chabliscim çok geçmiş olsun dikkat et kendine,
Halevcim ve filizim dr a da söyledinizmi bu şikayetlerinizi siz, Çünkü yara , mantar gibi vakalarda yanma olurmuş, peki kasıklarınızda varmı bi ağrı ?
Gıymatlımm kız dr sana da cvp vermiş okudunmu ? benim preseed soruma da cvp vermiş, ne dersiniz kızlar
ay canlarım sayfalarca yazmışsınız anca okudum.ben dün öğleden sonra çok kötü oldum işyerinde . tansiyonum falan düştü. sonra eşim geldi aldı beni eve geldim iyiki de gelmişim. afedersiniz bir çıkardımm midemi üşütmüşüm galiba ishal ateş kemiklerim nasıl sızladı. akşam daha da beter oldum.uyku uyanıklık arası hep.yemek de yiyemedim doğru dürüst bulantımdan.bugünde işe gitmedim rapor alcaz birazdan eşim gelcek.. bugün midem iyi ama kemik sızlamalarım devam ediyo. 3 kişiden dayak yemiş gibiyim. işte böyle fıstıklar fazla da yazamıyorum kusura bakmayın daha iyi hissedince girerim gene öpüyorum hepinizi
kızlar ben hastalanmaya başladım..... aslında bu sonucu bekliyordum ama yinede çok üzüldüm.... meğerse içimde bastırmaya çalıştığım kocaman bir ümit varmış mafoldumben senağlama
kızlar ben hastalanmaya başladım..... aslında bu sonucu bekliyordum ama yinede çok üzüldüm.... meğerse içimde bastırmaya çalıştığım kocaman bir ümit varmış mafoldumben senağlama
Günaydın kızlar, gıymatlım hasta oldun demek, hayırlısı olsun tatlım ya, evet çalışmalar oldukça insanın içinde binde bir de olsa ümit oluyor :çok üzgünüm: inşallah bizlerde meleklerimize kavuşacağız.
Bende hasta oldum bugün, hiç çalışma olmayınca birde gecikince bende sevindim,
hasta olman senin için iyi tatlım bakalım drun ne dicek belki yaran iyileşmiştir artık çalışmalara start verebilirsin inşallah herşey yolunda gider.
kızlar sağolun hepiniz..
halev üzülmemek imkansız ama ne yapalım beklememiz hiç bitmeyecek cnm
smalangel aynı gün olduk desene.. hadi bana moral oldun bari... adilemir arkadaşımın dediği gibi aynı günlerde yumoşlarımızı büyütcez şekerim...
adilemir görüyorsun canım bu ay yine ümitler kırıldı, bir ayın beklemesi sona erdi... ah içimde yine kocaman bi yara açıldı ya.. sözde beklemiyordum ama kızımı öperken filan abla olunca nasıl olcak diye hayallere kapılıyordum ister istemez.. bide eşime akşama söylemesi varrr.. :a015:
Canım üzülmemek elde değil biliyorum , insanın içi parçalanıyor, hamile kişilerden kaçar oldum , kabuğuma çekildim resmen, nasıl bi duygu dimi daha yüzünü görmediğin minicik bir yavrun için özlem.. Çok sevdiğin eşinden ve kendinden bi parça ... düşünmesi bile muhteşem bişey..
Ama elimizden bişey gelmiyor gıymatlım, üzülsekde ağlasak da bunu değiştiremiyoruz.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi göbüşlerimize kondursun inşallah.
Adetin ilk günü ya canım o yüzden daha hassasız, bak gör bitince yeni heyecanlarımız başlayacak.
evet canım çok haklısın........... :çok üzgünüm:
sen 3. günü doktora gitmeyi düşünüyormusun
canım benım ya... :gitme:kızlar sağolun hepiniz..
adilemir görüyorsun canım bu ay yine ümitler kırıldı, bir ayın beklemesi sona erdi... ah içimde yine kocaman bi yara açıldı ya.. sözde beklemiyordum ama kızımı öperken filan abla olunca nasıl olcak diye hayallere kapılıyordum ister istemez.. bide eşime akşama söylemesi varrr.. :a015:
canım üzülme dicem ama biliyorum nafile inşl bidahaki aya o güzel haberi alırsın seni şimdi çok iyi anlıyorum benim adetimde yaklaştıkça çünkü biliyorum kırmızıları görecem yinekızlar ben hastalanmaya başladım..... aslında bu sonucu bekliyordum ama yinede çok üzüldüm.... meğerse içimde bastırmaya çalıştığım kocaman bir ümit varmış mafoldumben senağlama
Günaydın kızlar, gıymatlım hasta oldun demek, hayırlısı olsun tatlım ya, evet çalışmalar oldukça insanın içinde binde bir de olsa ümit oluyor :çok üzgünüm: inşallah bizlerde meleklerimize kavuşacağız.
Bende hasta oldum bugün, hiç çalışma olmayınca birde gecikince bende sevindim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?