• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Bence boylesi de yoktur artik.
Bu kadar pis dusuneceksek ben de arttiriyorum:
Cerrah olmayi goze alanin da cuvalla parasi vardir ve o parayla istedigi kadar vajina gorur zaten. Parayla seks yapmasina da gerek yok zengin erkeklere bakacak cok genc ve guzel kadin var bu ulkede.
Igrenc bir dusunce ama ilk olarak bu fikri ortaya atanin anlayacagi dilden
malesef gercekten boyle doktorlar var .. Benim ablamada evli bi doktor mesaj yazmisti .. Hep insan kesmekten biktim hayattan zevk almiyorum sana ayri ev acarim diye .. Bu arada ablamda evli ve cocukluydu ... Mesajlarini ben okudum bu adam cerrah ti

malesef gercekten boyle doktorlar var .. Benim ablamada evli bi doktor mesaj yazmisti .. Hep insan kesmekten biktim hayattan zevk almiyorum sana ayri ev acarim diye .. Bu arada ablamda evli ve cocukluydu ... Mesajlarini ben okudum bu adam cerrah ti
Vajina gormek icin doktor olan yoktur diyorum ben yalniz

Valla git şikayet et .haddini bilsin herkes .ne bu laubalilik .çok oluyor bu insanlar ..hoşlanmış da olsa insan gibi teklif eder yok dersin sözlüm var biter gider böyle saçma sapan işlere gerek yok .zaten yüzüğünü görünce geri durması gerekir .

Bence boylesi de yoktur artik.
Bu kadar pis dusuneceksek ben de arttiriyorum:
Cerrah olmayi goze alanin da cuvalla parasi vardir ve o parayla istedigi kadar vajina gorur zaten. Parayla seks yapmasina da gerek yok zengin erkeklere bakacak cok genc ve guzel kadin var bu ulkede.
Igrenc bir dusunce ama ilk olarak bu fikri ortaya atanin anlayacagi dilden
Çuvalla parası olup onu bunu rahatsız eden doktorda gördük .doktorlar melek değil .tıpta okuyorsan zaten biliyorsundur .bayan dr arkadaslarım var nasıl bir ortam olduğunu biliyoruz .bildipin köy kahvesi .bu ülkenin erkekleri dr da olsa aç cinselliğe bu bir gerçek .bu tip insanlar var yok değil .herkes değil tabi ama var..
Dr sevgilim de oldu nasıl bir tipti anlatmayayım burda .neyse ..

Çuvalla parası olup onu bunu rahatsız eden doktorda gördük .doktorlar melek değil .tıpta okuyorsan zaten biliyorsundur .bayan dr arkadaslarım var nasıl bir ortam olduğunu biliyoruz .bildipin köy kahvesi .bu ülkenin erkekleri dr da olsa aç cinselliğe bu bir gerçek .bu tip insanlar var yok değil .herkes değil tabi ama var..
Dr sevgilim de oldu nasıl bir tipti anlatmayayım burda .neyse ..
Doktorlar melek degil maalesef cunku insanlar melek degil. Zaten demek istedigim bu degildi. Vajina gormek icin kadin dogumcu olan doktorlar oldugunu zanneden insanlar var lafim onlaraydi.
Ayrica tabi canim herkes cok elit ama tip fakulteleri koy kahvesi :işsiz:

Doktorlar melek degil maalesef cunku insanlar melek degil. Zaten demek istedigim bu degildi. Vajina gormek icin kadin dogumcu olan doktorlar oldugunu zanneden insanlar var lafim onlaraydi.
Ayrica tabi canim herkes cok elit ama tip fakulteleri koy kahvesi :işsiz:
Evet durum bu .köy kahvesi nden farkı yok .başka ortamları bilemem .
Kimse vajina görmek için doktor olmaz haklısın para için olur ..
Cinsel açlık var bütün erkeklerde sıkıntı orda.cinselliği abartan bir toplum var zaten övündükleri tek şey bu.neyse bırakalım da sevinsin garipler .millet nerde biz nerde ..

