- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Niye paraya herkes sasirmis yahu
Ozel hastane fiyatlari boyle hep
Uc sene once 12 bin liraya dogurdum ben , 9 az geldi gozume
Çok geçmiş olsun sizin örneğiniz gerçekten haklı bi örnek. Ama doktoru gece gündüz aramak istemek vs biraz abartı geldiMaalesef yeterli olmuyor konu sahibi yerine yazayım dedim.
Sizin gibi dusunerek bu gebeligimde bir de devlete gideyim arada dedim. Demez olsaydim.
Kese bozuk, bebek yok , bos gebelik dedi. Tahmin edersiniz yasadiklarimi.
Bigun sonra ozelde kendi doktoruma gittim kese guzel bebek var kalp atimini dinledim
Sadece devlete gitmek durumunda olup o uzuntulu cumlelerle gunlerce gecirmek durumunda olanlara Allah yardim etsin ben 1 geceyi zor sabah ettim. İki cihaz arasinda fark olur elbet ama boyutu bu kadar olmamaliydi
Bi daha da gitmeyi dusunmedim. Neyse parası ozelde hallolsunda oyle bi üzüntü yasamiyim keske hic o bi kereyi bile gitmeseydim devlet hastanesine
Valla kral mi kralice mi bilemiyorum ama kocaman odaydiKral odası vermişlerdir herhalde.
Bu tür yerler para tuzağı.
aldiklari paralarin helal oldugunu dusunmuyorum.. trajikomik rakamlar.. olabilir herkes emek veriyor meslek sahibi olmak icin.. lakin bu ise yillarini vermek, milletten dunyanin parasini alipta cebine atmak degildir.. herkes meslegini duzgun yapsa boylesi sorunlar kalmaz.. maalesef bazi insanlar herseyi para icin yapmakta, birazda insanlik olsaydi bu kadar ucuk rakamlar istenmezdi.. bizde meslek sahibi olduk ama once insan olmayi ogrendik.. bilmem anlatabildimmi..Valla o dogumu yaptirmak icin 11 sene essek gibi çalışıyor insanlar.
Begenmiyorsaniz evde kendiniz dogurun.
Lina için çok fazla bu fiyat direk vazgeçin. Doktorunuzun adını bilmiyorum ama ilk gebeliğimde maalesef bi kere linaya gittim aynı gün düşük tehliken var diyip iğne vurdular ağlaya ağlaya başka doktora gittim düşük tehliken filan yok nerden çıkartıp iğne vurmuş dedi 3buçuk aylık hamileydim bu arada. Bence oldukça paragöz bi yer.Lina ya gidiyorum . Doktorumu çok sevmiştim vazgeçmek istemiyorum
Hangi hastane acabaValla kral mi kralice mi bilemiyorum ama kocaman odaydi
Benimicin odanin buyuklugunden ziyade , doktorlarin ve dogum ekibinin kalitesi , hastanenin hijyeni , yenidogan bakim unitesi vs gibi konular onemliydi , ayrica ozel saglik sigortam vardi ben sadece iki bin lira odedim cebimden , ama mesela normalde dogumun fiyati daha da fazlaydi , saglik sigortamla anlasmali rakami 12 bindi oyle kalmis aklimda
Yine mi siz?Gelsin evi filanda temizlesin isterseniz.
Yok, kral dairesinin gecelik fiyatı 5 bin tl.Kral odası vermişlerdir herhalde.
Bu tür yerler para tuzağı.
