• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

selam a.s.
bende tedaviye başladım bugün
benide alın aranıza
topiğinizi uzun zamandır takip ediyorum tedaviye başlayınca aranıza katılırım diye düşünmüştüm
o gün bu günmüş ...çok şükür bir adım attık :lepi:

slmlar bende ;
dün gittim DR a adetimin 14. günüydü ve bir yumurtalığım 10 mm olmuş normalde 18 mm olmalıymyş bir dahaki adet döneminde klomene başlıcaz

selam a.s.
benide alın aranıza
topiğinizi uzun zamandır takip ediyorum tedaviye başlayınca aranıza katılırım diye düşünmüştüm
hoşgeldin canım şallah kısa zamanda sonuç alırsın tedavinden neye başladınız tam olarak hormon sperm tahlilleri falan yapıldı mı
slmlar bende ;
dün gittim DR a adetimin 14. günüydü ve bir yumurtalığım 10 mm olmuş normalde 18 mm olmalıymyş bir dahaki adet döneminde klomene başlıcaz

selam canım belki daha geç yumurtluyorsundur devam edicek mi doktor takip etmeye mesela benim bu ay 18. günde oldu sanırım takip yaptırmadım. 4 günde de 8mm büyür yani yumurta

aaaaaaaaaaaaa nerdesiniz yaaaaa
canım ben gelemedim bi türlü sabah misafirim vardı... nasıl gidiyor..
ben yine dalgalandım ve duruldum .. ee Allah insana bi türlü güç kuvvet veriyor hamdolsun.. yoksa hiç birimiz çekemezdik..

selam a.s.
benide alın aranıza
divinity hoş geldin topiğimize.. inşaallah hayırlı haberlerimizi burdan vericez birbirimize.. gün gelecek tüm beklediklerimize tek te kavuşacağız canım..
tedavi derken yumurta takibini mi kastettin.. daha önce hiç bu şekil bi yardım aldın mı.. bu süreçte neler yaşadın anlatır mısın.. sana ve eşine neler yapıldı ?

slmlar bende ;

suzaman chablise katılıyorum geç yumurtluyor olabilirsin arkadaşım.. aslında yine gün aşırı doktora giderek yumurtanın ölçümlerini yaptırmaya devam edebilirsin..
bizim gelinimiz adetin 25. günü hamile kaldı delikafadulden

halevcim dünki tesellilerin için çok teşekkür ederim..
tabi chablis ve blueavcı sizlerde sağolun kızlar.. benden bu ay ve önümüzdeki ay bi gelişme olamayacağına göre sizin tarihlerinizi dört gözle bekliyor olacağım canlarım :lepi:

canım ben gelemedim bi türlü sabah misafirim vardı... nasıl gidiyor..
ben yine dalgalandım ve duruldum .. ee Allah insana bi türlü güç kuvvet veriyor hamdolsun.. yoksa hiç birimiz çekemezdik..

divinity hoş geldin topiğimize.. inşaallah hayırlı haberlerimizi burdan vericez birbirimize.. gün gelecek tüm beklediklerimize tek te kavuşacağız canım..
tedavi derken yumurta takibini mi kastettin.. daha önce hiç bu şekil bi yardım aldın mı.. bu süreçte neler yaşadın anlatır mısın.. sana ve eşine neler yapıldı ?

suzaman chablise katılıyorum geç yumurtluyor olabilirsin arkadaşım.. aslında yine gün aşırı doktora giderek yumurtanın ölçümlerini yaptırmaya devam edebilirsin..
bizim gelinimiz adetin 25. günü hamile kaldı delikafadulden

halevcim dünki tesellilerin için çok teşekkür ederim..
tabi chablis ve blueavcı sizlerde sağolun kızlar.. benden bu ay ve önümüzdeki ay bi gelişme olamayacağına göre sizin tarihlerinizi dört gözle bekliyor olacağım canlarım :lepi:

