Doktorumla ilgili tereddutlerim ...

Genelde hastanelerin fix fiyatı oluyor. Doktor kendi kafasına göre fiyat belirlemiyor. Plastik cerrahi vs olsa neyse de. KD için 9000 TL’ninhastane alıyor çoğunu, hiç yurtdışı ile kıyaslamayın vallahi. Ameliyatlarda ne paralar dönüyor. İşinin ehli ise bence bekletsin ama doğru tanı versin. Eğer bir sıkıntınız yoksa ve rutin testlerse önem vermeyin. Yoğun olması sonuçta güven duyulan biri olduğunu gösterir. Hangi hastane bu arada?

Lina ya gidiyorum . Doktorumu çok sevmiştim vazgeçmek istemiyorum

9 bin lira derken napıyo bebeği bastan mı yaratıtor tövbe estagfurullah alt tarafı bir tahlil yahu testleri devlet hastahenesinde yaptırsanız ne olacak uğrasmak istemezseniz 200-300 maddi durumum cok iyi derseniz 1000 tlye bir sürü özel hastahane var. Verilen paradan ziyade aldığınız hizmet kötü. Ameliyat ve özel durumlar hariç çok yoğun doktorların bir albenisi yok bence adı var diye o kadar para veriyorsunuz sonda da hizmet alamiyorsunuz

9000 tl verecek olsam; 9 ay boyunca hastanede özel oda, 3 öğün yemek, tatlı servisi, 24 saat sıcak su, adsl ve Netflix üyeliği falan isterdim herhalde
Yaa ben o oarayla balayına gider araya 2.çocuğu sıkıştırırdım öğrenciliğin gözü kör olsun

Yani bilmediğimden soruyorum bu kadar para ödemek özellere taşınmak çok gerekli mi ? Sonuçta allah korusun bi hastalığınız ya da özel durumunuz yoksa normal devlette takip yeterli değil mi
Maalesef yeterli olmuyor konu sahibi yerine yazayım dedim.
Sizin gibi dusunerek bu gebeligimde bir de devlete gideyim arada dedim. Demez olsaydim.
Kese bozuk, bebek yok , bos gebelik dedi. Tahmin edersiniz yasadiklarimi.
Bigun sonra ozelde kendi doktoruma gittim kese guzel bebek var kalp atimini dinledim
Sadece devlete gitmek durumunda olup o uzuntulu cumlelerle gunlerce gecirmek durumunda olanlara Allah yardim etsin ben 1 geceyi zor sabah ettim. İki cihaz arasinda fark olur elbet ama boyutu bu kadar olmamaliydi
Bi daha da gitmeyi dusunmedim. Neyse parası ozelde hallolsunda oyle bi üzüntü yasamiyim keske hic o bi kereyi bile gitmeseydim devlet hastanesine

9000 tl verecek olsam; 9 ay boyunca hastanede özel oda, 3 öğün yemek, tatlı servisi, 24 saat sıcak su, adsl ve Netflix üyeliği falan isterdim herhalde
Ankara ve ozel hastane olan kosullarda ortalama bir rakam istenmiş aslında dogum için.
Insanlar ne paralar veriyor inanamazsiniz yani.

Bi tık iyi bir yer olsun diyorsanız malesef ankarada 7 yi kesinlikle gözden çıkarmak lazım

Hayır çok daha ilgili yerler var ve 4 5 bin arası , Sizin istediğiniz şartlarda.

9 bin almayı biliyorlarsa doktora istediğiniz zaman ulasabilmelisiniz. Acil bir durum olduğunda , " doktora ulaşamadık " cevabını mi alacaksınız ?

Hastanede yeni doğan ünitesi var mı ?

Ankara ve ozel hastane olan kosullarda ortalama bir rakam istenmiş aslında dogum için.
Insanlar ne paralar veriyor inanamazsiniz yani.
yazik ulke ne hale gelmis.. bir insani dunyaya getirmek icin dunyanin parasini istiyorlar.. hakkiyla alsalar bagri.. oda yok.. yazik cok yazik...

yazik ulke ne hale gelmis.. bir insani dunyaya getirmek icin dunyanin parasini istiyorlar.. hakkiyla alsalar bagri.. oda yok.. yazik cok yazik...
Valla o dogumu yaptirmak icin 11 sene essek gibi çalışıyor insanlar.
Begenmiyorsaniz evde kendiniz dogurun.

Simdiki gittigim hastanede dogum 2500 aradaki tahlil ve muaynelerle 5000 i bulur gibi. Daha gecen gun tahlillere 300 verdim. Ama aradigim veya mesaj attigim an ulasabiliyorum doktoruma dogumda degilse. Gece vs farketmiyor hep ilgili. Tahlilleri bikac saat icinde mail olarak istiyorum sonrada doktoruma atiyorum yine ayni sekilde ilgili açıklayıcı sag olsun

2 gün önce mesaj attım sonucumu öğrenemedim diye pazartesi 4 te klinigimizi arayın sonuçlar için diye cevap verdi . Moralim çok bozuldu bu duruma ... doktoru da çok sevmiştim
Paket program gibi desene kombo 9bin tl hiç kesin hesap ve taksitle ödeme duymamıştım hamilelikle ilgili neyse bunuda duyacakmışız, benimde kiz kardeşim şuan hamile birkaç dr değiştirdi beğenmedi suanki dr süper bir insan her dakka telefon edebiliyor istediğini sorabiliyor ulaşamamak ne demek hamilesin sonuçta bu iş dr un kişiliği ile alakalı sen ulaşabileceğin ve sevebileceğin başka bir dr arayışına gir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…