• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

merak etme canım dertlerimiz ortak olunca birbirimizi çok iyi alıyoruz, bunları başkasından duymak insanı çok etkiliyor ama dediğim gibi yaşımız daha küçük düşünmüyoruz de sende. Onlara neymiş :oklava: Valla kilonda gayet güzel canım, hiç valla dediklerine kulak verme, sen iyi beslen sadece , kilolu olunca sanki insan sağlıklı mı oluyormuş.:mymeka:

doğru söylüyosun canım öyle yapacam valla.ya zaten benim kilomla ilgili problemim yok ama etraf işte herşeye muadil ya onada karışacaklar canım sağlıklı olsun yeter diyorum kasaba et borcum yok

ay kızlar aynı problem hepimizde ben de işe yeni başladıığımda herrrkes soruyordu erkek kadın istisnasız "çocuk var mı?" "yok" "düşünmüyor musnuz" "???" sizene demek geliyordu içimden birde 3 yıllık evliyim artık bi yerden sonra nereye kadar düşünmüyoruz dicem .bizim işyerinde bir bayan var 10 yıllık evli o.. o da sordu kendi de biz daha düşünmüyoruz dedi ama kişi kendinden bilir işi anladım ben.. sonradan başkalarından da öğrendim ki olmuyormuş meğer aşılama falan yaptırmışlar tutmamış.. e madem senin de yaran var başkasına ne soruyosun dimi ama..
bir de beni,m anlamadığım bu çocuk işi kişilerin resmen yatak odası meselesidir bence. bu kadar sormak ayıp herşeyden önce yaa. bigün birini paylıcam ama bakalım ne zaman denk gelcek. burda bir arkadaştan okumuştum. bir gün birine "sana benzicek diye korkuyorum ondan yapmıyorum" demiş.. kaydirigubbakcemile3 aslında bunların hakettiği cevap bu

dimi chablisscim diyende güzel cvp vermiş :):)): hakkaten kime ne ki dimi, ayy dediğin gibi akraba eş, dostu geçtim birde iş hayatında sormuyorlarmı bende deliriyorum,delikafadulden ülen iş yerindeyiz, iş konuşuyoruz, patt " bebek yokmu " sorusu akannehir,"henüz düşünmüyoruz " cvbından sonraiş görüşmesi kaldığı yerden devam ediyor tabi ama gel de birde onu bize sorun dimi :oklava:, resmen yara olan yerin kabuğunu kaldırmak gibi... içimiz cız ediyor. Birde evlendiğimi bilen müşteriler sormuyormu delikafadulden Allahımm sanki ben hamilemiyim değilmi onu öğrenmeye gelmişler :oklava:

Ahh kızlar ahh dertler aynı yani , Allahım tez zamanda bebişlerimizi gönderirde artık böyle zor durumda kalmayız bizlerde,
Bugünkü konumuz da buydu canlaropuyorumnanaktan yarına Allah Kerim...
Şimdiden iyi akşamlar ,

günaydın canım.. bugün açılışı sen yapmışsın hayırlı olsun....
ben iyiyim canım hamdolsun.. sen nasılsın nasıl gidiyor.....

geçmiş olsun canım ya. inşaallah ilerlemez gribin.

smalangel dün gece eşime hastalandığımı söyledim. ya hayırlısı olsun dedi.
gitmemiz gereken bi doktor var mı, başka bişey yapılcak mı dedi:çok üzgünüm:
benimde boğazıma düğümlenndi. bilmiyorum dedim senağlama

Canım yinede siz bilirsiniz tabi ama bence git dr a , konuş bakalım eğer gerekliyse rahim filmi çektir ki içimiz rahatlasın, önümüzü görebilelim, sonrasına karar verirsiniz, senin yumurtlama sorunun yok çok şükür, kendiliğinden de çatlıyorsa , başka bi aşamaya geçseniz. Aşılamayı deneyebilirsiniz mesela,bilmiyorumkismile bizimde önümüzdeki ay herşey normal giderse aşılama yapılacak gibi.

açıkcası rahim filmi beni korkutuyor galiba.
eşime diyemedim bile. zaten gece yatınca söyledim. ben konuşmayı sürdüremedim canım. diyorum ya boğazıma düğümlendi :(
yarın 3. günüm. belki gideriz dr a

sen dün demişsin ya rahim filminden sonra tuz yumurtladım diye :) film için içeri nasıl bi madde veriyorlar canım

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
smallangel geçmiş olsun canım
gıymatlım eşinde bu yönde sana danışmışsa bencede bi doktora görün en azından daha rahat olursun rahim filmini anestesiyle çekiyolarmış neyden korkuyosunki

eşime diyemedim bile. zaten gece yatınca söyledim. ben konuşmayı sürdüremedim canım. diyorum ya boğazıma düğümlendi :(

sen dün demişsin ya rahim filminden sonra tuz yumurtladım diye :) film için içeri nasıl bi madde veriyorlar canım

