Doktorumla ilgili tereddutlerim ...

Sapla samani birbirine karistiran sizsiniz. Benim yaptigim yorumlari bu sekilde elestirecek ne kulture, ne egitim duzeyine ne de sosyo ekonomik duzeye sahip oldugunuzu dusunmuyorum. Bu konu icerisinde yazdiklarinizi okumam bu sonuca varmama yetti artti bile. Benden memnun olmayan muvekkillerimi zorla tutmuyorum yanimda, genelde yillardir calisiyoruz ama siz oyle diyorsaniz tabiii ki en iyisini siz bilirsiniz

bir ego sorununuz olabilir mi? Cocuklugunuz nasil gecti sizin?

yok odalar filan altin kaplamaymis.. saray tarzinda.. dogan bebeklere altin emzik filan hediye ediliyormus..
Dalga geçmiyorum cidden sordum. Ankara da Böyle bir hastanenin varlığından haberdarim acaba o mu diye merak ettim. Çünkü hiç böyle bir hizmet görmemiştim ama varmış.

ay cok uzuldum yahu.. sirf avukatsiniz diye kendinizi yukseklerde gormeyin.. gun gelir pufff diye sonersiniz.. kimsenin ne olacagi belli degil.. iste boyle gulersiniz.. sorun bakalim kac kisi tuttugu avukattan memnun.. paranizla degil insanliginizla ovunseniz daha iyi edersiniz... ben tecrubeliyim demekle olmuyor bu isler.. emin olun sosyo ekonomik seviyem aldigim egitim ve kultur sizinkilerden daha kaliteli.. egolu olan sizsiniz ben degil.. fazla havalanmayin.. galiba sozde unlu ozel avukat oldugunuz icin kendinizi yukseklerde gormussunuz.. soyleyin bakalim avukat magduru olmus insanlarin magduriyetini sizmi gidereceksiniz ?!! cikip cikip ben avukatim ben doktorum ayollll demekle olmuyor bu isler

Dalga geçmiyorum cidden sordum. Ankara da Böyle bir hastanenin varlığından haberdarim acaba o mu diye merak ettim. Çünkü hiç böyle bir hizmet görmemiştim ama varmış.
Ankara’da saydığınız şeyleri veren birkaç özel hastane var, tek değil.
Ama hepsi ayrı ücretlendirmedir.
Doğum fiyatına dahil değil yani.

Ankara’da saydığınız şeyleri veren birkaç özel hastane var, tek değil.
Ama hepsi ayrı ücretlendirmedir.
Doğum fiyatına dahil değil yani.
Ankarada doğurganlara allah kolaylık versin minimum ikiz dogururlarda doğum kârlı olur tek seferde kurtulurlar diye dua edip konudan uzaklaşıyorum.

Ankarada doğurganlara allah kolaylık versin minimum ikiz dogururlarda doğum kârlı olur tek seferde kurtulurlar diye dua edip konudan uzaklaşıyorum.
Çok iyi devlet hastaneleri de var.
Dediğiniz başka bir şey ama.
Doğuma 30 bin verebilecek olan en iyisine gider, sırf o parayı oda süslemeye ayıran biliyorum ben.
Keza 2 3 bin ayırabilecek olan ona göre, hiç ayıramayan devlete gider.
Bunlar her şeyde olduğu gibi kişisel tercih ve imkan meselesidir.
100 bine de ev var, 10 milyona da.
Dayatma yok, tercih ve imkandır bunlar.

Valla benim bütçem yok o yüzden fiyat çok geldi. Ama insanoğlu hep iyiye güzele özenir kim istemez ki su saydiklarimi o yüzden genel konuştum. Keşke herkes güzel ve eşit şartlarda dünyaya gelse ama rekabet doğum odasından başlıyor. Herkesin imkanını içine sindirsin Allah Ne diyim.

Allah sağlık versin gerisi hikaye.
Yakınım olan biri, 3 düşükten sonra sanırım tedavi ile(bize söylenmedi) üçüzlere hamile kaldı.
İlkini gelişmiyor diye karından aldılar, diğerleri erken doğumla 1 gün yaşadı sadece.
Kızın altında porsche ve range jeepi vardır.
Ona sorsanız, kuru ekmek yiyeyim yavrularım benle kalsaydı der.
İmkanlar, sağlık olmadıktan, Allah hayırlısını nasip etmedikten sonra sadece zulümdür.

