21de canım haftaya perşembede benimki normalde benim adetim 3gün felan öne geliyordu ama son 3aydır hep aynı gününde oluyorum
1 haftan kalmış canım seninde, inşallah güzel haberlerini alırız
ahhhhh ahhhhhhh keşke inşl ama hamile kalmak bana rüya gibi geliyor
İnşallah canım bende öyle ümit ediyorum, dün yine moralim çok bozuldu sanki bütün olumsuzluklar tekrar üst üste gelecek gibi, bebişimiz olmayacak gibi hissettim:çok üzgünüm:iyiki eşim var o teselli ediyor :a015:
halevcim canım senin drun tüpbebek uzmanımıydı ?
21de canım haftaya perşembede benimki normalde benim adetim 3gün felan öne geliyordu ama son 3aydır hep aynı gününde oluyorum
offf kızlar çok canım sıkıldı marketten gelirken komşumla karşılaştım var mı bebek felan dedi yok dedim sizmi istemiyosunuz bişe mi var dedi ya bişemi var ne demek sorulur mu bu hayırlısı olur inşl de biz şimdiye kadar istemiyoduk dedim eşim evlendiğimizde çalışmıyordu işe girince kendimizi toparlayalım diye düşündük dedim artık düşünüyoruz dedim durduk yere canımı sıktıya belki art niyet yoktur ama böylede bişemi var diye sorulunca çok dokundu ya ilk defa böyle oldum ben allahım nolur yarabbim isteyen herkesin önce göbişini sonra kucağını doldur böyle patavatsız insanlara bizi malzeme yapma çok üzgünüm çok
smallangel gıymatlım çok sağolun kızlar valla neye uğradığımı şaşırdım gitmez olaydım dedim hiç karşısındaki ne düşünür istiyomu istemiyomu yok sanane bakacak olanda biziz doğuracak olanda derdi de bunları geriyor işte 2dk içinde insanın moralini altüst edip koyuyolar bide ben zayıfım biraz 166 boya 52kilo az kilo al yemiyomusun benim kızda böyle siz yemek yemiyosuz şudurda budur ayyy konuştukça çileden çıkıyorum kızlar sizde sıkmımm rahatladım biraz sizinle paylaşınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?