merak etme canım dertlerimiz ortak olunca birbirimizi çok iyi alıyoruz, bunları başkasından duymak insanı çok etkiliyor ama dediğim gibi yaşımız daha küçük düşünmüyoruz de sende. Onlara neymişklava: Valla kilonda gayet güzel canım, hiç valla dediklerine kulak verme, sen iyi beslen sadece , kilolu olunca sanki insan sağlıklı mı oluyormuş.:mymeka:
açıkcası rahim filmi beni korkutuyor galiba.
eşime diyemedim bile. zaten gece yatınca söyledim. ben konuşmayı sürdüremedim canım. diyorum ya boğazıma düğümlendi
yarın 3. günüm. belki gideriz dr a
sen dün demişsin ya rahim filminden sonra tuz yumurtladım diye :) film için içeri nasıl bi madde veriyorlar canım
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
smallangel geçmiş olsun canım
gıymatlım eşinde bu yönde sana danışmışsa bencede bi doktora görün en azından daha rahat olursun rahim filmini anestesiyle çekiyolarmış neyden korkuyosunki
kızlar günaydınnn öğlen oldu gerçi ama bugünde evdeyim ben daha iyiyim bhatta akşamüstü kuaförden randevu aldım azcık kendime geliyim diye..
smallcum senin adet olmana sevindim çünkü senin çalışmalar için olman gerekiyordu artık hadi hayırlısı olsun tatlım.. gıymatlım sana da üzüldüm canım ama en azından gecikip umutlandırmadı seni daha fazla... vardır herşeyde bir hayır diyip geçmek zorundayız içimiz kan ağlasa da.. yoksa nasıl tekrar o umudu yeşerticez bir dahaki ay. bende smalla katılıyorum artık şu rahim filmini hallet canım..
halevcim senin adet günün ne zaman canım benim yumurtlamam geç olduğu için bu ay (18.gün) daha 9 günüm falan var sanırım. Rabbim bi mucize yapsa da doldursa göbüşlerimizi bu ay sen de tüp bebek yaptırıcam rahatlığıyla kavuşmuş olsan bebğine :Saruboceq: artık bu ay bir hamiş çıkarırız diye umuyordum hadi umutluyum sizden kızlar...
bu arada bir kaç gündür belim çok ağrıyor ama ateş falan da vardı hep ona yordum et ağrıları falan oluyor ya ateşte e bugün ateşim de yok sabahtan beri beli nasıl sancıyor anlatamam. ama gene de umutlanmak istemiyorum belirtilere aldanmıcak kadar tecrübe edindim bu konuda. ama nolur nolmaz doktorun verdiği ilaçları dün akşam içtim bu bel ağrısına sabah içmeye cesaret edemedim antibiyotik falan var çünkü. bugünde içmeyi düşünmüştüm aslında mikrobik bir durum olabilir diye ilerlemesin daha dedim ama baktım ishal falan kalmadı bişey elimde gitmedi ilaca
offf kızlar çok canım sıkıldı marketten gelirken komşumla karşılaştım var mı bebek felan dedi yok dedim sizmi istemiyosunuz bişe mi var dedi ya bişemi var ne demek sorulur mu bu hayırlısı olur inşl de biz şimdiye kadar istemiyoduk dedim eşim evlendiğimizde çalışmıyordu işe girince kendimizi toparlayalım diye düşündük dedim artık düşünüyoruz dedim durduk yere canımı sıktıya belki art niyet yoktur ama böylede bişemi var diye sorulunca çok dokundu ya ilk defa böyle oldum ben allahım nolur yarabbim isteyen herkesin önce göbişini sonra kucağını doldur böyle patavatsız insanlara bizi malzeme yapma çok üzgünüm çok
smalangel canım rahim filmi doktorun odasında mı çekiliyor bilmiyorumkismile
ay kızlar aynı problem hepimizde ben de işe yeni başladıığımda herrrkes soruyordu erkek kadın istisnasız "çocuk var mı?" "yok" "düşünmüyor musnuz" "???" sizene demek geliyordu içimden birde 3 yıllık evliyim artık bi yerden sonra nereye kadar düşünmüyoruz dicem .bizim işyerinde bir bayan var 10 yıllık evli o.. o da sordu kendi de biz daha düşünmüyoruz dedi ama kişi kendinden bilir işi anladım ben.. sonradan başkalarından da öğrendim ki olmuyormuş meğer aşılama falan yaptırmışlar tutmamış.. e madem senin de yaran var başkasına ne soruyosun dimi ama..
bir de beni,m anlamadığım bu çocuk işi kişilerin resmen yatak odası meselesidir bence. bu kadar sormak ayıp herşeyden önce yaa. bigün birini paylıcam ama bakalım ne zaman denk gelcek. burda bir arkadaştan okumuştum. bir gün birine "sana benzicek diye korkuyorum ondan yapmıyorum" demiş.. kaydirigubbakcemile3 aslında bunların hakettiği cevap bu
açıkcası rahim filmi beni korkutuyor galiba.
eşime diyemedim bile. zaten gece yatınca söyledim. ben konuşmayı sürdüremedim canım. diyorum ya boğazıma düğümlendi
yarın 3. günüm. belki gideriz dr a
sen dün demişsin ya rahim filminden sonra tuz yumurtladım diye :) film için içeri nasıl bi madde veriyorlar canım
gıymatlım al benden de o kadar ben de tırsıyorum rahim filminden.. ama açık konuşıyım tüpler açıksa korkmuyorum o zaman sizin yaşadığınız gibi bir acı yaşanıyor tıkalıysa da öyle amaaaa yapışıklık varsa ve o basınçla açılırsa o zaman hgakkaten acı oluyormuşş. buralarda okmuştum ben. anesteziyle mi yaptırsam diye de düşünmüyor değilim açıkçası. ay işallah bu ay bişeyler olsun da şuna gerek kalmasın yaaa :2:
bu arada nedense hep benim kafamda bizim aşılamayla tutacağına ilişkin bir kanı var nerden çıktı bilmiyorum ama bir kere rüyamda da görmüştüm. hatta kuzenim bana diyordu sizin aşılamayla mı oldu bizim de öyle oldu diye. hayırlara vesilee
rahim filmi çekildin mi peki canımslmlar ;
bende dr gittim rahim filmi istedi ama benim bariz bir problemim var pcos .
yumurtalmıyorum aranızda bu sorunu yaşayan varmı
smalangel rahim filminde spakulum ile mi açıyorlar :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?