hoşgeldin şekerim ne misaifir bu sabah sabah. ben de bugün bitsin diye bakıyorum bunaldım çok fazla.benimde yaklaşık 5 gün falan kaldı adete ama ne heyecan var ne heves ne de umut. haliyle o psikolojik olan belirtiler de yok pek. bu arada dün benim doktorun ordan aradılar. ben özel sağlık sigortasıyla muayene oluyordum hep. sigortadan aramışlar bunları.. 3 ay arka arkaya gittim ya kronik bir durummu var falan demişler.hani kronik yada infertilite olunca karşılamıcaklar ya :oklava: kadın da dedi ben onlara vajinal akıntı dicem sizin de haberiniz olsun dedi.para vermemek için yapıyorlar dedi.. sağolsun yardımcı oldu. ama sinir oldum o kadar para döküyoruz. benim inferitlite tedavimi karşılamaktan kaçıncak. valla düşündüm acaba seneye en küçük kapsama mı alsam. şimdi full paket. ama küçültürsem de bir sürü hakkımı kaybettircekler onu da biliyorum. doğum olana kadar devam etsin isityordum. sağolsun nazlı bebişimiz de çok yardımcı oldu bu konularda bize :umursamaz::çok üzgünüm:

slmlar bende ;
merhaba cnm vereliniortak
ben bu konularda baya eskiyim
3 sene önce tedaviye başlamıştık 2. bebek için ama kısmet olmadı
en son geçen sene 7. aya kadar dayanabildim sonra bi bunalım :bbo: bi depresyon kafamçokkarıştı bıraktım tedaviyi :delphin:
şimdi kendimi hazır hissettiğim için tekrar gittim doktora şutarafagitti

benim yumoşlarda seninki gibi oluşuyordu ama büyümüyordu glukofen kullandım bir ara
bugün hatırlattım doktoruma onu fazla kilolu hastalara yazıyorum sana gerek yok dedi

klomenin dozunu artırır sanırım senin birdahaki gitmene ..doktorunda söylemiştir siz birlikte olmaya devam edin eşinle...belki geç yumurtlamışsındır a.s
hemen hemen aynı durumdayız senle olumunekankayizsmile inşallah güzel şeyler paylaşırız cnm a.s.
hoşgeldin canım şallah kısa zamanda sonuç alırsın tedavinden neye başladınız tam olarak hormon sperm tahlilleri falan yapıldı mı
hoşbuldum cnm vereliniortak
tedavim geçen senenin devamı olarak başladı dr zaman kaybetmeyelim dedi
tahlillerimi sabah yaptırdım öğlen tedaviye başladık jet hızıyla delikafadulden

hormon tahlillerim normal çıktı biri hariç
prolaktin hormonum yüksek oda bekarlığımdan beri yüksekti
ilk hamileliğimde prolaktinim yüksekken klomenle olmuştu
sperm tahlilimizde yapıldı eşim turp gibi :nazar: minnak spermlerde problem çıkmadı tedavi sadece bana uygulanacak her zamanki gibi
Allahtan sadece birimizde sorun var
hsg de çektirmiştim kanallar açık çok şükür
divinity hoş geldin topiğimize.. inşaallah hayırlı haberlerimizi burdan vericez birbirimize.. gün gelecek tüm beklediklerimize tek tek kavuşacağız canım..

hoşbuldum datlım gıymatlım :1:
valla doping almış gibiyim yerimde duramıyorum delikafadulden
birde bu yakın ilginizden şimardım biraz :kedi:
çok topiklere takıldım ama hiç böyle sıcak karşılama görmedim alkisalkisalkis çok sevdim topiğinizi a.s.

kendimi kısaca anlatıyım
31 yaşındayım ...bekarlığımdan beri prolaktinim yüksek
ilk hamileliğimde tedaviyle oldu 10 yaşında bir kızım var
2. bebek için 3 sene önce karar verdik ama sonuç alamadık tedavilerden
fazla ileri tedavilere geçmeden klomenle denemeyi düşünüyoruz sadece
belki bir ileriki aşama aşılama olabilir ama tüp bebeğe gidemem yani imkanlar el vermez

