• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Meme muaynesi yapması için memenizde kitle olması gerek.
onun dışında nasıl meme muaynesi yapabilir anlamadım durduk yere.
Hadi madem memenizle kitlesel bir şeyi yok hala daha niye gidiyorsunuz bimer diye bir sistem var.
numara engelleme diye bir olayda söz konusu. anlatmada

Kitle olup olmadığını nasıl anlayacak peki

Kendi kendine meme muayenesi yapacaksiniz. Her banyodan sonra yafa önce mutlaka yapmamiz gerekiyor aslinda memede kitleyi doktor değil önce hasta fark eder ve doktora boyle bi sikayetim var der meme muayenesine o zaman ohtiyac duyulur yoksa doktor durduk yere ac memeni bakacam demez.

bir doktora gittiğimizde size meme muaynesi yapması için o doktora memeyle ilgili bir problemden gitmiş olmanız gerekmez mi?
Eğer adam size durduk yere meme muaynesi yapıyorsa buna nasıl dur demezsiniz demek istiyorum. hala daha nasıl 3. kez test sonucu için gidilir. hadi gidildi her şey normal size arkadaşlık teklif ediyor ama numarasını engellemiyorsunuz. çok acayip mantıksız. Sanırım anlatımda bir problem var.

Yanlış mi okudum ya her erkek doktor ucundan köşesinden eller mi dedi biri?
10 yıllık sağlık personeliyim eşimde pratisyen hekim ben böyle fantezi duymadım yemin ederim ya... hayir yani Türkiye genelinde ki en zeki 10 bin kişi listesine gir gunde 10 saat ders çalış ( suan ki 12 yada 13 bin ) sonra okul bitsin o gördüğün üniversite ortamindan ayril mecburi hizmette olmadik yerlere düş sonra bi de yetmezmiş gibi tekrar o en zeki öğrenciler arasindan tus diye bir illet sınava çalış kazan git 4 yil boyunca ve hunharca nöbet tut niyeeee kandinlari ucundan köşesinden ellemek icin!!! Ya yok artik diyorum size nerde yaşıyorsunuz siz ya :)) 10 yillik meslek hayatimda hicbir doktorumuz yada doktor arkadasimiz bi hastayi ellememiştir ustelik kadin dogumcularla çalıştım ben bi çoğu kadınlardan nefret eder oldum diye dolaşıyor... kimse sizin memenizi ellemek icin 6+4 yıl okumuyor bilin istedim. Belki arada zihniyeti bozmus olanlar vardir ancak ben rastlamadim.

