kızlar ben geldim.
smalangel canım dün seninle burda yazışırken telefonla görüştüm misafir geldi... hadi kalktım hazırlık filan derken sonra tekrar telefon çaldı akşam için misafir haberi aldım. tüm hızımla misafir ağırlıyorum yani canlarım. o yüzden giremedim. bu sabahta evin halini bi görseydiniz... bi ara yattım uyudum azcık. ama hala birsürü iş var. ortalık pazar yeri gibi....
chablis otel ne değişiklik oldu dimi. insanın ruh dünyası değişiyor kesinlikle.. eşim geçende diyor termele gitmek lazım bi kaçalım mı diye. bende kaçalım dedim. ama daha yeni izin kullandık sanmıyorum.. insanın canı istiyor gezip tozmak herşeyi bi kenara atmak..
sen yumoş günlerini ağrıdan filan anlıyormusun şekerim. yoksa internetteki hesaplayıcılara göre mi düşünüyorsun. eğer öyleyse yanılmış olabilirsin. belki oteldeki günlere de denk gelmiş olabilir. kasıklarında dolgunluk batma oluyor mu yumurtlarken kaydirigubbakcemile3
halevcim şu ana kadar hiç görmedin akıntı şekliyse tabi insanın içine kurt düşer. senin yumoş günlerin ne zamandı tahminen. hiç mi birliktelik olmadı. akıntı kokusuz ve renksizse korkulmasına gerek yok diye biliyorum. pütürlü değil dimi.. ayrıca bu yumurta salgısıda olabilir. biliyorsun o beyaz yumurtanın akı gibi oluyor. çatladıktan sonra iyice şeffaflaşıyor... eşin uyusun diye kıyamıyorsun da , uykuya dalmadan önce azcık gönlünü alıversen ondan sonra uyusa yumurtlama günlerini kaçırmamış olursun şekerim ya.. tabi ortamı sen biliyorsun.. karşıdan konuşmak kolay.....
smalangel rahimin bencede düzdür. tüp bebek doktoru öyle dediyse öyledir canım. onu sakın aklına getirme artık. adet oldun mu bugün günündü galiba senin.
bide preseedi bende burda okudum. ama hiç kullanmadım. evet çok istifade edenler olmuş... ama eczanelerde filan satılıyormu hiç milmiyorm. fiyatı ne kadar acaba.. slında yumurta günleri için çok iyi olur kızlar yaa.. hem kayganlaştırıcı gibi kullanılıyor galiba o.. hani bazen sorun oluyor ya , o yöndende iyi olur kesinlikle bilmiyorumkismile
smallcum çok sevindim tüplerin kesin olarak açık olmasına. ben yazmıştım canım eşimin ilacını GNC diye bir vitamin markası bugün alcak işallah .ayın ilk 7 günü indirimde diye onu bekledik 60 tlye gelcek bu şekilde.
ben de preseed almıştım bir ara kızlar 2 yada 3 kere kullandım ama sadece ayda bir gün kullanmıştım yani 3 ayda falan kulklandım toplamda. ovulasyon testi kullandığım aylardı. testte çift çizgiyi gördüğüm gün onu kullandım. bi işe yaramadı. ama 6 ay kullanmak gerekiyormuş işe yarayıp yaramadığını görmek için. kayganlaştırıcı bu aslında ama sperm dostu. özellikle sperm problemi olanlara ideal. hele ki hareket problemiyse... daha uzun yaşamalarını sağlıyor spermlerin. eczanelerde yok ben gitti gidiyordan almıştım. 80 tlydi. denemekte yarar var hala var elimde gelecek ay denerim belki tekrar...
Merhaba Halevcim, hayırlısı olsun tatlım , yumurtlama günleri çalışabilseniz iyi olurdu aslında. Akıntına gelince acaba kullandığın ilaçlar mı yaptıki ?
kızlar ben geldim.
halevcim şu ana kadar hiç görmedin akıntı şekliyse tabi insanın içine kurt düşer. senin yumoş günlerin ne zamandı tahminen. hiç mi birliktelik olmadı. akıntı kokusuz ve renksizse korkulmasına gerek yok diye biliyorum. pütürlü değil dimi.. ayrıca bu yumurta salgısıda olabilir. biliyorsun o beyaz yumurtanın akı gibi oluyor. çatladıktan sonra iyice şeffaflaşıyor... eşin uyusun diye kıyamıyorsun da , uykuya dalmadan önce azcık gönlünü alıversen ondan sonra uyusa yumurtlama günlerini kaçırmamış olursun şekerim ya.. tabi ortamı sen biliyorsun.. karşıdan konuşmak kolay.....
bugün yaramazlık yapmaya çalışacağım bakalım ayrıca ilaçtan olacağını sanmıyorum çünkü kullandığım ilaç tsh yani troid için onunla bağdaştıramadım yani
Canım hiç bilmiyorumki benimki sadece tahmindi :bbo: Gıymatlımı dediği gibi yumurtlama dönemindeysen belki yumurtlamışsındır,ben de hiç fark edemem, hatta aklıma bi soru takıldı yumurtanın çatladığını nerden anlıyoruz ki ?
