• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlım canım eşinle şöyle bir değerlenidirn, karar verin, senin yumurtlama sorunun yoktu zaten, başka bi aşamaya geçseniz , nacizane benim fikrim. Birde eğer dr a gitme kararı alırsanız şu rahim filmini bi konuşsanız canım ya.

21de canım haftaya perşembede benimki normalde benim adetim 3gün felan öne geliyordu ama son 3aydır hep aynı gününde oluyorum

İnşallah canım bende öyle ümit ediyorum, dün yine moralim çok bozuldu sanki bütün olumsuzluklar tekrar üst üste gelecek gibi, bebişimiz olmayacak gibi hissettim:çok üzgünüm:iyiki eşim var o teselli ediyor :a015:

tatlım üzme kendini ya olacağın önüne geçilmiyor ne kadar umut bağlasak ta inşallah en kısa zamanda hatta 2011e bebişlerle gireriz tatlım

halevcim canım senin drun tüpbebek uzmanımıydı ?

evet tatlım kadın doğum drumun arkadaşı güveniyor ona inşallah öledir bakalım

21de canım haftaya perşembede benimki normalde benim adetim 3gün felan öne geliyordu ama son 3aydır hep aynı gününde oluyorum

hayırlısı olsun tatlım inşallah beklenmeyen adetin gelmezde bebiş konuverir göbüşüne

kızlar günaydınnn öğlen oldu gerçi ama bugünde evdeyim ben daha iyiyim bhatta akşamüstü kuaförden randevu aldım azcık kendime geliyim diye..
smallcum senin adet olmana sevindim çünkü senin çalışmalar için olman gerekiyordu artık hadi hayırlısı olsun tatlım.. gıymatlım sana da üzüldüm canım ama en azından gecikip umutlandırmadı seni daha fazla... vardır herşeyde bir hayır diyip geçmek zorundayız içimiz kan ağlasa da.. yoksa nasıl tekrar o umudu yeşerticez bir dahaki ay. bende smalla katılıyorum artık şu rahim filmini hallet canım..
halevcim senin adet günün ne zaman canım benim yumurtlamam geç olduğu için bu ay (18.gün) daha 9 günüm falan var sanırım. Rabbim bi mucize yapsa da doldursa göbüşlerimizi bu ay sen de tüp bebek yaptırıcam rahatlığıyla kavuşmuş olsan bebğine :Saruboceq: artık bu ay bir hamiş çıkarırız diye umuyordum hadi umutluyum sizden kızlar...
bu arada bir kaç gündür belim çok ağrıyor ama ateş falan da vardı hep ona yordum et ağrıları falan oluyor ya ateşte e bugün ateşim de yok sabahtan beri beli nasıl sancıyor anlatamam. ama gene de umutlanmak istemiyorum belirtilere aldanmıcak kadar tecrübe edindim bu konuda. ama nolur nolmaz doktorun verdiği ilaçları dün akşam içtim bu bel ağrısına sabah içmeye cesaret edemedim antibiyotik falan var çünkü. bugünde içmeyi düşünmüştüm aslında mikrobik bir durum olabilir diye ilerlemesin daha dedim ama baktım ishal falan kalmadı bişey elimde gitmedi ilaca

chablisscim inşallah canım güzel haberler verebiliriz, Ohh git tabi biraz değişiklik iyidir canım. Tatlım inşallah senin minik gelmiştirde bunlar onun belirtisidir, sen yinede dikkatli ol ama çok da kendini kaptırma canım

offf kızlar çok canım sıkıldı marketten gelirken komşumla karşılaştım var mı bebek felan dedi yok dedim sizmi istemiyosunuz bişe mi var dedi ya bişemi var ne demek sorulur mu bu hayırlısı olur inşl de biz şimdiye kadar istemiyoduk dedim eşim evlendiğimizde çalışmıyordu işe girince kendimizi toparlayalım diye düşündük dedim artık düşünüyoruz dedim durduk yere canımı sıktıya belki art niyet yoktur ama böylede bişemi var diye sorulunca çok dokundu ya ilk defa böyle oldum ben allahım nolur yarabbim isteyen herkesin önce göbişini sonra kucağını doldur böyle patavatsız insanlara bizi malzeme yapma çok üzgünüm çok

