- 5 Haziran 2017
- 166
- 57
- 34
Hayırlısı olsun inşallahResimdekınden daha koyu canım çekemedım ama iğne etkiside olabılır
Hayırlı haberlerinj bekliyoruz canımSali yapacam canim kanda .. yarin sabah test yapmayi düşünüyorum . dün sabah yaptım basit testlerden zaten çıkmayacaktı negatif çıktı
Cumartesi transfer oldum gelmeden önce duşa girin dediler. Pazarteside duş aldım 2 gün bekledimKızlar ne zaman banyo yaptınız transferden sonra
Selam canım estrofem progestan ve kan sulandırıcı verdi iğne troid ilâcı kullaniyorum folik asit kullaniyorum hayırlısı allah'tan canım.. ilaclarin etkisi çok etkisi var Bende yazilan hersey var hayırlısı rabbimden dua duaBenim doktorum kan sulandırıcı vermedi sadece fitil ve estrofem.neye göre veriliyor acaba sizler kullanıyor musunuz
Bende her belirti var kasik agrisi rahim kramplar göğüs hassasiyeti 2 kati oldular... sende belirtiler neler yaşadın belirtiler nelerdi herkeste farkli imis sabah test yapacamSelam canım estrofem progestan ve kan sulandırıcı verdi iğne troid ilâcı kullaniyorum folik asit kullaniyorum hayırlısı allah'tan canım.. ilaclarin etkisi çok etkisi var Bende yazilan hersey var hayırlısı rabbimden dua dua❤
Geceleri ben de ağrı oluyor kasıkta ama ben vajinadan atılan fitile bağlıyorum sanki o yapıyor adet olcakmış gibi hissediyorum. Bide bugün göğüslerimde çok hassasiyet oldu şişti yarın ben de mi alsam düşnüyorum erken gebelik testiBende her belirti var kasik agrisi rahim kramplar göğüs hassasiyeti 2 kati oldular... sende belirtiler neler yaşadın belirtiler nelerdi herkeste farkli imis sabah test yapacam
Cuma günü kaset testlerden baktım negatif çıktıBende her belirti var kasik agrisi rahim kramplar göğüs hassasiyeti 2 kati oldular... sende belirtiler neler yaşadın belirtiler nelerdi herkeste farkli imis sabah test yapacam
Cuma günü kaset testlerden baktım negatif çıkti
Yarin tekrar yap ben yapacam.. erken çıkaranlardan varmis onlardan aldimCuma günü kaset testlerden baktım negatif çıktı
Bize de at canım resmini merak ederizYarin tekrar yap ben yapacam.. erken çıkaranlardan varmis onlardan aldim❤ ...
Kuzum yaptın miYarin tekrar yap ben yapacam.. erken çıkaranlardan varmis onlardan aldim❤ ...
Yaptım ama belli belirsiz canım yaa bu gün 9 cu gün 2 ci gün emriyosu geçen ocak ayındada 5 ci gun blast transferimin 7.8.9 cu günlerde ayni boyle çıkmıştı hamile kalmıştım kanda 12ci günde pozitifi görmüştüm 55 çıkmıştı 2 kan tahlili yükselmedi degerlerim sence umutlanmaliyim .. 5 ci gün emriyosuna göre Bugün 6.ci gün olmus oluyor ne düşüneceğimi bilmiyorumKuzum yaptın mi
Bozma moralini yarın kan tahlili yaptırcaksın daha net oluşur her şey güzel düşünYaptım ama belli belirsiz canım yaa bu gün 9 cu gün 2 ci gün emriyosu geçen ocak ayındada 5 ci gun blast transferimin 7.8.9 cu günlerde ayni boyle çıkmıştı hamile kalmıştım kanda 12ci günde pozitifi görmüştüm 55 çıkmıştı 2 kan tahlili yükselmedi degerlerim sence umutlanmaliyim .. 5 ci gün emriyosuna göre Bugün 6.ci gün olmus oluyor ne düşüneceğimi bilmiyorum
Hayırlısı Allahımdan canim allah razi olsun . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok çok üzülüyorum ...Bozma moralini yarın kan tahlili yaptırcaksın daha net oluşur her şey güzel düşün
Bence bozma moralini ve belli belirsiz var ise hamilesin ama inşallah değerlerin artar 2 günde bir önemli olan bu zaten ama hamilelik olmasa silik bile çıkmazdıYaptım ama belli belirsiz canım yaa bu gün 9 cu gün 2 ci gün emriyosu geçen ocak ayındada 5 ci gun blast transferimin 7.8.9 cu günlerde ayni boyle çıkmıştı hamile kalmıştım kanda 12ci günde pozitifi görmüştüm 55 çıkmıştı 2 kan tahlili yükselmedi degerlerim sence umutlanmaliyim .. 5 ci gün emriyosuna göre Bugün 6.ci gün olmus oluyor ne düşüneceğimi bilmiyorum
Gidip tekrar test alıp yapsammi diyorum... daha öncekiler gibi yataga bagimli yatmadim harket ettim evde az cok yemeğimi yaptim yürüyüşlere çıktım 15. 20 dakikalik rahimde benim kasilmalarim fazla var iki gündür sen ne durumdasin canimBence bozma moralini ve belli belirsiz var ise hamilesin ama inşallah değerlerin artar 2 günde bir önemli olan bu zaten ama hamilelik olmasa silik bile çıkmazdı
Ben işe başladım masabasi işim ama tabi gün içinde yavasta olsa merdiven inip cikiyorum valla benim ağrım yok hemde hiç ne kasık ne bel birşey olsa hissederdim heralde vücuttaM
Gidip tekrar test alıp yapsammi diyorum... daha öncekiler gibi yataga bagimli yatmadim harket ettim evde az cok yemeğimi yaptim yürüyüşlere çıktım 15. 20 dakikalik rahimde benim kasilmalarim fazla var iki gündür sen ne durumdasin canim