Doktorumla ilgili tereddutlerim ...

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.251
Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar .
Gebelik takibim Ankara'da özel bir hastanede oluyor . Bugüne kadar 3 defa gittim . Doktorumu sevmiştim ilgiliydi beni çok rahatlamıştı. Tek sikintisi biraz yogun olmasi . Perşembe günü tahlil vermiştim . Sonuçları cumartesi çıkar dediler . Aradım sonuç çıktı doktor hanıma gösteremedik pazartesi arayın dediler . Pazartesi aradım yine gösterememişler doktora. Bari mail atin ben bakayım dedim tamam dedi doktorun sekreteri o da yalan oldu .
Çok gerildim bende az para vermiyoruz 9 bin lira veriyorum bi tahlilimi 5 günde alıyorum. Sizce yersiz mi gerginligim

Çok yoğun doktordan uzak durun bence.doğumu bilr kafasına göre araya sıkıştığı yaptırıyor.benim ilk hamileliğimde yaşadığım şeyler.cok keşke diyorum keşke başka ve hasta yoğunluğu değil ilgisi çok iyi olan bir doktora gitseydim diye.bence doktorunuzu değiştirin.degil tahlil sonucu her an ulaşabileceğiniz mümkün birini bulabilirsiniz umarım.

Çok haklısınız. Cok sevmiştim doktoru çok rahatlatmisti beni ses tonuyla tavrıyla. Yarın sabah erkenden mesaj aticam inşallah hemşirelerin ihmalinden kaynaklıdır .

Bi tık iyi bir yer olsun diyorsanız malesef ankarada 7 yi kesinlikle gözden çıkarmak lazım

Bende hamileymiş her kontrolde Istanbul gibi bi yerde 200 tl ye kat ve kat ilgi görüyorum Siz bide ugrasiyosunuz Doktorun bizzat sorması ve ilgilenmesi gerek asistanı ilgisiz olsa bile

Çok haklısınız. Cok sevmiştim doktoru çok rahatlatmisti beni ses tonuyla tavrıyla. Yarın sabah erkenden mesaj aticam inşallah hemşirelerin ihmalinden kaynaklıdır .
Sorun burda zaten siz doktora cep telefonu ile ulaşamıyor musunuz? Benim ikinci hamileliğimde doktoruma bir telefon kadar uzaktım.ne zaman yazsam nr zaman arasam ulaşabiliyordum hiç asistanı yada hemşiresi ile muhattap olmak zorunda kalmadım.

2 gün önce mesaj attım sonucumu öğrenemedim diye pazartesi 4 te klinigimizi arayın sonuçlar için diye cevap verdi . Moralim çok bozuldu bu duruma ... doktoru da çok sevmiştim

nasil yani 9 bin tl'mi ??!!! yurtdisinda bazi ulkelerde hamile kadinlarin tahlillerini vs devlet karsiliyor .. bizim ulke dubaiyiyi sollamis.. 9 bin tl bilemedim... benim kan tahlilleri olsun digerleri olsun sigorta karsilar.. ve bu sonuclari ertesi gun hemen alirim.. ozel mozel bunlar hikaye bence.. onemli olan karsinizdaki insanlarin tecrubeli ilgili ve musayit olmalari...

Oyle sey mi olurmus.Valla tum hamileligim boyunca Istedigim an mesaj atamicaksam,sonuclarim bana aninda ulasmayacaksa napayim oyle doktoru ben.Kisisel telefonu ,hemsirelerinin telefonu hepsi vardi.Tamam ben de biktirmistim biraz da olsun ama doktor hastasini taniyinca tolere edebiliyor.Dogumhaneye ilk girdiginde doktorumun dedigi ilk sey anestezi uzmanina annemiz biraz panikatakti :) Yani biliyolardi beni.Her istedigim an donus yaptilar,hele son zamanlarimda gunasiri nst ye girdim,onlarca tahlil yaptirdim.Tahlil yaptirirdim.Hemsire doktora gosterir,gerekiyosa receteyi bana gonderirlerdi doktorla muhatap olmasam da.Hamilelik uzun bir surec.Daha simdidem boylelerse caninizi daha sıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…