Sunwater merhaba!
Valla konusamadik bir turlu. Doktor neler dedi merak ettim, buyumus mu oglusun?
Ben de Cuma gunu gidicem bakalim. Evet, gribin dususe gectigini ben de okudum. E zaten normali de bu degil mi? Amerikada fln tepe noktasini coktan yapti, oradaki panik havasi gecti buyuk olcude diyorlardi. Artik daha doguya kayiyor diyorlar. Ama burada hava cok soguk, orasi da karli galiba. Millet domuz giribi olmasa, normal grip olur yani! Nasil bir ayaz var anlatamam. O yuzden kendimizi korumaya devam :)
Zaman azaldikca, biraz heyecan-merak-garip duygular icine girdim ben de...Bi de bu aralar kasik agrilarim oluyor ya. Onu da anlayamadim. Oyle bir ittirip kaktiriyor ki bazen korkuyorum :) Neyse sorucam bakalim.
Cok opuyorum canim seni! Cevabini bekliyorum...
Canım selam,
Bugün gittim kontrole. Büyümüş bebiş maşallah. Ben 1 ayda sadece 1 kilo almışım çok sevindim ama ona rağmen bebiş büyümüş. Biliyosun şeker yüzünden diet yapıyodum ya. İşe yaramış yani. Benim de aynen kasık ağrılarım oluyo ben telefon açıp sormuştum geçen hafta olur normal demişti bana doktor. Ama sen yine de sor tabiki. Bu arada benimki hala dönmemiş kafası yukarda duruyo. Seninki döndü mü merak ettim. Doktor daha var dönmesine dedi bana ama bakalım belki de dönmez. Zaten ben sezeryan istiyorum ya farketmez dedi dr. Şimdi 2 hafta sonra gidicem sonraki kontrolüme. Bakalım hayırlısı. Resimlerinden artık iyice belli oluyo suratı 4 boyutlu benim doktorun ultrason aleti resmen foto gibi. Eli hep ağzında miniğin:)
Bu arada domuz gribi haberleri. Benim doktorum 2 hastası olmuş son 1 ayda agyet hafişf atlattılar dedi. Bir kişiye de tam sezeryan yapılırken tespit ediyolarlar domuz gribini ama bebeğine geçmemiş hatta bebeğini sürekli emzirmiş ki antikor oluşsun bebekte diye. O da gayet hafif atlattı dedi. Normalde sezeryanda 2 gün yatarken bu kadın 3 gün yatmış taburcu olmuş. Yeni haberler bunlar. Allah uzak tutsun herkesten. Ayrıca çok komik, doktorun odasına N95le girince kadın artık aşmışsın özel maskeyle dolaşıyosun dedi bana!! Ama her zamanki gibi milletin umrunda değil 1 allahın kulunda yok valla.
Valla burda da hava buz gibi ama ben fellik fellik sokaklarda geziyorum valla ama maskem ağzımda tabi:) Yarın da iş yerine gidip 32. hafta raporumu vericam inş. Ordan da pazara gitmeyi planlıyorum ama çok soğuk. Tabi şöyle bir faydası var soğuk nedeniyle etrafta fazlan insan olmuyo. Daha bebek odamız gelmedi ama boyası falan bitti. Gelse de yerleştirmeye başlasam da oyalansam diye bekliyorum. Doğum tarihi olarak ya 18 ya da 22 şubat gibi olacak gakliba. Normali beklersem 1 mart gösteriyo durum. Ama tabi daha önce sancım gelmezse. 22 de geç gibi geliyo sen ne dersin 28 çekiyo şubat zaten yani 40. haftanın bitimine sadece 7 gün kalıyo. Sancı çekip bi de öyle gitmiyim diye korkuyorum. Amja benim doktoru görsen ol kadar rahat ki aman canım gelsin sancın nolucak pazar gtünü de olsa bi tel edersin hemen gelirim saat kaç olursa sen rahat ol merak etme deyip duruyo bana.
Ayrıca sana da sorıyım geceleri seninki hareket ediyo mu? Benimki bazen beni uykudan uyandırıyo genelde saat 4 ve 6 ciğvarlarında. Dr.a söyledim dedi ki doğduktan sonra da o saatleri seni uyandıracak anne karnındaki rutin 40 gün devam eder dedi. Minik uykusuz olucak galiba:)))
İşte böyle şeker, çok öpücükler....