Evet durum bu .köy kahvesi nden farkı yok .başka ortamları bilemem .
Kimse vajina görmek için doktor olmaz haklısın para için olur ..
Cinsel açlık var bütün erkeklerde sıkıntı orda.cinselliği abartan bir toplum var zaten övündükleri tek şey bu.neyse bırakalım da sevinsin garipler .millet nerde biz nerde ..
Koy kahvesi genellemen cok yanlis.
Ben tutup memurlar cok cahil, 80 IQ'yla kpss kazanip idari islerin icine ediyorlar. Hicbir isimizi halledemiyoruz desem, bu genelleme dogru mu sence? Ayip yani.

Ben tutup memurlar cok cahil, 80 IQ'yla kpss kazanip idari islerin icine ediyorlar. Hicbir isimizi halledemiyoruz desem, bu genelleme dogru mu sence? Ayip yani.
Düşünce özgürlüğüm var .sende diyebilirsin banane .bence böyle .ayıp olabilir yanlış olabilir ama durum bu benim açımdan ..çok değerli dr lar var tabi ama çoğunluk köy kahvesi ortamı .tartışmak istemiyorum seninle .

Düşünce özgürlüğüm var .sende diyebilirsin banane .bence böyle .ayıp olabilir yanlış olabilir ama durum bu benim açımdan ..çok değerli dr lar var tabi ama çoğunluk köy kahvesi ortamı .tartışmak istemiyorum seninle .
Dusunce ozgurlugunu cok yanlis anlamissin sen :KK48: Dedigin gibi olsa hakaret bir suc olmazdi.
Ayrica madem doktorlar pis kaka, neden bugune kadar icinde doktorun d'si gecen her konuda "benim doktor sevgilim oldu tamam mi" temali yorumlar yapiyorsun?

Her meslekte iyisi de var; kötüsü de var. Öğretmenim. Mesleği hiç haketmeyecek, vasıfsız insanlarla da çalıştım. Tam tersi ile de. Hukuk okuyorum. Ne savcılar, ne hakimler, ne avukatlar gördüm. Şaşarsınız. Maalesef ülke olarak garip bir ülkeyiz fakat bu insanlar arasında cevher gibi parlayanlar var ki asıl onlar sayesinde ayakta duruyoruz bence.

Ben toplumdaki cinsel açlıktan erkeklerin neden böyle olduğundan bahsediyorum biri geliyor köy kahvesi lafına alınıyor .Sanki tek dert buymuş gibi .yahu bu ülkede erkekler cinsellik ten başka birsey düşünüyor mu ?iyi kötü bir iş bulayım da para kazanayım gerisi hikaye derdindeler .tek düşündükleri cinsellik ve para .acı ama gerçek bu .böyle olunca dr da olsa avukatta olsa böyle şeylerle karşılaşılıyor işte .bunu anlamak bu kadar zor mu ?doktorum diyorsunuz zekiyim diyorsunuz şurda basit cümlelerle anlattığım şeyi bile anlamıyprsunuz.sonra nerde yanlış yapıyorum diye sorup duruyorsunuz.bir kere eleştiriye kinayeye açık olucaksın.bu kadar alıngan olursanız kendi içinizde sadece sizi onaylayanlarla yaşar gidersiniz ..dünya insanı olamazsınız .o ayıp bu günah diye birsey söylemeyelim kimse için susalım .kaldu ki ben bütün erkekler için konuşuyorum.

Dusunce ozgurlugunu cok yanlis anlamissin sen :KK48: Dedigin gibi olsa hakaret bir suc olmazdi.
Ayrica madem doktorlar pis kaka, neden bugune kadar icinde doktorun d'si gecen her konuda "benim doktor sevgilim oldu tamam mi" temali yorumlar yapiyorsun?
Yav he he
Belirtiyorum çünkü tanıdığım bir meslek grubu .örnek vermek açısından .ayrıca senin dr olduğuna da pek inanmıyorum.saçma sapan konuların var .ayrıca eğer dr san da zaten tezimin ispatı niteliğindesin :KK66:
Her konumuda okumuşsun bravo .nerde dedim ben bile hatırlayamadım..
Dr bulmak benim için çok matah birsey olsaydı sevgilimi bırakmazdım zaten :KK70:

