Benden de herkese gunaydinn :)
Sabah yine kalkar kalkmaz aklima gelen dusuncelerle uyandim. Artik alistim bu duruma, surekli gidip gelmeler halindeyim.
Budebe, cok gecmis olsun demek o kadar dikkat etmene ragmen yine de rahatsizlandin. Iste oldugundan 1000 kat daha fazla dikkat etmek gerekiyor sanirim. Cok gecmis olsun.
Toramini, dedigin gibi insan bir turlu karar veremiyor iste. Ben de gecen sabah kalktigimda biraz bogazim agrir gibi hissettim. Psikopat gibi hemen "ben kesin hasta oldum!!" gibi panik yapip "bugun kesin asi olacagim, bu stres cekilmez boyle" dedim ama sonra biseyler icince bunun sadece kuruluktan oldugunu anladim ve yine vazgectim. Yani sanirim insan psikolojisi icin bu belirsizlik ve ikilem hali olabilecek en kotu durum. Nasil cikacaz isin icinden bilemiyorum.
Eftelya, sen de bizdensin demek ki :) Neyse, ben en azindan sizler gibi insanlari duyunca yalniz olmadigimi anliyorum. Suraya girip iki satir birsey yazmak bile rahatliyor birazcik da olsa. Dedigin gibi hasta olsan da dert, asi olsan da....Iki sekilde de insan yalnis birsey yapmak istemiyor.
erdems, sana da hayırli olsun asin. Aslinda ben de eger bir noktada yaptiracaksam, sonlarina dogru yaptirayim bari diyorum. En azindan bebege etkisi minimum olur ve erken dogumu falan da tetikleyecekse (dedikleri -sozde- yan etkiler arasinda bu da var da) zamanlama olarak iyi olur diye dusundugumden.
sunwater :)) valla sabah sabah beni kopardin gulmekten. Kopekler ısırmasın diye takilir dedigin maskeleri anladim sanirim :) Simdi T serisi diye bir maske buldum. Zaten Ankara'da uretiliyormus. Bunlar biraz daha profosyonel, dedigin gibi filtreli ve direk bu virus isleriyle labaratuarlarda falan ugrasan insanlarin taktiklatindan. Yazilana gore yuzde 99 virusun girmesini onluyormus solunum yoluyla. Artik bunla mı uyurum naparım bilmiyorum ama memnun kalırsam aldıktan sonra haber veririm. Zaten internette de aradiginda gorebilirsin.
Dedigin gibi bu olen insanlar hakkında hicbir bilgi verilmiyor. Yasak da verilmesi galiba. Ama sadece "olduler" ve "asi yaptirin" direktifleri de biraz acayip geliyor insana. Gorucez bakalim. Su andaki asi 19 Kasimda cikti. Daha 1 ayi dolmadi bile. Hele biraz zaman gecsin, belki "yan etki yoktur" ya da su kadardır gibi bir sonuc cikar. O zaman biz de dusunuruz tabi.
Bir de, cok uzattım ama, simdi esimle konustum. Onun iki arkadasinin esi hamile. Doktorlari da kesinlikle uzak dursunlar demis birine, digerine de ustu kapali yaptirmayin demis. Buyrun burdan yakin yani....