• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Bugün acısını çıkartırsın şeker:1: bişey olmaz 1 gün kaymadan , tamam canım daha dikkatli olun ne zaman yumurtam büyümüş ne zaman çaytlıyor öğreneyim bakalım, Birde şey özel olmazsa eğerbilmiyorumkismile ovulasyondan öncede akıntı oluyormu normalde, benim oluyordu hep ama normal herkesde oluyor sanıyordum, yaradan dolayıymış , dr bana akıntın oluyor ,ilişkide acı olur kasıklarda ağrı olur diye saymaya başladı ben şey oluyor ama ne bilim normal şeyler sanıyordum dedimm bilmiyorumkismile . Yani hep kupkurumu olur taki ovulasyona kadar bilmiyorumkismile

Ayy çenem düştü bugün kusura bakma gıymatlımm

hiç denemedim ovülasyonu iyiki denememişim sonuçta bizim ki eşimin sperm azlığından ve sperm hızının yavaşlığındanmış o yüzden nedense kafam rahat ama şu preesed için acaba diyorum eşime söleyim de bi düşünsün ne olur ne olmaz aklinialirimsmile

halev canım dediğin gibi iyi olmuştur inşallah artık telafi etmeye çalışcaz allahın izniyle... hadi senden de bu akşam iyi bi performans bekliyoruz şekerim

chablis öyle diyorsunda ovulasyon testeride pahalı diye biliyordum ben... 10 liraya nerde varmış gız bacım :))
preseedi vajinaya aktarmak zor olmuyor mu ya. beni ürküttü biraz eyvahedigeldismile

halev canım dediğin gibi iyi olmuştur inşallah artık telafi etmeye çalışcaz allahın izniyle... hadi senden de bu akşam iyi bi performans bekliyoruz şekerim

chablis öyle diyorsunda ovulasyon testeride pahalı diye biliyordum ben... 10 liraya nerde varmış gız bacım :))
preseedi vajinaya aktarmak zor olmuyor mu ya. beni ürküttü biraz eyvahedigeldismile

inşallah canım tabi ben ara verince acayip yanma sonrasında da acı oluyor bende ama performansımı etkilemesine izin vermemeyi düşünüyorum inşallah

ay kızlar bu kadar merak ediyorsunuz anlamaya çalışıyorsunuz netten ovulasyon testi alsanıza 20 tanesi 10 lira mı ne ben kaç ay kullandım bence çok güzel ve pratik bişey. Hiç de şaşmıyor. Çatladığı gün çift çizgi oluyor. Smallcum dediğin doğru olabilir 4 gün kullanmak gerekebilir. Belki de ondan işe yaramadı bende ama pahalıda bişey ucuz diil ki kullanıyım öyle. 80 tlye aldım 8 şırınga var içinde. Bir de tüp. Tüpten şırıngaya sıkıyorsun ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıkıyorsun. Güzel bişey aslında ama tam anlamıyla saati dakikasına göre yapmanı gerektiriyor ilişkiyi. Planlı olması lazım yani.öyle de olmuyor ne kadar gün hesabı yapsak da dakikasını da hesaplayamıyoruz ben ondan pek kullanamadım.
Ben de anlıyorum yumurtlamayı mesela bugün karnım ve belim adet sancısı gibi ama daha hafif ağrıyor. Yarın falan o akıntı gelir. Eğer dikkat ederseniz akıntının farkını anlarsınız tam yumurta beyazı gibi uzuyor böyle…

Nebilim canım birde onu takip etmek istemiyordum ya, birde o test çıkarsa iyice yok oldumu yok olmadımı birsürü takip edeceğim, belli olmaz bana alırımda kaydirigubbakcemile3

smalangel canım yumurtadan önce de kuru kalmıyorum ben. çok akıcı bi akıntı olmasade bi nem oluyor yani. ben kağıt havlu koyuyorum her tuvalette. o yüzden takip ediyorum. tamamen kuru olmuyor. sadece o günlerdeki kadar akıcı şekilde değil arkadaşım. bilmiyorum tamamen kuru kalan var mıdır.
yumurtlamadan sonrada benim devam ediyor ama normal şekilde yani. ince sızıntı gibi nem sadece canım.
utanmak ne demek burda herşeyimizi döküyoruz birbirimize yardımcı olmak için canımcım

