• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yok canım manavda değil aktarda bulacaksın. bildiğim kadariyle balla karıştırılmış bi şekildeymiş. mutlaka vardır oralardada. sen bi aktara sor..

zaten doktora gidince herşeyi unutuyoruz şekerim. seninde öyle olmuş...burdaki doktorda ne diyecek merak ettim. inşaallah çabuk yazar cevabını.....

çok araştırmakta haklısın canım bu başka şeye benzemiyor ki.. o yüzden kendini hiç kötü hissetmene gerek yok.. hayırlısıyla bunlarda geçer inşaallah canm

Haa sağol canım ya, ben iş çıkışı sorayım bakalım bu kudret narını. Duydunmu canım bu adaçayının yağıda iyi geliyormuş falan diye okumuştum , bi bilgin varmı pamuğa döküp çamasırına koyacakmışsın ,konu orası olunca cesaret edemiyorum

Sen baktınmı eşinin spermiogram sonucuna canım, ama bazı testlerde yazmıyormuş ki, o yüzden eşini ikna edebilirsen tekrar verin istersen.

dr dan geliyorum kızlar 2 tane nur topu gibi kistim olmuş d.kontrol hapı verdi bu ay koruncaz yaniii

ayy canım geldin demek, kist mi böyle yapmış adetini yani.İnşallah atarsın biran önce canım

dr dan geliyorum kızlar 2 tane nur topu gibi kistim olmuş d.kontrol hapı verdi bu ay koruncaz yaniii

geçmiş olsun canım kist erir gider boşver canım hem kafan rahat olur korunuyon diye umarım geçer hemen de bebeğine kavuşursun

inaşallah canım yumurtam kendiliğinden çatlamıyormuş iğneyle tedavi olucakmışım yani büyüyünce iğne olucakmışım

merak etme benimki de öyle çatlama yapmadığından iğne ila çatlatmaya çalıştık ama eşimin probleminden olmuyormuş bizim de

merak etme benimki de öyle çatlama yapmadığından iğne ila çatlatmaya çalıştık ama eşimin probleminden olmuyormuş bizim de

canım bende şöyle bir durum var biz 2 yıl önce sperm testi yaptırdık %52 anormal %48 normal yapılı sperm varmış sayısı iyiymiş 72.000.000. filandıo galiba dr bize sizde anca aşılama olur demişti başka hast gittik ürolog muaynede etti sonuçlara baktı normal yoldan olur dedi diğer 3 dr da ama ilk doktorun lafı hala kulaklarımda normal yoldan da kaldım ama 1.5 yıl sonra oldu yani şimdiki dr da baktı onlara sayı morfoloji iyi dedi ama bi drun lafıyla aklım hala karışık bide kuyruk anomalisi %7 baş anomalisi bilmemne filan yazıyor onlar ne demek yani kuyruğu sağlam %7 mi anlamadım

canım bende şöyle bir durum var biz 2 yıl önce sperm testi yaptırdık %52 anormal %48 normal yapılı sperm varmış sayısı iyiymiş 72.000.000. filandıo galiba dr bize sizde anca aşılama olur demişti başka hast gittik ürolog muaynede etti sonuçlara baktı normal yoldan olur dedi diğer 3 dr da ama ilk doktorun lafı hala kulaklarımda normal yoldan da kaldım ama 1.5 yıl sonra oldu yani şimdiki dr da baktı onlara sayı morfoloji iyi dedi ama bi drun lafıyla aklım hala karışık bide kuyruk anomalisi %7 baş anomalisi bilmemne filan yazıyor onlar ne demek yani kuyruğu sağlam %7 mi anlamadım

benim eşimde sperm sayısı ve hareketliliği az çıktı tüple olr dedi 4 dr sizin ki yine de iyiymiş canım çoğunluk ne diyosa oına inan diğerini katıp kafanı karıştırma bence canım

