klomen kullanmışmıydın bu ay canım
evet canım 2 tanede yumurta vardı daha öncede kullanmıştım böyle birşey olmadı dün 28.günümdü oldum sandım ama leke geliyo sadece oda kahve kırmızı bişey yok
tamam kızlar bu ay ara vericem taşınıcam çünkü bidahaki ay tahlil de isterim de şuan daha önemli bişey var adetim çok acayip sadece kahverengi ve leke geliyor şuan oda kesildiCADIARZU
klomen kullandığımda benimde kahverengi gelmişti adetim ve kısa sürmüştü , diğer aya fazla gelmişti hatta, canım bilmiyorumki hiç keşke bebiş olsa da üstüne görme olsan , tahlil falan yapıldımı ? Ne bilim hamile olanlarda adet oluyormuş ya, işte küçük ihtimalleri bile değerlendiriyoruz bizler:1ninca:
masal naz adetin hiç kana dönmediyse hamile olma ihtimalin var canım.. burda çok kişide okudum ben bu şekil lekelerle hamile olmadıklarını düşünüp daha sonra haimle olduğunu öğrenen...
hiç idrar veya kan testi yaptın mı bu ay
smalangel canım nasılsa yarın dra gideceksin, laf arasında sorarsın 3 hafta yeterli mi devam etmek gerekir mi diye.. dr cevap verirse daha iyi olur.. biz birşey bilmiyoruz ya bu konuda seni yanlış yönlendirmeyelim canım. salı günü doluyor zaman desene.. hadi buda aradan çıktı
yazdığın ilaçları araştırıcam netten. bakayım ne işe yarıyorlarmış..
ya kızlar eşimin tahlil sonucuna baktımda
morfoloji yazısının karşısında bişey yazmıyor. hani siz diyorsunuz ya şöyle böyle çıktı diye. nereye bakmak lazım..
alt satırda hareketli- az hareketli- hareketsiz yazıyordu galiba.. sizin bahsettikleriniz onlar mı bilmiyorumkismile
keşke öyle bişey olsa ama hiç umudum yok şimdi böyle olunca heyecanlandım
yok canım adetim geçmediki hiç hatta normalde 33 günde bir adet olurum dün 28.günümdü ve oldum sandım yapma gereği duymadım ama yarında olmazsam test alıcam keşke olsam :Saruboceq:
smalangel canım nasılsa yarın dra gideceksin, laf arasında sorarsın 3 hafta yeterli mi devam etmek gerekir mi diye.. dr cevap verirse daha iyi olur.. biz birşey bilmiyoruz ya bu konuda seni yanlış yönlendirmeyelim canım. salı günü doluyor zaman desene.. hadi buda aradan çıktı
morfoloji yazısının karşısında bişey yazmıyor. hani siz diyorsunuz ya şöyle böyle çıktı diye. nereye bakmak lazım..
alt satırda hareketli- az hareketli- hareketsiz yazıyordu galiba.. sizin bahsettikleriniz onlar mı bilmiyorumkismile
burda tanıdığım bi arkadaş adetinden bikaç gün önce adet olduğunu sanmıştı ama sadece leke devam etti ve kesildi. sonra sağlık ocağına gitmiş hamile olduğunu öğrenince çok şaşırmıştıı :teytey:
hadi sendende ümitlendik şimdi.:lepi:
ayyy yapmayın yaa boşuna ümitlenmeyelim şimdi wc ye gittim kapkara pütürlü geliyo anlamadım ne olduğumu yarın doktora gideyim en iyisi bu ay takip yaptırmıycaktım ama boşuna geçmesin bu ayda geçen ay takibimi yaparken dr tatile çıktı ilaçları iç 14.günü gel başka dr bakcak dedi gittim 12.günümde 25.2 mm olmuş yumurta geç kalmışsın çok büyümüş dedi adet ol gel dedi ne biçim takip bu yaa siz nasıl gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?