• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canlar hiç yazamadım son dakikaya kadar yazı yazmakla uğraştığım için acayip yoğundum neyse şimdi de çıkıyorum iyi akşamlar öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize iyi hafta sonları

şekerler bende acayip yoğundum sanki benim izne ayrılacağımı biliyorlar, hepsi üst üste geldi delikafadulden ay canım çıktı migrenim tuttu mafoldumben

Çıkmadan yazayım istedim, Gıymatlım tatlım inşallah gerek kalmaz tatlım ama eğer çekilmen gerekliyse de geciktirme canım, inan her ay o kırmızıları görmek daha çok acı veriyor, düşünsene 1 adım daha yaklaşmış olacaksın, chabliss canım bunlar senin içinde geçerli, kızlar merak etmeyin biliyorum başımdan geçti ama , bbişler için değmezmi , en azından süreci hızlandıracaksınız, gıymatlım belkide aşılama olacaksın . O yüzden dua edin ve çekilecekse de çekilin derim, benim şimdiki aklım olsa 1. denememde giderdim dr a, gerçi bana kalsa gidecektim de koçiş ha bu gün ha yarın derken erteledi, gıcık şey. :oklava: Hiç korkmayın kızlar Allah onun cesaretini veriyor inanın, bende o güne kadar diken üstündeydim ama şükür geçti bitti, dünya güzeli bebekleriniz için 5 dk acı değer diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
Chabliss canım erteleme sende lütfen git, nedendir bilmiyorum bende aşılamayı çok mantıklı buluyorum, sabırsızlıkla bekliyorum o günlerimi, ee tabi aşılama olacak diye kesin değil, aşılama vesile olur inşallah.

Halevcim canım iyi haftasonları sanada, arada girip haberlerinizi alacağım.
Blueavcı görüşmek üzere canım, haberlerini bekliyorum

Zor yazıyorum kızlar beynim acayip tonkluyor, keşke bulunduğum ilden uzaklaşma fırsatım olsaydı ama nerdeee, maalesef bilgisayarım, iş telim sürekli yanım da , bunlarla ne kadar tatil yapabilirsem artık kafamçokkarıştı

Hepinizi kocaman öpüyorum, hoşçakalın.

ay kızlar aynı problem hepimizde ben de işe yeni başladıığımda herrrkes soruyordu erkek kadın istisnasız "çocuk var mı?" "yok" "düşünmüyor musnuz" "???" sizene demek geliyordu içimden birde 3 yıllık evliyim artık bi yerden sonra nereye kadar düşünmüyoruz dicem .bizim işyerinde bir bayan var 10 yıllık evli o.. o da sordu kendi de biz daha düşünmüyoruz dedi ama kişi kendinden bilir işi anladım ben.. sonradan başkalarından da öğrendim ki olmuyormuş meğer aşılama falan yaptırmışlar tutmamış.. e madem senin de yaran var başkasına ne soruyosun dimi ama..
bir de beni,m anlamadığım bu çocuk işi kişilerin resmen yatak odası meselesidir bence. bu kadar sormak ayıp herşeyden önce yaa. bigün birini paylıcam ama bakalım ne zaman denk gelcek. burda bir arkadaştan okumuştum. bir gün birine "sana benzicek diye korkuyorum ondan yapmıyorum" demiş.. kaydirigubbakcemile3 aslında bunların hakettiği cevap bu

ay ne guzel cevap vermışş..
çok guldum..allahta senı guldursun chablısss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

smallangel iyi tatiiller arkadaşım inşl güzelce dinlenir bomba gibi dönersin işine ve bizlere şimdilik hoşçakal arkadaşım

rahim filmi çekildin mi peki canım
bende de pco görünümü var usg de ama çok şükür yumurtlama problemi yada adet düzensizliği falan yok görünüm şeklindeymiş sadece. soğan kürünü denedin mi canım

ıyyyyyy söyleme öyle şeyler

yok heniz rahim filmi çektirmedim ama bariz yuöurtlama prob. var adet düzensiz soğan suyuna başalsdım sositososito

kızlar hepinize hayırlı haftasonları..

bugün adetimin 3.günü ve sabah eşimle konuştum. eğer gitmeye karar veriyorsak doktor bugün çağırmıştı dedim.
oda gidelim dedi gittik.
ve hiç beklemediğim bi durumla karşılaştım. 1 tane 5 cm lik kist gördü doktor. :1shok:
iyi ki gelmişsin dedi. 1 ay hap kullanıcaz, ömnümüzdeki ay tedaviye başlıcaz dedi.
sonra hormon sonuçlarına baktı hepsi normal dedi
spermiyogram sonucuna bakınca tam sınırda dedi :a015: eşime vitamin yazdı
bende ialacı aldım . doğum kontrol hapı galiba.
doktor günde 1 tane dedi ama bugün mü başlıcam orayı söyledi mi bilmiyorum. ben birden şaşırınca söylediklerini o kadar dikkatle dinleyemedim galiba. kafam karıştı
sizin bi bilginiz bvar mı kızlar ya. bu hapa adetin 3. günü başlanır mı.

işte bizde durum bu arkadaşlar. bu ay gitmeseydim hiç bunlardan haberdar olamayacaktık. bi ay daha boşuna geçecekti. aman sizde ihmal etmeyin. kendi kendine olsun diye beklerken bir sürü bilmediğimiz şeyler gelişiyor.. bilmiyorumkismile

gıymatlım inşl en kısa zamanda geçer kistin arkadaşım iyikide gitmişsiniz ya insanın aklına gelmeyen başına geliyo nasıl bişe bu peki adetlerin nasıl oluyo kist felan olunca ağrı sancılanma gibi şeyler oluyormuydu ben mayıs ayında gitmiştim bi problem çıkmamıştı tabi o azaman eşimde sperm yoktu geçenlerde eşime söylemiştim ben tekrardan doktora gidim mi diye oda azıcık şu kafanı rahat bırak dedisen böyle taktıkça bi problem çıkacak dedi şimdi sen böyle olunca aklım karıştı neyse eşimin tedavisi bi kaç ay daha ilerlesinde olmadı bende tekrardan bi muayeneden geçerim tekrardan gheçmiş olsun arkadaşım

canım 1ay hap kullanacağız önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız demişsinya anlayamadım 5cmlik kist ne kadar sürede geçermişki

gıymatlım inşl en kısa zamanda geçer kistin arkadaşım iyikide gitmişsiniz ya insanın aklına gelmeyen başına geliyo nasıl bişe bu peki adetlerin nasıl oluyo kist felan olunca ağrı sancılanma gibi şeyler oluyormuydu ben mayıs ayında gitmiştim bi problem çıkmamıştı tabi o azaman eşimde sperm yoktu geçenlerde eşime söylemiştim ben tekrardan doktora gidim mi diye oda azıcık şu kafanı rahat bırak dedisen böyle taktıkça bi problem çıkacak dedi şimdi sen böyle olunca aklım karıştı neyse eşimin tedavisi bi kaç ay daha ilerlesinde olmadı bende tekrardan bi muayeneden geçerim tekrardan gheçmiş olsun arkadaşım

canım 1ay hap kullanacağız önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız demişsinya anlayamadım 5cmlik kist ne kadar sürede geçermişki

arkadaşım . doktor bana sordu adetlerin nasıl diye gecikme yaşadın mı dedi. yok dedim düzenli adetlerim Allaha şükür..
ben temmuz ayında klomen kullanmıştım, ondan kalan kistlerden diye düşündü.
sadece öksürürken hapşırırken bi şey acıyordu karnımın içinde. demek oymuş diyorum. hatta adet olmadan önceki gece karnım nasıl gergindi. ben hamileyim diye öümid etmiştim ama meğer bundanmış.
bide geçen ay geciktirici kullandım ya ne biliyim her ilacın bi yan etkisi var. yoksa o mu yaptı diyorum. belli değil yani tam sebebi.

sende hayırlısıyla eşinin tedavisi ilerleyince mutlaka git canım . işte görüyorsun insanın aklına gelmeyen başına geliyor..

