• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ay canlar şu proxeed plus(hareketlilik için) ile evicapı (sperm sayısı için) bi arada kullandırsam eşime acaba yan etki olurmu

Son düzenleme:
canım takma kafana her işte vardır bi hayır sen çok evhamlısın yapma böyle bak benimde kadın doğum drum adetimin 2.günü tüp bebek druna gitmemi söyledi ama ikinci günü bütün randevuları doluydu 3.gününe aldım gittim dr da iyi yapmışsın 3.günü gelmekle dedi o yüzden pazartesi gidersin sıkma canını hele bi adet ol (yada inşallah bebiş gelir) o zaman arar alırsın randevu

Ama benimkinde bayram tatili araya giriyor,15 kasım var bitek birde 22 kasım ikisi arasında olursam nasıl gideceğim dr a :43:

helev canım evicapın fiyatı 15-15 gibi bişey. fiyat seni zorlar mı bilmiyorum ama inşaallah faydası olur güzelim. neden olmasın hepimizin ihtiyacı aslında e vitamini

15-15 ne canım 150 tl mi ?

blue canım sen gezmeyi dünden haketmişsin. inşaallah gününüz çok güzel geçer arkadaşlarınla.. neşelenip gelirsin akşama..

smal seni pek evhamlı gördüm yavrum. ayın 14 ünde hastalanacağını nerden çıkardın. belki önce olucaz yada gecikecek. ilahi gız bacım :63:

chablis sen bi rahim filmi çektir hiç korkma ben arkandayım şekerim :17:

Ben hiç önce adet olmadımki :(:( gecikse 22 sine kadar gecikirmi ki

ay canlar şu proxeed plus(hareketlilik için) ile evicapı (sperm sayısı için) bi arada kullandırsam eşime acaba yan etki olurmu

proxeed neymiş gız bacım. oda bi hap mı..
iyi bişeyse bizde alalım aa ne kadar cahilim hiç ahberim yok böle şeylerden :37:

ikisinide ilk senden duydum canım ama haricen de kullanılıyorsa neden zararı olsun ki, bence dr eşine mutlaka vermeliydi ya , hem sperm az desin hemde bişey vermesin olacak iş mi bu ? Yaşdan dolayı değil canım , erkek için çok normal bi yaş sonuçta 35 ki , bayanlar için bile çok çok normal bu yaş

ayy fiyatı yanlış yazmışım yaa 10-15 tl arası dicektim.. iyi oldu uyardığın small canım
ayrıca adetin bayram tatilinde olursa 3. gün gidersin sende blelki 22 ye denk gelir...

böyle konuşuyorum ama dr banada 3. günü gel demişti. tatilde doktoru nerde bulcazzzzzzz :5:

iyi bişeyse bizde alalım aa ne kadar cahilim hiç ahberim yok böle şeylerden :37:

bende katılıyorum canım, hiç duymamıştım halev kız nerlerden buldun bu ilaçları sen :27: bizde alak bari :) preseed de var ben de istiyorum onu ya

ayy fiyatı yanlış yazmışım yaa 10-15 tl arası dicektim.. iyi oldu uyardığın small canım
ayrıca adetin bayram tatilinde olursa 3. gün gidersin sende blelki 22 ye denk gelir...

böyle konuşuyorum ama dr banada 3. günü gel demişti. tatilde doktoru nerde bulcazzzzzzz :5:

yaaa bide bana dersin evhamlı diye:27: sana ne demeli :9: işte bayram tatili birde haftasonu olsa yine 2 gün ama :5:

yaaa bide bana dersin evhamlı diye:27: sana ne demeli :9: işte bayram tatili birde haftasonu olsa yine 2 gün ama :5:

tüh tamda vaktine gelmiş hee.. bide adetin 3. gününü kaçırırsak klomenlerimizde yatar.. aceba dr u arayıp konuşsak mı tatil olacağı gün

Son düzenleme:
selammmm :52: :52: az önce doktordan geldim sol overde 17 mm :nazar: sağ overde 20 mm yumoşum var :64:

çatlatma iğnesini aşılama yapılan hastalara veriyormuş bana gerek yokmuş
bolca ev ödevin var ders çalış gün aşırı dedi

tüh tamda vaktine gelmiş hee.. bide adetin 3. gününü kaçırırsak klomenlerimizde yatar.. aceba dr u arayıp konuşsak mı tatil olacağı gün

