• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ahh doğru ya cnaım 9 ay önce olmuştum demiştin, peki sen 9 ay boyunca hiç yumurtlamamışmısın yani şimdi yumurtluyorsun :28: kafam karıştı, 9 ay önce adetten sonra hemen neden yumurtlamamışsın ? Sanırım prolaktin yüzünden dimi ? bu arada baktırmadın mı prolaktinine
evet cnm 9 aydır prolaktinimin yüksekliğinden yumurtlayamadım adette olamadım
bazı sebeplerden (ev taşıma , maddiyat sıkıntısı ve ramazan ) bu zamana kadar bekledim mecburen
prolaktinime baktırdım yine yüksek
klomenle yumurtladım , yoksa kendiliğimden yumurtlayamazdım yine
hollandanın ineklerne rakiptim ama tavukların eline su dökemem bu konuda pek bi beceriksizim :9:
ay canım ne güzel haberler bunlar .. özlemişim yumoş mm lerini duymayı..
hadi inşaallah mevlam size bi bayram hediyesi ikram eder gülüm. derslerini ihmal etme. gönüllü çalış. zorla yapılan ödevden hayır gelmez çocuumm :52:
evet yaa bende özlemiştim yumoşlarımı görmeyi
bi şirinlerdiki teyzesi biri sağda nur topu gibi biri solda minyon tipli yan gelip yatıyorlardı :52:
ödevlere gönüllü çalışıyorum cnm bu konuda sıkıntı yok :17:
hadi gözün aydın canım inşallah çatlarda yumoşun bebeişin tez elden hayırlısıyla konuverir göbüşüne canım
ayyy saol cnm amin inşallah hep birlikte alırız bebişlerimizi
topiğiniz uğurlu gelir bana inşallah :70:
canım o batmayı bu ay bende hissettim birde klomen kullandığım ay hissetmiştim, çok tecrübeli değilim ama batma olunca yumurtan büyüyor , akıntı olunca da çatlamış oluyordu heralde :37:
:23: akıntı var klomende kullandım demekki normal :32:
divinity senin ilk klomen kullanışın mı gülüm
cnm 16 ay aradan sonra ilk kullandığım ay
günde 1 tane 10 gün kullandım
evet smalla katılıyorum. yumoş büyürken içerde seni geriyor batma oluyor dolgunluk oluyor. çatladığı zaman yavaş yavaş rahatlama olacak canım.
ayrıca sürekli kendini dinle yarından itibaren yumoşların çatlayabilir. bıçak saplanması gibi bi acı oluyor aniden :27:

inşallah kendiliğinden çatlarlar doktorum çatlatma iğnesi vermedi
kızıma hamile kaldığım zamanda 2 yumoşum oluşmuştu çatlatma iğnesiz hamile kalmıştım
nolur Allahım yüzüme baksında bu seferde tutsun
inşallah kızımın duaları kabul olur ..inşallah kızım abla olur :saruboceq smili:

Son düzenleme:
inşallah kendiliğinden çatlarlar doktorum çatlatma iğnesi vermedi
kızıma hamile kaldığım zamanda 2 yumoşum oluşmuştu çatlatma iğnesiz hamile kalmıştım
nolur Allahım yüzüme baksında bu seferde tutsun
inşallah kızımın duaları kabul olur ..inşallah kızım abla olur :saruboceq smili:[/QUOTE]

inşallah canım Rabbim kızının temiz kalbine göre versin, bi kardeşi daha olsun inşallah.

inşaallah divinity.. ahh şu cimcime kızlarımız bi abla olamadı...
bizimki iyice psikopat oldu yavrum. dün gece onu yıkadım, diyor ki anne iyi ki kardeşim yok onu yıkarken hep ağlardı dimi (sözde beni teselli ediyor) :37:

]

inşallah canım Rabbim kızının temiz kalbine göre versin, bi kardeşi daha olsun inşallah.
amin cnm saolasın :29:
bizimki iyice psikopat oldu yavrum. dün gece onu yıkadım, diyor ki anne iyi ki kardeşim yok onu yıkarken hep ağlardı dimi (sözde beni teselli ediyor) :37:

kendi kendini teselli etmeye başlamış senin kızın :31:

halamın kızına dr senin çocuğun olmaz tedaviyle bile zor demiş
ilki de tedaviyle zar zor olmuştu
oğlu birgün "Allahım ben sana küstüm , herkesin kardeşi var benim yok ,banada kardeş ver nolur "diye dua etmiş
halamın kızı oğlunu öyle görünce ağlamaktan gözleri şişmiş ,anlatırken bile ağlıyordu
Allah tarafından o ay hamile kaldı doktorlar bile mucize demişler
çocukların kalbi temiz inşallah duaları kabul olur kardeşleri olur boyunları bükük kalmaz
senin kızda bol bol dua etsin
kimseyi yokluğuyla sınamasın rabbim

