- 21 Nisan 2018
- 8.119
- 30.195
- 36
-
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Hanimefendi, rica ediyorum, beni bir daha alintilamayin. Bunu teknik olarak engelleme sansim var mi, bilmiyorum. Bilsem konuyu boyle sabote etmezdim, konu sahibi lutfen kusura bakmayin.Yok ben değilim.
Dalga geçecek başka konu bulun kendinizeSevmemen imkansız o dr ben olsam elımı yere koyar, elimin ustune bas yere basma derım
Evet gecesinu gunduzune katip essek gibi calisan insanlar icin , insanlarim hayatini kurtaran insanlar icin , yeniden dogmus gibi hayat surdurmelerine vesile olan insanlar icin bu degil 383883 misli bile helal .ben yurtdisinda yasiyorum ve ulkenin durumunu hayretle izliyorum.. ve hala ulkede maalesef sizin gibi dusunen insanlar fazla oldugu icin hic sasirmadim yorumlariniza.. evet uzerine basa basa soyluyorum bu paralar helalmi simdi ?!! niye iyi doktor demek milletti soymakmi demek sizce.. doktorlar reklam yapma derdine dusmus.. heryerde goruyoruz artik.. bu meslegi reklam haline getirenlere yazik.. DOGUMLARA %50 INDIRIM 10 TAKSIT VSVS NE BU YAHU !!! Anormal bi durumu normalmis gibi gosteremeye calisiyorsunuz..
Ful özel hastaneler gerçekten öyle yani devlet katkisi olmayanlardan bahsediyorum, 2 sene önce küçük kızıma bir gecelik yatış 2 bin tl demişlerdi 7 gün yaticakti artı tüm tahliller hariç dediler 5 yıldızlı otel olsa bu kadar olmazdı fiyatıYok, kral dairesinin gecelik fiyatı 5 bin tl.
Normal süit odalar 2 3 bin.
Şaka değil valla böyle.
Hanımefendi yurtdışında yaşayıp ülke hakkında atıp tutmak kolay galiba. Devlet hastanelerinde doktorların maaşı kuş kadar d onlar da özele kaçıyor. Biri diyor ki çocuğumu yaşattılar diğeri diyor gece gündüz arıyorum bu insanlara aldıkları para helal olsun. Hala da diyorum siz de kazanın doktorluğu gelin ülkenizde sevabına yapın bu işi herkese örnek olunben yurtdisinda yasiyorum ve ulkenin durumunu hayretle izliyorum.. ve hala ulkede maalesef sizin gibi dusunen insanlar fazla oldugu icin hic sasirmadim yorumlariniza.. evet uzerine basa basa soyluyorum bu paralar helalmi simdi ?!! niye iyi doktor demek milletti soymakmi demek sizce.. doktorlar reklam yapma derdine dusmus.. heryerde goruyoruz artik.. bu meslegi reklam haline getirenlere yazik.. DOGUMLARA %50 INDIRIM 10 TAKSIT VSVS NE BU YAHU !!! Anormal bi durumu normalmis gibi gosteremeye calisiyorsunuz..
Sanmam. Kalkip isminizi aklimda tutacak kadar bos vaktim yok , animsayamadim bile sizi ondan alintiladim .Hanimefendi, rica ediyorum, beni bir daha alintilamayin. Bunu teknik olarak engelleme sansim var mi, bilmiyorum. Bilsem konuyu boyle sabote etmezdim, konu sahibi lutfen kusura bakmayin.
niye hayir sever doktorlarda var.. hepsi paragoz degil..Keşke doktor olsaymışsınız da bedava doğum yaptırsaymışsınız
Aynı benim kardeşimin durumu bazen hemen ulaşabilmek çok çok önemliOzel durumum var normal bi gebe degilim rahim yapimdan kaynaklioluk oluk kanama yasadigim oluyor maalesef oyle olunca aramak gerekiyor veya mesaj atmak. tabiki hersey seyrinde gidiyorsa neden aransın gece Ama benim geceyse gece gunduzse gunduz ulasmam lazim diger turlu ozelin anlami kalmaz benim icin.
Benim doğum yaptığım hastane öyleydi sgk anlaşması yoktu ilk doğumumda.Ful özel hastaneler gerçekten öyle yani devlet katkisi olmayanlardan bahsediyorum, 2 sene önce küçük kızıma bir gecelik yatış 2 bin tl demişlerdi 7 gün yaticakti artı tüm tahliller hariç dediler 5 yıldızlı otel olsa bu kadar olmazdı fiyatı
Hic kimsenin hayir yapmak icin dirsek curuttugunu sanmiyorum. İsini iyi yapan herkes, diger meslektaslarindan daha yuksek fiyat isteyebilir, bu en dogal hakki. Ben avukatim, isimde de iyiyim. Siradan bir avukatla neden ayni paralara calisayim? Ben kendimi gelistirmek icin durmadan okuyorum, surekli calisiyorum vs vs. Kimse kusura bakmasin zaten aaa bu cok yuksekmis diye de hic cikmadi daha karsima, ciksa heralde siz de cok vizyonsuzmussunuz der davasini reddederdimniye hayir sever doktorlarda var.. hepsi paragoz degil..