offf kızlar çok canım sıkıldı marketten gelirken komşumla karşılaştım var mı bebek felan dedi yok dedim sizmi istemiyosunuz bişe mi var dedi ya bişemi var ne demek sorulur mu bu hayırlısı olur inşl de biz şimdiye kadar istemiyoduk dedim eşim evlendiğimizde çalışmıyordu işe girince kendimizi toparlayalım diye düşündük dedim artık düşünüyoruz dedim durduk yere canımı sıktıya belki art niyet yoktur ama böylede bişemi var diye sorulunca çok dokundu ya ilk defa böyle oldum ben allahım nolur yarabbim isteyen herkesin önce göbişini sonra kucağını doldur böyle patavatsız insanlara bizi malzeme yapma çok üzgünüm çok

ahh canım, bizim derdimiz yetiyor zaten birde onlar çıkıyor dimi, şunlar hamile bak , şunlarda doğurdu, siz geciktiniz demeler insanı iyice delirtiyor dimi ? Bana diyenlere yok daha düşünmüyoruz , biraz evliliğin tadını çıkartacağız, düğün borçlarımız da var, çalışmak zorundayım diyorum ben. Sende düşünmüyoruz daha yaşımız küçük de canım , millet işte bilip bilmeden konuşuyor onlara ne ki ya:oklava::mymeka:

smalangel bugün konuşurmuyum bilmem ama en iyisi bir an önce ne yapacağıma karar vermek. inşaallah rabbim beni doğruya yönlendirir

chablis canım iyi olmana sevindim. bugünde şımart kendini evdeyken. yumuşacık battaniyelere dolanıver gız bacım. bak görüyorsun benden sıra geçti artık sizleri beklicez... ilaç konusunda hassas davranman çok iyi olmuş şekerim. ne olur ne olmaz biz sıradan insanlar değiliz. bünyemizi yoracak şeylere geçit yok vereliniortak

blue canım ah o insanlardan çektiğimizi kaynanamızdan çekmiyoruz zaten... sanane dimi niye istemiyorsunuz yok bişey mi var.. ya önceden ayıptı böyle şeyleri sormak konuşmak.. şimdi ortalara dökülür oldu... geçende de evime misafirliğe gelen biri bana dedi benzer şeyler.. çok yazık olmuş artık benimde vaktim geçiyormuş filan.. ayy nasıl içime fenalık çökü de belli etmedim hadi misafir dedim.
böyle insanın içine lafı koyup gidiyorlar, sen hangi psikolojiyle kaldın düşünen yok :mymeka:

inşallah doğru olan ve hayırlı olan kararı alırsınız tatlım, rahim filmi çekilen oda farklı oluyor canım onun aletleri falanda farklı .. Kendi drun çekmiyor onu zaten, yada kendi dr u çeken varmı bilmiyorum canım, benimkini farklı bi dr çekmişti, çekmez olaydı onun yüzünden kaç gün tuz yumurtladım ben

yani bizlere bişey varmı diyenler acaba düşünmüyormu ? Onlar dedi diyemi yapacağız biz bebeği, yani start vermek için onları mı bekliyoruz sanki, millet ne acayip ya karı koca arasında kalmalı bu tür şeyler.

smallangel gıymatlım çok sağolun kızlar valla neye uğradığımı şaşırdım gitmez olaydım dedim hiç karşısındaki ne düşünür istiyomu istemiyomu yok sanane bakacak olanda biziz doğuracak olanda derdi de bunları geriyor işte 2dk içinde insanın moralini altüst edip koyuyolar bide ben zayıfım biraz 166 boya 52kilo az kilo al yemiyomusun benim kızda böyle siz yemek yemiyosuz şudurda budur ayyy konuştukça çileden çıkıyorum kızlar sizde sıkmımm rahatladım biraz sizinle paylaşınca

smallangel gıymatlım çok sağolun kızlar valla neye uğradığımı şaşırdım gitmez olaydım dedim hiç karşısındaki ne düşünür istiyomu istemiyomu yok sanane bakacak olanda biziz doğuracak olanda derdi de bunları geriyor işte 2dk içinde insanın moralini altüst edip koyuyolar bide ben zayıfım biraz 166 boya 52kilo az kilo al yemiyomusun benim kızda böyle siz yemek yemiyosuz şudurda budur ayyy konuştukça çileden çıkıyorum kızlar sizde sıkmımm rahatladım biraz sizinle paylaşınca

merak etme canım dertlerimiz ortak olunca birbirimizi çok iyi alıyoruz, bunları başkasından duymak insanı çok etkiliyor ama dediğim gibi yaşımız daha küçük düşünmüyoruz de sende. Onlara neymiş :oklava: Valla kilonda gayet güzel canım, hiç valla dediklerine kulak verme, sen iyi beslen sadece , kilolu olunca sanki insan sağlıklı mı oluyormuş.:mymeka:

Back