Canım bundan sonra daha dikkatli olacagım, ya aslında aynen dediğin şeyleri bende yaşadım, kasık batmaları da oldu ama ben hiç yumurtammı çatlıyor acaba dememiştim, üşüttüm sanırım yada normal bişey günlük hayatta herkese olan bişey sanıyordum, bilmiyorumkismilesmalangel canım ben yumurta büyüdüğünü önceden hiç anlamazdım, çünki dinlemezdim kendimi.. ama yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda farkettim canım. meğer kasıkta sancı oluyormuş. bi doluluk oluyor. yatarken kalkarken batma oluyor sanki. sızlıyor. bunlar en üst noktaya geldikten sonra sağ tarafına yada sol tarafına bıçak batması gibi bir an sancı girip geçiyor. o zaman diyorum sağdan çatladı yada soldan çatladı diye. bide akıntı şöyle oluyor canım. çok açık yazıcam ama kusura bakmayın kızlar. tuvalette taharet alırken çok afedersiniz orayı yıkıyorsunuz ama kayganlık devam ediyor sanki içerden çektikçe gelen bişey varmış gibi oluyor. hatta elinize bile gelebilir yapış yapış. dikkat edin bak bunları farkedeceksiniz.. yumurtlama ve çatlama bittikten sonra akıntı yapışkanlığını kaybediyor...ben yumurta takibine ilk gittiğimde solda yumurta vardı. 2 gün sonra sağda çok sancım oldu dr u aradım sağ tarafımda sancı oluyor gelsem bakarmısınız acaba ordanda mı yumurta oldu dedim. oda dedi ki 2 günde bir ultrasonla mı bakılırmış, soldaki yumurtanın ağrısı oraya vuruyordur dedi. :mymeka: o gün duramadım başka bi dr a gittim ben. baktı sağda çatlamaya hazır yumurtan var dedi. işte bunlardan anladım kızlar yumurtaların büyürken ve çatlarken karnımızda minik minik sancı yada kıpırdanma gibi birşeyler yaptığını........
smalangel canım ben yumurta büyüdüğünü önceden hiç anlamazdım, çünki dinlemezdim kendimi.. ama yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda farkettim canım. meğer kasıkta sancı oluyormuş. bi doluluk oluyor. yatarken kalkarken batma oluyor sanki. sızlıyor. bunlar en üst noktaya geldikten sonra sağ tarafına yada sol tarafına bıçak batması gibi bir an sancı girip geçiyor. o zaman diyorum sağdan çatladı yada soldan çatladı diye. bide akıntı şöyle oluyor canım. çok açık yazıcam ama kusura bakmayın kızlar. tuvalette taharet alırken çok afedersiniz orayı yıkıyorsunuz ama kayganlık devam ediyor sanki içerden çektikçe gelen bişey varmış gibi oluyor. hatta elinize bile gelebilir yapış yapış. dikkat edin bak bunları farkedeceksiniz.. yumurtlama ve çatlama bittikten sonra akıntı yapışkanlığını kaybediyor...ben yumurta takibine ilk gittiğimde solda yumurta vardı. 2 gün sonra sağda çok sancım oldu dr u aradım sağ tarafımda sancı oluyor gelsem bakarmısınız acaba ordanda mı yumurta oldu dedim. oda dedi ki 2 günde bir ultrasonla mı bakılırmış, soldaki yumurtanın ağrısı oraya vuruyordur dedi. :mymeka: o gün duramadım başka bi dr a gittim ben. baktı sağda çatlamaya hazır yumurtan var dedi. işte bunlardan anladım kızlar yumurtaların büyürken ve çatlarken karnımızda minik minik sancı yada kıpırdanma gibi birşeyler yaptığını........
smalangel canım bu belirtiler birbirine karışmıyor bilakis birbirini takip ediyor. çünki minik kıpırdanmalar ve sancılar yumurtanın büyüdüğüne işaret. bu nu takiben akıntı artmaya ve kayganlaşmaya başlıyor. tamamen şeffaflaşıp çektikçe gelen bi akıntı olunca yumurtan çatlamış oluyor. o sıvı yumurtanın çatladıktan sonra içinden sızan sıvıymış kaygan ve şeffaf sıvı.
şimdi hayatım zaten bende klomen kullanınca kist oldu biliyorsun. bazısı çaytladı çatlayamayan kist kaldı. bu demek değildir ki bizim normaldede kistimiz var yada yumurta çatlamıyor.
o klomene bağlı bi gelişmeydi. öğneğin benim kistler kendinden küçülüp atıldı. ilaç bile vermedi doktor. bunlar önemli kistler değil kendi büzüşücek demişti. öylede oldu.
sen şimdi hiç takma canım. onlar geçici şeylerdi... önemli olan bundan sonrası..
bu arada benim gün aşırı tekniğim dün gece bozulmuş oldu. misafir yorgunluğundan dolayı uyuyakalmışım.. yoksa ben bilirdim yapacağımı...:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?