Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet canım çok haklısın. ona bi ay buna bi ay derken zaman geçiyor. sen adetinden yıkanınca başla.
ama şöyle yap, şimdi seninki yasak nedeniyle aşırı aktif olur. sen daha o günden itibaren gün aşırı teknişğine başla. öyle yapınca pili bitmiyor... hevesini tam alamıyor ya diğer günlerede pek bi hevesli oluyor. bak dedi dersin :lepi:

kaydirigubbakcemile3 öyle yapacagım cicim bende. Doğru diyorsun hiç koçişin peşinden koşmadan kendiliğinden olur bu sefer, evliliğimizin ilk günleri gibi:kedi: Ama işte bi soru işareti var kafamda , ya iyileşmemişse de daha kötü olursa, adetim bitince bi dra gitsem mi muayene etsin , duruma göre ya yasağa devam yada ohh çalışmalar hihoyyyt

dediğin de mantıklı smalangel canım.
eğer gidip ne var ne yok tekrar baktırırsan dr zaten yasağı kaldırır. peki akıntın ne durumda . pembe yada kırmızı gelmiyor dimi artık.

senin sözünü tutayım canım . bi kez daha gün aşırıya devam edeyim. zaten yarın 20. günüm... yeter gaari -tatlicadiarzu-

bakın kızlar nette okudum

ÖNERİ
Yumurtlama gününüzü gün gün hesaplayarak "zamanlı cinsel ilişkiye girmeyi" asla bir bir takıntı haline getirmeyin. Hamile kalmanın en ideal yolu eşinizle düzenli olarak haftada en az iki kez ilişkiye girmektir. İlişkiden birkaç dakika sonra vajinadan meni sıvısının geri boşalması normaldir. Geri gelen bu sıvı spermler çoktan yollarına koyulduklarından az miktarda sperm içerir.

İlişki sonrası başaşağı durma, bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler. Kadının orgazm olduktan sonra beyninden salgılanan endorfin adlı madde ("mutluluk hormonu") onun gevşemesini ve yatakta birkaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşması için yeterlidir.

tamma canım hele bi adetim gelsin bitsin , kontrole gideyim , o zaman belli olur. Tamam şeker sen 1 kere daha çalış, sıcak su torbası koyuyormusun peki,

Doğru aslında iyide gıymatlım bu kadar sperm nereye gidiyor yani, 1 değil 2 degil , o yolda bunlar zarar görüyor ve yumurtaya ulaşamıyorlar, işte o yüzden şu preseed almak istedim ya, benim akıntılarımda normal artık canım günde 2 ,3 kez oluyor tabi ama normal akıntı şeklinde kanlı değil ve eskisi gibi yoğun değil.

smallcum bence de doktora sor ona göre başlayın artık çalışmalara. zaten dediğin gibi bu ayınızdan çok umutlu olcam çünkü senin kociş bu ayı iyi değerlendircek gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3
gıymatlım valla belli olmuyo göğüsler benim bazen hemen yumurtlamayla acı yada şişlik başlıyo. bazen adet yaklaşınca .. o yüzden artık belirtilere çok takılmıyorum göğüs ve kasık ağrısıyla ilgili olarak. ama daha akıntım gelmedi. 15. günümdeyim zaten akıntı gelince ağrı da kesiliyor karnımdaki. ağrım da geçmedi daha sanırsam çatlamadı henüz...
halevcim arkadaşlarımız haklı tecavüzden bile hamile kalıyor insanlar.. zaten gıymatlımın paylaştığı yazıda da diyor ya giden gidiyor içeri çoook uzun yatmanında anlamı yok. olcağı varsa olur tatlım

ben sıcak su torbasını bi kez koymuştum. o zaman belimde ağrıyordu. bi dahada kocacımdan utanmama koymadım kızlar yaa..ama yanımda şal bulunduruyorum. onu karnıma güzelce koyup öyle beklemeye geçiyorum. yada bornozu 2 kat karnıma örtüyorum sıcak dursun orası diyee

İnşallah chablisscim ya, bakalım artık adet de gelmedi ki farlutal ı dr un yazmasımı gerekli haricen alabilirmiyiz eczaneden ?