Sağol canım , demek kupkuru olmuyorda hafif bi nem oluıyor normalde de, benim bundan öncede yumurta akı gibi akıntım geliyordu, yaradan mış meğer bakalım gelecekmi bundan sonra takipteyim, birde akıntı bugün çok çok azaldı yaşasınnn:lepi: demekki iyi oluyor, bende kagıt havlu koyuyorum canım,

hiç denemedim ovülasyonu iyiki denememişim sonuçta bizim ki eşimin sperm azlığından ve sperm hızının yavaşlığındanmış o yüzden nedense kafam rahat ama şu preesed için acaba diyorum eşime söleyim de bi düşünsün ne olur ne olmaz aklinialirimsmile

Halevcim bende merak ettim baya, hatta demişlerki morfoloji sıfır hareketlilik %1 olan birisi bile hamile kalmış. Ne kadar doğru bilemem ama ne bilim bende denemek istedim.

Zor değildir cici, ben de yaram için krem kullandım bende diyordum bunu nasıl yapacagım ben ya diye, sonra ayna karşısında yaptım ben :utangac: çok rahat oldu ondan önce yaptıklarımı görmeden yapıyordum olmuyordu dışarda kalıyordu

smalangel ovulasyon harici günlerde nemli oluyor derken yine bi miktar oluyor canım. az sızıntı şeklinde yani taşacak kadar çok fazla değil anlatabildim mi gülüm

ben şimdilik müsadenizi istiyorum kızlar. sizle konuşurken bi yandanda ev işlerini halletmeye çalıştım. şimdide yemeği koyayım ocağa... görüşmek üzere......

Halevcim bende merak ettim baya, hatta demişlerki morfoloji sıfır hareketlilik %1 olan birisi bile hamile kalmış. Ne kadar doğru bilemem ama ne bilim bende denemek istedim.

Zor değildir cici, ben de yaram için krem kullandım bende diyordum bunu nasıl yapacagım ben ya diye, sonra ayna karşısında yaptım ben :utangac: çok rahat oldu ondan önce yaptıklarımı görmeden yapıyordum olmuyordu dışarda kalıyordu

ben alırsam eşime yaptırırım o da yapar zaten bu konularda yardımcı kendisidir:kedi:

neyse canlarım ben çıkıyorum mesai bitti iyi akşamlar yarın görüşürüz

smalangel ovulasyon harici günlerde nemli oluyor derken yine bi miktar oluyor canım. az sızıntı şeklinde yani taşacak kadar çok fazla değil anlatabildim mi gülüm

ben şimdilik müsadenizi istiyorum kızlar. sizle konuşurken bi yandanda ev işlerini halletmeye çalıştım. şimdide yemeği koyayım ocağa... görüşmek üzere......

Anladım csnım çok sağol, iyi akşamlara.s.

ben alırsam eşime yaptırırım o da yapar zaten bu konularda yardımcı kendisidir:kedi:

neyse canlarım ben çıkıyorum mesai bitti iyi akşamlar yarın görüşürüz

benim eşim cesaret edip yapamadı merhemimi acıtırım diye , bende kendim yaptım,iyi akşamlar tatlım a.s.

kızlar bugün nasılsınız... malum bugün istanbulun kurtuluşu olduğu için okullar tatil. anca açabildim bilgisayarı.
sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor. benim bugün 19. günüm. dün progestana başladım. 17. gün başlamayı unutmuşum kızlar... oda beni sersemletti. akşam 2 tane birden içmiştim. artık 10 gün mecnun gibi dolaşırım ortalıkta... ama 9. gün keseyim dimi. bi gün geç başladım ya.

