• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlar genelde aldatır mı

Ablamin esi; enistem doktor...
14 senedir bir seyini görmedik elhamdülillah fakat hastanedeki diger doktorlardan eşini aldatan oluyormuş...

Ay tamam siz atomu parçaladınız sanki.Cok dolu olsanız burda dolanmazssınız.Sordugum soru da gayet mantıklı ve hayatın akısından bir soru.Burda linc etmek icin bekleyen bir grup var
Biride işine gelmeyen yorum yazılınca, burada linç grubu var demesin yahu 😂
Evet hepimiz seni bekliyorduk, konu açsa da saldırsak diye 😅

Ben cok kıskancım sanırım bunu aşmam gerek
Neden karşınızdakini bu kadar önemsiyorsunuz? O sizi kıskansın siz suan farklı meslekte biri ile olsanız gene kıskançlık olurdu bence mantıklı olumlu düşünün Dr çiftler olup gayet mutlu olan tanıdıklarım var. Bence özgüven sorununu aşın kendinizi yetersiz mi hissediyorsunuz yoksa karşıya güven sorunu veya kaybetme korkusu mu var ?

Doktorlar aldatır mı bilmem ama İlla doktorla evlenmek zorundamısın ? Çok kıskancım, karşı cinsle çalışmasını istemem dersen eczacı bulabilirsin mesela,aklıma yanlız çalışacak başka bir meslek grubu gelmedi

Nedir bu doktorların doktorla evlenme çabaları? Ne bu ego? Ayrı bir insan türüsünüz heralde. Mantık evliliği yapıp neden aldatıldım dememek lazım bence
[/QUOT
Neden karşınızdakini bu kadar önemsiyorsunuz? O sizi kıskansın siz suan farklı meslekte biri ile olsanız gene kıskançlık olurdu bence mantıklı olumlu düşünün Dr çiftler olup gayet mutlu olan tanıdıklarım var. Bence özgüven sorununu aşın kendinizi yetersiz mi hissediyorsunuz yoksa karşıya güven sorunu veya kaybetme korkusu mu var ?
özgüven sorunum var sanırım ilişkide.Normalde dışa dönük bir insanım ama ilişkide hep mükemmel olmalıyım diye düşünüyorum

Dikkat cekmek icin nasil konu acacaginizi şaşırdınız gercekten. Doktor hemsireyle cok muhattap olmasindan daha dogal ne olabilir
Ya ablacım bu kadar üstüne alınma demek ki ben takıntılıyım bunu da aşmaya calısmak icin sordum buraya bu kadar agresif olmanıza gerek var mı

özgüven sorunum var sanırım ilişkide.Normalde dışa dönük bir insanım ama ilişkide hep mükemmel olmalıyım diye düşünüyorum
İnanın meslekle ilgisi yok Dr olup gayet mütevazı saf kalpli adamlarda var ki zaten bi erkek aldatmak istese sosyal medya en kolay iletişim yolu burda bile dolu konu var eşimle bi kadın instagram dan konuştu gibisine. Bende mesela flörtken aldatıldım karşımdaki aynı anda başka kızla konuşuyormuş diğeri desen hem arkadaşıma hem bana iltifatlar ediyor bulusmak etmek istiyor ikiside gereksiz insanlardı. Bana kalırsa kendinizi beğenmiyorsanız daha farklı giyim tarzı deneyin daha güzel makyaj yapın hem kendinizi beğenip sevince otomatikman karşı taraf daha sizi kıskanıp üstünüze düşer diğer türlü zorlanır kendinizi yorarsınız.

Back