ben çizgi bir video izlemiştim orda hamile kalma sürecini anlatıyo böyle esprili bir dille.. spermler içeri giriyor mesela zaten o kadar uzun bir yol ki 2 tanesi falan o yolu aşabiliyor.. sonra birbirleriyle savaşmaya başlıyorlar sen giricen ben giricem diye. tam o esnada b,ir asit yağmuru gibi bişey geliyo vajina salgısı... ikisi birden meftaa hadiii bir sonraki aya... akannehir böyle bir durum yaşanıyor yani içerde. dediğin gibi smallcum preseed işe yarayabilir hakkını vererek kullnılırsa

kaydirigubbakcemile3 hakkaeten chabliscim demekki öyle oluyor ya , dimi insan şöyle düşününce o kadar sperm nereye gitti diye. Dün eczanenin birine sordum da preseed i adını bile duymadık dediler ,kaydirigubbakcemile3 Ay kaç aydır ne hallere girdim ya , ben keçiboynuzu alırken bile utanarak alıyorum, daha neler neler çıkacak kimbilirkaydirigubbakcemile3, birde yaşadığım şehir küçük ay artık aktarcılar eczacılar öğrenecek beni , şehirdışından almaya başlayacağım kaydirigubbakcemile3, her defasında başka aktarcıdan başka eczacıdan alıyorum zatiiiikaydirigubbakcemile3
birde üstüne biri mi görecek acaba cabası eyvahedigeldismile

ilk defa duydum demek ki boşuna yatmışım yaaaaaaaaaaa nise bu ay hiç yatmadan fırladım çünkü olacaksa her türlü olur düşüncesindeyim artıkınboshayallersmile

eşim gecede çalıştığı için yorgun ve uykusuz oluyor ve hasta olacak şu sıralarda belli ediyor o yüzden vücut kırgınlığı var kocişimde performansı düşük oluyor böle olunca tatlım bunu düşünerekten pek umutlu olmadım ve kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye de herşeye rağmen ilişkide bulundum:kedi:kaydirigubbakcemile

kızlar nasılsınız..neler yaptınız..
uzun zaman okuyamadım..ama vıdeo çok ılgınçmıs canım..
asıt yagmurumu oluyormus ıçerde...daha neler ogrenecegız burlardan..
allah inşallah en yakın zamanda bebeklerınızı gobüşlerınıze kondurur kızlar..
gıymatlım sen nasılsın..kızın nasıl..alıtımı okula..dersler başladımı yoksa...

Son düzenleme:

evet canım yaa meğer ne büyük bir mucizeymiş bu hamilelik de haberimiz yokmuş bunca yıl .. işallah dualrın tutar canım da daha fazla bekletmez bizi bu haylazlar..
sen nasılsın doğum ne zaman rahat bir hamileliktir umarım

kızlar hepinize hayırlı sabahlar diliyorum... yeni bir güne Bismillah diyerek başladık hadin bakalımmm :lepi:

İnşallah chablisscim ya, bakalım artık adet de gelmedi ki farlutal ı dr un yazmasımı gerekli haricen alabilirmiyiz eczaneden ?
canım dr u ara sen bence.. çünki boşuna bekleyerek geçmesin. geçen sefer arayamadın, sonra işlemde ertelenmiş oldu. bence söyle ki sana ne yapacağını anlatıversin...

:1shok: evet bende çok şaşırdım.. bizde o kadar sperm gitti diye kendimizi bişey sanıyoruz..... :1shok::1shok:
canım bende yaşıyorum bazen aynı şeyleri.. ama sen preseed düşünüyorsan hiç eczane eczane dolaşma netten al gülüm. kapına kadar getiricekler nasılsa.. kimse görmeden hoop çantaya :1ninca:
halevcim olsun biz yinede işi kolaylaştırmaya çalışıyoruz.. bende yatıyorum uyuyorum hatta.. vücut ne kadar rahat olursa o kadar iyi yol alırmış bizim bacaksızlar delikafadulden
onun içün kendimizi stresten kurtaralım uyuyalım accık güzel rüyalar görelim dimiiii yerimseniben zaten kalkınca hepsi dışarı :a015:

