kızlar ben geldim.
smalangel canım dün seninle burda yazışırken telefonla görüştüm misafir geldi... hadi kalktım hazırlık filan derken sonra tekrar telefon çaldı akşam için misafir haberi aldım. tüm hızımla misafir ağırlıyorum yani canlarım. o yüzden giremedim. bu sabahta evin halini bi görseydiniz... bi ara yattım uyudum azcık. ama hala birsürü iş var. ortalık pazar yeri gibi....
chablis otel ne değişiklik oldu dimi. insanın ruh dünyası değişiyor kesinlikle.. eşim geçende diyor termele gitmek lazım bi kaçalım mı diye. bende kaçalım dedim. ama daha yeni izin kullandık sanmıyorum.. insanın canı istiyor gezip tozmak herşeyi bi kenara atmak..
sen yumoş günlerini ağrıdan filan anlıyormusun şekerim. yoksa internetteki hesaplayıcılara göre mi düşünüyorsun. eğer öyleyse yanılmış olabilirsin. belki oteldeki günlere de denk gelmiş olabilir. kasıklarında dolgunluk batma oluyor mu yumurtlarken kaydirigubbakcemile3
halevcim şu ana kadar hiç görmedin akıntı şekliyse tabi insanın içine kurt düşer. senin yumoş günlerin ne zamandı tahminen. hiç mi birliktelik olmadı. akıntı kokusuz ve renksizse korkulmasına gerek yok diye biliyorum. pütürlü değil dimi.. ayrıca bu yumurta salgısıda olabilir. biliyorsun o beyaz yumurtanın akı gibi oluyor. çatladıktan sonra iyice şeffaflaşıyor... eşin uyusun diye kıyamıyorsun da , uykuya dalmadan önce azcık gönlünü alıversen ondan sonra uyusa yumurtlama günlerini kaçırmamış olursun şekerim ya.. tabi ortamı sen biliyorsun.. karşıdan konuşmak kolay.....
smalangel rahimin bencede düzdür. tüp bebek doktoru öyle dediyse öyledir canım. onu sakın aklına getirme artık. adet oldun mu bugün günündü galiba senin.
bide preseedi bende burda okudum. ama hiç kullanmadım. evet çok istifade edenler olmuş... ama eczanelerde filan satılıyormu hiç milmiyorm. fiyatı ne kadar acaba.. slında yumurta günleri için çok iyi olur kızlar yaa.. hem kayganlaştırıcı gibi kullanılıyor galiba o.. hani bazen sorun oluyor ya , o yöndende iyi olur kesinlikle bilmiyorumkismile
Sende yorulmuşsundur baya canım, yavaş yavaş yaparsın işlerini artık yorma kendini, Evet canım kesinlikle ortam değişikliği çok iyi geliyor insana ya , evet canım aklımın bi köşesinde acaba rahimde de mi bişey var diyordum ama şükür bişey yokmuş prof. dr bakmış hatta benim rahim filmini çeken dr da istifasını vermiş kaydirigubbakcemile3 bana denk geldi demekki
Nasıl anlıyorsunuz kızlar ya yumurtanın olup olmadığını , çatlayıp çatlamadığını valla ben bişey farkedemiyorum, akıntım falan oluyordu ama sürekli oluyordu o da yaradanmış meğer, bakalım bundan sonra akıntılar nasıl olacak bende dikkat ederim, geçen haftalardaki gibi çok akıntım yok çok şükür, sanırım yavaş yavaş iyileşiyor.
Gıymatlım ya bu son işlem damarların üzeri yakıldı ya , kanama dursun diye , yani yaram yakılmadı hala aklıma yatmadı 1 ay daha bekleme işi yabilmiyorumkismile , Koçişe diyorum hani adetim olsun bitsin çalışmalara başlasakmı diye bilmiyorumkismile, Ne bilim ya böyle boş boş beklemek istemiyorum. Bugün adet günün ama hiç bişey yok, adaçayına da devam ediyorum , sanırım benim adet gecikecek.
Bu preseed i baya araştırdım canım ya, internetteki fiyatı 130 tl , ama burdaki topikdeki birisi 15 dolar demiş, eczanelerde varmı bilmiyorum , iş çıkışı sorayım dedim. Baya olumlu şeyler yazılmış. Hatta biri demiş ki o kadar sperm var 1, yada 2 tane değil yani , nereye gidiyor bunca sperm neden yumurtaya ulaşamıyor diye ( bu sorunun cevabını hep merak etmişimdir bende kaydirigubbakcemile3 ) bu jel ile birlikte sperm daha hızlı bi şekilde yumurtaya ulaşıyormuş,