Doktorlar genelde aldatır mı

Kizlarin doktorlara ilgisi derken? Erkekler kizlara ilgi gostermiyor da kizlar mi pesinden kosuyor anlayamadim
bence de anlayamamışsınız. elbette erkekler de ilgi gösteriyor ama benim onu yazmamış olmam öyle bi şey yok dediğim anlamına gelmiyor. üniversite ortamında işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum. boşuna linçlemek için kendinizi zorlamayın

tıp okuyanların genelde gözü kitapda dıye bılıyorum ama neyse. yinede sen bilirsin tabi. drlar aldatır.

Linclemek mi? Benim hem kiz arkadaslarim oda arkadasim doktordu. Ustelik sevgilim de doktor. Yani az cok nasil olduklarini biliyorum. Sadece ifade edis tarzinizi anlamadim sordum lince cekme sizin isiniz oldu.

Linclemek mi? Benim hem kiz arkadaslarim oda arkadasim doktordu. Ustelik sevgilim de doktor. Yani az cok nasil olduklarini biliyorum. Sadece ifade edis tarzinizi anlamadim sordum lince cekme sizin isiniz oldu.
şaşırdım böyle bi çevreniz olmanıza çünkü belli ki anlamak konusunda sıkıntılarınız var. ifade ediş tarzımda anlaşılmayacak hiçbir şey yok

Bir doktor adayi olarak, siz de diplomanizi alir almaz partnerlerinizi aldatacak misiniz?
Ne tuhaf bir genelleme.

şaşırdım böyle bi çevreniz olmanıza çünkü belli ki anlamak konusunda sıkıntılarınız var. ifade ediş tarzımda anlaşılmayacak hiçbir şey yok
Neden karsinizdaki insana hakaret vari seyler yaziyorsunuz? Ustelik size aciklama da yapilmis. Yasiniza veriyorum.

Şükür senide dondurmuşlar

Talep görme + karakter meselesi.
Bir doktor ile ilişkiyi kendince nedenlerle cazip bulan biri söz konusu doktora adım atarsa ya karşılık bulur ya da bulmaz. Doktor evliyse ve karşılık verirse bu da onun karakterinden kaynaklanır. Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. Yani doktor değil de kasap olsa aldatmaz diyemeyiz.
Doktorların bu aldatma konusunda daha çok sınandığı düşünülebilir belki, yine de emin değilim. Anlatmak istediğim, karakterinde böyle bir yatkınlık varsa ve talep gördüğünde ortaya çıkıyorsa, evet doktorlar çok talep görüyor. Dik durursa hangi meslekten olursa olsun dik durur. Dik duramayacak biriyse talep gördükçe tehlike var.

Doktorlarin bazılarının egosu yuksek oluyor,gencliklerinde ders calismaktan ortamlarda gezemiyorlar,iclerinde kalıyor ,meslekleri yüzünden kadinlar da surekli peşlerinde oluyor.Yani aldatma ortami hazir.Aldatir mi o da karakterine bağlı.

Keske kim aldattıysa karşısına onun gibi aldatan biri çıksa,sonra bir güzel aldatılsa mesela yaşatııkları yaşayıp böyle tövbe etsler.. bu vesileyle aldatan insanların soyu sopu kurusa .. çok mu şey istiyorum

Tum doktorlar aldatiyor, kesin bilgi, yayalim lutfen

(hay Allahim bilim insanlarinin actiklari basliklara bakiniz, ne gunlere kaldik )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…