Son düzenleme:

canım inanırmısın iki gündür aklımdaydın hatta sana özel mesaj yazacaktım ne hallerdesin diye.. ama bi türlü kısmet olmadı sen benden önce davrandın

ben kendi adıma iyiyim hamdolsun. koşuşturmalarla geçiyor hayat..
evet kızım okuluna alıştı severekj gidiyor maşaallah.. senin minikte alışmıştır değil mi..
zaten arkadaş ortamı olduğu için çok eğleniyorlar.. evde biz onların enerjisine yetişemiyoruz ki.. ben bi müddet sonra yoruluyorum.. sende öylesindir eminim..
bebeciğin nasıl .. epey ilerlediniz maşaallah canım.. rabbim hayırla sağlıkla birbirinize kavuştursun ...
bizde sana yetişcez diye uğraşıyoruz ama kısmet olmadı bi türlü arkadaşım
benim bugün 20. günüm.. artık bekleme safhaları başlıcak yavaş yavaş.. hayırlısı olsun diyoruz.. zaten başka dicek birşey yok.. Mevla ne zaman verirse başımız gözümüz üstüne... vereliniortak

Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar, mutlu bir gün diliyorum hepinize, Gıymatlım eczanede bulursam alırım hemencecik demiştim , olmayınca mecburen netten alacagım, birde şu yaranın durumu korkutuyor beni işte , acaba oranın Ph değerini bozarmıyım diye, bi süre geçsin tamamen iyileştiğini kulaklarımla duyayım preseed i almayı düşünüyorum, birde eşimi ikna etmem lazım preseed konusunda, o pek bişey kullanmamı istemiyor ilaçlar dışında. Adet söktürücüye gelince de tamam dr uma danışacağım , bi yandan da geç olduğu daha mı iyi acaba ,en azından bitinceye kadar yaradan kurtulmuş olurum da diyorum, ben bile karışığım yani,

Seninde 20. gün demek hadi bakalım, hayırlısı tez zamanda gelsin inşallah. Yavrucuğun abla olsun , okuluna severek gitmesine sevindim , senin içinde büyük bir kolaylık bu.
Adilemir canım sen nasılsın ,miniğin nasıl ? Umarım hamileliğin kolaydır.
Halevcim gıymatlıma katılıyorum, yine de bi süre yatakta dinlenmek lazım, kolaylaştırmak için.
Chabliss senin çalışmalar nasıl bakimm ?

ınşallah cok bekletmesınler artık sıpalar..
allah kısa zamanda gelmelerını nasıp etsın ınşallah..
ben ıyıyım..dogum 22 aralık gıbı nasıp olursa..

canım ne guzel kızın alısmıs okuluna..benım oğlumda alıstı artık..aglamıyor en azından..ama kahvaltı yapmıyor orda..
ben ıyıyım..10 gun sonra 7 ay bıtıyor..ama karnım halen mınnacık..
bebek 1 hafta once 800 gramdı..azıcık çiroz olcak galıba..
ınşallah bu ay bekledıgınız bebişlerınız gelır ..çok dua edıyorum..hep aklımdasınız..
bebişlerınız gelınce bende sızler kadar çok sevınıcem emın olun ..
allah herkese nasıp etsın ınşallah..

gıymatlımcım..bende emırın enerjısıne yetısmekte zorlanıyorum..kafamçokkarıştı ama kres sayesınde bızım oğlan duzene gırdıı gıbı..en azından kendı kendıne oyuncak oynuyor..şaşırıyorum ınanırmısın..
4 yasında ..bu zamana kadar tek basına bır oyuncaga elını ssürmezdi..ılla kı bırısıyle oynuycaktı..akannehir akannehir
buyuyor sıpa galıba..
sızı çok opuyorum..olumunekankayizsmile
burada yazmasamda arada gırıp okuyorum..ne var ne yok..adetlerınız ne zaman..yumurtlamanız ne zaman..
ajan gıbıyım hee... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…