- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
evet cnm 9 aydır prolaktinimin yüksekliğinden yumurtlayamadım adette olamadımahh doğru ya cnaım 9 ay önce olmuştum demiştin, peki sen 9 ay boyunca hiç yumurtlamamışmısın yani şimdi yumurtluyorsunkafam karıştı, 9 ay önce adetten sonra hemen neden yumurtlamamışsın ? Sanırım prolaktin yüzünden dimi ? bu arada baktırmadın mı prolaktinine
bazı sebeplerden (ev taşıma , maddiyat sıkıntısı ve ramazan ) bu zamana kadar bekledim mecburen
prolaktinime baktırdım yine yüksek
klomenle yumurtladım , yoksa kendiliğimden yumurtlayamazdım yine
hollandanın ineklerne rakiptim ama tavukların eline su dökemem bu konuda pek bi beceriksizim

evet yaa bende özlemiştim yumoşlarımı görmeyiay canım ne güzel haberler bunlar .. özlemişim yumoş mm lerini duymayı..
hadi inşaallah mevlam size bi bayram hediyesi ikram eder gülüm. derslerini ihmal etme. gönüllü çalış. zorla yapılan ödevden hayır gelmez çocuumm![]()
bi şirinlerdiki teyzesi biri sağda nur topu gibi biri solda minyon tipli yan gelip yatıyorlardı

ödevlere gönüllü çalışıyorum cnm bu konuda sıkıntı yok

ayyy saol cnm amin inşallah hep birlikte alırız bebişlerimizihadi gözün aydın canım inşallah çatlarda yumoşun bebeişin tez elden hayırlısıyla konuverir göbüşüne canım
topiğiniz uğurlu gelir bana inşallah

canım o batmayı bu ay bende hissettim birde klomen kullandığım ay hissetmiştim, çok tecrübeli değilim ama batma olunca yumurtan büyüyor , akıntı olunca da çatlamış oluyordu heralde![]()

cnm 16 ay aradan sonra ilk kullandığım aydivinity senin ilk klomen kullanışın mı gülüm
günde 1 tane 10 gün kullandım
evet smalla katılıyorum. yumoş büyürken içerde seni geriyor batma oluyor dolgunluk oluyor. çatladığı zaman yavaş yavaş rahatlama olacak canım.
ayrıca sürekli kendini dinle yarından itibaren yumoşların çatlayabilir. bıçak saplanması gibi bi acı oluyor aniden![]()
inşallah kendiliğinden çatlarlar doktorum çatlatma iğnesi vermedi
kızıma hamile kaldığım zamanda 2 yumoşum oluşmuştu çatlatma iğnesiz hamile kalmıştım
nolur Allahım yüzüme baksında bu seferde tutsun
inşallah kızımın duaları kabul olur ..inşallah kızım abla olur :saruboceq smili:
Son düzenleme: