Dondurulmuş 2. Gün embriyosu transferi olanlar burdamı

Benim de 17 oldu ama 30 eylül test 2. Gün taze transfer neye göre belirleniyor acaba
Vallahi bende bilmiyorum canim daha önce de ikinci gün emriyosu transferi yapılmıştı ama 12 gün sora test günü vermişlerdi .. sana 13 gün sora vermişler neden acaba doktordan doktora değişiyormu ki yaa

Vallahi bende bilmiyorum canim daha önce de ikinci gün emriyosu transferi yapılmıştı ama 12 gün sora test günü vermişlerdi .. sana 13 gün sora vermişler neden acaba doktordan doktora değişiyormu ki yaa
Siz yine de dedikleri tarihte yaptırın birde iki gün sonrasında

Kızlar sanırım en erken transferi ben oldum 15 inde oldun bana 28 inde test yapmamı söyledi doktor ama ben evde daha öncesinde idrar testi yapabilirim
Bende 15 nde transfet oödum test günüm 26nda inşallah Hayırlı haberler alalım

Benim dondurulmuş transfer canım benim bir ağrım yok kanama falan da olmadı tutunma durumunda ağrı oluyormuş kasıklarda bilemiyorum korkuyorum
Hiç korkma belirtiler hiç bi zaman kesin değil bazılarının hiç belirtisi olmaz bazılarında tam tersi ağırlar olur batmalar olur dün akşama kadar benimde ağrım vardı bugün hiç bişeyim yok sabırla bekliyicez dua edicez inşallah hepimiz pozitif haberi alırız

İnşallah kuzum alırız ne ilaçlar kullanıyorsun sen ben lutinus fitil ,oksapar,estrofem,duphaston

Kızlar şimdi ben mesela ayın 17 sinde transfer oldum bu durumda embriyonun kaçıncı günü 2. Gün embriyo transferi olanlar için soruyorum

Kızlar şimdi ben mesela ayın 17 sinde transfer oldum bu durumda embriyonun kaçıncı günü 2. Gün embriyo transferi olanlar için soruyorum
5. Günü oluyor canım doktor iğnelere bugün mü başlattı seni bana öyle yaptıda transferden sonra 3. Gün coraspin ve progestan dex. Başladım

5. Günü oluyor canım doktor iğnelere bugün mü başlattı seni bana öyle yaptıda transferden sonra 3. Gün coraspin ve progestan dex. Başladım
Hayır ben bir hafta önce estrofem ve coraspin içmeye başladım bir de fitil transferden sonra sadece oksapar ekledi progesteron iğnesi yazmadı bana nedeni de sormadım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…