Her erkek doktor ucundan eller nefis diyen ultrasupersonik cümleden sonra daha ne şaşırtabilir beni derken
Vajina görmek için jinekolog olan varı okudum
Gözlerim kaniyor
Bazı kadınlar
Yanlış mi okudum ya her erkek doktor ucundan köşesinden eller mi dedi biri?
10 yıllık sağlık personeliyim eşimde pratisyen hekim ben böyle fantezi duymadım yemin ederim ya... hayir yani Türkiye genelinde ki en zeki 10 bin kişi listesine gir gunde 10 saat ders çalış ( suan ki 12 yada 13 bin ) sonra okul bitsin o gördüğün üniversite ortamindan ayril mecburi hizmette olmadik yerlere düş sonra bi de yetmezmiş gibi tekrar o en zeki öğrenciler arasindan tus diye bir illet sınava çalış kazan git 4 yil boyunca ve hunharca nöbet tut niyeeee kandinlari ucundan köşesinden ellemek icin!!! Ya yok artik diyorum size nerde yaşıyorsunuz siz ya :)) 10 yillik meslek hayatimda hicbir doktorumuz yada doktor arkadasimiz bi hastayi ellememiştir ustelik kadin dogumcularla çalıştım ben bi çoğu kadınlardan nefret eder oldum diye dolaşıyor... kimse sizin memenizi ellemek icin 6+4 yıl okumuyor bilin istedim. Belki arada zihniyeti bozmus olanlar vardir ancak ben rastlamadim.
Erkeklere deniliyor her şeye cinsel açıdan bakıyorlar diye ama bu fantazilerle kadınlarımız da erkekleri aratmıyormuş onu anladım.aklıma tıp tercih etmesi için ısrar ettiğim öğrencilerim geldi.acaba bende de var mı bi sorun.birileri der her doktor taciz eder ama beni vajina görmek için doktor olanlar var diyen kadar şoka uğratmadı.peki kadın olup kadın doğumcu olan doktorları nasıl açıklayacak arkadaşlar acaba.aslında bunu ifade eden kadınların da en az erkekler kadar kafalarında hep cinsellik olduğu bir gerçektir.o zaman gitmeyelim erkek doktora çalışmayalım erkeklerle aynı ortamda erkeklerle kızların bir arada okuduğu okullara gitmeyelim çocuklarımızı göndermeyelim.çğnlü her erkek raciz edermişşşş her erkek hep cinsellik düşünürmüşşşş daha neler dutacağız neler.ben hiç bir genellemeyi doğru bulmuyorum.tüm bütün her kelimeleriyle başlayıp genel yargı belirten hiç bir cümleden hoşlanmıyorum.her erkek aldatır her erkek taciz eder her kadın vs.vs.gibi genellemeler doğru değildir.

bir doktora gittiğimizde size meme muaynesi yapması için o doktora memeyle ilgili bir problemden gitmiş olmanız gerekmez mi?
Eğer adam size durduk yere meme muaynesi yapıyorsa buna nasıl dur demezsiniz demek istiyorum. hala daha nasıl 3. kez test sonucu için gidilir. hadi gidildi her şey normal size arkadaşlık teklif ediyor ama numarasını engellemiyorsunuz. çok acayip mantıksız. Sanırım anlatımda bir problem var.
Kadın doğumcularda yapıyor meme muayenesi.hormonlarla ilgili olunca.prolaktin diye süt hormonlarımda sorun var mı memeden sıvı geliyor mu diye meme ucunu sıkıp bakmıştı kadın doğumcum

hayir yani Türkiye genelinde ki en zeki 10 bin kişi listesine gir gunde 10 saat ders çalış ( suan ki 12 yada 13 bin ) sonra okul bitsin o gördüğün üniversite ortamindan ayril

uppps. ilk on bine girdiği sadece bir sınav. o sınav da zeka ölçmüyor. doktorlar tabii ki başımızın tacı da, ülkenin en zeki insanları da değiller.
ek: ben de 2003 öss de ilk 7 bin içindeydim. valla kıskanmıyorum :))

uppps. ilk on bine girdiği sadece bir sınav. o sınav da zeka ölçmüyor. doktorlar tabii ki başımızın tacı da, ülkenin en zeki insanları da değiller.
ek: ben de 2003 öss de ilk 7 bin içindeydim. valla kıskanmıyorum :))
Peki ne ölçülüyor?En Büyük TÜRKİYE:KK200:

O sınavda ilk on bine giren zekasıyla, azmiyle, çalışkanlığıyla giriyor. En çok zekasıyla. :KK200:

aynı sınavdan bahsettiğimizden emin değilim. ortalama zekaya sahip birisi öss konularına düzenli çalışıp rahatça derece yapabilir. sordukları sorular ortada, hiçbiri zeka gerektirmiyor, konu tamamen bilgi. lisede öğretilen bilgilerden soruluyor çünkü sorular.

hatta müfredat dışında soru çıktığında itiraz edilip soru iptal ediliyor. çünkü ölçülen şey bilgidir.

ona göre sayısal sözel eşit ağırlık ve dil ağırlıklı bölümlere yerleşiyor çocuklar. zaten üniversiteye lazım olan öğrenci profili de bu.