Hiç korkma canım tabi biz bayanlar için biraz ağrılı bir işlem ama inan öyle dayanamayacağın bişey değil, adet sancından daha ağrılı oluyor, Rahim filminden sonra tuz yumurtladım derken , işlemden bahsetmemiştim cnaım, biliyorsun rahim filmim için dr bu çok değişik bir film, rahim böyle olmazki, böyle rahimde bebek tutunamaz demişti hatırlarsan, ben filmden sonra gecen yaklaşık 10 gün için çok telaşlanmıştım, Acaba rahimde mi sorun var diye, çok şükür bi sorun yokmuş tüp bebek uzmanına göstermişti eşim, hiç bi sorun yok çekimden kaynaklanıyor bu demişti.

Canım sıvı ilaç gibi bişey, ama ben bakamadım tabi, istesende göremezsin zaten, en fazla 5 dk sürüyor.Adet ağrısına alışkın olduğumuz için farklı bir ağrı değil.
İnşallah gerek kalmaz canım ama işte drunla bir görüş bakalım, yada öncelikle senin fikrin nedir,

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
smallangel geçmiş olsun canım
gıymatlım eşinde bu yönde sana danışmışsa bencede bi doktora görün en azından daha rahat olursun rahim filmini anestesiyle çekiyolarmış neyden korkuyosunki

Sanada günaydın tatlım, çok sağol .Rahim filmi anestesi ile de çekiliyor, anestesizde . İsteğe bağlı yani.

slm canlar çok yoğun olduğum için zar zor katılabiliyorum sizlere anca okumakla yetinebiliyorum

kızlar günaydınnn öğlen oldu gerçi ama bugünde evdeyim ben daha iyiyim bhatta akşamüstü kuaförden randevu aldım azcık kendime geliyim diye..
smallcum senin adet olmana sevindim çünkü senin çalışmalar için olman gerekiyordu artık hadi hayırlısı olsun tatlım.. gıymatlım sana da üzüldüm canım ama en azından gecikip umutlandırmadı seni daha fazla... vardır herşeyde bir hayır diyip geçmek zorundayız içimiz kan ağlasa da.. yoksa nasıl tekrar o umudu yeşerticez bir dahaki ay. bende smalla katılıyorum artık şu rahim filmini hallet canım..
halevcim senin adet günün ne zaman canım benim yumurtlamam geç olduğu için bu ay (18.gün) daha 9 günüm falan var sanırım. Rabbim bi mucize yapsa da doldursa göbüşlerimizi bu ay sen de tüp bebek yaptırıcam rahatlığıyla kavuşmuş olsan bebğine :Saruboceq: artık bu ay bir hamiş çıkarırız diye umuyordum hadi umutluyum sizden kızlar...
bu arada bir kaç gündür belim çok ağrıyor ama ateş falan da vardı hep ona yordum et ağrıları falan oluyor ya ateşte e bugün ateşim de yok sabahtan beri beli nasıl sancıyor anlatamam. ama gene de umutlanmak istemiyorum belirtilere aldanmıcak kadar tecrübe edindim bu konuda. ama nolur nolmaz doktorun verdiği ilaçları dün akşam içtim bu bel ağrısına sabah içmeye cesaret edemedim antibiyotik falan var çünkü. bugünde içmeyi düşünmüştüm aslında mikrobik bir durum olabilir diye ilerlemesin daha dedim ama baktım ishal falan kalmadı bişey elimde gitmedi ilaca

tatlım benim bugün 24.günüm sanırım olmama rahat 1 hafta var gibi hayırlısı bakalım ne olacak

offf kızlar çok canım sıkıldı marketten gelirken komşumla karşılaştım var mı bebek felan dedi yok dedim sizmi istemiyosunuz bişe mi var dedi ya bişemi var ne demek sorulur mu bu hayırlısı olur inşl de biz şimdiye kadar istemiyoduk dedim eşim evlendiğimizde çalışmıyordu işe girince kendimizi toparlayalım diye düşündük dedim artık düşünüyoruz dedim durduk yere canımı sıktıya belki art niyet yoktur ama böylede bişemi var diye sorulunca çok dokundu ya ilk defa böyle oldum ben allahım nolur yarabbim isteyen herkesin önce göbişini sonra kucağını doldur böyle patavatsız insanlara bizi malzeme yapma çok üzgünüm çok

boşver onları tatlım takarsan daha çok üzülürsün bize de sorduklarında yeni düşünmeye başladık hayırlısı artık diyorum

smalangel canım rahim filmi doktorun odasında mı çekiliyor bilmiyorumkismile

tatlım ayrı bir oda da çekiliyor verilen sıvı adet ağrısından biraz etkili fakat 3-5 sn lik bir ağrı oluyor zaten toplasan 5 dk bile sürmüyor rahim filmi o yüzden yersiz korkulara kapılıp erteleme hiçbirşeyi canım.

