Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Doğrudur canım, netten araştırmıştım bende baya iyi geliyormuş yaralara falan, Tamam adaçayı yağını kullanmayacagım, adet tarihim aslında yarın ama hiç bi belirti yok, ne göğüs ağrım ne şişkinliği, hiç bişey yok, acaba adeti geciktirirmiki bu ? Ayy canım bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum , bi yeri düzeltirken bi yeri bozuyoruz gibi geliyor ya, baksana birde adet gelmezse tam olacak

belli olmaz canım ya bakarsın oluverirsin. hem rahim bi işlem geçirdi geç olsan bile yeridir .
ayrıca gecikir diye üzülme daha iyi geç olursan yumoş günlerine kadar yasağınızda bitmiş olur şekerim.... yerimseniben

hayırlısı canım valla gücüm de tükenecek diye çok korkuyorum, dün bi arkadaşım doğum yaptı , hastaneye ziyarete gittik de öyle güzel ki yumuk yumuk, bizden sonra evlenmişlerdi, insanın ister istemez içi cız ediyor ya, bizim ne zaman olacak diye

sen öyle diyorsunda benden 4 sene sonra evlenen arkadaşım 3. ye hamileeee........ geçende takıldım ona biz çocuk nasıl yapılıyor unuttuk , azcık çıtlat şekerim dedimmm eyvahedigeldismile

Bu arada yaram iyileşiyormuş eşim dr ile görüşmüş , birde bu damar kanaması olmasaydı bizim yasak da bitecekti mafoldumben, zaten orası ile o kadar muayane oldum ki beni baya etkiledi de, en azında yumoş günlerinde serbest olsaydı ya:kedi: Ha dr birde demiş ki bu bünye ile alakalı bazı bayanların 1 ay sonra tekrarlar yarası bazılarınki ise 1 yıl sonra bazılarınki hiç tekrarlamaz demiş, valla bünyem güçlensin diye birsürü şey yiyorum bende, yakında şişko olmazsam iyi sempatiksalakcinni

hastane ziyaretlerini çok severim... insan hiç unutmuyor kendini ziyaret edenleri.. yıllardır görmemiş gibi seviniyorsun... doğur sanada gelelim güzelim a.s.

sen öyle diyorsunda benden 4 sene sonra evlenen arkadaşım 3. ye hamileeee........ geçende takıldım ona biz çocuk nasıl yapılıyor unuttuk , azcık çıtlat şekerim dedimmm eyvahedigeldismile

onlarda maşallah canım 2 yılda bi çocukmu yapıyorlarmışkaydirigubbakcemile3 dayımın gelini var 1 ay önce görmüştüm 2-3 aydır 2. bebek için deniyoruz olmuyor diyordu :1ninca: şimdi 2. ye hamileymiş şaşırdım kaldım birde benden 5 yaş küçük sempatiksalakcinni

Allah göstermesin inşaallah tekrarlamaz arkadaşım.. bünyeni kuvvetlendirecek şeyleri bol bol ye.. hiç kilo alcam diye korkma canım. gün içinde bi tane , yatarkende bi tane madensuyu iç . kilodan korkma. ama düzenli iç . fazla yağını bile atar Allahın izniyle..vereliniortak

oh oh doğursun millet....... 20 yaşlarında 2. çocuk iyiymiş yani sempatiksalakcinni

hastane ziyaretlerini çok severim... insan hiç unutmuyor kendini ziyaret edenleri.. yıllardır görmemiş gibi seviniyorsun... doğur sanada gelelim güzelim a.s.

Eminim öyledir, öyle zamanlarda gerçekten bende düşünürdüm , şu geldi şu gelmedi diye, ayyy bak ağzından çıktı bi yere gelmezsen sorarım sana sempatiksalakcinni

Tamam canım tavsiyeni tutacağım a.s.

oh oh doğursun millet....... 20 yaşlarında 2. çocuk iyiymiş yani sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dimi ama ya düşünsene , hatta kız ne acelen var daha 1. çocuğun küçük demiştim de olsun ikisi bi arada büyür dedik diyordu biz 1. yi yapamadık daha

zaman öyle çabuk geçiyor ki gün gelir bi bakmışsın sende 2. için uğraşıyorsun canımcım...

yakın bi yerdeysen niye gelmiyim sen hele bi doğuruyorum de yanında biterim

zaman öyle çabuk geçiyor ki gün gelir bi bakmışsın sende 2. için uğraşıyorsun canımcım...

yakın bi yerdeysen niye gelmiyim sen hele bi doğuruyorum de yanında biterim

Ayy inşallah Rabbim o günleri de gösterir, ne güzel oldu dimi ya , burda dertleşiyoruz birde birbirimize gelip gitsek Kimbilir belkide yakınızdır , gelirsinkaydirigubbakcemile3

evet çok güzel olur görüşmek... :ecrin_bebek:bebişinin totosuna totosuna vurucam daha önceleri nerelerdeydin anneciğin senin için kaç kılığa girdi dicem sempatiksalakcinni

bende soru sordum geçen verdiğin linkteki dr a bakalım :) Adaçayımı da içeyim şöyle, senin çalışmlar nasıl canım

fıstıklar nasılsınız bakalım.pazartesi yoğunluğundayım ben . oda da kalabalık giremiyorum devamlı.. smallcum bünyen zayıf düştü tabi şimdi kiloları falan düşünmeden iyi bakcaksın kendine. Aynı dert bende de var bu milletin hamileliklerinden. Lisede bir arkadaş vardı bizden sonra evlendi onlar da kızı oldu onun .daha bir sene bile geçmedi fotolarını bir gördüm ki gene karnı burnunda. Yuhh dedim yaa millet ne doğurgan maşallah. Bi ben böyle çıktım heralde haftasonu da otele gittik iyi değerlendirdik ama daha birkaç gün içinde olur yumurtlamam. Haftasonunun bi etkisi olmaz yani bence. Termale falan girdim hamama gittim stres attık.. hiç de umursamadım valla yok sıcak su zararlı olur mu yumurtlamaya sperme falan. Yeter dedim yaa bunları düşünmekten hayattan keyif alamaz oldum. Olcağı varsa olur yoksa zaten naparsam yapıyım olmaz

chabliss canım eğlendiğine sevindim, ohh şöyle stres atıp gelmişsimdir, hiç merak etme tatlım dediğin gibi olacagı varsa olur zaten ki sıcak iyidir yumurtlamaya , İnşallah biran önce gelir bu bebişler, Millet hızlı anacım :):) bi biz yapamadık hakketen,

kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben tam yumoş günlerindeyim ama saldım çayıra hali var zaten eşim daha hevesli bu ay sperm sonuçlarından sonra.. herşeyde bi hayır varmış resmen. sizler nasılsınız bakalım adet günü yaklaşan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…