kızlar ohoo kaynatmışsınız
blueavcı çok güzel gelişmeler olmuş Allah tamamına erdirsin arkadaşım.. doktorun iyiyse zaten işin yarısı hallolmuş demektir Allahın izniyle.. bak şimdi sana ne dicem. bu akşam kayınvalidene gideceksiniz ya, eşin seni almaya gelince onu ayart şekerim. 2 saat geç çıkıverin. hiç değilse bugünün boşa geçmemiş olur. nasılsa haftasonundan bi iş çıkmıcak. sen dediğimi kulak ardı etme gız bacım. yüksek performans bekliyoruz senden.. :lepi:
ya kızlar artık günler geçmek bilmicek. beklemeye başladık ya... düşünüyorum düşünüyorum bugün ayın daha sekizi yaa :a015:
canlar iyi akşamlar iyi haftasonları iyi bakın kendinize pazartesi görüşürüz öpüyorum
kızlar ohoo kaynatmışsınız
blueavcı çok güzel gelişmeler olmuş Allah tamamına erdirsin arkadaşım.. doktorun iyiyse zaten işin yarısı hallolmuş demektir Allahın izniyle.. bak şimdi sana ne dicem. bu akşam kayınvalidene gideceksiniz ya, eşin seni almaya gelince onu ayart şekerim. 2 saat geç çıkıverin. hiç değilse bugünün boşa geçmemiş olur. nasılsa haftasonundan bi iş çıkmıcak. sen dediğimi kulak ardı etme gız bacım. yüksek performans bekliyoruz senden.. :lepi:
ya kızlar artık günler geçmek bilmicek. beklemeye başladık ya... düşünüyorum düşünüyorum bugün ayın daha sekizi yaa :a015:
kızlar geldik pazar akşamına kaynatırız yarın işallah işler beni boğmazsa.. ben de cumartesi malum akıntıyı yakaladım ama bu sabah ancak değerlendşirebildik.eşimde biraz kırıklık vardı cumartesi akşamı fazla üstelemedim bende olcağı varsa olur diye. sonuçta akıntıdan itibaren 24 saat içinde oldu ilişki.. bu arada akıntı 18. günde geldi iki aydır 18.günde geliyo ama geçen ay 15. günde de ovu.testi çift çizgiydi. galiba 2 aydır kullandığım ilaçtan birden fazla yumurta oluşuyo gibi geldi bana belki aynı günde çatlamıyorlar. neyse yani işte benimde bekleme başladı artık normal seyrinde gider ilişki... ama daha eşim bir haftadır falan kullanıyor ilacı etkisi olmamıştır henüz. bu aydan da elimiz boş çıkcak gibi geliyo
hadi öpüyorum hepiciğinizi pazartesi sendromunda buluşmak üzere :))))
kızlar geldik pazar akşamına kaynatırız yarın işallah işler beni boğmazsa.. ben de cumartesi malum akıntıyı yakaladım ama bu sabah ancak değerlendşirebildik.eşimde biraz kırıklık vardı cumartesi akşamı fazla üstelemedim bende olcağı varsa olur diye. sonuçta akıntıdan itibaren 24 saat içinde oldu ilişki.. bu arada akıntı 18. günde geldi iki aydır 18.günde geliyo ama geçen ay 15. günde de ovu.testi çift çizgiydi. galiba 2 aydır kullandığım ilaçtan birden fazla yumurta oluşuyo gibi geldi bana belki aynı günde çatlamıyorlar. neyse yani işte benimde bekleme başladı artık normal seyrinde gider ilişki... ama daha eşim bir haftadır falan kullanıyor ilacı etkisi olmamıştır henüz. bu aydan da elimiz boş çıkcak gibi geliyo
hadi öpüyorum hepiciğinizi pazartesi sendromunda buluşmak üzere :))))
slm kızlar bende döndüm evimdeyim valla uzun sayfalar okurum diye düşünüyodum umduğum gibi olmadı hafta sonu sessizliği sarmış topiği
:jeyyar:çayın dibi tuttu nerdesiniz bizim mahalle
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum bende geldim banada çay lütfen daha karnımı doyuramadım işyerinde çay çok geç yapılıyor yaaaaaaa
geldiniz mi aferin kızlar çayınız hemen servis edilecek.. kahvaltı etmeyen varsa sofracığım tam yanımda sizi bekliyor..
sizün içün kızartmalar bile yaptım oh ohh domates sosluuu..... afiyet olsun şekerlerime..cokacimcoook
ama eşim yemeden gitti kızlar ya, canı istemiyormuş... sen kalk saat 7 de kahvaltıyı düz, adamın canı istemesin olacak iş mi.. :mymeka:
smalangel halev nasılsınbız kızlar.. hafta sıonu nasıl geçti. icraat var mı anlatalım dökülelim rahatlıyalım haydin :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?