zeka testleri ise bilgi değil zekayı çalıştıran sorulardan oluşur. oturup çalışılarak, öğrenilerek çözülebilecek sorular değillerdir.

farkındaysanız gerçeklerden bahsettim, fikirlerimden değil. siz de yazdıklarımı birilerine hakaret olarak algılamayı bırakırsanız sevinirim. son kez iyi geceler.

aynı sınavdan bahsettiğimizden emin değilim. ortalama zekaya sahip birisi öss konularına düzenli çalışıp rahatça derece yapabilir. sordukları sorular ortada, hiçbiri zeka gerektirmiyor, konu tamamen bilgi. lisede öğretilen bilgilerden soruluyor çünkü sorular.

hatta müfredat dışında soru çıktığında itiraz edilip soru iptal ediliyor. çünkü ölçülen şey bilgidir.

ona göre sayısal sözel eşit ağırlık ve dil ağırlıklı bölümlere yerleşiyor çocuklar. zaten üniversiteye lazım olan öğrenci profili de bu.

zeka testleri ise bilgi değil zekayı çalıştıran sorulardan oluşur. oturup çalışılarak, öğrenilerek çözülebilecek sorular değillerdir.

farkındaysanız gerçeklerden bahsettim, fikirlerimden değil. siz de yazdıklarımı birilerine hakaret olarak algılamayı bırakırsanız sevinirim. son kez iyi geceler.
Bilgiyi algılayıp yorumlayıp onu uygulama becerisine de zeka deniyordu. Müfredat içi bilgiler bilgi değil mi yani?

Hakaret olarak algılamıyorum. Sadece fikirlerinizi anlamlandırmaya çalışıyorum. Size saldırgan bir tavır içinde değilim. Sadece söylemlerinizi mantıksız buldum aynı fikri paylaşmıyorum. Selametle..

arkadaşlar kimseyi savunmuyorum lütfen yanlış anlyıp hem cinsimi yok sayıyor muşum gibi davranmayın.
Sağlık alanında çalışıyorum doktor arkadaşlarımız ekg çekerken bile mahremiyete dikkat ediyor. Sonda takarken bayan erkek mahremiyeti önemli. ben konunun bize yanlış ve mantıksız anlatıldğını savunuyorum.
Bimer diye bir sistem var hasta mahremiyetine aykırı bir şey yapıldığında buraya şikayet edildiğinde kişi hakkında soruşturma başlanıyor. Sabim diye bir sistem daha var buraya da hemen şikayette bulunulabilir.

Hikayede bana mantıksız gelen kişinin sürekli aynı doktora gitmesi. numarasını engellememesi.

Hastanın hiç bir bilgisini kişisel olarak kullanamaz bu ona meslekten atılmaya kadar zarar verir.

Benim söylemeye çalıştığım arkadaşın davranışlarındaki tutarsızlık. Allah kimsenin başına vermesin ama bu durumda ben ikinciye üçüncüye aynı doktora gitmem.

Kadın doğumcularda yapıyor meme muayenesi.hormonlarla ilgili olunca.prolaktin diye süt hormonlarımda sorun var mı memeden sıvı geliyor mu diye meme ucunu sıkıp bakmıştı kadın doğumcum

Doktora gitmeyi sevmembir bilgim de yok , benim anlayamadığım boşuna meme muaynesi yaptı diyor. ne için gitti de boşuna meme muaynesi yaptıktan sonra 2 kez daha gitti bunu algılayamadım.

Ne yapmis doktor ...israrla aramis ee niyevterslenip suratina telefon inmemis.
Sekreter ne curret bende kal diyor bu ne samimiyet?
Israrla neden ayni doktor kafamda deli sorular.
Bimere sikaeyt gelip buraya konu acmaktan dahami zor bilemedim

Konu sahibi konuyu açtığı günden beri ortada yok, en son da o zaman girmiş ve banlanmış zaten. Muhtemelen konu fake, birbirinizi yemeyin arkadaşlar bence.

Back