atip tutmuyorum gorunen koy kilavuz istemez.. doktor demek insanlardan bir dogum icin 9000 12000 15000 miktarlar almak degildir.. hani bi dogum icin 3000 deseler Eyvallah diyecegim.. ellerini biraz vicdanlarina koysunlar..Hanımefendi yurtdışında yaşayıp ülke hakkında atıp tutmak kolay galiba. Devlet hastanelerinde doktorların maaşı kuş kadar d onlar da özele kaçıyor. Biri diyor ki çocuğumu yaşattılar diğeri diyor gece gündüz arıyorum bu insanlara aldıkları para helal olsun. Hala da diyorum siz de kazanın doktorluğu gelin ülkenizde sevabına yapın bu işi herkese örnek olun
Ulaşamadığınız doktor dünyada tek isim olsa farketmez, ebe ile doğum yaparsınız.Hastanenin durumundan ziyade parasına takılıp sayfa sayfa yazan arkadaşlar cidden yardımcı olmuyorsunuz şu an bana .
Önerileriniz için teşekkür ederim . Gerçekten yardımcı olmak için deneyimlerini anlatan arkadaşlara 2 kere teşekkür ederim .
Emin misiniz? Buradan hic de bos vaktiniz yok gibi gorunmuyor, zira kac kere denk geldiysem verdiginiz cevaplara hepsi de yer etmis beynime. Yanlis anlamayin, normalde ne burada ne de gercek hayatta insanlara takan biriyimdir ama siz inatla bircok kez actigim konulara ve yazdigim yorumlara ters cevaplar verdiğiniz icin ister istemez akilda kaldiniz. Umarim daha guzel seylerle insanlarin aklinda kalirsiniz.Sanmam. Kalkip isminizi aklimda tutacak kadar bos vaktim yok , animsayamadim bile sizi ondan alintiladim .
Bundan sonrasi icinde beynime kazimayi düşünmüyorum. Cevaplama ihtiyacim olursa alıntılarım. Siz zaten kazimissiniz , cevap vermezsiniz olur biter .
Türkiye’de devlet hastanelerinde gebe takibi ve doğum ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özel muayeneyi tercih eden kişiler özel hastaneye başvurabilirler. Konu sahibinin konusu da param yok doktora gidemiyorum olmadığına göre doktor nefretinizi başka yerde açığa vurabilirsiniz.niye hayir sever doktorlarda var.. hepsi paragoz degil..
hmm gorduk dunyanin parasini verdigimiz avukatin bizi ne durumlara dusurdugunu.. lutfen ovunmeyin.. siradan avukatlar belki daha iyidir.. dedigim gibi onemli olan insan olabilmek..Hic kimsenin hayir yapmak icin dirsek curuttugunu sanmiyorum. İsini iyi yapan herkes, diger meslektaslarindan daha yuksek fiyat isteyebilir, bu en dogal hakki. Ben avukatim, isimde de iyiyim. Siradan bir avukatla neden ayni paralara calisayim? Ben kendimi gelistirmek icin durmadan okuyorum, surekli calisiyorum vs vs. Kimse kusura bakmasin zaten aaa bu cok yuksekmis diye de hic cikmadi daha karsima, ciksa heralde siz de cok vizyonsuzmussunuz der davasini reddederdim
Ank’da hrs vardi ben orda yasarken. Cooook da iyi bir doktor vardi orda, ismini hatirlarsam yazarim ama bu doktorunuzu degistirin. Ben 2. Hamileligimin bir doneminde gittigim doktoru mide spazmi gecirirken ulasamiyorum diye degistirmistim cok sevmeme ragmen. Hatta kendisi aramisti bi problem mi var ne oldu diye, size ihtiyacim oldugu zaman ulasamiyorum, bundan daha buyuk bir problem olabilir mi demistim, size de tavsiye ederimHastanenin durumundan ziyade parasına takılıp sayfa sayfa yazan arkadaşlar cidden yardımcı olmuyorsunuz şu an bana .
Önerileriniz için teşekkür ederim . Gerçekten yardımcı olmak için deneyimlerini anlatan arkadaşlara 2 kere teşekkür ederim .
3 bin tl ye detaylı ultrason oluyor ne doğumu?atip tutmuyorum gorunen koy kilavuz istemez.. doktor demek insanlardan bir dogum icin 9000 12000 15000 miktarlar almak degildir.. hani bi dogum icin 3000 deseler Eyvallah diyecegim.. ellerini biraz vicdanlarina koysunlar..