• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlar genelde aldatır mı

Ben öyle düşünmüyordum ama son yaşadıklarımdan sonra öyle düşünüyorum ayrıldığım erkek doktoru evet aldattı bende doktorum
Buradakiler cok garip bir soru sormusum gibi davranıyor nedense ama yaşayan cok kadın var sizin eski sevgiliniz belli ediyor muydu capkınlıgını

Forumds yardımcı olmaya calısan cok az insan var gördüğüm kadarıyla genelde iğneleyici konuşmaya geliyorlar..forumun adetide bu herhalde
Ee sen de dr olcakmışsın kendinde potansiyel görüyor musun? Bir araştırmaya göre kadın_erkek aldatma oranları aynıymış fark kadınların saklama becerisiymiş. Kenfinden pay biç.

Hemsirelerle ilişkileri cok mu samimi oluyor
Doktor biriyle samimi olsa okey mi peki?
O aldatma olmuyor mu yoksa?
Her hemşire aman doktor koca, doktor civanım doktor civanım diye gezmiyor.
Bu tamamen ön yargının Nirvanası..:olamaz:

Siz önce ön yargılarınızı azaltın, sonra gönül işlerine kafa yorun..

Ee sen de dr olcakmışsın kendinde potansiyel görüyor musun? Bir araştırmaya göre kadın_erkek aldatma oranları aynıymış fark kadınların saklama becerisiymiş. Kenfinden pay biç.
Çevremde ve ailemde doktorlar var. İçlerinden eşini aldattığını duyduğum bir kişi var o da kadın, eşi de doktor.

Doktor biriyle samimi olsa okey mi peki?
O aldatma olmuyor mu yoksa?
Her hemşire aman doktor koca, doktor civanım doktor civanım diye gezmiyor.
Bu tamamen ön yargının Nirvanası..:olamaz:

Siz önce ön yargılarınızı azaltın, sonra gönül işlerine kafa yorun..
Hayır degil öylesine söyledim onu hemsire asistan farketmez yazmısım sonra bi düzgün oku sonea yaz

Tüm genellemeler yanlıştır elbette. İnsanın iyisi kötüsü olur mesleğin değil. Öncelikle Allah gönlüne göre birini çıkarır umarım karşına, bu insan doktor olmak zorunda kesinlikle değil sonradan bunu fark edeceğine eminim. ilişkiler bir meslek grubuyla sınırlandırılamaz herkes erkek doktor kadın hemşire olarak zihninde canlandırsa da bu doktor-doktor, doktor-hemşire, hemşire-hemşire ilişkisi olabiliyor. Ayrıca ilişkilerin kıdemi yok. Kadını erkeği yok. Üzülerek söylüyorum ki evet aldatma olmasa bile flörtleşmeler yaygın. Erkekleri sorduğun için böyle yorum yapacağım. Doktor beylerin genel olarak öğrencilikten itibaren egoları yüksek. Statülerini ve standardın üstünde maaşlarını kadınları etkilemek için başarıyla kullanabilliyorlar. Birçoğu öğrencilikte ders çalıştığı için gezip tozamayan, kendisine yeterince vakit ayıramayan dönem arkadaşlarını sevgili olarak tercih etmiyor; aynı şekilde gelecekte de nöbetten çıkan, bir önceki ve bir sonraki günün stresi üzerinde olan, evde hastane-hastalar hakkında konuşan, ev işi-yemek-çocuk bakımına zaman ayıramayan doktor hanımlar, birçoğunun aradığı kriterleri, rahatı ve mutluluğu karşılamıyor. Herkes karakter meselesi diyerek soruyu saçma bulmuş olsa da sürekli aynı insanlarla 24 saat nöbet tutmaya ve insanların gerçek yüzünü görmeye başladığın zaman anlayacaksın ki hastaneler tam bir cadı kazanı. O olaylar senin kulağına gelene kadar kaç kişi bunun dedikodusunu yapıyor, sen hem olay sayısı hem olayların içeriği olarak o kadar azını duyuyorsun ki tahmin bile edemezsin çünkü çoğu sır olarak kalıyor. Hastanede yatıp kalkmayan birinin doktor akrabasından komşusundan arkadaşından bunları öğrenmesi duyması imkansıza yakın elbette. Vegas'ta olan Vegas'ta kalıyor.

