- 12 Nisan 2020
- 353
- 256
- 18
- 28
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
Aldatmak cinsiyete dinle irkla mesheple uniformayla meslekle alakali degil karakterle alakalidirEski erkek arkadasımda tıp okuyordu gözü dışardaydı.Bende tıp okuyorum yüksek ihtimal öyle biriyle evlenicem ama herkes aldatır diyor ve cok var aldatan,sizce bu dogru mu hastane ortamı öyle entrikalı mı ?yaşayanlar vardır illa.Hemsirelerle ilişkileri cok mu samimi oluyor
İşte sadık olanı bulmamız gerek fjdjBu sene bunu çok düşündüm. Ve evet doktor erkeklerim yüzde 99u aldatır bence. Hastane ortamı hoş bir ortam değil o yüzden eğer bir doktorla evlenirsem umarım aynı bölümden oluruz bir saniye gözümü ayırmam
bunh anlatmaya çalışıyorum ama cok polyanna hepsiBu meslekle ilgili değil tribüne girenlerin çoğu da doktor hemşire değildir kesin..
Tamam tabii ki aldatmak meslekle ilgili değil ama doktorlar ev hayatından çok hasta hayatında yaşadıkları için aldatmaya daha meyilli olabiliyorlar. Bazısı işe bağımlı olur aklınaa gelmez bile bazısı da aklına getirir vsvs.
Sizinki de çapkın geliyorsa kontrol edin ne diyim.
Gerçekten o kadar sığ düşünüyorsunuz ki hayat izlediginiz dizilerden ibaret degil gelecegimi düşünüyorum ben Sacma gelebilir size.Ve cogu ebe,hemsire 2 yıllık arkadaslarım sürekli bana da bir tıpcı bul doktor bul diyip duruyor Size denk gelmemis.Ki aday var dedim mesajlarda ama siz görmek istediğinizi görmüssünüz klasik kk tiplemesiBen mükemmel değilim.
Sizin alana yakınım ve hemşire tanıdıklar var.
Hiçbiri okurken şimdiden yok hemşir koca yok doktor koca arayışına girmemişti.
Sizin için üzüldüm. Daha olmayan aday adayı koca arayışına düşülmüş.
Ben gerçi sizin tip okuduğunuzu düşünmüyorum maalesef. O izlenimi alamadım.
Size arayışta başarılar..
Nöbetleri de aynı güne denk getirmelisiniz gözünüzü ayırmamak istiyorsanızBu sene bunu çok düşündüm. Ve evet doktor erkeklerim yüzde 99u aldatır bence. Hastane ortamı hoş bir ortam değil o yüzden eğer bir doktorla evlenirsem umarım aynı bölümden oluruz bir saniye gözümü ayırmam
Aslında işin özü yine karaktere cıkıyor sanırım biraz allah korkusu olan yapmaz ya da bize öylesi denk gelir insallah hangi meslek olursa olsun.
Nöbetleri de aynı güne denk getirmelisiniz gözünüzü ayırmamak istiyorsanızBu gözler gece iş bölümü yapılırken “x” i bu gece tavlar, molada kahve içmeye çıkarırsam az iş yaparım diye iddiaya giren evli çocukluları gördü... insanın içinde varsa böyle bir karaktersizlik, 24-36 saat sürekli aynı ortamda aynı insanlarla çalışması bunun ortaya çıkmasını tetikliyor diye düşünüyorum.
ben simdi bunu da takarım ya en iyisi calıstırmıyım kocamı hdjd tavlamak nedir ya ne insanlar var.
Nöbetleri de aynı güne denk getirmelisiniz gözünüzü ayırmamak istiyorsanızBu gözler gece iş bölümü yapılırken “x” i bu gece tavlar, molada kahve içmeye çıkarırsam az iş yaparım diye iddiaya giren evli çocukluları gördü... insanın içinde varsa böyle bir karaktersizlik, 24-36 saat sürekli aynı ortamda aynı insanlarla çalışması bunun ortaya çıkmasını tetikliyor diye düşünüyorum.
Niye kıskansın pardon? Ya ben tıp fakültesinden seçmeli ders aldım bı ıkı kere gıtmışımdır tıpçı arkadaşlarımda vardı az çok biliyorum. Sen madem okuyorsun bilmen gerekir bu tarz saçma sorular sorman absürt. Karakter meselesi çok rağbet varmışmış doktorlara allahım yaHahahahaha yaa kıskanma
Anaaa bi tlf konuşmasıyla adam aldattı oldu. Panikatak ile ilgili terapi alıyorum. Doktoruma msj attığımda arar konuşuruz bu bazen 20 dk yı buluyor başka bir danışanıyla da konuşsa ee yarım saat 1 saat yapabilir. Ne alakası var tlf konuşmasıyla yaaa hemen DAMGA yok artıkSanki doğrular nitelikte bizim kiracı var yukarıda adam doktor aşağıda arabası var bu zamansız arabanın içine oturup saatlerce telefon konuşması yapıyor ve bu adam evli
Adam işteyken içiniz rahat değil mi enteresanMeslekle alakasindan cok kişilik meselesi ama söyle bir gerçekte var dr üniformalilar öğretmen ( eskiden öyleydi şimdi bilemicem) müdür amir memur takimi rağbet görür. Ev kızlarına gidildiğinde dahi memur istiyorlar ( görücü usulde tabi) üstelik yalisikliysa tamam olay bitmistir. Esim fabrikada çalışıyor asgari ucret yalisklida degil 38 yasında yinede icim rahat degil. Guven meselesi işte
Anlatmak istedim o değil canım maaşı düşük işçi neticede o yüzden yoksa fabrikada erkeklerin içinde zaten naparsan yapsın :)Adam işteyken içiniz rahat değil mi enteresan
Ben de onu diyorum, doktorların vakti o kadar doludur ki böyle şeyleri akıl edip de düşünmeye fırsatları kalmaz. Sonra vay efendim komiteden kaldımBuraya ne konusu acayım ki ? Size 5.komitemden kaldım desem anlayacak mısınız ya da fizyoloji cok zor desem bunu sorucam tabiki
AynenListe hoşuma gitmişti benim ama en sadık meslek gurubundan evliyim, niye saçma dedin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?