Valla kral mi kralice mi bilemiyorum ama kocaman odaydi
Benimicin odanin buyuklugunden ziyade , doktorlarin ve dogum ekibinin kalitesi , hastanenin hijyeni , yenidogan bakim unitesi vs gibi konular onemliydi , ayrica ozel saglik sigortam vardi ben sadece iki bin lira odedim cebimden , ama mesela normalde dogumun fiyati daha da fazlaydi , saglik sigortamla anlasmali rakami 12 bindi oyle kalmis aklimda
Ozel durumum var normal bi gebe degilim rahim yapimdan kaynakliÇok geçmiş olsun sizin örneğiniz gerçekten haklı bi örnek. Ama doktoru gece gündüz aramak istemek vs biraz abartı geldi
Keşke doktor olsaymışsınız da bedava doğum yaptırsaymışsınızaldiklari paralarin helal oldugunu dusunmuyorum.. trajikomik rakamlar.. olabilir herkes emek veriyor meslek sahibi olmak icin.. lakin bu ise yillarini vermek, milletten dunyanin parasini alipta cebine atmak degildir.. herkes meslegini duzgun yapsa boylesi sorunlar kalmaz.. maalesef bazi insanlar herseyi para icin yapmakta, birazda insanlik olsaydi bu kadar ucuk rakamlar istenmezdi.. bizde meslek sahibi olduk ama once insan olmayi ogrendik.. bilmem anlatabildimmi..
Anlatamadınız.aldiklari paralarin helal oldugunu dusunmuyorum.. trajikomik rakamlar.. olabilir herkes emek veriyor meslek sahibi olmak icin.. lakin bu ise yillarini vermek, milletten dunyanin parasini alipta cebine atmak degildir.. herkes meslegini duzgun yapsa boylesi sorunlar kalmaz.. maalesef bazi insanlar herseyi para icin yapmakta, birazda insanlik olsaydi bu kadar ucuk rakamlar istenmezdi.. bizde meslek sahibi olduk ama once insan olmayi ogrendik.. bilmem anlatabildimmi..
Doğru vallahi çok zormuş inşallah çabucak atlatırsınızOzel durumum var normal bi gebe degilim rahim yapimdan kaynaklioluk oluk kanama yasadigim oluyor maalesef oyle olunca aramak gerekiyor veya mesaj atmak. tabiki hersey seyrinde gidiyorsa neden aransın gece Ama benim geceyse gece gunduzse gunduz ulasmam lazim diger turlu ozelin anlami kalmaz benim icin.
Yok ben değilim.Yine mi siz?
Aynen ben de. Genelde yoğun ve hastası çok doktorlara gitmem. Nedense bana, üstünkörü muayene ediyormuş sanki yeterince zaman ayıramıyormuş gibi geliyor...Çok yoğun doktordan uzak durun bence.doğumu bilr kafasına göre araya sıkıştığı yaptırıyor.benim ilk hamileliğimde yaşadığım şeyler.cok keşke diyorum keşke başka ve hasta yoğunluğu değil ilgisi çok iyi olan bir doktora gitseydim diye.bence doktorunuzu değiştirin.degil tahlil sonucu her an ulaşabileceğiniz mümkün birini bulabilirsiniz umarım.
ben yurtdisinda yasiyorum ve ulkenin durumunu hayretle izliyorum.. ve hala ulkede maalesef sizin gibi dusunen insanlar fazla oldugu icin hic sasirmadim yorumlariniza.. evet uzerine basa basa soyluyorum bu paralar helalmi simdi ?!! niye iyi doktor demek milletti soymakmi demek sizce.. doktorlar reklam yapma derdine dusmus.. heryerde goruyoruz artik.. bu meslegi reklam haline getirenlere yazik.. DOGUMLARA %50 INDIRIM 10 TAKSIT VSVS NE BU YAHU !!! Anormal bi durumu normalmis gibi gostermeye calisiyorsunuz..Anlatamadınız.
Bu zihniyet yuzunden ulkede iyi doktor kalmadi farkinda değilsiniz. Insanlar akin akin gidiyorlar. Kalanlarda asla hasta muayene eden bolumleri yazmiyorlar . Cerrahi alanlar bos kaliyor .
Yakinda ameliyat yaptiracak doktor bulamayacaginizda gorecegim sizi. Hakkiniz budur zaten.
Dedigim gibi begenmiyorsaniz kendinizi evde tedavi edin . Sizin haddiniz degil insanlarin kazandigina helal degil diye etiket yapistirmak.
Sevmemen imkansız o dr ben olsam elımı yere koyar, elimin ustune bas yere basma derım2 gün önce mesaj attım sonucumu öğrenemedim diye pazartesi 4 te klinigimizi arayın sonuçlar için diye cevap verdi . Moralim çok bozuldu bu duruma ... doktoru da çok sevmiştim