Üzüldüm canm inşallah Rabbim mucizesini göstersin ilk denememiydi sizinSelam kızlar benim test günüm çarşamba bugün idrar testi yaptım tekrar negatif çıktı büyük ihtimalle tutmadı silikte olsa çıkardı bence hayırlısı diyelim nasip olmayınca olmuyor inşallah sizler pozitifi görürsünüz güzel haberler alırsınız Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Evet ilk denemeÜzüldüm canm inşallah Rabbim mucizesini göstersin ilk denememiydi sizin
Bizimde ilk deneme olacak bende çok korkuyorm ama Rabbim ne yazmışsa onu yaşiycazEvet ilk deneme
Korku tedirginlik insanın elinde olmuyo malesef çok iyi anlıyorum sizi bu yola girdik iyisiyle kötüsüyle olmama ihtimalinide bile bile girdik sonuçta nasipten ötesi yok inşallah hepimize rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinBizimde ilk deneme olacak bende çok korkuyorm ama Rabbim ne yazmışsa onu yaşiycaz
Korku tedirginlik insanın elinde olmuyo malesef çok iyi anlıyorum sizi bu yola girdik iyisiyle kötüsüyle olmama ihtimalinide bile bile girdik sonuçta nasipten ötesi yok inşallah hepimize rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnn inşallahKorku tedirginlik insanın elinde olmuyo malesef çok iyi anlıyorum sizi bu yola girdik iyisiyle kötüsüyle olmama ihtimalinide bile bile girdik sonuçta nasipten ötesi yok inşallah hepimize rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
İlaçlarını birakma canım kanda çıkar belki de hiç belli olmaz rabbimin mucizesi bitmezSelam kızlar benim test günüm çarşamba bugün idrar testi yaptım tekrar negatif çıktı büyük ihtimalle tutmadı silikte olsa çıkardı bence hayırlısı diyelim nasip olmayınca olmuyor inşallah sizler pozitifi görürsünüz güzel haberler alırsınız Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Amin İnşallahİlaçlarını birakma canım kanda çıkar belki de hiç belli olmaz rabbimin mucizesi bitmez
Ya hadi inşallah bir gün önce bile yapsan kanda cikicak nasılsaGünaydınlar normalde test günüm yarın ama ben az önce kan verdim çünkü hala adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor anlayamadım ilaçların etkisimidir bilemiyorum
İnşallah kan sonuçlarımız pozitif çıkarBen de dün yine kaset testlerden yaptım tek çizgi kan tahliline daha üç gün var biraz umudumu yitirdim açıkcası
İnşallahİnşallah kan sonuçlarımız pozitif çıkar
Sonuç ne zaman çıkarmışİnşallah kan sonuçlarımız pozitif çıkar
Sormadım ama Akşama kadar çıkar büyük ihtimalleSonuç ne zaman çıkarmış
Sormadım ama Akşama kadar çıkar büyük ihtimalle
İnşallahHastahanede yaptiysan 1.5 saate cikiyor canim. E nabizdan bakda
Hastahanede yaptiysan 1.5 saate cikiyor canim. E nabizdan bakda bizede işık ol
Sizinde mi 2.gün embriyosuHastahanede yaptiysan 1.5 saate cikiyor canim. E nabizdan bakda bizede işık ol
4 gün benim sizin ?Sizinde mi 2.gün embriyosu
Agrin sizin var mı seninİnşallahara ara bakıyorum çıkmamış daha