yok canım önümüzdeki ay transfer olacağım,Merhaba canım transfer oldun mu
ikinci adetten sonra olacakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım önümüzdeki ay transfer olacağım,Merhaba canım transfer oldun mu
Mariaa canım nasılsın uzun zamandır birşey yazmamışsın merak ettimNe yaptın cnm bugün kan verecektin sonuç belli mi ?
Negatif cnm dün kan aldırdım doktorum aradı rahim filmimi görmek istiyor bakıcak tekrardan bakalım ne yapacağızMariaa canım nasılsın uzun zamandır birşey yazmamışsın merak ettim
Yazılanları okuyunca bir kez daha hayal kırıklığına uğradım kızlar :-(4 kişi aramızda 2. Gün embriyosundan hiçbirimiz in ki tutmadı sanırım papatyakuzum mesaj atmadı bir tek daha sonucunu birdaha asla 2. Gün transferi istemiycem çok büyük saçmalık bence oran çok düşük
moralini bozma lütfen, Rabbim en doğru zamanda hepimizin kucağını dolduracak inşallah buna inan ve tedaviye devam et canımBenim de sonucum negatif akşamüzeri öğrendik ağlamaktan karı koca telef olduk hala çok kötüyüm
Canm kimseden etkilenme, tmm elde değil ama unutmaki herkesin sorunu farklı ve tedaviye cevap verme şekli farklı. Hem bide nasip meselesi. Olmayan arkadaşla belki Allah daha güzel bir zamanda nasip edecek çektiği acıları unutturck bilemeyiz. Senin nasibinde eğer varsa tutar elbet. Dua et Allahtan boş bol isteYazılanları okuyunca bir kez daha hayal kırıklığına uğradım kızlar :-(
bu ay sonu bana da dondurulmuş 2.gün embriyosu transferi yapılacak ama hiç umudum yok ...
tedavi boyunca her aşama mükemmel ilerlerken embriyonun bekletilmeden 2.gün dondurulması canımı çok sıktı zaten :-(Canm kimseden etkilenme, tmm elde değil ama unutmaki herkesin sorunu farklı ve tedaviye cevap verme şekli farklı. Hem bide nasip meselesi. Olmayan arkadaşla belki Allah daha güzel bir zamanda nasip edecek çektiği acıları unutturck bilemeyiz. Senin nasibinde eğer varsa tutar elbet. Dua et Allahtan boş bol iste
Bebegim herkesin sonucu aynı olacak diye birşey yok ama ben instadan Osman Develioğlu hocaya mesaj atmıştım bana 2. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapılacak iyi kalite dedim adam bana neden 2.gun ve 2. Günde bir embriyonun onun iyi kalite olduğunu kimse iddia edemez lütfen söyleyin çözüp takip etsinler ama ben inanmadım adam transfer ettirdim vaktim param ve umudum gitti hakkımı helal etmiyorumYazılanları okuyunca bir kez daha hayal kırıklığına uğradım kızlar :-(
bu ay sonu bana da dondurulmuş 2.gün embriyosu transferi yapılacak ama hiç umudum yok ...
Bebegim herkesin sonucu aynı olacak diye birşey yok ama ben instadan Osman Develioğlu hocaya mesaj atmıştım bana 2. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapılacak iyi kalite dedim adam bana neden 2.gun ve 2. Günde bir embriyonun onun iyi kalite olduğunu kimse iddia edemez lütfen söyleyin çözüp takip etsinler ama ben inanmadım adam transfer ettirdim vaktim param
Transfer sonrası sonuca göre Osman Develioglu veya Şahin Zeterogluna gitmeyi planlıyorumBebegim herkesin sonucu aynı olacak diye birşey yok ama ben instadan Osman Develioğlu hocaya mesaj atmıştım bana 2. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapılacak iyi kalite dedim adam bana neden 2.gun ve 2. Günde bir embriyonun onun iyi kalite olduğunu kimse iddia edemez lütfen söyleyin çözüp takip etsinler ama ben inanmadım adam transfer ettirdim vaktim param ve umudum gitti hakkımı helal etmiyorum
hangi hastane ve doktora gitmiştiniz?Bebegim herkesin sonucu aynı olacak diye birşey yok ama ben instadan Osman Develioğlu hocaya mesaj atmıştım bana 2. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapılacak iyi kalite dedim adam bana neden 2.gun ve 2. Günde bir embriyonun onun iyi kalite olduğunu kimse iddia edemez lütfen söyleyin çözüp takip etsinler ama ben inanmadım adam transfer ettirdim vaktim param ve umudum gitti hakkımı helal etmiyorum
Maalesef canim negatif çok üzgünüm kendimi toparlamam lazim biliyorum .. neden ne oluyorda tutmuyor anlayamiyorum hiç bir sey söylemiyorlarNe yaptın cnm bugün kan verecektin sonuç belli mi ?
Transfer olan 4 kişiydik 2.gun embriyosu bu konu başlığında ve hiç kimsenin tutmadı ileride bu konuyu açıp bu mesajı okuyacak olanlara söylüyorum lütfen size 2. Gün embriyosu transferi yapacağını söyleyen merkezlerden uzak durun umudunuzu vaktinizi paranizi kaybetmeyinMaalesef canim negatif çok üzgünüm kendimi toparlamam lazim biliyorum .. neden ne oluyorda tutmuyor anlayamiyorum hiç bir sey söylemiyorlar
Selamlar geçmiş olsun doktorunuz kimdi acaba?Transfer olan 4 kişiydik 2.gun embriyosu bu konu başlığında ve hiç kimsenin tutmadı ileride bu konuyu açıp bu mesajı okuyacak olanlara söylüyorum lütfen size 2. Gün embriyosu transferi yapacağını söyleyen merkezlerden uzak durun umudunuzu vaktinizi paranizi kaybetmeyin
Merhaba bnm de 2.gün emriosu konuldu formu okuyunca baya kötü oldum sizin sonuç ne olmuş du umarım olmuştur çoktan doğum yapmışsınızdır umarımBenimde dondurulmuş 2. Gün embriyosu ve hiç umudum yok zaten. Burdaki 4 kişinin de tutmamış Test günü 16 sı demişlerdi yarın kan vermeyi düşünüyorum, transferin 11. Günü olacak bakalım