1 ay hap kullanıcaz evet yani bu kistin erimesi için ilaç verdi. önümüzdeki ay adet olunca yine 3. gün gel dedi. işte o zaman bebiş için ne yapacağımızı konuşucaz ve o tedaviye başlıcaz Allahın izniyle..

ya kızlar ben tekrar yumurta ilacı kullanmaktanda korkarım galiba. ya yine kist yaparsa bendeeee :a015:

ya kızlar dünden beri aklımı bişey kurcalıyor
burda üstüne görme topiklerini okudum da, normal adet yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenenler var
dün bana dr adetin geçti mi dedi. bende yok dedim. halbuki çarşamba olmam gereekiyordu perşembe oldum. yani 1 günden gecikme sayılmaz diye geçmedi dedim
yani eğer geçti deseydim acaba hamilelik olabilir diye kan tahlili mi yapacaktı bilmiyorumkismile

bide kisti görünce çok şaşırdım. hatırlıyormusunuz ben umreye gitmeden önce dr a gitmiştim ve kistlerin kaybolduğunu beraber görmüştük.
e şimdi bu görünen ne?
doktorun kist sandığı kese olmasın :1ninca:
iyice kafayı yedim dimi :a015:

kızlar sonuca bi bakınnn

akşam test yaptım ben. ama böyle çıktı sizce test arıza mı verdi.çizgilerin ortasında kırmızı bulanık bi noktada var. burara yakın bi sağlık ocağını aradım kanda bakmıyoruz dedi.
sizce dikkate alayım mı ben bu testi.
bugün adetimin 5. günü..
üstüne görme topiklerini okuyup , kistin kese olma ihtimalini düşünerek test yaptım
ne yapayım şimdi bennn bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $SANY6396.jpg
    $SANY6396.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $SANY6397.jpg
    $SANY6397.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $SANY6398.jpg
    $SANY6398.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 18
kızlar nerde kaldınız yaa.. ahh smalangel canım sen şimdiye kadar çoktan damlardın. izine ayrıldın garip koydun buraları :gitme:

kızlar nerde kaldınız yaa.. ahh smalangel canım sen şimdiye kadar çoktan damlardın. izine ayrıldın garip koydun buraları :gitme:

gıymaltlım günaydın canım bana o testi yapmak şurda dursun umutlanıp gidip eczaneden almak bile nasip olmadı o yüzden en ufacık bir fikrim yok ama çok aklına takılıyosa kanda baktır canım

canım başka bi sağlık ocağına gittim. o da sonucu yarın veriyoruz dedi.
eşimle konuştum git bi özele yaptır dedi.
bende gittim postu deldirip geldim.
sonuç 4 te çıkacakmış...

hala kanamam devam ediyor
buna göre pozitif sonuç nasıl olur bilmiyorum......bilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar hepinize gizel bir hafta diliyorum.

kızlar hepinize hayırlı haftasonları..

bugün adetimin 3.günü ve sabah eşimle konuştum. eğer gitmeye karar veriyorsak doktor bugün çağırmıştı dedim.
oda gidelim dedi gittik.
ve hiç beklemediğim bi durumla karşılaştım. 1 tane 5 cm lik kist gördü doktor. :1shok:
iyi ki gelmişsin dedi. 1 ay hap kullanıcaz, ömnümüzdeki ay tedaviye başlıcaz dedi.
sonra hormon sonuçlarına baktı hepsi normal dedi
spermiyogram sonucuna bakınca tam sınırda dedi :a015: eşime vitamin yazdı
bende ialacı aldım . doğum kontrol hapı galiba.
doktor günde 1 tane dedi ama bugün mü başlıcam orayı söyledi mi bilmiyorum. ben birden şaşırınca söylediklerini o kadar dikkatle dinleyemedim galiba. kafam karıştı
sizin bi bilginiz bvar mı kızlar ya. bu hapa adetin 3. günü başlanır mı.

işte bizde durum bu arkadaşlar. bu ay gitmeseydim hiç bunlardan haberdar olamayacaktık. bi ay daha boşuna geçecekti. aman sizde ihmal etmeyin. kendi kendine olsun diye beklerken bir sürü bilmediğimiz şeyler gelişiyor.. bilmiyorumkismile

tatlım demek kistin varmış iyiki gittin dra bence soğan kürü dene bi yandan faydası var.

canım başka bi sağlık ocağına gittim. o da sonucu yarın veriyoruz dedi.
eşimle konuştum git bi özele yaptır dedi.
bende gittim postu deldirip geldim.
sonuç 4 te çıkacakmış...

hala kanamam devam ediyor
buna göre pozitif sonuç nasıl olur bilmiyorum......bilmiyorumkismile

testine baktım da ortada ki çizgi nerden çıkmış anlamadım hadi hayırlısı canım herşeyin hayırlısı olsun

ayyy gıymatlım sonuç pozitif olursa nasıl güzel süpriz olur inşl hayırlısı olsun arkadaşım

Back