ay kızlar aynı problem hepimizde ben de işe yeni başladıığımda herrrkes soruyordu erkek kadın istisnasız "çocuk var mı?" "yok" "düşünmüyor musnuz" "???" sizene demek geliyordu içimden birde 3 yıllık evliyim artık bi yerden sonra nereye kadar düşünmüyoruz dicem .bizim işyerinde bir bayan var 10 yıllık evli o.. o da sordu kendi de biz daha düşünmüyoruz dedi ama kişi kendinden bilir işi anladım ben.. sonradan başkalarından da öğrendim ki olmuyormuş meğer aşılama falan yaptırmışlar tutmamış.. e madem senin de yaran var başkasına ne soruyosun dimi ama..
bir de beni,m anlamadığım bu çocuk işi kişilerin resmen yatak odası meselesidir bence. bu kadar sormak ayıp herşeyden önce yaa. bigün birini paylıcam ama bakalım ne zaman denk gelcek. burda bir arkadaştan okumuştum. bir gün birine "sana benzicek diye korkuyorum ondan yapmıyorum" demiş.. kaydirigubbakcemile3 aslında bunların hakettiği cevap bu

çok güzel bir cevapmış ağzına sağlık arkadaşının tuttum bu lafı bir daha bende öle sölerim:1:

erteleme ve korkma ayrıca da vakit kaybetme bence tatlım

gıymatlım al benden de o kadar ben de tırsıyorum rahim filminden.. ama açık konuşıyım tüpler açıksa korkmuyorum o zaman sizin yaşadığınız gibi bir acı yaşanıyor tıkalıysa da öyle amaaaa yapışıklık varsa ve o basınçla açılırsa o zaman hgakkaten acı oluyormuşş. buralarda okmuştum ben. anesteziyle mi yaptırsam diye de düşünmüyor değilim açıkçası. ay işallah bu ay bişeyler olsun da şuna gerek kalmasın yaaa :2:
bu arada nedense hep benim kafamda bizim aşılamayla tutacağına ilişkin bir kanı var nerden çıktı bilmiyorum ama bir kere rüyamda da görmüştüm. hatta kuzenim bana diyordu sizin aşılamayla mı oldu bizim de öyle oldu diye. hayırlara vesilee

gıymatlım al benden de o kadar ben de tırsıyorum rahim filminden.. ama açık konuşıyım tüpler açıksa korkmuyorum o zaman sizin yaşadığınız gibi bir acı yaşanıyor tıkalıysa da öyle amaaaa yapışıklık varsa ve o basınçla açılırsa o zaman hgakkaten acı oluyormuşş. buralarda okmuştum ben. anesteziyle mi yaptırsam diye de düşünmüyor değilim açıkçası. ay işallah bu ay bişeyler olsun da şuna gerek kalmasın yaaa :2:
bu arada nedense hep benim kafamda bizim aşılamayla tutacağına ilişkin bir kanı var nerden çıktı bilmiyorum ama bir kere rüyamda da görmüştüm. hatta kuzenim bana diyordu sizin aşılamayla mı oldu bizim de öyle oldu diye. hayırlara vesilee

slmlar ;
bende dr gittim rahim filmi istedi ama benim bariz bir problemim var pcos .
yumurtalmıyorum aranızda bu sorunu yaşayan varmı

blue evet eşim ne yapmamız gereken bişey var mı dedi. tabi ben bilmiyorum deyince bişey demedi uyuduk. daha önce istenen tahliller iyiydi hamdolsun. şimdi tekrar aynı tahlillerden geçicez mi bilmiyorum canım. hayırlısı bakalım

smalangel bu ay hep dua etmiştim nolur Rabbim şu işleme gerek kalmasın diye.. ama kısmet
akşam eşimle konişiyim belki gideriz yarın dr a.
rahim filmini doktor söylemdikçe ben hatırlatmayı düşünmüyorum :(

chablis bu korkuyla ne zamana kadar yaşıcaz gız bacım. topikte iki ödlek biz çıktık. sen yapışıklığın açılmasından sözediyorsun da, e orayı açıp o işleme sıra gelene kadar ki aşamalar nolucak.. ayy aklıma geldikçe şeyim acıyooo :1ninca:

suzaman doktor istediyse yapacak bişey yok. inşaallah tüpler açık çıkarda sadece pko ile ilgili tedavin yapılıverir arkadaşım.. hayırlı vakitte hayırlı evlat nasib olsun inşaallah....

slmlar ;
bende dr gittim rahim filmi istedi ama benim bariz bir problemim var pcos .
yumurtalmıyorum aranızda bu sorunu yaşayan varmı
rahim filmi çekildin mi peki canım
bende de pco görünümü var usg de ama çok şükür yumurtlama problemi yada adet düzensizliği falan yok görünüm şeklindeymiş sadece. soğan kürünü denedin mi canım
smalangel rahim filminde spakulum ile mi açıyorlar :a015:

ıyyyyyy söyleme öyle şeyler

Back