İşte bende onu düşünüyorum klomen 1 ay daha yatar hepimiz topluca aralık ayında gideriz artık:27:

selammmm :52: :52: az önce doktordan geldim sol overde 17 mm :nazar: sağ overde 20 mm yumoşum var :64:

oyy maşallahh hadi bakalımmm bu 2 yumoşa tam isabet ettirin , ev ödevlerini de ihmal etmeyin

eğer hamile kalamazsma benim adetimde bayrama gelecek :30:

seninde mi bayrama gelecek şeker, adet tarihin neydi

İşte bende onu düşünüyorum klomen 1 ay daha yatar hepimiz topluca aralık ayında gideriz artık:27:

oyy maşallahh hadi bakalımmm bu 2 yumoşa tam isabet ettirin , ev ödevlerini de ihmal etmeyin

seninde mi bayrama gelecek şeker, adet tarihin neydi

amin inşallah kocikin keskin nişancılığına güveniyorum :51: dermişim :60:

adet tarihim yok ben en son 9 ay önce adet olmuştum
tahmini yumurtlamadan sonra 14-16 gün içinde olurmuşum
dr hesapladı büyük ihtimal hamile kalamazsanız bayrama denk geliyor dedi
o benden daha iyi biliyor :27:

cumartesi gittiğimde sağ yumurtalığımdaki yumoş görünmemişti ama sağ tarafta batma vardı
şimdi sizce noluyor yumoş kendi kendine patlıyomu çatlıyomu o batma hissi ney neden olur :18: hala var devam ediyor batma

Son düzenleme:
amin inşallah kocikin keskin nişancılığına güveniyorum :51: dermişim :60:

adet tarihim yok ben en son 9 ay önce adet olmuştum
tahmini yumurtlamadan sonra 14-16 gün içinde olurmuşum
dr hesapladı büyük ihtimal hamile kalamazsanız bayrama denk geliyor dedi
o benden daha iyi biliyor :27:

ahh doğru ya cnaım 9 ay önce olmuştum demiştin, peki sen 9 ay boyunca hiç yumurtlamamışmısın yani şimdi yumurtluyorsun :28: kafam karıştı, 9 ay önce adetten sonra hemen neden yumurtlamamışsın ? Sanırım prolaktin yüzünden dimi ? bu arada baktırmadın mı prolaktinine

hadi gözün aydın canım inşallah çatlarda yumoşun bebeişin tez elden hayırlısıyla konuverir göbüşüne canım

bencede konuşun canım

bende katılıyorum canım, hiç duymamıştım halev kız nerlerden buldun bu ilaçları sen :27: bizde alak bari :) preseed de var ben de istiyorum onu ya

canım proxeed plus sperm harekliliği için evicap da sperm sayısı için faydalı bi nevi vitamin diyebiliriz canlarım

ikisinide ilk senden duydum canım ama haricen de kullanılıyorsa neden zararı olsun ki, bence dr eşine mutlaka vermeliydi ya , hem sperm az desin hemde bişey vermesin olacak iş mi bu ? Yaşdan dolayı değil canım , erkek için çok normal bi yaş sonuçta 35 ki , bayanlar için bile çok çok normal bu yaş

geç olsun güç olmasın canlarım benden duyun ikiside faydalı bence erkek infertilitesi bölümüne bakın kk'dan görürsünüz faydalarını ama proxeed plus pahalıymış evicapa göre

sayemde haberiniz olsun canım faydasını görürsünüz

ay canım ne güzel haberler bunlar .. özlemişim yumoş mm lerini duymayı..
hadi inşaallah mevlam size bi bayram hediyesi ikram eder gülüm. derslerini ihmal etme. gönüllü çalış. zorla yapılan ödevden hayır gelmez çocuumm :52:

cumartesi gittiğimde sağ yumurtalığımdaki yumoş görünmemişti ama sağ tarafta batma vardı
şimdi sizce noluyor yumoş kendi kendine patlıyomu çatlıyomu o batma hissi ney neden olur :18: hala var devam ediyor batma

canım o batmayı bu ay bende hissettim birde klomen kullandığım ay hissetmiştim, çok tecrübeli değilim ama batma olunca yumurtan büyüyor , akıntı olunca da çatlamış oluyordu heralde :37:

evet smalla katılıyorum. yumoş büyürken içerde seni geriyor batma oluyor dolgunluk oluyor. çatladığı zaman yavaş yavaş rahatlama olacak canım.
ayrıca sürekli kendini dinle yarından itibaren yumoşların çatlayabilir. bıçak saplanması gibi bi acı oluyor aniden :27:

Back