Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben geçen ay doktor takibine başladım ama dr benden hormon tahlili istemedi 1 yıl öncekileri gösterdim bu arada 1 hamilelik yaşadım 6 ay önce bundanmı istemedi acaba
canım sadece kayınvalidem biliyor bide benim arkadaşlarım o kadar kimseye söylemedim laf anlatmak istemiyorum sorduklarında da düşünmeye yeni başladık diyorum kısaca:sinifsinif:
kızlar bana cevap verebilirmisiniz doktoru değiştireyimmi gerek görmedi hormon tahliline bikere kalmışsın dedi
kimseye söylememekle iyi yapmışsınız cnm.. gerçekten insanlara laf anlatmak zor... her aşamayı ince ayrıntısıyla soracaklardı....
evet canım valla onlar sorsalarda bu konuda çok ciddi konuşurum o yüzden soramazlar her hamile gördüğümde çocuk gördüğümde hep dua ediyorum kendim için ve isteyen herkes için :sinifsinif:
6 ay önceki hamileliğin düşükle mi sonuçlandı?
bende düşük yaşadım. ama sonra gittiğim dr adetin 3. günü tüm tahlilleri istedi.
eğer gidebileceğin daha iyi bir dr varsa elbette değerlendirmen daha iyi olur
düşükten sonra bakalım hormonların normal değerlere geldi mi
inşaallah mevlam hepimize verecek canım ben tüm kalbimle inanıyorum...
bizim sülalede de millet coştu.. herkes hamile.... bide kazayla kalıyorlar ya.. bazıları aldırma telaşına bile kalkışıyor, sonra sakinleşip oturuyorlar :1ninca:
bencede sen bi druna söyle ben yinede tahlillerime baktırmak istiyorum diye eğer kabul etmez ise drunu değiştirirsin böyle şeyleri atlamaya gelmez canım
bencede sen bi druna söyle ben yinede tahlillerime baktırmak istiyorum diye eğer kabul etmez ise drunu değiştirirsin böyle şeyleri atlamaya gelmez canım
evet canım şu kazayla olanlara çok şaşırıyorum biz bize denk gelmiyor kazara bebiş bilseydim ilk yıl korunmazdım ne bileyim böle olucağına demekki baya bi zamanımız varmış çocuk için eşimden sorun ondan olduğu için ikidir özür dileyip duruyor benden canım benim yaŞeniz onun suçu yok ki takdiri ilahi napacaksın:sinifsinif:
smalangel cnm. bu sitedeki dr a bi sor istersen şikayetlerini.. eminim cevap verecektir.
ben bi soru sormuştum önceden. cevabını yazmıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/tedaviye-yeni-baslayanlar-f965/
tamam kızlar bu ay ara vericem taşınıcam çünkü bidahaki ay tahlil de isterim de şuan daha önemli bişey var adetim çok acayip sadece kahverengi ve leke geliyor şuan oda kesildiCADIARZU