- 30 Mart 2009
- 14.296
- 64.088
-
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Sapla samani birbirine karistiran sizsiniz. Benim yaptigim yorumlari bu sekilde elestirecek ne kulture, ne egitim duzeyine ne de sosyo ekonomik duzeye sahip oldugunuzu dusunmuyorum. Bu konu icerisinde yazdiklarinizi okumam bu sonuca varmama yetti artti bile. Benden memnun olmayan muvekkillerimi zorla tutmuyorum yanimda, genelde yillardir calisiyoruz ama siz oyle diyorsaniz tabiii ki en iyisini siz bilirsinizeger bi avukat bu sekilde yorum yapabilyorsa, keske hic avukat olmasaydinizda sizinle ayni meslegi paylasan diger avukatlara siradan demeseydiniz.. dedigim gibi ozel avukat tuttukta ne oldu.. bence sizinde bazi muvvekileriniz sizden memnun degil.. emin olabilirsiniz.. ayrica konu avukat degil dogum doktor vs
yok odalar filan altin kaplamaymis.. saray tarzinda.. dogan bebeklere altin emzik filan hediye ediliyormus..Bu hastane dogumun oldugu gun anneye kuaför yollayan odaya basbasa yemek hazırlayan hastanemi?
Suit oda sanırım içinde havuz var mı?
Dalga geçmiyorum cidden sordum. Ankara da Böyle bir hastanenin varlığından haberdarim acaba o mu diye merak ettim. Çünkü hiç böyle bir hizmet görmemiştim ama varmış.yok odalar filan altin kaplamaymis.. saray tarzinda.. dogan bebeklere altin emzik filan hediye ediliyormus..
ay cok uzuldum yahu.. sirf avukatsiniz diye kendinizi yukseklerde gormeyin.. gun gelir pufff diye sonersiniz.. kimsenin ne olacagi belli degil.. iste boyle gulersiniz.. sorun bakalim kac kisi tuttugu avukattan memnun.. paranizla degil insanliginizla ovunseniz daha iyi edersiniz... ben tecrubeliyim demekle olmuyor bu isler.. emin olun sosyo ekonomik seviyem aldigim egitim ve kultur sizinkilerden daha kaliteli.. egolu olan sizsiniz ben degil.. fazla havalanmayin.. galiba sozde unlu ozel avukat oldugunuz icin kendinizi yukseklerde gormussunuz.. soyleyin bakalim avukat magduru olmus insanlarin magduriyetini sizmi gidereceksiniz ?!! cikip cikip ben avukatim ben doktorum ayollll demekle olmuyor bu islerSapla samani birbirine karistiran sizsiniz. Benim yaptigim yorumlari bu sekilde elestirecek ne kulture, ne egitim duzeyine ne de sosyo ekonomik duzeye sahip oldugunuzu dusunmuyorum. Bu konu icerisinde yazdiklarinizi okumam bu sonuca varmama yetti artti bile. Benden memnun olmayan muvekkillerimi zorla tutmuyorum yanimda, genelde yillardir calisiyoruz ama siz oyle diyorsaniz tabiii ki en iyisini siz bilirsiniz
bir ego sorununuz olabilir mi? Cocuklugunuz nasil gecti sizin?
Ankara’da saydığınız şeyleri veren birkaç özel hastane var, tek değil.Dalga geçmiyorum cidden sordum. Ankara da Böyle bir hastanenin varlığından haberdarim acaba o mu diye merak ettim. Çünkü hiç böyle bir hizmet görmemiştim ama varmış.
Ankarada doğurganlara allah kolaylık versin minimum ikiz dogururlarda doğum kârlı olur tek seferde kurtulurlar diye dua edip konudan uzaklaşıyorum.Ankara’da saydığınız şeyleri veren birkaç özel hastane var, tek değil.
Ama hepsi ayrı ücretlendirmedir.
Doğum fiyatına dahil değil yani.
Çok iyi devlet hastaneleri de var.Ankarada doğurganlara allah kolaylık versin minimum ikiz dogururlarda doğum kârlı olur tek seferde kurtulurlar diye dua edip konudan uzaklaşıyorum.
Valla benim bütçem yok o yüzden fiyat çok geldi. Ama insanoğlu hep iyiye güzele özenir kim istemez ki su saydiklarimi o yüzden genel konuştum. Keşke herkes güzel ve eşit şartlarda dünyaya gelse ama rekabet doğum odasından başlıyor. Herkesin imkanını içine sindirsin Allah Ne diyim.Çok iyi devlet hastaneleri de var.
Dediğiniz başka bir şey ama.
Doğuma 30 bin verebilecek olan en iyisine gider, sırf o parayı oda süslemeye ayıran biliyorum ben.
Keza 2 3 bin ayırabilecek olan ona göre, hiç ayıramayan devlete gider.
Bunlar her şeyde olduğu gibi kişisel tercih ve imkan meselesidir.
100 bine de ev var, 10 milyona da.
Dayatma yok, tercih ve imkandır bunlar.
Allah sağlık versin gerisi hikaye.Valla benim bütçem yok o yüzden fiyat çok geldi. Ama insanoğlu hep iyiye güzele özenir kim istemez ki su saydiklarimi o yüzden genel konuştum. Keşke herkes güzel ve eşit şartlarda dünyaya gelse ama rekabet doğum odasından başlıyor. Herkesin imkanını içine sindirsin Allah Ne diyim.
hangi doktora gidiyorsunuz?Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar .
Gebelik takibim Ankara'da özel bir hastanede oluyor . Bugüne kadar 3 defa gittim . Doktorumu sevmiştim ilgiliydi beni çok rahatlamıştı. Tek sikintisi biraz yogun olmasi . Perşembe günü tahlil vermiştim . Sonuçları cumartesi çıkar dediler . Aradım sonuç çıktı doktor hanıma gösteremedik pazartesi arayın dediler . Pazartesi aradım yine gösterememişler doktora. Bari mail atin ben bakayım dedim tamam dedi doktorun sekreteri o da yalan oldu .
Çok gerildim bende az para vermiyoruz 9 bin lira veriyorum bi tahlilimi 5 günde alıyorum. Sizce yersiz mi gerginligim
Atun beni denizlereee9 bin lira veriyorum
Atun beni denizlereee
özel bir sağlık problemi vs yoksa doğum için bu kadar para harcanması bana mantıksız geliyor. özeller para tuzağı.
9000 ?? bebeği doğurtup kendileri mi geliştiriyor anlamadım.
yanlışlıkla yazıldıysa bir şey diyemem. fakat bilerek 9000 yazıldıysa baya baya neyseeee.