Açık açık görüntü kaydı almadıktan sonra hiçbir şey yapamazsınız? Gizlice ses kaydı ve görüntü kaydı almakta suç unutmayın.
Adam o ses kaydının öncesi var diyebilir..
Bu bir komplo diyebilir!
Hastam bana önce bana aşık olduğunu ilan etti diyebilir.
Bu komuda yapacağınız bir şey sadece başhekime durumu şikayet ederek haatahnede deşifre olmasını sağlamak başhekimde somut bir şey olmadıkça yapacağı bir şey yok. Ama yanına kalmasın durumu BİMER e kadar şikayet edin. En etkili yöntem BİMER ŞİKAYETİDİR.
Her ERKEK DOKTOR ucundan kenarından taciz eder! İstisnalar olsa bile kaideyi bozmaz. Rahatça soyabileceği elleyebileceği kadını hele buna değecek fizikte ise hangi erkek kaçırır.
Bu göğüse bakalım deyip ellemek onlar içşn sizin sandığınızdan daha büyük bir keyiftir.
Ya bu konularda zorunlu olmadıkça erke doktor tercih etmeyin, yada bu gerçekleri kabullenin.
Bir çok kadınında bu tekliflere olumlu yanıt vererek doktor fantezisi yaptığınıda yakınen bazı arkadaşlarımdan biliyorun.
Sizin arkadaslar oynaksa bizim yapabilecegimiz bise yok valla biz yani normal saglikli bireyler dr grubuna sizinkiler gibi bakmiyoruz ayrica kafan cok guzel gule gule kullan

Polemige girme bence , bu ulkede doktorlarin ve öğretmenlerin cektigini kimse cekmiyor , ne sacma yorumlar var ayip yahu hastalandiginiz zaman gitmeyin o zaman doktora
Hele vajina gormek icin dr olmak nedir bu kadar ac mi bu insanlar , kimse kusura bakmasin bu is bu kadar kolay olsa herkes tip fakultesi okurdu
Sen o kadar calisacaksin tip fakultesini kazanacaksin , okulda o kadar calisip bilmem kac senede okulu bitereceksin , ustune essek gibi calisip tusu kazanacaksin yine calismaya devam edecekşin ve amac ne , vajina gormek , oldu canim , nasil bir zihniyet bu ya
Vajina gormek icin kimse bu eziyeti cekmez verir parasini gider gorur

Eğer evliyseniz bunu o kişiye söyleyin .rahatsızlığınızı belirtin.bir dahada o doktora gitmryin.şeytan çeker sizi.memlekette başka doktormu yok .boşverin sonucu fln kalsın öylece

Yav he he
Belirtiyorum çünkü tanıdığım bir meslek grubu .örnek vermek açısından .ayrıca senin dr olduğuna da pek inanmıyorum.saçma sapan konuların var .ayrıca eğer dr san da zaten tezimin ispatı niteliğindesin :KK66:
Her konumuda okumuşsun bravo .nerde dedim ben bile hatırlayamadım..
Dr bulmak benim için çok matah birsey olsaydı sevgilimi bırakmazdım zaten :KK70:
Bence doktor sevgilin seni boynuzlamış,yaran var saldırıyorsun alabildiğine

Kusura bakmayın ama konunuz hiç inandırıcı değil. Araba anahtarı neden çantanızda değil de elinizdeydi ki muayene girmişsiniz sonuçta elde anahtar ne arıyor çantanızı vermesi ceketinizi tutması nezaket olamaz mı? Kaldı ki şimdi farkettim gereksiz meme muayenesi yaptı diyorsunuz meme kontrolü için gitmediyseniz oranızı ellediğinde o an tepki vermeniz gerekmez miydi ne alaka oramı elliyorsunuz diye hem gelen tek kadın hasta siz misiniz kimseye yapmadı da size yapıyor ve hala çalışıyor orada. Madem şüphelendiniz labaratuara sorsaydınız sonuçlarınızı. Hem kaç kere aramış neden ağzının payını verip şikayet edeceğinizi söylemediniz ve neden şimdiye kadar gidip hastanenin başhekimine yönetimine şikayette bulunmadınız?

Back