cnm sana ozel mesaj gondermeye calisiyorum ama site izin vermiyo, en az 50 msg olmasi gerekiyomus alla allaaa :) Buraya gelenlerin kafasi sismesin diye demistim ama neyse yaaaa...
bizim doktor da beni azarlıyo bazen. Tek hamile sen degilsin, amma takıntılısın diye. Hatta hamileligimin basında "allaskına stresli olma beni de strese sokma" dedii
kadıncagızın ustune kabus gibi coktum :)
saka bir yana onun da bana hep dedigi biraz daha sakin ol, haline sukret oluyor. Zaten halime sukrediyorum ama soyle gamsız insanlara da cok ozeniyorum. Mesela su asıyı keske gidip cok dusunmeden yaptırabilenlerden olsaydım, kafam da rahat olurdu herhalde.Ne biliiim...
Aslında dedigin dogru bizim doguma kadar hastalık tepe noktasını gecmis olur herhalde. Ziyarete de gelenleri kontrolden gecirmek iyi fikir hehe :))
Sakın kafana simdiden takma sen o SSK olayını. Biri maskesini takar, gider yaptırır senin yerine. ıstanbul'da nerde yapacaksın dogumu? Ben burda Baskent hastanesinden yapacagim, vakıf hastanesi. SSK olabiliyor ama bakalım belki de ozel sigortayı kullanırız. Bu arada sen sezeryanı kendin istedin herhalde di mi? Bazen ben de dusunmuyor degilim de sonrası zor olmaz mı acaba?
Biz de hazırlıkları buyuk olcude bitirdik. Bi lamba, perde falan kaldı. Kucuk bir oda oldu zaten, girip bakıyorum arada ama cok da hayal kurmaktan korkuyorum :) Ufak tefek eksikleri ben de netten halledecegim. Kucuk bir odası oldu, kendi halinde :)
Benim de esim bugun seyahate gitti. Annemlerdeyim 2 aksam. Simdi yanımda kedi yatıyo (resimdeki sahıs) birlikte yazıyoruz. Oglen bi yemek ısmarlayayım dedim. Kapı caldı, yemegi getiren adam iki kere oksurdu falan. Ben de bekledim biraz, kapıyı maskeyle actım adama. Adam da dumur oldu tabi vebalı gibi karsısına cıkınca. Paketi verdi ama burnunu cekiyodu. Bi dezenfekte etmedigim kaldı paketi...Hey allaaam :)