3 sene önce hsg çektirdim
eşimin sperm tahlili normal çıktı sorun zaten bende şükür kocikte bişey yok
yumurta oluşuyor biraz geç büyüyor
aşama aşama klomenin dozunu artıracak dr yumoşların oluşumuna veya büyümesine göre
şimdilik sadece bu kadar

rabbim evladın yokluğuyla sınamasın hiçkimseyi
inşallah hepimiz beklediğimiz bebeklerimize kavuşuruz cnm kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
merhaba cnm vereliniortak
ben bu konularda baya eskiyim
3 sene önce tedaviye başlamıştık 2. bebek için ama kısmet olmadı
en son geçen sene 7. aya kadar dayanabildim sonra bi bunalım :bbo: bi depresyon kafamçokkarıştı bıraktım tedaviyi :delphin:
şimdi kendimi hazır hissettiğim için tekrar gittim doktora şutarafagitti

benim yumoşlarda seninki gibi oluşuyordu ama büyümüyordu glukofen kullandım bir ara
bugün hatırlattım doktoruma onu fazla kilolu hastalara yazıyorum sana gerek yok dedi

klomenin dozunu artırır sanırım senin birdahaki gitmene ..doktorunda söylemiştir siz birlikte olmaya devam edin eşinle...belki geç yumurtlamışsındır a.s
hemen hemen aynı durumdayız senle olumunekankayizsmile inşallah güzel şeyler paylaşırız cnm a.s.

hoşbuldum cnm vereliniortak
tedavim geçen senenin devamı olarak başladı dr zaman kaybetmeyelim dedi
tahlillerimi sabah yaptırdım öğlen tedaviye başladık jet hızıyla delikafadulden

hormon tahlillerim normal çıktı biri hariç
prolaktin hormonum yüksek oda bekarlığımdan beri yüksekti
ilk hamileliğimde prolaktinim yüksekken klomenle olmuştu
sperm tahlilimizde yapıldı eşim turp gibi :nazar: minnak spermlerde problem çıkmadı tedavi sadece bana uygulanacak her zamanki gibi
Allahtan sadece birimizde sorun var
hsg de çektirmiştim kanallar açık çok şükür

hoşbuldum datlım gıymatlım :1:
valla doping almış gibiyim yerimde duramıyorum delikafadulden
birde bu yakın ilginizden şimardım biraz :kedi:
çok topiklere takıldım ama hiç böyle sıcak karşılama görmedim alkisalkisalkis çok sevdim topiğinizi a.s.

kendimi kısaca anlatıyım
31 yaşındayım ...bekarlığımdan beri prolaktinim yüksek
ilk hamileliğimde tedaviyle oldu 10 yaşında bir kızım var
2. bebek için 3 sene önce karar verdik ama sonuç alamadık tedavilerden
fazla ileri tedavilere geçmeden klomenle denemeyi düşünüyoruz sadece
belki bir ileriki aşama aşılama olabilir ama tüp bebeğe gidemem yani imkanlar el vermez

3 sene önce hsg çektirdim
eşimin sperm tahlili normal çıktı sorun zaten bende şükür kocikte bişey yok
yumurta oluşuyor biraz geç büyüyor
aşama aşama klomenin dozunu artıracak dr yumoşların oluşumuna veya büyümesine göre
şimdilik sadece bu kadar

rabbim evladın yokluğuyla sınamasın hiçkimseyi
inşallah hepimiz beklediğimiz bebeklerimize kavuşuruz cnm kaydirigubbakcemile5

amin canım aminnnn
tabiki sıcak karşılıcaz burda hepimiz aynı amaç için çaba harcıyoruz. kimseyle paylaşamadığımız kimseye dökemediğimiz dertlerimizi burda anlatıyoruz. biribirimizden bir sürü yeni şey öğreniyoruz. en önemlisi birinin derdi hepimizin deri, birinin sevinci hepimizin sevinci oluyor. işallah hepimiz en kısa zamanda sevinçli haberlerimizi veririz burda.
ne mutlu sana allah bağışlasın gıymatlım gibi senin de bir kızın var Allahım ona en kısa zamanda bir kardeş nasip etsin sağlıkla..
eşinde problem olmaması iyi çünkü ikinizin de sorun olsa daha zor uğraşmak.ama bence sperm testini yenileyin 3 yıl içinde bir daha yaptırmadıysanız çünkü 3 yılda kimse gençleşmiyor yumurta ve sperm hücreleri de bizler gibi yaşlanıyor. o yüzden onu bi yenileyin derim ben naçizane

