- Konu Sahibi herseydonuyor
hastane ortamı ve doktorların beğenilmesi bunu kolaylaştırır ve itebilir ama sonuçta insanın içinde olan birşey aynı şey kadınlar içinde geçerli. tabi birde insanın içinde varsa doktor bunu kolay yapar işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradakiler cok garip bir soru sormusum gibi davranıyor nedense ama yaşayan cok kadın var sizin eski sevgiliniz belli ediyor muydu capkınlıgını
Yaz dizileri mi??Gerçekten o kadar sığ düşünüyorsunuz ki hayat izlediginiz dizilerden ibaret degil gelecegimi düşünüyorum ben Sacma gelebilir size.Ve cogu ebe,hemsire 2 yıllık arkadaslarım sürekli bana da bir tıpcı bul doktor bul diyip duruyor Size denk gelmemis.Ki aday var dedim mesajlarda ama siz görmek istediğinizi görmüssünüz klasik kk tiplemesi
Aaaaaa aldatmak mesleğe göre miymiş?????Eski erkek arkadasımda tıp okuyordu gözü dışardaydı.Bende tıp okuyorum yüksek ihtimal öyle biriyle evlenicem ama herkes aldatır diyor ve cok var aldatan,sizce bu dogru mu hastane ortamı öyle entrikalı mı ?yaşayanlar vardır illa.Hemsirelerle ilişkileri cok mu samimi oluyor
Insanlar zaten karakterlerine gore meslek seciyorlarDoktorlar aldatır
Avukatlar çapkındır
Mühendisler çok sadık olur
Öğretmenler aile babasıdır
Veterinerlerin gözü göz değil
Diş hekimleri cimridir
Memurlar şöyle böyledir
Askerler bilmemnedir
Polisler daha beterdir...
Sizce de saçma değil m İnsanlar mesleklerine göre karakter geliştirmezler.
E israrla bu boyle diyeceksen neyi soruyorsun o zaman?Ya hayatta bazı gerçekler var göz ardı edemeyiz henelde o meslek öyle
Insanlar zaten karakterlerine gore meslek seciyorlar
Kizlarin doktorlara ilgisi derken? Erkekler kizlara ilgi gostermiyor da kizlar mi pesinden kosuyor anlayamadimben de tıp okuyorum. yalan yok kızların ilgisi doktor beylere gözle görülür bir şekilde farkediliyor. ama bu hepsi aldatır anlamına da gelmez. çok efendi insanlar tanıyorum çevremde. 2 erkek arkadaşım oldu bölümümden gözüm kapalı güvenirim lakin farklı sebeplerden ayrıldık...
Ayy niye öyle diyosun ben de hemsireyim is yerimden iki doktor arkadas açıldı reddettim,biri görevlendirme isteyip gitti ahshssjdjdjdAldatmanın mesleki olduğunuda ilk defa duydum shhshs tabiki her yerde oldugu gibi hastanelerdede boyle aldatma olayları olabiliyor ama oyle bir yazmiski sanki hastanede doktorlaro hemsireler kovaliyor hzhshsb 6 sene hemsirelik yaptim hic bir meslektasimla yakinlasmam olmadı cevremdede olani gormedim. Doktorlari fazla izlemeyin insanlarin yorgunluktan gozu birbirini gormuyor