Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar aynı problem hepimizde ben de işe yeni başladıığımda herrrkes soruyordu erkek kadın istisnasız "çocuk var mı?" "yok" "düşünmüyor musnuz" "???" sizene demek geliyordu içimden birde 3 yıllık evliyim artık bi yerden sonra nereye kadar düşünmüyoruz dicem .bizim işyerinde bir bayan var 10 yıllık evli o.. o da sordu kendi de biz daha düşünmüyoruz dedi ama kişi kendinden bilir işi anladım ben.. sonradan başkalarından da öğrendim ki olmuyormuş meğer aşılama falan yaptırmışlar tutmamış.. e madem senin de yaran var başkasına ne soruyosun dimi ama..
bir de beni,m anlamadığım bu çocuk işi kişilerin resmen yatak odası meselesidir bence. bu kadar sormak ayıp herşeyden önce yaa. bigün birini paylıcam ama bakalım ne zaman denk gelcek. burda bir arkadaştan okumuştum. bir gün birine "sana benzicek diye korkuyorum ondan yapmıyorum" demiş.. kaydirigubbakcemile3 aslında bunların hakettiği cevap bu
rahim filmi çekildin mi peki canım
bende de pco görünümü var usg de ama çok şükür yumurtlama problemi yada adet düzensizliği falan yok görünüm şeklindeymiş sadece. soğan kürünü denedin mi canım
ıyyyyyy söyleme öyle şeyler
gıymatlım inşl en kısa zamanda geçer kistin arkadaşım iyikide gitmişsiniz ya insanın aklına gelmeyen başına geliyo nasıl bişe bu peki adetlerin nasıl oluyo kist felan olunca ağrı sancılanma gibi şeyler oluyormuydu ben mayıs ayında gitmiştim bi problem çıkmamıştı tabi o azaman eşimde sperm yoktu geçenlerde eşime söylemiştim ben tekrardan doktora gidim mi diye oda azıcık şu kafanı rahat bırak dedisen böyle taktıkça bi problem çıkacak dedi şimdi sen böyle olunca aklım karıştı neyse eşimin tedavisi bi kaç ay daha ilerlesinde olmadı bende tekrardan bi muayeneden geçerim tekrardan gheçmiş olsun arkadaşım
canım 1ay hap kullanacağız önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız demişsinya anlayamadım 5cmlik kist ne kadar sürede geçermişki
kızlar nerde kaldınız yaa.. ahh smalangel canım sen şimdiye kadar çoktan damlardın. izine ayrıldın garip koydun buraları :gitme:
kızlar hepinize hayırlı haftasonları..
bugün adetimin 3.günü ve sabah eşimle konuştum. eğer gitmeye karar veriyorsak doktor bugün çağırmıştı dedim.
oda gidelim dedi gittik.
ve hiç beklemediğim bi durumla karşılaştım. 1 tane 5 cm lik kist gördü doktor. :1shok:
iyi ki gelmişsin dedi. 1 ay hap kullanıcaz, ömnümüzdeki ay tedaviye başlıcaz dedi.
sonra hormon sonuçlarına baktı hepsi normal dedi
spermiyogram sonucuna bakınca tam sınırda dedi :a015: eşime vitamin yazdı
bende ialacı aldım . doğum kontrol hapı galiba.
doktor günde 1 tane dedi ama bugün mü başlıcam orayı söyledi mi bilmiyorum. ben birden şaşırınca söylediklerini o kadar dikkatle dinleyemedim galiba. kafam karıştı
sizin bi bilginiz bvar mı kızlar ya. bu hapa adetin 3. günü başlanır mı.
işte bizde durum bu arkadaşlar. bu ay gitmeseydim hiç bunlardan haberdar olamayacaktık. bi ay daha boşuna geçecekti. aman sizde ihmal etmeyin. kendi kendine olsun diye beklerken bir sürü bilmediğimiz şeyler gelişiyor.. bilmiyorumkismile
canım başka bi sağlık ocağına gittim. o da sonucu yarın veriyoruz dedi.
eşimle konuştum git bi özele yaptır dedi.
bende gittim postu deldirip geldim.
sonuç 4 te çıkacakmış...
hala kanamam devam ediyor
buna göre pozitif sonuç nasıl olur bilmiyorum......bilmiyorumkismile