amin canım aminnnn
tabiki sıcak karşılıcaz burda hepimiz aynı amaç için çaba harcıyoruz. kimseyle paylaşamadığımız kimseye dökemediğimiz dertlerimizi burda anlatıyoruz. biribirimizden bir sürü yeni şey öğreniyoruz. en önemlisi birinin derdi hepimizin deri, birinin sevinci hepimizin sevinci oluyor. işallah hepimiz en kısa zamanda sevinçli haberlerimizi veririz burda.
ne mutlu sana allah bağışlasın gıymatlım gibi senin de bir kızın var Allahım ona en kısa zamanda bir kardeş nasip etsin sağlıkla..
eşinde problem olmaması iyi çünkü ikinizin de sorun olsa daha zor uğraşmak.ama bence sperm testini yenileyin 3 yıl içinde bir daha yaptırmadıysanız çünkü 3 yılda kimse gençleşmiyor yumurta ve sperm hücreleri de bizler gibi yaşlanıyor. o yüzden onu bi yenileyin derim ben naçizane

3 yıl içinde 2 kere yapıldı doktorum gerek görmedi heralde yaptırın falan demedi sempatiksalakcinni
sanki ben 16 ay ara vermemişim gibi kadın devam etti kaldığı yerden kaydirigubbakcemile3
biraz tuhafıma gitti ama sesimi çıkarmadım ...birde kocik keçi boynuzu yiyor bolca
ben yediriyorum cokacimcoook körün taşı belki yanlışlıkla yumurtlarsam sperm çok olsun diye sırnaşık şey

ben bu doktora temmuzdan beri randevu bulamıyorum artık araya tanıdıkları falan soktuk
full dolu kadın kafamçokkarıştı

sadece gıymatlımınmı çocuğu var ...hepiniz ilk bebekler içinmi uğraşıyorsunuz cnm

divinity çok güzel anlatmışsın
hepimiz aynı gaye için uğraşıyoruz canım.. benim 1 kızım var 6 buçuk yaşında.. diğer arkadaşların yok henüz.. geçtiğimiz kasım ayında bir düşüğüm oldu.. ondan sonrada bi türlü kısmet olmadı..
şu an o kadar çok istiyoruz ki... insan bi tane var deyip kenare çekilemiyor.
hepsinin sevgisi heyecanı ayrı.. bide ilk bebelerimizde daha acemiydik..
şimdi anneliği ve evlat sevgisini daha iyi bildiğimiz için insan daha bi özlemle istiyor....
buradaki diğer arkafdaşlarımıza da rabbim bu duyguyu en yakın zamanda tattırsın inşaallah..
senin beklemen 3 yıl sürdü demek..
bende bu bekleyişin yıllar almasından çok korkuyorum.. ama Mevla ne dilerse tabiki o olacak..
eşinin sperm tahlilinde kaç milyon çıktı acaba..
bende keçi boynuzu kürü yapmayı istiyorum

Herkese merhabalar;
yeni gelen arkadaşa yani divinitiye de sen de hoşgeldin canım....
ben de bugün bi arkadaşa bebk görmeye gittim,böyle bir dönemde o kadar çok arkadaşım doğum yaptı ki tabi bunu bunalım yapmamk lazım o yuzden gidiyorum ve kendimi kötü hissetmiyorum...bu arkadaşım da 4 yıl sonra kavuştuu bebğine 1.5 yıl korunmadığı halde hiç bi şey olmadığı halde olmadı onun da...tam aşılama yaptırmaya niyetlenince kendiliğinden kaldı...
aslında eskiler falan da söylüyor ya yani herkesin hemen kalamaması çok doğal,biz hemen istiyoruz o ayrı..yoksa 30 yıl öncesinde bile 3 yıl 4 yıl sonra kalanlar oluyomuş ve düşünün o zamanki soruları ve insanları...o zamanda yaşamak istemezdim şahsen:)
gıymatlim bi tane çocuğun olduğunu bilmiyodum çok sevindim inşallah bu da yakındır o zaman..ona kendiliğinden mi kalmıştın?
chabliss haklısın aslında hayırlısı böyleymiş,evliliği tadına çıkararak yaşamak da güzel..eşimin iş durumundan bi yere kaçmamıza imkan yok ama dediğin gibi isterdim ben de farklı bi ortam tedbili mekanda ferahlık vardır....sanırım adet günlerimizi seninle aynı benim de 4 5 gün var...ve olacagımı seziyorum o yuzden rahatım..bu arada yumurtalıklarımda bi batma var diyodum ya gecen yumurtalığımın alt kısmında vajinama doğru bi şey idararımda da yanma vardı sanırım üşüttüğüm için böyle oldu..maydonoz suyu içtim dün biraz geçti...dr bana kesinlikle ilaç kullanma dediği için mecburen doğal bi şeyler bulamaya çalışıyorum..
kızlar direk gidip aşılama yaptırılabiliyor mu yani sorun yok mesela canın istiyo gidiyosun öyle bi şey var mı?eger öyleyse bi 6 ay kendime mühlet verip öyle yaptırayım diyorum...nasıl sizce?