Son düzenleme:
blue canım sen gezmeyi dünden haketmişsin. inşaallah gününüz çok güzel geçer arkadaşlarınla.. neşelenip gelirsin akşama..

smal seni pek evhamlı gördüm yavrum. ayın 14 ünde hastalanacağını nerden çıkardın. belki önce olucaz yada gecikecek. ilahi gız bacım :63:

chablis sen bi rahim filmi çektir hiç korkma ben arkandayım şekerim :17:
heee pek bi uyanık gördüm seni arkamda durcağına yanımda dur :29::4:
ay canlar şu proxeed plus(hareketlilik için) ile evicapı (sperm sayısı için) bi arada kullandırsam eşime acaba yan etki olurmu
canım bence bunu doktoruna sor yada burdaki doktora sor en kötü.. bir de fazla gelmesin adamceğizeee
Ama benimkinde bayram tatili araya giriyor,15 kasım var bitek birde 22 kasım ikisi arasında olursam nasıl gideceğim dr a :43:

15-15 ne canım 150 tl mi ?

Ben hiç önce adet olmadımki :(:( gecikse 22 sine kadar gecikirmi ki
e kuşum şimdiden git doktora adet olursam başlıyımmı de 3. gün başla ilaca
proxeed neymiş gız bacım. oda bi hap mı..
iyi bişeyse bizde alalım aa ne kadar cahilim hiç ahberim yok böle şeylerden :37:
canım o da bir vitamin burda topici var bi bak istersen
selammmm :52: :52: az önce doktordan geldim sol overde 17 mm :nazar: sağ overde 20 mm yumoşum var :64:

çatlatma iğnesini aşılama yapılan hastalara veriyormuş bana gerek yokmuş
bolca ev ödevin var ders çalış gün aşırı dedi
hadi maşallah ama benim doktorum ilaç kullanmadıığım ay bile verdi ,iğneyi sana niye vermedi ki
evet smalla katılıyorum. yumoş büyürken içerde seni geriyor batma oluyor dolgunluk oluyor. çatladığı zaman yavaş yavaş rahatlama olacak canım.
ayrıca sürekli kendini dinle yarından itibaren yumoşların çatlayabilir. bıçak saplanması gibi bi acı oluyor aniden :27:

amann bende hiç belli olmuyo adette de batma oluyo bazen... yumurtlamada da oluyo dinlemiyorum artıkın kendimiii :19:

oğlu birgün "Allahım ben sana küstüm , herkesin kardeşi var benim yok ,banada kardeş ver nolur "diye dua etmiş
halamın kızı oğlunu öyle görünce ağlamaktan gözleri şişmiş ,anlatırken bile ağlıyordu
çocukların kalbi temiz inşallah duaları kabul olur kardeşleri olur boyunları bükük kalmaz

bizdede çoook dualar ediliyor canım... hatta kızım dualarını uzun uzun edip ardından banada amin dedirtiyor.. inşaallah verecek güzel Rabbim hepimize...:34:

ayyy kıyamam ben ona ya, Rabbim minik kızının dualarını kabul etsin.

ayy çok duygulandım yaa, kalbi temiz olur çocukların dediğin gibi inşallah yavrularınız tez zamanda abla olur, bizde ilk bebeciklerimize kavuşuruz.

chabliss canım doğru diyosun tatil gelmeden bi gitmek lazım sanırım, hee bende çok güldüm gıymatlıma , senin arkanda bakk :):):) gıymatlım kaçış yok hadi sana 1 ay daha zaman verdik, sonrasında mutlaka rahim filmine gideceksin sende.çok mantıklı geldi kızlar bana, hani tıkanıklık varsa o su açıyormuş ya.

