Doktorumla ilgili tereddutlerim ...

Çok geçmiş olsun sizin örneğiniz gerçekten haklı bi örnek. Ama doktoru gece gündüz aramak istemek vs biraz abartı geldi

Kral odası vermişlerdir herhalde.

Bu tür yerler para tuzağı.
Valla kral mi kralice mi bilemiyorum ama kocaman odaydi
Benimicin odanin buyuklugunden ziyade , doktorlarin ve dogum ekibinin kalitesi , hastanenin hijyeni , yenidogan bakim unitesi vs gibi konular onemliydi , ayrica ozel saglik sigortam vardi ben sadece iki bin lira odedim cebimden , ama mesela normalde dogumun fiyati daha da fazlaydi , saglik sigortamla anlasmali rakami 12 bindi oyle kalmis aklimda

Valla o dogumu yaptirmak icin 11 sene essek gibi çalışıyor insanlar.
Begenmiyorsaniz evde kendiniz dogurun.
aldiklari paralarin helal oldugunu dusunmuyorum.. trajikomik rakamlar.. olabilir herkes emek veriyor meslek sahibi olmak icin.. lakin bu ise yillarini vermek, milletten dunyanin parasini alipta cebine atmak degildir.. herkes meslegini duzgun yapsa boylesi sorunlar kalmaz.. maalesef bazi insanlar herseyi para icin yapmakta, birazda insanlik olsaydi bu kadar ucuk rakamlar istenmezdi.. bizde meslek sahibi olduk ama once insan olmayi ogrendik.. bilmem anlatabildimmi..

Lina ya gidiyorum . Doktorumu çok sevmiştim vazgeçmek istemiyorum
Lina için çok fazla bu fiyat direk vazgeçin. Doktorunuzun adını bilmiyorum ama ilk gebeliğimde maalesef bi kere linaya gittim aynı gün düşük tehliken var diyip iğne vurdular ağlaya ağlaya başka doktora gittim düşük tehliken filan yok nerden çıkartıp iğne vurmuş dedi 3buçuk aylık hamileydim bu arada. Bence oldukça paragöz bi yer.

Hangi hastane acaba

Başka doktora g

Hang hastane neresi burasi?

Çok geçmiş olsun sizin örneğiniz gerçekten haklı bi örnek. Ama doktoru gece gündüz aramak istemek vs biraz abartı geldi
Ozel durumum var normal bi gebe degilim rahim yapimdan kaynakli oluk oluk kanama yasadigim oluyor maalesef oyle olunca aramak gerekiyor veya mesaj atmak. tabiki hersey seyrinde gidiyorsa neden aransın gece Ama benim geceyse gece gunduzse gunduz ulasmam lazim diger turlu ozelin anlami kalmaz benim icin.

Keşke doktor olsaymışsınız da bedava doğum yaptırsaymışsınız

Anlatamadınız.
Bu zihniyet yuzunden ulkede iyi doktor kalmadi farkinda değilsiniz. Insanlar akin akin gidiyorlar. Kalanlarda asla hasta muayene eden bolumleri yazmiyorlar . Cerrahi alanlar bos kaliyor .
Yakinda ameliyat yaptiracak doktor bulamayacaginizda gorecegim sizi. Hakkiniz budur zaten.
Dedigim gibi begenmiyorsaniz kendinizi evde tedavi edin . Sizin haddiniz degil insanlarin kazandigina helal degil diye etiket yapistirmak.

Doğru vallahi çok zormuş inşallah çabucak atlatırsınız

Aynen ben de. Genelde yoğun ve hastası çok doktorlara gitmem. Nedense bana, üstünkörü muayene ediyormuş sanki yeterince zaman ayıramıyormuş gibi geliyor...
Bence doktorunuzu değiştirin. Böyle devam ederse çok şey kaybedersiniz. Hem zaman,hem heyecan.

Nasıl ya mesala grıp oldunuz dıyelım 9 binmi veriyosun iyilesmek için gercekten düsünüyorum düsünüyorum ne dıyıcemı bilemiyorum yok ya ben öleyim en ıyısı benım ilaç 60.70 tutsa oflayıp pufluyorum bu ne dıye

Benim iki oglum da ayni hastanede dogdu, 9 binden daha fazlasini sadece dogum icin odedim ama benim bir suru hastaligim var ve o hastaneye guvendigim icin orayi tercih etmek zorunda kaldim. İyi ki de oyle yapmisim, 2. Dogumumda oglan kakasini yapip tum keseyi kakayla doldurmustu nerdeyse (saka diil) ve benim tansiyonum 21-11, nabzim 200’e cikmisti. Nirmal dogurtmaya calistilar ama olmadi. Bu sirada dogumhane dr ve hemsire doluydu. Doguramayinca sezaryene aldilar, ameliyathanede kac kisi vardi sayamadim, cok ciddiyim. Apar topar bebegi alip (soluksuz dogdu) yogun bakima koydular vs vs. Su an hepimiz iyiyiz sukur ama ben iyi bi hastanede dogum yapmasaydim ya oglum ya da ben kesin olmustuk cok cok kritik kararlari cok dogru sekilde verdiler, o yuzden o aldiklari paralar misliyle helali hos olsun.
Ank piyasasina gore bu fiyatlar normal

ben yurtdisinda yasiyorum ve ulkenin durumunu hayretle izliyorum.. ve hala ulkede maalesef sizin gibi dusunen insanlar fazla oldugu icin hic sasirmadim yorumlariniza.. evet uzerine basa basa soyluyorum bu paralar helalmi simdi ?!! niye iyi doktor demek milletti soymakmi demek sizce.. doktorlar reklam yapma derdine dusmus.. heryerde goruyoruz artik.. bu meslegi reklam haline getirenlere yazik.. DOGUMLARA %50 INDIRIM 10 TAKSIT VSVS NE BU YAHU !!! Anormal bi durumu normalmis gibi gostermeye calisiyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…