Doktorlar genelde aldatır mı

Bu sene bunu çok düşündüm. Ve evet doktor erkeklerim yüzde 99u aldatır bence. Hastane ortamı hoş bir ortam değil o yüzden eğer bir doktorla evlenirsem umarım aynı bölümden oluruz bir saniye gözümü ayırmam

Bu meslekle ilgili değil tribüne girenlerin çoğu da doktor hemşire değildir kesin..
Tamam tabii ki aldatmak meslekle ilgili değil ama doktorlar ev hayatından çok hasta hayatında yaşadıkları için aldatmaya daha meyilli olabiliyorlar. Bazısı işe bağımlı olur aklınaa gelmez bile bazısı da aklına getirir vsvs.
Sizinki de çapkın geliyorsa kontrol edin ne diyim.

Aldatmak cinsiyete dinle irkla mesheple uniformayla meslekle alakali degil karakterle alakalidir

İşte sadık olanı bulmamız gerek fjdj

Bunu an
bunh anlatmaya çalışıyorum ama cok polyanna hepsi

Gerçekten o kadar sığ düşünüyorsunuz ki hayat izlediginiz dizilerden ibaret degil gelecegimi düşünüyorum ben Sacma gelebilir size.Ve cogu ebe,hemsire 2 yıllık arkadaslarım sürekli bana da bir tıpcı bul doktor bul diyip duruyor Size denk gelmemis.Ki aday var dedim mesajlarda ama siz görmek istediğinizi görmüssünüz klasik kk tiplemesi

Doktorluk insanlara çekici geliyor sanırım. Şahsen bana göre oyle değil. Meslekle alakalı olduğunu düşünmüyorum aldatmanın velev ki düşünsem pilotlar aldatır genelde derdim. Ama bu da yanlış tabii. Pilotlar çekici de olur tabii. Kadınları çekmesi normal diye düşünüyorum. Tabii bekar pilotu bekar insan. Uff ne saçmaladım ya. Demek istediğim doktorlar sizin sandığınız kadar çekici gelmiyor bence insanlara.

.
Nöbetleri de aynı güne denk getirmelisiniz gözünüzü ayırmamak istiyorsanız Bu gözler gece iş bölümü yapılırken “x” i bu gece tavlar, molada kahve içmeye çıkarırsam az iş yaparım diye iddiaya giren evli çocukluları gördü... insanın içinde varsa böyle bir karaktersizlik, 24-36 saat sürekli aynı ortamda aynı insanlarla çalışması bunun ortaya çıkmasını tetikliyor diye düşünüyorum.

Aslında işin özü yine karaktere cıkıyor sanırım biraz allah korkusu olan yapmaz ya da bize öylesi denk gelir insallah hangi meslek olursa olsun

Ama
ben simdi bunu da takarım ya en iyisi calıstırmıyım kocamı hdjd tavlamak nedir ya ne insanlar var

Hahahahaha yaa kıskanma
Niye kıskansın pardon? Ya ben tıp fakültesinden seçmeli ders aldım bı ıkı kere gıtmışımdır tıpçı arkadaşlarımda vardı az çok biliyorum. Sen madem okuyorsun bilmen gerekir bu tarz saçma sorular sorman absürt. Karakter meselesi çok rağbet varmışmış doktorlara allahım ya

Meslekle alakasindan cok kişilik meselesi ama söyle bir gerçekte var dr üniformalilar öğretmen ( eskiden öyleydi şimdi bilemicem) müdür amir memur takimi rağbet görür. Ev kızlarına gidildiğinde dahi memur istiyorlar ( görücü usulde tabi) üstelik yalisikliysa tamam olay bitmistir. Esim fabrikada çalışıyor asgari ucret yalisklida degil 38 yasında yinede icim rahat degil. Guven meselesi işte

Sanki doğrular nitelikte bizim kiracı var yukarıda adam doktor aşağıda arabası var bu zamansız arabanın içine oturup saatlerce telefon konuşması yapıyor ve bu adam evli
Anaaa bi tlf konuşmasıyla adam aldattı oldu. Panikatak ile ilgili terapi alıyorum. Doktoruma msj attığımda arar konuşuruz bu bazen 20 dk yı buluyor başka bir danışanıyla da konuşsa ee yarım saat 1 saat yapabilir. Ne alakası var tlf konuşmasıyla yaaa hemen DAMGA yok artık

Adam işteyken içiniz rahat değil mi enteresan

Buraya ne konusu acayım ki ? Size 5.komitemden kaldım desem anlayacak mısınız ya da fizyoloji cok zor desem bunu sorucam tabiki
Ben de onu diyorum, doktorların vakti o kadar doludur ki böyle şeyleri akıl edip de düşünmeye fırsatları kalmaz. Sonra vay efendim komiteden kaldım

Merhaba; tanıdık dr'lar eşlerine çok sadık bazıları ev hanımı ve iyi aile babası maşaAllah. Bu işler kişinin mesleğinden ziyade, mayasına bakıyor.

Olmayan kocanın da aldatma derdine şimdiden düşülmez ki.doktorum kocam da doktor aldatcagını düşünmüyorum.zaten tüm sınıf birbiriyle evlendi aldatan da yok istisnalar dısında herkes mutlu mesut takılıyor hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…