gıymatlim ya sana bi şey sormak istiyorum...gelinimiz adetin 25.günü hamile kaldı diyosun yani diğer adetine yakın olmuş oluyor,açıkçası ben o zaman zarfında nasılsa kalmam diye birlikte olmuyorum ya da olsam da yatakta çok yatmıyorum...çünkü bi iki gün sonra adet olacagım için olmaz diye düşünüyorum..o nasıl oluyo?

delight sağol canım. evet bir kızım var. sizlerinde olacak inşaallah canım
dikkatimi çektide, hamilelik isteyen kişilerin maydonozdan uzak durması gerekiyor canım.. rahimi temizlediği için bebeğin tutunacağı ortamı da temizliyormuş. hatta düşüğe bile sebep oluyormuş.. o yüzden bu aşamada bizler sadece adet dönemlerimizde maydonoz ve maydonoz suyu tüketebiliriz canım..
bende yarın soğan kürüne başlamaya niyetlendim canım..adetimin 7. günü..
aşılama olayını bende pek bilmiyorum.. ama tüm tedaviler yapılınca mı dr aşılamaya geçiyor bilmiyorumkismile

gıymatlim ya sana bi şey sormak istiyorum...gelinimiz adetin 25.günü hamile kaldı diyosun yani diğer adetine yakın olmuş oluyor,açıkçası ben o zaman zarfında nasılsa kalmam diye birlikte olmuyorum ya da olsam da yatakta çok yatmıyorum...çünkü bi iki gün sonra adet olacagım için olmaz diye düşünüyorum..o nasıl oluyo?

evet canım aynen öyle 25. günü kaldı.
canım şöyle.. biliyorsun ki yumurtlama dönemi bitip belirli bi süre geçince adet oluyoruz..
aslında gelinimizin adetleri düzensiz değildi.. belkide o aya mahsus yumurtlaması gecikti.. yani eğer hamile kalmasaydı daha geç adet görecekti geç yumurtladığı için canım..
aslında illaki 14. 15. günler civarı yumurtlayacakmışız gibi bi şart olsaydı şimdiye kadar hepimiz hamileydik dimi canım delikafadulden

divinity çok güzel anlatmışsın
hepimiz aynı gaye için uğraşıyoruz canım.. benim 1 kızım var 6 buçuk yaşında.. diğer arkadaşların yok henüz.. geçtiğimiz kasım ayında bir düşüğüm oldu.. ondan sonrada bi türlü kısmet olmadı..
şu an o kadar çok istiyoruz ki... insan bi tane var deyip kenare çekilemiyor.
hepsinin sevgisi heyecanı ayrı.. bide ilk bebelerimizde daha acemiydik..
şimdi anneliği ve evlat sevgisini daha iyi bildiğimiz için insan daha bi özlemle istiyor....
buradaki diğer arkafdaşlarımıza da rabbim bu duyguyu en yakın zamanda tattırsın inşaallah..
senin beklemen 3 yıl sürdü demek..
bende bu bekleyişin yıllar almasından çok korkuyorum.. ama Mevla ne dilerse tabiki o olacak..
eşinin sperm tahlilinde kaç milyon çıktı acaba..
bende keçi boynuzu kürü yapmayı istiyorum
opuyorumnanaktan Allah bağışlasın cnm cimcimeni
diğer arkadaşlarımada en kısa zamanda tattırsın rabbim annelik duygusunu

gerçekten ilk bebekte çok acemilik çekiyoruz...kendime zehir ettim hamileliğimi ve ilk annelik günlerimi
telafi etmek istiyorum bu bebişle inşallah doya doya yaşıycam her anını

sperm tahlilinden pek anlamam ama 1 milimetreküp'deki sperm sayısı 96,000 yazıyor
Herkese merhabalar;
yeni gelen arkadaşa yani divinitiye de sen de hoşgeldin canım....

