• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın kızlar , geldim bende ya Allaha şükrediyorum ama dertler bitmiyor ya, diyorum Allah sevdiği kuluna dert verirmiş diye teselli ediyorum ama yine koyuveriyorum kendimi mafoldumben, bazen kılcal damarlar yakma sırasında açık kalır, oranın akıntısından dolayı da kapanmaz öyle olabilir dedi, odaya geç bakalım dedi. Evet aynen dediği gibi olmuş , tekrar onların üstünü yaktı mafoldumben, yine acı yine sızı :(:(

günaydın kızlar , geldim bende ya Allaha şükrediyorum ama dertler bitmiyor ya, diyorum Allah sevdiği kuluna dert verirmiş diye teselli ediyorum ama yine koyuveriyorum kendimi mafoldumben, bazen kılcal damarlar yakma sırasında açık kalır, oranın akıntısından dolayı da kapanmaz öyle olabilir dedi, odaya geç bakalım dedi. Evet aynen dediği gibi olmuş , tekrar onların üstünü yaktı mafoldumben, yine acı yine sızı :(:(

geçmiş olsun canım benim aynen dediğin gibi Mevla sevdiği kulu nakış nakış işlermiş. inşaallah bu sıkıntılarında karşılığı olucak güzelim, hayırlısıyla atlatacaksın herşeyi Allahın izniyle.. :1hug:

Maalesef işteyim canım ya, tam oturamıyorum bile ya , ne olacak bilmiyorum kasıklarım ağrıyor birde sanki adetliymişim gibi alt bölgem zonkluyor :(

evet senin şimdi gidip uzanman dinlenmen gerekirdi.. ama maşaallah bünyen kuvvetli arkadaşım.. akşama dinlenirsin .. ağrı kesici filan içtin mi

kızlar günaydın anca geldim
gıymatlım bak bakalım test sonucuna belki yazıyordur da sen dikkat etmemişsindir daha önce
smallcum geçmiş olsun tatlım yaa gerçekten sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun işallah Allahım bu sıkıtılarının sonunu hayır edicek. tam pes dedirteceği anda verirmiş ya Rabbim kul sıkışmadan hızır yetişmez misali. yakındır işallah artık meleğinin gelmesi. şimdi istirahattemisin tekrar canım
masal naz bu lekelenmeler bana hamilel,ik fikrini getiriyor ama hadi işallah canım uzun zamandır topicimizden hamiş çıkmadı ayağının tozuyla verirsin o güzel haberi umarım
benim de artık sıkı çalışma zamanlarım eşim de bu ay üzmüyo bu konuda beni. o vitamine de başlasın internetten baktım galiba cidden cinsel isteği de arttırıyo. yumurtlama zamanı peşinden koşma devri bitiyo galiba hayırlısıyla zemuszemus

geçmiş olsun canım benim aynen dediğin gibi Mevla sevdiği kulu nakış nakış işlermiş. inşaallah bu sıkıntılarında karşılığı olucak güzelim, hayırlısıyla atlatacaksın herşeyi Allahın izniyle.. :1hug:

Gıymatlım çok korkuyorum , dr a güvendim ama ne bilim işte ya, hep aklımda bi soru işareti , sonuçta orası ile ilgili ve bebek istediğimiz bir zamanda . Ne yapacağımı şaşırdım artık, hiç bi ilerleme de yok üstelik geri gidiyoruz, Al bu yakma oldu 1 ay daha ilişki yasak sanırım , aşılama kaç ay daha olmayacak

günaydın arkadaşlar

canım geçmiş olsun üzme kendini hepsi geçecek

Gıymatlım çok korkuyorum , dr a güvendim ama ne bilim işte ya, hep aklımda bi soru işareti , sonuçta orası ile ilgili ve bebek istediğimiz bir zamanda . Ne yapacağımı şaşırdım artık, hiç bi ilerleme de yok üstelik geri gidiyoruz, Al bu yakma oldu 1 ay daha ilişki yasak sanırım , aşılama kaç ay daha olmayacak

hay Allah canım yaa.. hayır bide dr sana demişti ki yakma işlemi bi kere oluyor, dondurmayla tekrar tekrar uğraşıyorlar filan... zaten sen o yüzden yakmaya razı oldun. ne bileyim tuhaf...
dr yine yasak dedi mi birliktelik. sorsaydın be gülüm. belki küçük bi işlemdi bu. gerek olmaz beklemeye..