kızlar iyi akşamlar iyi haftasonları pazartesi görüşürüz

masalnaz geçmiş olsun. kistlerin inşaallah seni zorlamadan küçülüp atılırlar.
klomenden dolayı oluşan kistler için ben hap kullanmayı uygun bulmuyorum. çünki normalde senin kistin zaten yok. klomen kisti kendiliğinden küçülüp ilk adetle atılıyor arkadaşım. şimdi neden boşu boşuna doğum kontrol hapıkullancaksın. zaman kaybı.
dr bana bol sıvı tüket kistler içindeki suyu bırakarak küçülecekler demişti hakkatende öyle oldu. bende çok panik yapmıştım burda arkadaşlar biliyor. ama hiç değmezmiş yani.

smalangel canım yazdığın soruya dr cevap vermiş gördün mü arkadaşım....

halev pazartesi görüşürüz inşaallah hayırlı haberlerle....

masalnaz geçmiş olsun. kistlerin inşaallah seni zorlamadan küçülüp atılırlar.
klomenden dolayı oluşan kistler için ben hap kullanmayı uygun bulmuyorum. çünki normalde senin kistin zaten yok. klomen kisti kendiliğinden küçülüp ilk adetle atılıyor arkadaşım. şimdi neden boşu boşuna doğum kontrol hapıkullancaksın. zaman kaybı.
dr bana bol sıvı tüket kistler içindeki suyu bırakarak küçülecekler demişti hakkatende öyle oldu. bende çok panik yapmıştım burda arkadaşlar biliyor. ama hiç değmezmiş yani.

canım bende kullanmak istemiyorum ama ilk adetimi oldum ve kocamandı hala ne yapsam şimdi ya:uhm:

Günaydın canlarım , iyi haftasonları,
Gıymatlım canım gördüm dün akşam baktım bende , çok şükür damarın yakılması doğru bişeymiş. İçim rahatladı biraz, Birde çıkışta kudret nası aldım canım , bulamam sanmıştım ama aktarda varmış meğer, tadı çok kötü be güzelim:1ninca: 2 tatlı kaşığı zor yiyebildim, arkasındanda arıssütü- bal-polen yedim , birde her ne kadar eşim almamı istemesede adaçayı yağı da aldım, dün bi kaç damla peçeteye damlattım ve iç çamaşırıma koydum biraz yaktı hatta doğru mu yapıyorum acaba dedim ama ne yapayım , kurtulmak istiyorum artıkdelikafadulden

Masalnaz gıymatlıma katılıyorum benimde klomenden sonra kist oluşmuştu doğum kontrol hapı vermişti banada , ama kullanmadım bende, diğer adetimle gitti sanırım baya ağrım olmuştu. Sonrasında da başka dr a başladım zaten.

Bize 1 ay daha yasakmış :kedi:, bari yumurtlama gününde yapabilseydik ya , 1 ay daha beklemek çok zor:1ninca: Birde kızlar perşembe gecesi bi rüya gördüm , çok etkilendim.Hamileymişim ama böyle 5 aylık falan göbeğimde çıkmış böyle iki elimle göbeğimi okşuyorum, bebeğimle konuşuyorum çok bekledik seni ama geldin sonunda diyorum :):) Sonra eşim dokunmak istiyor biraz üsten fazla bastırıyor gibi ne yapıyorsun demeye kalmadan bebeğim yok oluyor, birden göbeğimde gidiyor bi uyandım rüyaymış meğer dedim:çok üzgünüm: Kendimi hamile görmek çok güzeldi ya hala gözümün önüne geliyor kızlar:çok üzgünüm: Sonra dua ettim Rabbim eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde vatanına milletine hayırlı , Senin yolunda ilerleyen sağlıklı güzel bebişler ver diyorum sizlerde her duamdasınız canlarım:1hug:

masal naz sen bilirsin arkadaşım. ben fikrimi belirttim.. hatta benimkiler kiste dönüşünce dr a sordum kulllanmam gereken bi ilaç var mı diye... hayır dedi, sen bol sıvı tüket onlar büzüşmeye başlıcak kendiliğinden eriyecek dedi.

