- 5 Haziran 2017
- 166
- 57
- 34
Evet ilaçlardan bana da uyku basıyor 30 Eylül dedi hemşireDün gaz sancısı ben de oldu ama hiç bir belirtim yok sürekli öğleden sonra uyku bastırıyor estrofem ya da progestan fitil kullanıyorum onların yan etkisi olabilir senin sonuç ne zaman
Rabbim saglikla kucaguna almak nasip etsin sürecinden biraz bahsedermisin banada moral olur ben 2.ci gün emriyosu dun transfer edildiBenim taze transfer 1. Gün. Şuan 5,5 aylık gebelik
Sizin de mi amh düşük nerde oturuyorsunuzRabbim saglikla kucaguna almak nasip etsin sürecinden biraz bahsedermisin banada moral olur ben 2.ci gün emriyosu dun transfer edildiinşaallah tutunur rabbim ol der oluverir
İnşallah güzel haberlerini alırız. 1-2-4-5 güne ve kaliteye fazla takılmayın. Eğer doktor transfere uygun gördüyse o yeterli. Benim taze transfer oldu , opu sonrası sabah doktorum aradı hadi gel transfer yapıcaz bugün diye daha 24 saat olmamıştı. Ne kalite , ne günü vardı ortada. Çok şükür artık nerdeyse doğum zamanı yaklaştı. Zaten artık transferin gerçekleştiği için hiç kafanı yorma bunlara. Sakin ve huzurlu olman çok işine yarar. Benim hiç bir belirtim de olmadı hatta son gün regli sancısı gibi sancım oldu.Rabbim saglikla kucaguna almak nasip etsin sürecinden biraz bahsedermisin banada moral olur ben 2.ci gün emriyosu dun transfer edildiinşaallah tutunur rabbim ol der oluverir
maşallah Allah nazardan saklasınİnşallah güzel haberlerini alırız. 1-2-4-5 güne ve kaliteye fazla takılmayın. Eğer doktor transfere uygun gördüyse o yeterli. Benim taze transfer oldu , opu sonrası sabah doktorum aradı hadi gel transfer yapıcaz bugün diye daha 24 saat olmamıştı. Ne kalite , ne günü vardı ortada. Çok şükür artık nerdeyse doğum zamanı yaklaştı. Zaten artık transferin gerçekleştiği için hiç kafanı yorma bunlara. Sakin ve huzurlu olman çok işine yarar. Benim hiç bir belirtim de olmadı hatta son gün regli sancısı gibi sancım oldu.
Öyle bir zararın imkanı yok canım. Çok farklı bölgedeler. Dualarım dileyen, çaba gösteren herkes ile beraber.Ay harika
maşallah Allah nazardan saklasıninşallah darısı bizim başımıza olur evet ben de daha bir belirti hissetmiyorum aklımı tek kurcalayan vajinal ydan alınan fitil çubugun ucuna takılıyor baya da itiyorum zarar vermem inşallah embriyoma
Aynı gün sonucumuz inşallah pozitifi görürüzEvet ilaçlardan bana da uyku basıyor 30 Eylül dedi hemşire
Amin inşallahAynı gün sonucumuz inşallah pozitifi görürüz
Ay harika
maşallah Allah nazardan saklasıninşallah darısı bizim başımıza olur evet ben de daha bir belirti hissetmiyorum aklımı tek kurcalayan vajinal ydan alınan fitil çubugun ucuna takılıyor baya da itiyorum zarar vermem inşallah embriy
Sizin de mi amh düşük nerde oturuyorsun .
Kasıklarım ağrıyor regl sancısı gibi şu an ilk denemede böyle olmamıştıAmin inşallahvar mı sizde bir belirti falan
Ben de medikalde İzmir'de funda göde de tedavi görüyorumAmin canim insallah hayatim bizimde yüzümüz güler
Hadi ya tek embriyo konmuştu değil miKasıklarım ağrıyor regl sancısı gibi şu an ilk denemede böyle olmamıştı
Bende Funda hanıma gidiyorum ve çok memnunumBen de medikalde İzmir'de funda göde de tedavi görüyorum
Çift embriyo mu koyduBenim kafama takilan benim doktorum 10cu gün istedi testi erken degilmi kızlar
Kuşum funda hoca da oldun o zaman transfer sen de amh kaçtı teste kaç gün kaldı belirtin var mıBende Funda hanıma gidiyorum ve çok memnunum
ÇOk duydum funda göde yi burda okudum forumlarda hep olumlu düşünceler okudum kimsede şikayet okumadim hayırlısını nasip etsin rabbim hepimizeBen de medikalde İzmir'de funda göde de tedavi görüyorum