Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım mantar geçirmiştim ben eşimde zamanında geçirmiş zaten dra gittiğimde hep alttan muayene yaptığı için ters bişey görse söylüyor demek ki yok ki sölemedi kasıklarım desen ilişki sırasında acıyo genelde

iyi geceler kızlar
canım geçmiş olsun dikkat et kendine havalar çok aldatıcı napacağımızı şaşrıtıyor bir iyi bir kötü sonra kapıyoruz şifayı

kızlar ben hastalanmaya başladım..... aslında bu sonucu bekliyordum ama yinede çok üzüldüm.... meğerse içimde bastırmaya çalıştığım kocaman bir ümit varmış mafoldumben senağlama

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

kızlar ben hastalanmaya başladım..... aslında bu sonucu bekliyordum ama yinede çok üzüldüm.... meğerse içimde bastırmaya çalıştığım kocaman bir ümit varmış mafoldumben senağlama

canım hayırlısı olsun vardır bi hayır üzme kendini dicem ama elinde olmuyor insanın her ay umut sonunda da hüsran anlıyorum :1hug:

Günaydın kızlar, gıymatlım hasta oldun demek, hayırlısı olsun tatlım ya, evet çalışmalar oldukça insanın içinde binde bir de olsa ümit oluyor :çok üzgünüm: inşallah bizlerde meleklerimize kavuşacağız.
Bende hasta oldum bugün, hiç çalışma olmayınca birde gecikince bende sevindim,

allahım bu ay herkes aynı gunlerde hastalanmıs...
yumurtlamalarda aynı gunlerde olucak desenıze...olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile
allah umutlerınızı boşa çıkarmasın..inşallah bır dahakı aya...
hiçbir problemınız yok..yakında gelır bebeklerınız ınsallah..

hasta olman senin için iyi tatlım bakalım drun ne dicek belki yaran iyileşmiştir artık çalışmalara start verebilirsin inşallah herşey yolunda gider.

hasta olman senin için iyi tatlım bakalım drun ne dicek belki yaran iyileşmiştir artık çalışmalara start verebilirsin inşallah herşey yolunda gider.

İnşallah canım bende öyle ümit ediyorum, dün yine moralim çok bozuldu sanki bütün olumsuzluklar tekrar üst üste gelecek gibi, bebişimiz olmayacak gibi hissettim:çok üzgünüm:iyiki eşim var o teselli ediyor :a015:

kızlar sağolun hepiniz..

halev üzülmemek imkansız ama ne yapalım beklememiz hiç bitmeyecek cnm

smalangel aynı gün olduk desene.. hadi bana moral oldun bari... adilemir arkadaşımın dediği gibi aynı günlerde yumoşlarımızı büyütcez şekerim...

adilemir görüyorsun canım bu ay yine ümitler kırıldı, bir ayın beklemesi sona erdi... ah içimde yine kocaman bi yara açıldı ya.. sözde beklemiyordum ama kızımı öperken filan abla olunca nasıl olcak diye hayallere kapılıyordum ister istemez.. bide eşime akşama söylemesi varrr.. :a015:

Canım üzülmemek elde değil biliyorum , insanın içi parçalanıyor, hamile kişilerden kaçar oldum , kabuğuma çekildim resmen, nasıl bi duygu dimi daha yüzünü görmediğin minicik bir yavrun için özlem.. Çok sevdiğin eşinden ve kendinden bi parça ... düşünmesi bile muhteşem bişey..
Ama elimizden bişey gelmiyor gıymatlım, üzülsekde ağlasak da bunu değiştiremiyoruz.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi göbüşlerimize kondursun inşallah.
Adetin ilk günü ya canım o yüzden daha hassasız, bak gör bitince yeni heyecanlarımız başlayacak.

evet canım çok haklısın........... :çok üzgünüm:

sen 3. günü doktora gitmeyi düşünüyormusun

evet canım çok haklısın........... :çok üzgünüm:

sen 3. günü doktora gitmeyi düşünüyormusun

yok canım ben gitmeyi düşünmüyorum, zaten drum 2. adetin de gel demişti . daha 1. adetim , ama adet bitince gidebiliirm yaramın durumu neymiş öğrenmeye, eğer yara iyi olmuş derse çalışmalara başlarız bizde.

sen gidecekmisiniz canım ?

canım benım ya... :gitme:
uzulme lutfennn olumunekankayizsmile

canım üzülme dicem ama biliyorum nafile inşl bidahaki aya o güzel haberi alırsın seni şimdi çok iyi anlıyorum benim adetimde yaklaştıkça çünkü biliyorum kırmızıları görecem yine

canım senide gözün aydın inşl yaran geçmiştir son hızla katılırsınız çalışmalara:kedi:

smalangel bilmiyorum eşimle konuşarak hareket etmeyi düşünüyorum.. aslında gitmeyi düşünmüyordum ama bugün böyle bi hüsrana uğrayınca galiba duygularım altüst oldu. çok karmaşığım...

adilemir.. bu da geçer ya hû deyip sabredicez güzelim..:Saruboceq:

blueavcı inşaallah sen hastalanmazsın canım.. güzel rabbim gönlünü gücendirmesin. senden alalım hayırlı haberleri en yakın zamanda....
ama yinede kapılmamak lazım haklısın.. kısmetten ötesi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…