Doktorumla ilgili tereddutlerim ...

Ben yenimahalle devlet hastanesine gidiyordum doktorumun numarası yoktu ama sosyal medyadan yazıldığında cevap veriyordu. Mükemmel bir doktordu son haftalar sancim olmaya başlayınca sezeryan gününden önce gelirsen nöbetçi olmasam dahi aşırı yoğun olmazsam gelirim ben yaparım ameliyatını dedi. Çok yoğun bir doktor olmasına rağmen ismim ile hitap edebilecek kadar zekası kuvvetli bir doktordu. Amaliyatı da çok rahat atlattım eli çok hafifti ve her zaman da ulaşabiliyorduk benim ameliyatımı yaptı özeller kaptı adamı şimdi Koru da bence özel e gidiyorsanız sürekli ulasabilmeli diyemem onlarında özeli var ama bir tahlil icin de bu kadar ulaşılmaz olmaması lazım. Merak ettim hangi hastane hangi doktor olduğunu

Merak ediyorum, diğer randevuyu beklemeyecek kadar hangi sorular soruyorsun whatsapp ile?
Ayaklarımda kramplar başladı. Her sabah krampla uyanıyorum, hangi ilacı alayım dedim. O da ilacı yazdı sağolsun.
Kanamam olduğunda da aradım zaten, oradaysanız geleyim dedim.
Büyük hastanede yaptırıp bana gönder dediği tahliller ve idrar kültürü vardı. Onları yaptırıp gönderdim.

Lina ya gidip 9000 lira vermem açıkçası hastane bile değil neredeyse bir tıp merkezi orası . Bu parayı veriyorsanız Ankara’da çok daha güzel özel hastaneler var . Üstüne para verseler de lina ya gitmem zaten sıkıntılıymış dediğinize göre 2 günde tahlil mi çıkar ne kadar yavaş

Dalga geçmiyorum cidden sordum. Ankara da Böyle bir hastanenin varlığından haberdarim acaba o mu diye merak ettim. Çünkü hiç böyle bir hizmet görmemiştim ama varmış.
Hahahaha var evet 2 sene önce doğum yaptım araştırırken inanılmaz bi fiyat söyledi doktorum oraya. Bizde eşimle sorduk neyi var bu hastanenin o kadar fiyat farkı diye kuaförü var dedi bide sizden aldığı parayla çeyrek altın takıyorlar bebeğe dedi. 2 sene önce 12bin gibi bi fiyatı vardı ben 4e doğum yaptım başka hastanede mis gibiydi valla.

Ben önceki gebeliklerimde Adana'ın en tanınan riskli doğum profesörünün muayenehanesine gidiyordum, bebeğin down sendromu olduğunu öğrendik, normal doğum olacak diye çalıştığı Acıbadem hastanesine gitmemi bile istemedi sağolsun Medline'da Ayşe Parlakgümüş vardı, önceden takip etmediği halde doğumunu yaptırdı. Şimdi Çukurova Üniversitesinde Prof. Dr. Selim Büyükkurt'a gidiyorum, özel muayene ücreti 120 TL ve çok güvenilir bir doktor. Tüm testlerim sgk ile yapılıyor, tahlil şu zaman çıkar o zaman bana whatsapp'tan mesaj atın ben bakar size dönerim diyor ve anında dönüyor. Yani ilgi alaka özelle sınırlı değil, doktorun kişiliğinin özeliyle alakalı bence. Ben de eşim yanımda olsun diye özel hastane istiyordum ama şimdi doktorumdan vazgeçemiyorum arada kaldım

Seni çok iyi anlıyorum konu sahibi. Benzer durumdayız. Acıbadem gibi isim yapmış bir hastahanede ve şehrimde ün yapmış doktorlardan birindeyim. Ama o kadar yoğun ki.. Ulaşmak mümkün değil. Arıyorum açmıyor, msj atıyorum dönüş yapmıyor. Tahlil sonuçlarım sisteme yükleniyor ordan bakıyorum ama yorumlatmak için doktora ulaşmam gerekiyor Yada bazen birşey sormam ya da danışmam gerekiyor.. Hep randevu gününü bekliyorum bu nedenle.
Ama yine de doktorumdan ayrılmak istemiyorum çünkü normal doğumu aşırı derecede destekleyen bir yapısı var. Kaç hastasıyla tanıştıysam hepsi normal doğum. İnsani olarak da seviyorum. O yüzden gözümü yumdum devam ediyorum.
Tamamen hasta yoğunluğundan bunlar.

Herkes çok demiş de değil bence. Ankara istanbulda özelde normal bu fiyatlar. Kuaförler bile saç açıp boyamaya bin lira istiyor. Lazer epilasyonuna iki bin üç bin veren bir dünya insan var. Diş hekimleri eve gelen ustalar benzer rakamlara çalışıyor. Bence çok diyenler piyasayı takip etmeyenler. Eğer memnunsanız bu tahlil haricinde, değiştirmeyin bence.

Doktorumu degistirdim . Geçen hafta az bir kanamam oldu doktoru aradım saatler sonra döndü bana . Bende o sinirle iptal ettirdim paketimi
Merhaba, ben de Ankaradayım ve doktor arayışı içindeyim hala tam karar verebilmiş değilim. Siz hangi doktora geçtiniz sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? Lina'ya bir dönem ben de gitmiştim dediğiniz doktoru biliyorum, iyi bir doktor ama çok yoğun, randevulu gittiğiniz halde bir saat muayene sırası bekliyorsunuz, bu yüzden bir daha gitmemiştim oraya.

Merhabalar Ortadoğu hastanesinde zeynep hanıma gidiyorum şimdilik ilgili her şey yolunda görünüyor:)

Gerginliğin yersiz değil. Yorumlara baktım herkes fiyata takmış hastane fiyatları zaten bu yönde. Senin sıkıntın yoğun bir doktor takibinde olmak. Bence farklı bir doktora daha görün belki o daha ilgili gelecektir. Hamilelik başlı başına zaten stres bizi strese sokacak diğer değişkenleri denklemimizden çıkartabiliriz.

Anlayışınız için teşekkür ederim . Bende bu olaydan sonra biraz kanamam oldu akabinde doktora ulaşmaya çalıştığımda çabam sonuçsuz kaldı. Doktor bana 2 saat sonra dönünce bende başka bir hastanede takibe basladim

Fahir fiyat alamazlar yasak şikayet edin başka yere geçin enayi yerine koyuyorar milleti

Aslında doğum için 9bin çok değil de gittiği hastane nasıl bir yer onu bilemem. 1,5 yıl önce Adana Acıbadem doğum için 9bin istiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…