızım bel ağrısı hiçbiri yok ben test yapmadım o kaset testlerden nefret ediyorum yüzlerce yaptım bir kere bile pozitif olmadı diye belki saçma ama öyle korkuyorumMalesef bizde öyleyiz zaten en büyük sorun maddiyat oluyor yoksa hiç bıkmadan defalarca denersin inşallah gerek kalmaz doğal yoldan mucize yaşarım senin test gününde yaklaşıyor varmı bi belirti veya test yaptın mı hiç
En garantisi kan testi günü gelince yaptırırsın inşallah pozitif haberini alırsınhayır hiçbir belirtim yok ağrım sızım bel ağrısı hiçbiri yok ben test yapmadım o kaset testlerden nefret ediyorum yüzlerce yaptım bir kere bile pozitif olmadı diye belki saçma ama öyle korkuyorum
Hayırlısı olsun canım inş en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınBenim kan sonucum çıktı kızlar maalesef negatif nasip değilmiş inşallah sizlerin pozitif olur
Senin test günün ne zaman mariaaHayırlısı olsun canım inş en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın
dün doktorum aradı perşembe test olucakmışım işten sonra gideceğim ama negatif yani öyle hissediyorum bakalımSenin test günün ne zaman mariaa
inşallah pozitif yazarsın buraya senin çift embriyo idi şansın daha yüksekdün doktorum aradı perşembe test olucakmışım işten sonra gideceğim ama negatif yani öyle hissediyorum bakalım
Bu benim ikinci denemem ikisinde de çift embriyo konulduinşallah pozitif yazarsın buraya senin çift embriyo idi şansın daha yüksek
Merhaba canım transfer oldun mumerhaba,
size transfer yapıldı mı? sonuç nedir?
benimde 2. gün dondurulacak , 16 yumurtadan 2 tanesi döllenmiş ve 2.gün (yarın) donduracaklarmış
kuzum sen test oldun muRabbim saglikla kucaguna almak nasip etsin sürecinden biraz bahsedermisin banada moral olur ben 2.ci gün emriyosu dun transfer edildiinşaallah tutunur rabbim ol der oluverir