chablis şimdi alıp bakayım inceleyim ne yazmış..
senin çalışmalar aksamıyor desene. hadi maşaallah diyelim. aman hafta sonu gezerken yorgunluktan ölmeyin hee.. yüksek performans bekliyoruz..
yumoş günleri bitecek ne zaman alıcaksınız vitamini yahu

evet senin şimdi gidip uzanman dinlenmen gerekirdi.. ama maşaallah bünyen kuvvetli arkadaşım.. akşama dinlenirsin .. ağrı kesici filan içtin mi
Kuvvetlimi kuvvetsizmi bende anlamadım canım , ama mecburen işe geldim, kendi işin değil ki işte, işlerimi erken bitirirsem erken çıkarım . Yok almadım ağrıkesici, yakma odasındaki hemşirelerde ağrı kesici al dediler ama heryerim hap oldu artık ya .

kızlar günaydın anca geldim
gıymatlım bak bakalım test sonucuna belki yazıyordur da sen dikkat etmemişsindir daha önce
smallcum geçmiş olsun tatlım yaa gerçekten sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun işallah Allahım bu sıkıtılarının sonunu hayır edicek. tam pes dedirteceği anda verirmiş ya Rabbim kul sıkışmadan hızır yetişmez misali. yakındır işallah artık meleğinin gelmesi. şimdi istirahattemisin tekrar canım
masal naz bu lekelenmeler bana hamilel,ik fikrini getiriyor ama hadi işallah canım uzun zamandır topicimizden hamiş çıkmadı ayağının tozuyla verirsin o güzel haberi umarım
benim de artık sıkı çalışma zamanlarım eşim de bu ay üzmüyo bu konuda beni. o vitamine de başlasın internetten baktım galiba cidden cinsel isteği de arttırıyo. yumurtlama zamanı peşinden koşma devri bitiyo galiba hayırlısıyla zemuszemus

Sağol canım inşallah sonuç verir ama çok korkuyorum , hiç ilerleme yok daha gittim lavobaya ağladım ağladım geldim valla , zor tutuyorum kendimi.
Evet masalnaz inşallah müjdeli haberlerle gelirsin .
İnşallah eşinde fayda eder tatlım o vitaminler. Benimki artık 1 ay daha öyle bekleyecek artık :hulya:

günaydın arkadaşlar

canım geçmiş olsun üzme kendini hepsi geçecek

Sağol canım, inşallah , bende derman kalmayacak artıkmafoldumben

hay Allah canım yaa.. hayır bide dr sana demişti ki yakma işlemi bi kere oluyor, dondurmayla tekrar tekrar uğraşıyorlar filan... zaten sen o yüzden yakmaya razı oldun. ne bileyim tuhaf...
dr yine yasak dedi mi birliktelik. sorsaydın be gülüm. belki küçük bi işlemdi bu. gerek olmaz beklemeye..

chablis şimdi alıp bakayım inceleyim ne yazmış..
senin çalışmalar aksamıyor desene. hadi maşaallah diyelim. aman hafta sonu gezerken yorgunluktan ölmeyin hee.. yüksek performans bekliyoruz..
yumoş günleri bitecek ne zaman alıcaksınız vitamini yahu

Yok canım ondan razı olmamıştım ,anlattığına göre yakma işlemi bütün yaraya 1 kere müdahale ediyorsun , oda aletlerinden dolayı , yakmanın aleeti ile dondurmanın aleti tamanen farklı o yüzden, Ama muayene edeceğim diyordu zaten 2. adet bitince. Yaranın durumuna bakacaktı , ama bu çıktı işte. :bbo: Canım o ağrı sızıyla soramadım odada hemşireler vardı hastabakıcılar vardı, soramadım artık eşim bi ara soracak , laf arasında hemşire ile konuştum da o da artık 1 ay daha yasak olur dedi. Enfeksiyon kapmaması lazım dedi.

sen eşine hemşirenin deiklerini söyleme istersen canım. doktordan kendi duysun... adamın yüreğine inecek...
bi minoset filan alsaydın be güzelim hem bu kadar duygusal olmazsın ağrın azalınca. kenini toplaman kolay olur
ahh ah anne olmak bu vakitlerden başlıyor işte gülüm...

smalangel canım bak aklıma ne geldi
kudret narı diye bişey duymuşsundur
o bitki insanın vücudunun içinde nerede yara varsa gidip orayı tedavi ediyormuş.. bu şekilde çok şifa bulanlar var... nasılsa bekleme dönemindesin bi araştırmaya ne dersin arkadaşım

sen eşine hemşirenin deiklerini söyleme istersen canım. doktordan kendi duysun... adamın yüreğine inecek...
bi minoset filan alsaydın be güzelim hem bu kadar duygusal olmazsın ağrın azalınca. kenini toplaman kolay olur
ahh ah anne olmak bu vakitlerden başlıyor işte gülüm...