bizdede çoook dualar ediliyor canım... hatta kızım dualarını uzun uzun edip ardından banada amin dedirtiyor.. inşaallah verecek güzel Rabbim hepimize...:34:

senin kız garantiye alıyor işini maşallah ne akıl ama:9:

heee pek bi uyanık gördüm seni arkamda durcağına yanımda dur :29::4:

canım bence bunu doktoruna sor yada burdaki doktora sor en kötü.. bir de fazla gelmesin adamceğizeee

e kuşum şimdiden git doktora adet olursam başlıyımmı de 3. gün başla ilaca

canım o da bir vitamin burda topici var bi bak istersen

hadi maşallah ama benim doktorum ilaç kullanmadıığım ay bile verdi ,iğneyi sana niye vermedi ki

amann bende hiç belli olmuyo adette de batma oluyo bazen... yumurtlamada da oluyo dinlemiyorum artıkın kendimiii :19:

burda hangi dra sormam gerek ayrıca hangi başlık altında kiiiii:26:

kızlar kan sonuçlarım çıkmış ve diğer değere göre yükselmiş yaaaaa ne kadan saçma yarın dru arayıp sölicem hayırlısı neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz

sadece aşılama yapılan hastalara veriyomuş... gereksiz yere masrafa girmeyin dedi :25:
en fazla ne tutacaksa sanki ben dğnden razıydımda vermedi kadın

20 tl muayene ücreti 2 kere gittim 40 tl verdim
10 tl de klomen tuttu bu ay 50 tl verdim

özel hastane hemde sudan ucuz :7:

kızlar kan sonuçlarım çıkmış ve diğer değere göre yükselmiş yaaaaa ne kadan saçma yarın dru arayıp sölicem hayırlısı neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz

hangi hormon yükselmiş niye

sanada iyi akşamlar :29:

kızlar döktürmüşsünüz yine canlarım oku oku anca bitti
smalangel niye yine daral geldi gız bacım. şunun şurasında bi güncük daha sabredivermedi mi senin adamcık... hem bugün 20. günündesin.. daha adete kadar zaman var. hemen niye kepenkleri indirdin yavrum sen :27:

halev canım inşaallah değerlerin güzel çıkar.. eğer normalse hemen başlayacakmısınız tüp bebeğe.. yoksa kızların dediği gibi eşine sperm tedavisi uygulanacak mı?
bide dediğin evicap vitamini dr eşime yazmıştı. ama benim eşim pek istikrarlı kullanmadı. hala evde bi film duruyor. onu içmek bile zor geliyor düşünsene :50: o zamanlar dr hücre yenilemesi için vermişti dolayısıyla spermide kalite olarak onarıyormuş.

blueavcı senin 2 ay olmuş ama maşaallah tedaviniz çok güzel ilerliyor arkadaşım.. sıfırdan 20 milyona çıkmak her yiğidin harcı değildir :65:

delight bende senin gibi çok bulantılar yaşamıştım. daha o neki, 5 ay kustum gız bacım.. ama ne güzel eziyetlermiş onlar... sakın mutsuzluğa çevirme bu güzel günlerini... bebeciğin sana sinyal gönderiyor.. anneciğim artık ben burdayım diyor canım arkadaşım...:70:

melike senin 4 günün mü kaldı şekerim :66:

yok bacım 6 gün :24: :24:
canım keşke gebelik testi için versem kanı ama :25: ne yazık ki tsh değerlerim için verdim düşerse dra gidicem tüp bebek için gerekli şeyleri yapmaya düşmediyse kalan ilacıma devam edicem hayırlısı

evet canım hayırlısı olsun inşallahhhh gelir melegin en yakın zamandaaa

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Bizde 15 aylık evliyiz bende eşimde 29 yaşındayız.sorunumuz sperm sayısı ve morfolojisi düşük.Evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık malesef hamile kalamadım :( benim herşeyim normal çıktı bir tek rahim filmi çekilmedi o da sperm sayımız düşük olduğu için gerek görmedi dr umuz Eylül ayında tüp bebek denedik o da tutmadı kısmet değilmiş şimdi beklemedeyim ne zaman hazır olurum onuda bilemiyorum çok yorucu çok zahmetli ve çetrefilli bir süreçti doktorum herşeyin çok iyi ve 1. kalite olmasına rağmen tutmamasının sebebi tek embriyo transfer olduğunu söyledi 6 tane dondurulmuşum var şuan ve dinlenmedeyim.Bu ay adetim bugün itibarı ile 5 gün gecikti dün kanda baktırdım 1.20 negatif yarın muayene için gideceğim bakalım hayırlısı ne çıkıcak bu sefer başıma :(
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.

