Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

selam kızlar nasıl keyifler bugün benim 16. günüm dün smallangeldan aldığım gazla evdeki preseed den kullandım. işallah işe yaramıştır. çalışmalara devam etmek lzaım tabi belki bugünde kullanırım. ama ben onu eşime söylemedim aldığımı o da belki istemez diye. ondan habersiz gidip tuvalette sıkıyorum 15-20 dk sonra süzülüyorum yanına. istersen sen de öyle yap smallcum eşim istemez diyorsan. ama yaraların iyileşsinde yap mutlaka çünkü her ne kadar bitkisel olsa da spermlere uygun bir ph var onda aslında. yani vajinadan çok spermin yaşamasına uygun bir ortam sağlıyor. o yüzden bencede iyileş tamamen gönül rahatlığıyla kullan. bu arada ameriakada falan doktorlar tüp bebek tedavisine geçmeden 6 ay falan preseed kullandırıyorlarmış. bizde hiç bilmezler bile allah bilir :umursamaz:
gıymatlım sen ne güzel 20. gündesin benim daha 4 günüm var 20ye o güne bi gelsem en azından canım çektikçe yaparım nasılsa geçti diye. gerçi bu ay çok stres olmadım genelde istedikçe yaptık ama bakalım.. bu arada doktorlar diyor yani hani böyle makalaerde falan haftada 2 kez ilişki yeterli diye hamilelik için yuhhh diyorum biz her günü takip ediyoruz bir gününü bile kaçırmayalım yumurtlamanın diye bakıyoruz haftada 2 günle nası tutcakmış anlamadım

İnşallah preseed vesile olur tatlım bu ay, sen yinede günasşırı çalış, e bazıları da günaşırı ilişkiyi tavsiye ediyor, ne yapalım şimdi biz klava: Yumurtlama döneminde günaşırı hadi bilemedin 2. günün sonunda yapılması taraftarıyım valla
Sen 1-2 çalışma daha yap canım, biz garantiye alalımda ohh bu ay stres de yokmuş, inşallah gelir yavrun:Saruboceq:Canım bende eşime söylemeden alayım diyorum ama netten alırsam kredi kartı ekstresini görürse eyvahedigeldismile zaten adaçayı yağını almıştım 2 gün saklı saklı kullanmıştım 3. gün yakalandımeyvahedigeldismile çok kızdı, ondan habersiz bişey yapmak istemiyorum ama ne yapayım o zorluyor benisempatiksalakcinni, evet canım iyileşsin yaramda kullanak istiyorum valla aklıma yattı bu.
Ahh be güzelim bizimkiler bilmez hatta kullandık diye kızarlar siz bizden iyimi bileceksiniz diye :mymeka: Evet cici okudum bende netten o bilgileri.

herkese merhaba kızlar ben uzun zamandır giremiyordum işte siteye giremiyordum evde de eşimden dolayı giremedim en son dotor değişiminde kalmıştım size başımdan geçenleri anlatayım doktora gittim kanlarımda bi problem çıkmadı benden kürtajlardan dolayı rahimde yapışıklıklar olabilir dedi rahim filmi isstdi rahim fişmi çektirdim ve tüplerimin ikiside kapalı çıktı laporoskopi dedi önce ama fazla beklemek istemiyorsanız tüp bebek yapalım dedi bizde tüp bebek dedik diyeceim şuki bundan önceki doktorum 3 senedir bana şeker ilacı aspirin gibi ilaçlar dışında hiçbirşey vermedi rahim filmi bile çektirmedi 3 sene byunca bu ilaçları iç biraz spor yap gibi laflar söyleyip durdu.bu doktorumda o içtiğim ilaçlar gereksiz dedi doktordan doktora fark var ben yandım sizler yanmayın eğer uzun zamandır hamiş kalamıyorsanız kesinlikle rahim filmi çektrin kızlar kendinize iyi bakın

canım durumuna üzüldüm ama bi yandan da sorunun ne olduğunun anlaşılması ve çözümüne sevindim. işallah bu tüp bebek olayı tek seferde hemencecik sizi kavuşturur yavrunuza . ben de yıl sonuna kadar olmazsa ve doktorum da hala istememişse rahim filmi isticem. zaten aşılama falan yapmadan mutlaka çekilmesi lazımmış. ben de zamanında baya enfeksiyon geçirdiğim için korkuyorum bu konuda baya

Ayşenik canım çok geçmiş olsun, drun rahim filmi istemeden seni bekletmesine çok üzüldüm canım, ama hayırlısı demek lazım, inşallah bebeciğim hemencecik gelir , İnşallah bu sefer beklemezsin tatlım ,rahim filmi gerçekten önemli.