Tamam canım , söylemedim eşime zaten yazık benimle girdi oda , dr istermisin görmek dedi, yok o bakamazki bayılır görürse dedim , ahh işte gerçek sevgi bu dedi dr :):) Gıymatlım dr a güveniyorum yar.doç üniversite de derslere falan giriyor, budan önceki çalıştığı yerde falan çok bilinen biriymiş falan , eşimle de arkadaş gibi oldular , bugün eşiylede tanıştım ben evine davet etti bizi hatta, sağolsun kendi de hastaymış iş yerine yetişmem gerektiğini söyleyince senden sonra çıkayım dr a madem dedi. Benimle ilgilendi. Ama işte benim her işim böyle, her ihtimali gözönünde bulundurduğum ve çok araştırdığım için kafam karışıyor sadece, birde söz konusu bebek olunca.

Bak yine burda okudum birisin de yaktırdıktan sonra çok kanaması olmuş , sonra 3 haftadan sonra geçti geçmeseydi kan kaybından ölecektim demiş, Benim sürekli bi kan yoktu ama akıntım kanlı geliyordu yani sürekli kalın peçete koyuyordum. Yani normaldi de o niye tekrar o damarları yaktırmadı :bbo:

smalangel canım bak aklıma ne geldi
kudret narı diye bişey duymuşsundur
o bitki insanın vücudunun içinde nerede yara varsa gidip orayı tedavi ediyormuş.. bu şekilde çok şifa bulanlar var... nasılsa bekleme dönemindesin bi araştırmaya ne dersin arkadaşım

Evet öyle bişey duymuştum ama meyvemi o yani, bi araştırayım bakalım nerden alınacaksa

canım bencede doktorun sana gereksiz bi muamele yapmaz. ayrıca eşinlede samimi... en kestirme yoldan bir an önce bebeğiniz olsun diye uğraşacaktır.
ben sadece bu yakma işleminde tekrarlama olmasına şaşırdım
bide bu sefer sadece kılcal damardı. o kadar uzun bi iyileşme döneminin olacağını sanmıyorum cnm. daha yüzeysel olduğu için..

canım bencede doktorun sana gereksiz bi muamele yapmaz. ayrıca eşinlede samimi... en kestirme yoldan bir an önce bebeğiniz olsun diye uğraşacaktır.
ben sadece bu yakma işleminde tekrarlama olmasına şaşırdım
bide bu sefer sadece kılcal damardı. o kadar uzun bi iyileşme döneminin olacağını sanmıyorum cnm. daha yüzeysel olduğu için..

Bende samimi oldukları için güvendim açıkçası, zararlı bişey yapmaz diye. Yoksa bundan önceki drlara da güvenmediğim için bırakmıştım. Belkide ben fazla irdeliyorum ordaki hemşirelere bile sordum ya , onlarda dediki sen druna güven herkesin dediklerine bakma , hangi dr onun eğitimini aldılarsa ona göre tedavi uygular dediler, Hatta eşimde al gördünmü bak ben sana defalarca anlatmaya çalıştım, dedi :1ninca:
Huyum bu işte, illa incik cincik yapacagım ya.:1ninca:
Evet bende şaşırdım ama tabi sadece damarların üzerini yaktım kapansın diye dedi, bırakalımda öyle kanasamıydı dedi hatta. Zaten bundan önceki kadar aşırı ağrımadı, kokuda olmadı, ordan anladım bende .
Daha soracaklarım vardı benim ya, adetim gününde olursa 5 ekim ama hiçbi belirti yok bende, göğüslerim bile şişmedi acımıyor, acaba bu adet gecikmesi yaparmıki ya,
Dün verdiğin linkteki dr a sordum bakalım cvp verirse, artık ben eşime eşimde dr a soracak.
canım bu kudret nasını ben hiç görmedim buralarda, nerde satılırki ya, bulunduğun ilde satıyorlarmı ,manavmı satıyor ?

yok canım manavda değil aktarda bulacaksın. bildiğim kadariyle balla karıştırılmış bi şekildeymiş. mutlaka vardır oralardada. sen bi aktara sor..

zaten doktora gidince herşeyi unutuyoruz şekerim. seninde öyle olmuş...burdaki doktorda ne diyecek merak ettim. inşaallah çabuk yazar cevabını.....

çok araştırmakta haklısın canım bu başka şeye benzemiyor ki.. o yüzden kendini hiç kötü hissetmene gerek yok.. hayırlısıyla bunlarda geçer inşaallah canm

geçmiş olsun canım yaa düzelir inşallah

Back