- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
-
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
9 BIN LIRA MI o kadar şaşırdım ki
Çok yoğun doktordan uzak durun bence.doğumu bilr kafasına göre araya sıkıştığı yaptırıyor.benim ilk hamileliğimde yaşadığım şeyler.cok keşke diyorum keşke başka ve hasta yoğunluğu değil ilgisi çok iyi olan bir doktora gitseydim diye.bence doktorunuzu değiştirin.degil tahlil sonucu her an ulaşabileceğiniz mümkün birini bulabilirsiniz umarım.
9 bin lira ne icin?
Tahliller falanmi 9 bin tuttu anlayamadim.ben tahlil sonucu için doktorumu aradım direk o bana sonucu değerlendirdi.asistanlar işi çok sallıyor.
Bi tık iyi bir yer olsun diyorsanız malesef ankarada 7 yi kesinlikle gözden çıkarmak lazım
Bu parayi verecekseniz 7/24 ulasabilmelisiniz.Tahliller + doğum 9 bin
Sorun burda zaten siz doktora cep telefonu ile ulaşamıyor musunuz? Benim ikinci hamileliğimde doktoruma bir telefon kadar uzaktım.ne zaman yazsam nr zaman arasam ulaşabiliyordum hiç asistanı yada hemşiresi ile muhattap olmak zorunda kalmadım.Çok haklısınız. Cok sevmiştim doktoru çok rahatlatmisti beni ses tonuyla tavrıyla. Yarın sabah erkenden mesaj aticam inşallah hemşirelerin ihmalinden kaynaklıdır .
Sorun burda zaten siz doktora cep telefonu ile ulaşamıyor musunuz? Benim ikinci hamileliğimde doktoruma bir telefon kadar uzaktım.ne zaman yazsam nr zaman arasam ulaşabiliyordum hiç asistanı yada hemşiresi ile muhattap olmak zorunda kalmadım.
Ben 2 yıl önce bin TL ye doğum yapmıştım. Sezaryen bide
Ne önerirsiniz sizce ne yapmalıyım .