Ben de 6500 verdim.Tahliller haric.Dahil olsaydi benimde bi 8000 e yaklasirdi cunku hamileligim boyunca cok tahlil yaptirdim ozellerde.Ozel bir dogum hastanesinde de oldu dogumum.Su anda da oraya devam ediyoruz cocuk doktorumuz var.Yogun bakim unitesi ve yogun bakim uzman doktoru olmasi bizim tercih sebebimizdi dogumda.Kaldiki bebeklerimden biri 12 gün kuvozde kaldi.Tek kuruş odemedim.Gonlum.cok rahat ayrildim bebegimi birakirken.Emin ellerde ve cok iyi koşullarda biraktigimdan.Bizi aştı mı meblağ ? Doguma kadar ufak ufak kenari atip biriktirdik.Olmasaydu borc harc yine oraya giderdim Su anda ayni yere devam ediyoruz.Kafam yine rahat.2 ay once bir pazar gunu 1800 dogan bebegim ateslendi, domuz gribi oldu devletin aciline gitsem minimum 3 saat sira beklerdim.Gittim devam ettigimiz hastaneye,nobetci cocuk doktoru var.20 dk da testler oldu ,teshis kondu eve donduk.Tek handikap uzman degil pratisyen olmasi.Orda da cocuk doktoruna istedigimiz her an ulasabilme kafa rahatligi var,varsin pratisyen olsun ki cocuk doktorumuza da 7/24 whatsappla ulasabilmrme imkaniniz var.Su an her ay 1000 lira veriyoruz iki bebegime asilariyla beraber.Yemem,icmem disinda giyimden,gezmemden tozmamdan kısıyorum,gidiyorum.
Devlete ancak ve ancak zorunlu durumlarda giderim ki 1800 dogan bebegimin topuk kani nda bir deger dusuk cikinca direkt sistem fakulteye yonlendiriyor.Gittik ve rezaleti gorduk.2000 gram premature bebekle kac saat sira bekledik.Doktor muayene icin ayaga bile kalkmadi :) Bizde careyi yine fakultede mesai disi muayenede bulduk.4ten sonra ya prof ya da docente ozelde olsa verecegimizin 3 te 1 tutariyla insan gibi muamele goruyoruz fakultede.Ne sira beklemek ne bisey zaten gunde 2 hastaya bakiyolar.
Demem o ki durumu yeten de var bizim gibi sartlarini zorlayan da.Odedigimiz paralar yuksek paralar ama kendimden kısıyorum oluyor bitiyor.Kafam rahat en azindan.Keske devlet& ozel farketmeksizin tüm hastane,polikliniklerin sartlari esit olsa da herkes faydalansa.

Bu arada kuafor hizmeti verenlerin arasında medikalparkta var.Bilindik olanlardan.

Siz o nazlı hanımdınız sanırım, eşiniz tahlil verirken elinizi tutmadı diye küsmüştünüz Öncelikle yorumlar beni şaşırttı. Ben doktor olsam gece gündüz hastamın direkt bana ulaşma isteğini rahatsız edici bulurdum. Hastahane ile iletişime geçer veya asistan vs bende o şekilde gerek varsa dönüş sağlarım. Hastahane 9 bin lira aldı diye bi hastaya 40 hafta gecemi gündüzümü satmazdım. Ki ilgilendiği tek insan siz değilsiniz. Bence peşin para vermeden önce deneyin, birkaç kere daha kontrole gidin yine beğenmezseniz değişin.

Bu arada 9 bin lira alan hastahane nasıl tahlili 1 hafta oyalıyor ona bayağı şaşırdım. Ben 50 liraya kontrole gittiğim hastahanede sonuçları yarım saate alabiliyorum. Teknolojilerini geliştirmeleri gerekiyor.

hangi doktora gidiyorsunuz?

Devlet de bile tahlil sonuçları aynı gün veriliyor.
Benim de verdiğim para 10 bin TL idi hastaneye yol hariç.. benim riskli çogul gebelik ti.

Doktorum çok ilgiliydi.ben il dışından geliyordum. Geç kalıyorum kaç kere bekledi bizi.. Aldığım hizmetten memnundum..

9000 ?? bebeği doğurtup kendileri mi geliştiriyor anlamadım.
yanlışlıkla yazıldıysa bir şey diyemem. fakat bilerek 9000 yazıldıysa baya baya neyseeee.

he doğum içindeymiş.
özel hastane birde.
ilgi,alaka, özen! bu paraya üst seviyede olmalı.
devlette bile öğleden sonra sonuçlar çıkıyor.

Devlet hastanesine gidip saatlerce sıra beklemek istemiyorum. Kıyafetimden gezmemden keserim özele giderim . Siz şu an neden benim verdiğim paraya takıldınız ben onu anlamıyorum . Size verdiğim para az mi çok mi diye mi sordum ?
Atun beni denizlereee
özel bir sağlık problemi vs yoksa doğum için bu kadar para harcanması bana mantıksız geliyor. özeller para tuzağı.
9000 ?? bebeği doğurtup kendileri mi geliştiriyor anlamadım.
yanlışlıkla yazıldıysa bir şey diyemem. fakat bilerek 9000 yazıldıysa baya baya neyseeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…