selam canlarım biz dün ilişkide bulunduk ama eşim çok yorgun ve uykusuz olduğundan hem kısa sürdü hemde ne kadar verimli olur bilmiyorum ki yorgunluk spermi etkiliyor zaten sperm yetersizliği kocişin neyse bide fazla yatmadım 3 dk falan yatıp kalktım bundan bana birşey çıkmaz diyesempatiksalakcinni

evet gıymatlım bence de 9. günde bırak benim de göğüslerim acımaya başladı bugün karnımda da ince bir sızı bu aralar çalışmak lazım. haftasonunun hızlı geçmesinden 2 gündür bi faaliyet gösteremedik :kedi: bugünü atlamıcam artık işallah. ya size de oluyo mu hafta içi hiiiç canım çekmiyo yani tam görev gibi geliyo. yorgunluktan heralde. bi çözüm bulmak lazım buna haftaiçine de elbet denk geliyo yani

selam canlarım biz dün ilişkide bulunduk ama eşim çok yorgun ve uykusuz olduğundan hem kısa sürdü hemde ne kadar verimli olur bilmiyorum ki yorgunluk spermi etkiliyor zaten sperm yetersizliği kocişin neyse bide fazla yatmadım 3 dk falan yatıp kalktım bundan bana birşey çıkmaz diyesempatiksalakcinni

valla canım aynısı bazen bana oluyo ben de senin gibi hissediyorum o zaman. bundan ben bişey anlamadım çocuk nası olsun diyorum bazen cidden. dediğim gibi hafta içi olabiliyor böyle yorgunluk ve stresten

ilahi kızlar güldürdünüz beni :1:

halev ve chabliss millet tecavüzden bile hamile kalıyor sanki bişey anladıklarından mı, yada ilişki sonrası yatarak beklediklerinden mi kaydirigubbakcemile3
siz yinede yabana atmayın . bi damlasını bile israf etmeyinnsempatiksalakcinni

chablis senin yumurtlama günlerinde mi göğüslerin sızlamaya başlıyor canım. yoksa geçtikten sonra mı

Son düzenleme:
valla canım aynısı bazen bana oluyo ben de senin gibi hissediyorum o zaman. bundan ben bişey anlamadım çocuk nası olsun diyorum bazen cidden. dediğim gibi hafta içi olabiliyor böyle yorgunluk ve stresten

ilahi kızlar güldürdünüz beni :1:

halev ve chabliss millet tecavüzden bile hamile kalıyor sanki bişey anladıklarından mı, yada ilişki sonrası yatarak beklediklerinden mi kaydirigubbakcemile3
siz yinede yabana atmayın . bi damlasını bile israf etmeyinnsempatiksalakcinni

dün de hiç yapasım yoktu açıkcası sırf o akıntıdan dolayı yaptım bundan sonrası ne zaman olur Allah kerim çünkü canım istemiyor hiççççççççç:umursamaz:

ayy çok güldüm kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok yaşayın emikaydirigubbakcemile3 merak etmeyin gıymatlımın dediği gibi tecavüzden bile hamile kalanlar oluyorkaydirigubbakcemile3, tabi 1 damlasını bile heba etmeyin yinede kıymetli biliyorsunuz.sempatiksalakcinni

halev canım bende senin gibiyim şu aralar.. ama ne yapıcaz gülüm hadi gereken olsun diye çaba sarfediyoruz bizde.. bugün 19. günüm artık uğraşmıyim dimi kızlar.. geçen geçmiştir dimi..

smalangel hadi senin yasağın bitsinde sanada gülelim.. bu kocaların yapmadıkları yok ayoll sempatiksalakcinni

halev canım bende senin gibiyim şu aralar.. ama ne yapıcaz gülüm hadi gereken olsun diye çaba sarfediyoruz bizde.. bugün 19. günüm artık uğraşmıyim dimi kızlar.. geçen geçmiştir dimi..

smalangel hadi senin yasağın bitsinde sanada gülelim.. bu kocaların yapmadıkları yok ayoll sempatiksalakcinni

Canım sen bikaç gün daha dene bence ya, ne olur olmaz. Yumurtlama günüm değil deyip öyle çalışanların bile oluyormuş , duydum yani. Sen yine tedbiri elden bırakma .Günaşırı 2 kez daha çalış bencebilmiyorumkismile

Valla bitsedeçalışsak artık bizde yaasempatiksalakcinni yazık kocişe kıyamamıyorum , bu kadar ceza etti gibi sempatiksalakcinni, zaten adetim başlasın bitsin çalışmalara başlayacagım kızlar , sonuçta son işlem de yarayı yakmadı sadece damarın üzeri yakıldı dimi ya, 1 ay daha beklemeyi mantığım kabul etmiyor:oklava:

Back