smalangel canım demen 1 ay daha yasak .. ahyırlısı olsun canım .. kudret narını sende araştırdın mı canım hemen bulabilmişsin. aktar ne dedi tavsiye etti mi
adaçayı yağını bende duydum ama şu dönemde bence kullanma... çünki yaraların yeni yakıldı, o yağda mentollü olduğu için bence yarayı etkiler.. şöyle aradan bi zaman geçsin o zaman yaparsın güzelim. şimdi hiç dengeyi bozma.. bide ph derecesini etkiler mantara filan sebep olur Allah korusun. az bi sabret hayırlısıyla onunda vakti gelir güzelim.....

yeni bir haftaya hayırlısıyla başlıyoruz arkadaşlar......... inşaallah güzel haberlerle dolup taşar bu haftamız...:Saruboceq:

mutlu sabahlar...... :lepi:

smalangel canım demen 1 ay daha yasak .. ahyırlısı olsun canım .. kudret narını sende araştırdın mı canım hemen bulabilmişsin. aktar ne dedi tavsiye etti mi
adaçayı yağını bende duydum ama şu dönemde bence kullanma... çünki yaraların yeni yakıldı, o yağda mentollü olduğu için bence yarayı etkiler.. şöyle aradan bi zaman geçsin o zaman yaparsın güzelim. şimdi hiç dengeyi bozma.. bide ph derecesini etkiler mantara filan sebep olur Allah korusun. az bi sabret hayırlısıyla onunda vakti gelir güzelim.....

Evet canım kudret narını buldum ama çok kötü tadı ya, yinede yiyorum sabah aç karna 1 kaşık, satan bayan çok faydalı yaralar üzerinde dedi, benimde midemde ülser var ve çok rahatlattı demişti, Adaçayı yağını da aldım tatlım ya :1ninca: hatta 3 gecede kullandım:bbo: Eşimde çok kızdı, yeni yaran yakıldı sen ne yapıyorsun, iyileşsin derken daha kötü yapacaksın dedi:1ninca: Ama yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yamafoldumben , iyileşsin biran önce normale döneyim, hiç bi ilerleme olmadı aksine geriliyoruz mafoldumben Tamam kullanmıyım bidaha doğru diyorsunuz aslında , işte o ağrıları çekmemek için kullanmıştım.

Sana da günaydın canım, hayırlı haftalar

hayırlı günler hayırlı sabahlar hayırlı haberler:CüvCüv:
sanada şekerimm yerimseniben

Evet canım kudret narını buldum ama çok kötü tadı ya, yinede yiyorum sabah aç karna 1 kaşık, satan bayan çok faydalı yaralar üzerinde dedi, benimde midemde ülser var ve çok rahatlattı demişti, Adaçayı yağını da aldım tatlım ya :1ninca: hatta 3 gecede kullandım:bbo: Eşimde çok kızdı, yeni yaran yakıldı sen ne yapıyorsun, iyileşsin derken daha kötü yapacaksın dedi:1ninca: Ama yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yamafoldumben , iyileşsin biran önce normale döneyim, hiç bi ilerleme olmadı aksine geriliyoruz mafoldumben Tamam kullanmıyım bidaha doğru diyorsunuz aslında , işte o ağrıları çekmemek için kullanmıştım.

Sana da günaydın canım, hayırlı haftalar

canım kudret narı inşaallah şifa olur. tadı kötü olsada azcık dayancan bi süre canım.. Allah korusun kansere bile çok iyi geliyormuş. içte olan tüm hastalıklara şifaymış. tanıdıkların birinden duydum , bi kadının göğsü alınmadan önce kullanmış, sonra vazgeçmiş doktorlar almaktan. iyileşme gösterdi diye..
adaçayı yağını şimdi kenara koyuyorsun güzelim. az bi iyileş bakalım.. adetin yakın mı kaç günün kaldı..

Back