• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Sorularım(iz)a cvp verin ilk önce.Sonra da taciz olduğuna karar verdiyseniz ispat etmenize gerek yok
Mahvetmenize gerek yok..Sikayet edersiniz hastaneye.Onceden de öyle şikayet olduysa o dr'un artik adı çıkar.Camur at izi kalsın olayı çok geçerlidir bizim meslekte.Cok da streslidir bu yönden.Akli selim bir dr bunları göze alamaz.Alacak kadar da tahtasi eksikse artık sonuclarina katlanir.Yani hastanede sert kurallar vardır
Mahvetsenize gerek olmaz.Sikayet eder çekilirsiniz.
Ama önce sorularımıza cevap verin.

Meme muayenesinin gerekliliği hangi halde olur söyler misiniz?
Düşündüm de, konu sahibinin hastalığına doktorun branşına bağlı. Kadın hastalıkları gibi bir bölüme gittiyse meme muayenesi normal. Ama bir arkadaşın dediği gibi göz doktoruna gitti de meme muayenesi olduysa gereksiz tabii. :deli:

Vajina görmek için kadın doğumcu oluyorlar demişler:oha:
Lisanslarüstü bir abazanlıksa demek ki:işsiz:

Saçmalıyorsunuz.
Var ya emin olun öylesi de var. Ama binde bir tabii. İnsan olarak aramızda sapığı, hırlısı hırsızı, pisi, abazası, iyisi, kötüsü, psikopatı her tür insan var. Doktorlar da insan olduğuna göre sapık doktorlar da var. Doktorlar gökten inme melek değil herhalde onlar da insan.

Var ya emin olun öylesi de var. Ama binde bir tabii. İnsan olarak aramızda sapığı, hırlısı hırsızı, pisi, abazası, iyisi, kötüsü, psikopatı her tür insan var. Doktorlar da insan olduğuna göre sapık doktorlar da var. Doktorlar gökten inme melek değil herhalde onlar da insan.
Bence boylesi de yoktur artik.
Bu kadar pis dusuneceksek ben de arttiriyorum:
Cerrah olmayi goze alanin da cuvalla parasi vardir ve o parayla istedigi kadar vajina gorur zaten. Parayla seks yapmasina da gerek yok zengin erkeklere bakacak cok genc ve guzel kadin var bu ulkede.
Igrenc bir dusunce ama ilk olarak bu fikri ortaya atanin anlayacagi dilden

Öylesi varsa bile vajina görmek için senelerce okumuyordur. Adam zaten pistir hangi meslekte olursa olsun yinede pislik yapacaktır. Manyakmı bunlar eşşek gibi ders çalışsın senelerce sırf iki meme için

Abartmayın isterseniz.Onun için jinekolog olacak hali yok.Neden kadindogumcu erkek çok cunku çok para getiriyor.O amaçla yuh yani.Kadin doğumcu olur etrafta çapkın olabilir belki ama o amaçla abartmayın.

Sen meme muayenesi nasil yapilir nerden bileceksin? Doktor musun?

Kimse senin vajinani gormek icin kadin dogumcu olmaz.

Bu bilgiyi de ilk elden elde edemezsin cunku senin zihniyetinde birisinin doktor arkadasi olmasi imkansiz. Doktor karalamaya calisan super zeki arkadaslarindan birinden duymussundur.

Birak kadin dogumcu olmayi bizimkiler kadinlara sonda bile takmak istemiyorlar cunku vajenlerinin kokusu dayanilmaz kotu. Kose bucak kaciyorlar.

Ne kiymetli vajinaniz varmis arkadas seninkini gormek icin isleri yok da ayda 15 nobet tutacaklar kadin dogumcu olup

Kaş aldırdığım bir güzellik uzmanı var aynı zamanda ağda falan da yapıyor. Kadınların bir duş almaktan, en azından vajinasını bir ıslak mendille temizlemekten aciz olduklarını, pis pis ağdaya geldiklerini, midesinin bulandığını anlatmıştı bana dert yanarak. Kadın haliyle bir ağdacı olarak rahatsız oluyor, kaldı ki erkekler vajina göreyim diye doktor olacakmış ehehe. Böyle kadınlar da muayeneye geliyordur yani. Bütün doktorların ahlak namus timsali olduğunu iddia etmiyorum ama böyle bir düşünce mantıksız, bana kalırsa adamlar görmekten bıkıyordur bile meh. Hele her erkek doktor taciz eder diyen arkadaşa gülsem mi ağlasam mı bilemedim, onun yerine ben utandım. Yazık.

Sen meme muayenesi nasil yapilir nerden bileceksin? Doktor musun?

Kimse senin vajinani gormek icin kadin dogumcu olmaz.

Bu bilgiyi de ilk elden elde edemezsin cunku senin zihniyetinde birisinin doktor arkadasi olmasi imkansiz. Doktor karalamaya calisan super zeki arkadaslarindan birinden duymussundur.

Birak kadin dogumcu olmayi bizimkiler kadinlara sonda bile takmak istemiyorlar cunku vajenlerinin kokusu dayanilmaz kotu. Kose bucak kaciyorlar.

Ne kiymetli vajinaniz varmis arkadas seninkini gormek icin isleri yok da ayda 15 nobet tutacaklar kadin dogumcu olup

:KK9:
Baslik iyice sacma bir hale giderken su yorum da surada tekrar dursun ki dönüp dönüp okuyun vajinasını görmek uğruna yıllar heba edilmiş hemcinslerim!

Abartmayın isterseniz.Onun için jinekolog olacak hali yok.Neden kadindogumcu erkek çok cunku çok para getiriyor.O amaçla yuh yani.Kadin doğumcu olur etrafta çapkın olabilir belki ama o amaçla abartmayın.
O amaçla doktor olmuştur demiyorum ama doktor olup bir yandan sapık kişilikli insanlar da var demek istedim. Neden olmasın ki insan sonuçta. Aksi halde benzer taciz olayları duymazdık. Tüm kadın doğumcu erkek doktorlar sapıktır demiyorum ayrıca genelleme yaptığımı düşünmeyin.

Öylesi varsa bile vajina görmek için senelerce okumuyordur. Adam zaten pistir hangi meslekte olursa olsun yinede pislik yapacaktır. Manyakmı bunlar eşşek gibi ders çalışsın senelerce sırf iki meme için
Zaten ben de öyle demek istemiştim.

O amaçla doktor olmuştur demiyorum ama doktor olup bir yandan sapık kişilikli insanlar da var demek istedim. Neden olmasın ki insan sonuçta. Aksi halde benzer taciz olayları duymazdık. Tüm kadın doğumcu erkek doktorlar sapıktır demiyorum ayrıca genelleme yaptığımı düşünmeyin.
O amacla da var inanki "dediydin yalnız.

O amacla da var inanki "dediydin yalnız.
''var ya emin olun öylesi de var.'' dediydim doğru. Ama sapık kişilikli doktor da var demek istemiştim yani dikkat çekmek istediğim nokta oydu. Yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım gerçekten kabul.

Back