Hayır degil öylesine söyledim onu hemsire asistan farketmez yazmısım sonra bi düzgün oku sonea yaz
Insanın fikri neyse zikri de odur.
Yazıya sadece hemşire yazmışsınız .
Şimdi hiç çevir kazı yanmasın yapmayın.
Her hemşire potansiyel doktor eş arayıcısı değil.
Ama siz şimdiden doktor eş arayışına girmişsiniz.:KK70:

Son düzenleme:
Insanın fikri neyse zikri de odur.
Yazıya sadece hemşire yazmışsınız .
Şimdi hiç çevir kazı yanmasın yapmayın.
Her hemşire potansiyel doktor eş arayıcısı değil.
Bu kadar insanları kategorize eden biriyle ben olsam beraber olmazdım. Ki eski erkek arkadaşınız da olmamış.
Afferim sana kız ne güzel tespitler öyle.Siz mükemmelsiniz sanırım:)Allah korumus cocugu benden.Ve geneli öyle kabul et etmee cogusu doktor arıyor ama tabiki hepsi degil.

Sanki doğrular nitelikte bizim kiracı var yukarıda adam doktor aşağıda arabası var bu zamansız arabanın içine oturup saatlerce telefon konuşması yapıyor ve bu adam evli
Sanane yapıyorsa? Sende onu izle saatlerce. Belki anne babasıyla arkadaşıyla.??

Tüm genellemeler yanlıştır elbette. İnsanın iyisi kötüsü olur mesleğin değil. Öncelikle Allah gönlüne göre birini çıkarır umarım karşına, bu insan doktor olmak zorunda kesinlikle değil sonradan bunu fark edeceğine eminim. ilişkiler bir meslek grubuyla sınırlandırılamaz herkes erkek doktor kadın hemşire olarak zihninde canlandırsa da bu doktor-doktor, doktor-hemşire, hemşire-hemşire ilişkisi olabiliyor. Ayrıca ilişkilerin kıdemi yok. Kadını erkeği yok. Üzülerek söylüyorum ki evet aldatma olmasa bile flörtleşmeler yaygın. Erkekleri sorduğun için böyle yorum yapacağım. Doktor beylerin genel olarak öğrencilikten itibaren egoları yüksek. Statülerini ve standardın üstünde maaşlarını kadınları etkilemek için başarıyla kullanabilliyorlar. Birçoğu öğrencilikte ders çalıştığı için gezip tozamayan, kendisine yeterince vakit ayıramayan dönem arkadaşlarını sevgili olarak tercih etmiyor; aynı şekilde gelecekte de nöbetten çıkan, bir önceki ve bir sonraki günün stresi üzerinde olan, evde hastane-hastalar hakkında konuşan, ev işi-yemek-çocuk bakımına zaman ayıramayan doktor hanımlar, birçoğunun aradığı kriterleri, rahatı ve mutluluğu karşılamıyor. Herkes karakter meselesi diyerek soruyu saçma bulmuş olsa da sürekli aynı insanlarla 24 saat nöbet tutmaya ve insanların gerçek yüzünü görmeye başladığın zaman anlayacaksın ki hastaneler tam bir cadı kazanı. O olaylar senin kulağına gelene kadar kaç kişi bunun dedikodusunu yapıyor, sen hem olay sayısı hem olayların içeriği olarak o kadar azını duyuyorsun ki tahmin bile edemezsin çünkü çoğu sır olarak kalıyor. Hastanede yatıp kalkmayan birinin doktor akrabasından komşusundan arkadaşından bunları öğrenmesi duyması imkansıza yakın elbette. Vegas'ta olan Vegas'ta kalıyor.
Öncelikle sorumu saçma bulmadıgınız icin teşekkür ederim.Arkadaslar hayatın gercekliginden kaçmaya cok meyilliler ki her şeyi sacma buluyorlar.Eski sevgilimde yasadım bunu ve artık korkuyorum o da Hızlı samimiyet kuran birisiydi.Ve bende bu samimiyetlere flörtleşmelere gelemem ki ben.Adaylarımda hep tıpcı,bu korkumu atamadıgım icinde hic birisiyle olmadı ne yapayım bilmiyorum...Yani illa vardır sadık diye düşünüyorum tabiki herkes aldatır flörtleşir diyemeyiz

Ya

ya bi sakin ne bu tepkiler bu kk deki kadınların cogu böyle arkadaslar kendinize gelin,asıl sanane neyi izledigi istediğini izleyebilir
İzleyemez karışamaz adama gelmiş burda adam hakkında ne diyor sinir oluyorum milleti izleyip birde teşhis koyan insanlara sanane arkadaş

Afferim sana kız ne güzel tespitler öyle.Siz mükemmelsiniz sanırım:)Allah korumus cocugu benden.Ve geneli öyle kabul et etmee cogusu doktor arıyor ama tabiki hepsi degil.
Ben mükemmel değilim.
Sizin alana yakınım ve hemşire tanıdıklar var.
Hiçbiri okurken şimdiden yok hemşir koca yok doktor koca arayışına girmemişti.
Sizin için üzüldüm. Daha olmayan aday adayı koca arayışına düşülmüş.
Ben gerçi sizin tip okuduğunuzu düşünmüyorum maalesef. O izlenimi alamadım.
Size arayışta başarılar..

Back