mirandacım hoşgeldin canım anlamadım ben doktorun nasıl rahim filmi çekmeden tüp bebek dedi. rahim filmi çekmeden aşılama bile yapmıyorlar.
canım işallah delight arkadaşımız gibi bu topic sana da uğurlu gelir geldiğin gibi hamiş çıakrsın burdan. senle ilgili bir problem yok anladığım kadarıyla peki bir şey sorcam merak ettim bu tüp bebek işlemleri acılı zorlu işlemler mi işler oraya varmadan hamile kalsak çok korkuyorum ben
halevcim neden öyle oldu ki değerlerin sen bu ay gayet rahattın da stresten olmuş desem o da olmaz sanmıyorum. şimdi ilaç mı kullancan tatlım bu arada bahçevi kliniği galiba burda ayrı bir başlık var ana sayfada ordan soruları cevaplıyor doktorlar

mirandacım hoşgeldin canım anlamadım ben doktorun nasıl rahim filmi çekmeden tüp bebek dedi. rahim filmi çekmeden aşılama bile yapmıyorlar.
canım işallah delight arkadaşımız gibi bu topic sana da uğurlu gelir geldiğin gibi hamiş çıakrsın burdan. senle ilgili bir problem yok anladığım kadarıyla peki bir şey sorcam merak ettim bu tüp bebek işlemleri acılı zorlu işlemler mi işler oraya varmadan hamile kalsak çok korkuyorum ben
halevcim neden öyle oldu ki değerlerin sen bu ay gayet rahattın da stresten olmuş desem o da olmaz sanmıyorum. şimdi ilaç mı kullancan tatlım bu arada bahçevi kliniği galiba burda ayrı bir başlık var ana sayfada ordan soruları cevaplıyor doktorlar

Hoşbuldum canım tüp bebek için rahim filmine gerek yok çünkü tüplere gerek yok direkt transfer işlemi oluyor,aşılamada film gerekli çünkü doğal salınım oluyor tüplerden inerek rahime ulaşıyor.
Canım ağrı acı önemli değil süreç malesef yorucu uzun beklemek sabretmek zor geliyor insana birde bu kadar beklediken sonra negatifi almak çok kötü şöle düşün doğum yapacaksın sancı çekiyorsun bebek doğunca herşeyi unutucaksın kucağına alınca kucağındaki bebek canlı olursa acını unutur neşeye boğulursun Allah korusun bişey olmuşsa hüznünde acında kat kat artıyor malesef heves heyecan umut birden yerle bir oluyor.
Allahım herkesin yardımcısı olsun.Kimse yanlış anlamasın benim böyle oldu diye sizinde olacak değil :16: :16: :16:

Merhaba kızlar

Bizde 15 aylık evliyiz bende eşimde 29 yaşındayız.sorunumuz sperm sayısı ve morfolojisi düşük.Evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık malesef hamile kalamadım :( benim herşeyim normal çıktı bir tek rahim filmi çekilmedi o da sperm sayımız düşük olduğu için gerek görmedi dr umuz Eylül ayında tüp bebek denedik o da tutmadı kısmet değilmiş şimdi beklemedeyim ne zaman hazır olurum onuda bilemiyorum çok yorucu çok zahmetli ve çetrefilli bir süreçti doktorum herşeyin çok iyi ve 1. kalite olmasına rağmen tutmamasının sebebi tek embriyo transfer olduğunu söyledi 6 tane dondurulmuşum var şuan ve dinlenmedeyim.Bu ay adetim bugün itibarı ile 5 gün gecikti dün kanda baktırdım 1.20 negatif yarın muayene için gideceğim bakalım hayırlısı ne çıkıcak bu sefer başıma :(
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.

hadi inşallah canımm düşük derken kac canım benim eşiminde düşük cıkmıstı ama dr hiç sorun deil iyi ve normal dediii 3 tü sayısı yaniii:44:

iyi geceler canlar ne güzel kaynatmışsınız yine bende iyi vakit geçirdim günümde haftada bi değişiklik oluyo işte :))
gıymatlım divinity rabbim kızlarınızın duaların kabul etsin inşl tez elden gelsin bebişleriniz miranda aramıza hoşgeldin arkadaşım inşl sende en kısa zamanda hamilelik haberlerini verirsin bizler
smallengel chabliss siz nasılsınız kızlar
ben yarın büyük ihtimal yine aranızda olamayacağım sizlere şimdiden iyi sohbetler aklım sizde

Back