hoşbuldum delight'cim olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
canlarımmmmmmmmmm nasılsınız bakalım, sayfaları anca okuyabildim , 1 saattir açık bilgisayarım ama fırsat vermedilerki aaaadelikafadulden eşimin teyzesi ve ailesi yemeğe geldi e bizde kayınvalideme indik, bugün diş için dr a gittim, yirmilik işimin 1 i çürümüş onu çekti, diğerleri de çıkamıyormuş, dr onları da çekelim dedi ama ben gitmeyi düşünmüyorum ya, aa yiter artık şu 2 ayda gitmediğim kadar hastanelere gittim gına geldi artık.:1ninca: pazar akşamı eşimin arkadaşlarını davet ettik , cumartesi temizlik pasta derken 2 gün canım çıktı, senin poğacanı da yaptım canım, pek yapamadım sanırım onu ama , kek gibi tutturamadım:1no2: Zaman buldukça gireceğim canlarım, hepinizi çok özledim, hep aklımdasınız.
Gelelim sizlere , gıymatlımmm canım , kistin varmış demek ama nerden çıktı bu anlamadım , adetinle birlikte kistin gitmedi mi acaba ya, dediğin gibi sen geciktirici falan aldın acaba onların yan etkisimii ? Birde hep gittiğim dr un dimi bu, klomen kullanıncada olmuştu ama o zaman doğum kontrol hapı vermemişti sana, hatta hatırlarsan bende de olmuştu, sen kullanmayınca bende kullanmamıştım ve o ay aşırı derecede karın ağrım olmuştu , o zaman gitti diye düşünmüştüm ben .Yani hap kullanmadan da atamazmıymışsın bu kisti ?
Ahhh güzelim ya, adet olsak bile acaba üstünü görme mi diyoruz :çok üzgünüm:Allahım tez zamanda kurtarsın bizleri bu dertten. Yüzde bir ihtimali bile düşünüyoruz artık dimi,

biliyoruz Allah ne zaman ol derse o zaman olacak ama çok etkileniyoruz dimi, Rabbim güzel günleri nasip etsin bize, hayırlı olarak bebişlerimiz tez zamanda gelsin , Eşimin bi arkadaşı var , mayıs ayında evlenmişlerdi, pazar günü 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendik ya, resmen boğazıma bişey düğümlendi birde 21 yaşındaymış ya, Kızlar ben birde yaşı sorun etmeye başladım mafoldumben, sizinle uzun uzun sohbet etmek isterdim ama çıkmam lazım kızlar.

Halevcim, chablisscim, blueavcım sanırım sizin tarihleriniz yakın gibi, inşallah bebişleriniz gelir .
Aramıza yeni katılan arkadaşlar var, tek tek yazmak isterdim ama , inşallah başka sefere.Hoşgeldinizkızlar, geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.

çok komik bir anımı anlatmak istiyorum kızlarbilmiyorumkismile pazar günü pasta falan yaparken tarifler arasından eşim Gıymatlım Keki ni görmüş, bana getiriyor" hayatımm bu gıymatlım keki nasıl bişey ne demek bu nasıl oluyorrr " kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayyy o kadar güldümki , kaydirigubbakcemile3 Islak kek tarifini vermişsin onuda alacagım canım sağol, hiç denememiştim bende

ben yeniyim smallangel aranıza bugün katıldım cnm
hoşbuldum vereliniortak

ben yeniyim smallangel aranıza bugün katıldım cnm
hoşbuldum vereliniortak

Hoşgeldin canım , bir kızın vardı 10 yaşında dimi , Allah bağışlasın tez zamanda ona bir kardeş gelsin inşallah.:Saruboceq: Allahım bizede nasip etsin artık, gücüm tükeniyor kızlar, gıymatlımd emişsinya böyle seneler sürecek diye korkuyorum, aynen canım bende çok korkuyorum ondan

mrb arkadaşlar
bende doktor takibine başlamak istedim çünkü 6 aydır uğraşıyoruz olmuyor.
bugün horman testlerini yaptırdım, herşey normal değerinde çıktı, doktorum 6 ay gelme dedi.
acaba neden böyle diyolar, tüplere, kanallara falan bakmadan??
bu hormon testleri çok şey mi söylüyo???

smalangel seni nasıl özlemişim gız bacım.. yazdıklarını bööyle boshayallersmileağzım açık okudum şekerim

Back