yok canım manavda değil aktarda bulacaksın. bildiğim kadariyle balla karıştırılmış bi şekildeymiş. mutlaka vardır oralardada. sen bi aktara sor..
zaten doktora gidince herşeyi unutuyoruz şekerim. seninde öyle olmuş...burdaki doktorda ne diyecek merak ettim. inşaallah çabuk yazar cevabını.....
çok araştırmakta haklısın canım bu başka şeye benzemiyor ki.. o yüzden kendini hiç kötü hissetmene gerek yok.. hayırlısıyla bunlarda geçer inşaallah canm
Haa sağol canım ya, ben iş çıkışı sorayım bakalım bu kudret narını. Duydunmu canım bu adaçayının yağıda iyi geliyormuş falan diye okumuştum , bi bilgin varmı pamuğa döküp çamasırına koyacakmışsın ,konu orası olunca cesaret edemiyorum
Sen baktınmı eşinin spermiogram sonucuna canım, ama bazı testlerde yazmıyormuş ki, o yüzden eşini ikna edebilirsen tekrar verin istersen.
dr dan geliyorum kızlar 2 tane nur topu gibi kistim olmuş d.kontrol hapı verdi bu ay koruncaz yaniii
ayy canım geldin demek, kist mi böyle yapmış adetini yani.İnşallah atarsın biran önce canım