Gebeliğe Hazırlık Doktorunuz Yumurtanız Kaç Mm İken Çatlatma İğnesi Vuruyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femaradan sonra iki adet 17 19 ml yumurta gelişmiş bigun sonrada iğne vurun dedi

bende klomenı bitirdım yarın kontrolum var korkuyorum bende

Daha yeni başlamışsın tedaviye moralini yüksek tut bizim gibi birsuru kadın var bunu yaşayan ve neler neler yaşıyorlar sabredecez insaAllah

Kızlar merhaba, ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum. Normalde ayın 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Test olmadığı için yapamadım sizce hamile miyim

Kızlar merhaba, ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum. Normalde ayın 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Test olmadığı için yapamadım sizce hamile miyim
İnsaAllah canım olabilir 15 gün olmuş gebelik yaşamadığım için bilemiycem ama belirti için erken de olabilir bir an önce test yap yapabilirsen yumurta ml kaçtı canım senin iğne vurundugunda

yok öyle bi şey demedi prolaktın yuksek demşti amh düşük dedi bi kaç ilaç verdi en sonda bu klomenı verdi işte bilmiyorum noluck sonra
ben de Klomen kullandım bugün kontrole gittim 11. gün yumurtaların biri 11 milim biri 12
Perşembe günü 14. gün oluyor ozamana 18 olur mu

ben de Klomen kullandım bugün kontrole gittim 11. gün yumurtaların biri 11 milim biri 12
Perşembe günü 14. gün oluyor ozamana 18 olur mu
olur mu orasını bilmıyorum ama kendımden örnek vereyım bende klomenı bıtıdım bugun gittim doktor çok hızlı gelişmiş 21 mm olmuş dedı iğne yaptı büyür inşALLAH senınkıde süreç bitmıyor bunun sonrasıda var onuda hıc bilmıyorum nasıl olucak
zaten ilacı 5 gunde bıtrıdım

Anladım canım bende 5 günde bitirdim
Bugün kaçıncı günündü iğne yaptı 13 -14 mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…