sen öyle diyorsunda benden 4 sene sonra evlenen arkadaşım 3. ye hamileeee........ geçende takıldım ona biz çocuk nasıl yapılıyor unuttuk , azcık çıtlat şekerim dedimmm eyvahedigeldismile
Bu arada yaram iyileşiyormuş eşim dr ile görüşmüş , birde bu damar kanaması olmasaydı bizim yasak da bitecekti mafoldumben, zaten orası ile o kadar muayane oldum ki beni baya etkiledi de, en azında yumoş günlerinde serbest olsaydı ya:kedi: Ha dr birde demiş ki bu bünye ile alakalı bazı bayanların 1 ay sonra tekrarlar yarası bazılarınki ise 1 yıl sonra bazılarınki hiç tekrarlamaz demiş, valla bünyem güçlensin diye birsürü şey yiyorum bende, yakında şişko olmazsam iyi sempatiksalakcinni
onlarda maşallah canım 2 yılda bi çocukmu yapıyorlarmışkaydirigubbakcemile3 dayımın gelini var 1 ay önce görmüştüm 2-3 aydır 2. bebek için deniyoruz olmuyor diyordu :1ninca: şimdi 2. ye hamileymiş şaşırdım kaldım birde benden 5 yaş küçük sempatiksalakcinni
hastane ziyaretlerini çok severim... insan hiç unutmuyor kendini ziyaret edenleri.. yıllardır görmemiş gibi seviniyorsun... doğur sanada gelelim güzelim a.s.
Allah göstermesin inşaallah tekrarlamaz arkadaşım.. bünyeni kuvvetlendirecek şeyleri bol bol ye.. hiç kilo alcam diye korkma canım. gün içinde bi tane , yatarkende bi tane madensuyu iç . kilodan korkma. ama düzenli iç . fazla yağını bile atar Allahın izniyle..vereliniortak
oh oh doğursun millet....... 20 yaşlarında 2. çocuk iyiymiş yani sempatiksalakcinni
zaman öyle çabuk geçiyor ki gün gelir bi bakmışsın sende 2. için uğraşıyorsun canımcım...
yakın bi yerdeysen niye gelmiyim sen hele bi doğuruyorum de yanında biterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?