- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi herseydonuyor
Evet. Aldatmayan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aksine aslında öyle biriyim ama cok vesveseliyim erkeklerin hepsinin gözü dışarda gibi geliyor.Doktorlardada imkan cok Oldugu icin aldatıyormuş gibi geldi.Ama dediginiz gibi karakter..İnanın meslekle ilgisi yok Dr olup gayet mütevazı saf kalpli adamlarda var ki zaten bi erkek aldatmak istese sosyal medya en kolay iletişim yolu burda bile dolu konu var eşimle bi kadın instagram dan konuştu gibisine. Bende mesela flörtken aldatıldım karşımdaki aynı anda başka kızla konuşuyormuş diğeri desen hem arkadaşıma hem bana iltifatlar ediyor bulusmak etmek istiyor ikiside gereksiz insanlardı. Bana kalırsa kendinizi beğenmiyorsanız daha farklı giyim tarzı deneyin daha güzel makyaj yapın hem kendinizi beğenip sevince otomatikman karşı taraf daha sizi kıskanıp üstünüze düşer diğer türlü zorlanır kendinizi yorarsınız.
Tamam abla ben lise terkim oldu mu rahatladınuz insallah ahdhdhd Buraya da keyfine yazdım oldu muuuuuuKarşındakini burda takılıyor diye küçümsüyorsun.
Sonra ben doluyum demedim ki yazıyorsun!!!
Ben sizin değil tıp, sağlık meslek yüksek okulu okuduğunuza bile inanmıyorum şu cevaptan sonra!!!
Otur yerine sıfır.Tamam abla ben lise terkim oldu mu rahatladınuz insallah ahdhdhd Buraya da keyfine yazdım oldu muuuuuu
Evlenirken banı , mı danıştı ?!Birgün laf arasında eşine söylesene
Eski sevgilim stajyerdi ve bu tarz olaylar yasadıgım icin sordum.Hemsireleride genelde onlarla muhattaplar diye söyledİm. hemsireleri suclayıcı bir ifadem yok
Benim bildiğim bir tayfa var oda, Rafadan TayfaYok genelde her konuda dikkatimi çeken bir tayfa.Hep bi agresif sertler
Buraya ne konusu acayım ki ? Size 5.komitemden kaldım desem anlayacak mısınız ya da fizyoloji cok zor desem bunu sorucam tabikiSiz tıp falan okumuyorsunuz bence. O kadar eğitimden sonra düşündüğünüz şey "doktorlar çok falan, hemşireler çok filan" konusu açmanız hiç olası değil.
Sadece söyle yapıcı yorumlar bekledim.Karakter diyorsunuz ya ben de yapı olarak vesveseliyim ondan sordum,yanlış bir soruda olabilir ama bu beni eleştirmenizi gerektirmezO sizin travmaniz.
Dolayisi ile once bunu atlatmaya bakin.
Sizin sorununuz erkek arkadasinizin meslegi yada cevresindeki samimi oldugu kisiler degil, kendinizsiniz.
Her seyi kontrol etmeye calisarak kendinizi hayata hazırlayamazsınız.
Kendinize ve secimlerinize guvenin.
Simdiden ilerisi icin endise edip, gardinizi almak yerine yasadiklarinizin tadini cikarmaya bakın.
Evet ben de şaşırdım hekim adayı olmaniza, cunku su yasinizda hala hayattaki neden-sonuc iliskisinden bihabersiniz
Belki ders calismaktan insan tanimaya yada sosyal tecrube edinmeye vaktiniz olmadi bilmiyorum.
Sizin hayatlar da cok güzel herhalde cok garip bir konu degil abartmayınKusura bakmayın da içi boş bir konu.çok dizi film izlemişsiniz sanki
Eski erkek arkadasımda tıp okuyordu gözü dışardaydı.Bende tıp okuyorum yüksek ihtimal öyle biriyle evlenicem ama herkes aldatır diyor ve cok var aldatan,sizce bu dogru mu hastane ortamı öyle entrikalı mı ?yaşayanlar vardır illa.Hemsirelerle ilişkileri cok mu samimi oluyor
Yok hiç güzel değil hayatım.Sizin hayatlar da cok güzel herhalde cok garip bir konu degil abartmayın
Hayır bak zaten düşüncemden rahatsızım ki konu açtım buraya.Duymak istediklerimide duydumHe aldatır desek baska meslek arayısına mı gireceksiniz? Ne sacma Allah’ım neden ya?
Allah gönlünüze göre versin her şeyi içimden geldi nedenseYok hiç güzel değil hayatım.
Bunu bir meslekle bağdaştırmayı sevmedim.ayrıca sizin düşündüğünüzün aksine doktorların ortalamadan daha iyi olduğunu düşünüyorum bu konuda.tıp da etik en önemli şeylerden birisi sonuçta.bir insan doktor olup da bu etikten bu nasibini alamamışsa ona diyecek hiçbir şey yok zaten
Sanırım ilk başta sert yorum yazdım kusura bakmayın cidden pişmanım