Chablisscim sende bence rahim filmini öne alsan diyorum ya, açıksa için rahat eder, ona göre tedavi uygulanırdı tatlım

teşekkür ederim kızlar zaten chabliss canım seni korkutmak istemem ama bak ben daha önceleri normal yolla hamile kalan biri olduğum halde tıkanıklık oluştu zaten bu tıkanıklıklar ya enfeksiyondan yada düşük kürtaj gibi problemlerden oluyormuş canım sakın korkma rahim filmi korkulacak bişey değilmiş bir azn önce yaptırr bak benim diğer dktorum 3 senemi yedi zaman kaybetme tatlım

çalışmaların hayırlı olsun tatlım umarım boşa gitmez bu sefer bu arada sperm rahimde en fazla 3 gün canlı kalabildiği için bazı drlar haftada 2 sefer ilişki yeterli diyorlardır bence

canım eşini al karşına konuş hiçbir zararı olmadığını söyleyip kullanmak istediğinide belirt bence preseedi

hoşgeldin canım geçmiş olsun çoğu dr çizlerden bile cahil ömrümüzden ömür götürüyorlar o yüzden tek drla yetinmeyeceksin hiçbir zaman bende rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı eşimin sperm yetersizliğinden bizde tüp bebeğe geçiyoruz birdahaki ay inşallah tabisi

Bakalım halevcim , bi şekilde ikna ederim gibime geliyor ama yara bizi baya sarstı, eşim de en az benim kadar hassas oldu , yaram iyileşsin bakalım duruma göre. Eşime sormuş drum belki aşılamaya gerek bile kalmaz bi ilaçları kullanında demiş, ayy buna bile sevindim, Rabbim bekletmesin artık bizleri.

tabikisi yaranın geçmesini bekleyin bencede o sırada eşinin sonuçları düzelebilir veeee inşallah normal yolla olurda fazla beklemezsiniz canım

İnşallah canım inşallah hepimiz arka arkaya hamiş kalalım inşallahhhhhhhhhh :):)

amin tatlım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: neyseki bu ay rahatız kafa olarak daha iyi oldu bizler için arada şart yoksa psikopatlığa bağlıyorsun ister istemez dimi ama

bayanlar merhaba bende 4 ay bitti bebek düşüneli 5. aya giriceğiz olmadı ... doktora gittim bi sorun yok dedi çok ayrıntılı konrol yapmadı ama rahime filan baktı ....... bu ay kanım düşük çıktı folbiol alıyorum sabah 1 adet tok ...sizce nekadar süre daha olmassa doktora gitmeliyim

Aminnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:Evet şekerim ya, biraz rahatlasın kafamızda yahu sempatiksalakcinni

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda t...eyze,
Kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?

hoşgeldin aramıza canım en az 6 ay en fazla 1 yıl olmuyorsa drlardan her türlü yardım alabilirsin

Merhaba canım aramıza hoşgeldin. Öncelikle geçmiş olsun biran önce bebişini alırsın kuçağına inşallah. Drun tahlil falan yapmadımı canım ? Önce kan tahliline bakması lazım bazı hormonlara, sonrasında rahim filmi ile tüplerin açık olup olmadığına,ve eşinin spermiogram testine. Bende 5 ay olmayınca dr muayenesine gitmiştim ama , dr seçimin çok önemli canım,çok iyi muayene olmanız lazım

Bunu daha öncede okumuştum tatlım, o zamanda çok gülmüştüm ne şirin dimi :):) çocuklar bi alem oluyor ya kaydirigubbakcemile3

merhaba cnm hoşbuldum ... teşekkürler amin... isteyen herkes en kısa zamanda kucağına alır inş. doktorum sevgili kayınvalidemin arkadaşı olduğu için çok laubali bir doktor bildiğim başka bir dokor yok malesef gittim ozaman 3. ayıma giricekken doktor baktı yaa aceleniz ne flört edin kocanla dedi bir tek strest yapmamam gerektiğini ve rahmimin çok iyi olduğuna baktı üstten makine ile .......bu kadar çok sinirlendim sonuçta istiyordum malaesef kaynanam da altımda oturduğu için ne mümkün gizli birşey yapmak ondan .......ama eğer bu ayda olmassa eşimle gizli bir şekilde başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum yoksa çok strestliyim öğretmenim ben güzellik öğretmeni bu sene işede başlamak istememe rağmen onada surat yapıldı neymiş işlerimi ben nasıl yetiştiriccekmişim sanki onlara sorucam sonuç itibariyle biraz strestliyim o nedenle olmuyor diye düşünmye başladım allah isteyen herkese bir bebek nasip etsin eksikliği tamamen bir büyük yara imiş

Bunu daha öncede okumuştum tatlım, o zamanda çok gülmüştüm ne şirin dimi :):) çocuklar bi alem oluyor ya kaydirigubbakcemile3

evet canım bizim serviste bi çocuk var 5 yaşında sanırım büyümüşte küçülmüş misali bi konuşuyo duymalısın maşallahı var

bencede sen drunu değiştir ama eğer yaşınızda çok geç değilse 6 ayı bi doldur ondan sonra git derim canım çünkü her dr 6 ayı sorar sonrasında smallangelin dediği gibi kan tahlilleri rahim filmi ve eşinin spermiogram testlerini yaptırırsınız.

kayınvalide gazabı çok kötü birşey ya Allah sabır versin bide altlı üstlü oturuyorsunuz daha da sinir bozucu birşey yani umarım herşey gönlüne göre olur tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…