• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

arkadaşlar ben geçen ay doktor takibine başladım ama dr benden hormon tahlili istemedi 1 yıl öncekileri gösterdim bu arada 1 hamilelik yaşadım 6 ay önce bundanmı istemedi acaba

6 ay önceki hamileliğin düşükle mi sonuçlandı?

bende düşük yaşadım. ama sonra gittiğim dr adetin 3. günü tüm tahlilleri istedi.
eğer gidebileceğin daha iyi bir dr varsa elbette değerlendirmen daha iyi olur
düşükten sonra bakalım hormonların normal değerlere geldi mi

canım sadece kayınvalidem biliyor bide benim arkadaşlarım o kadar kimseye söylemedim laf anlatmak istemiyorum sorduklarında da düşünmeye yeni başladık diyorum kısaca:sinifsinif:

kimseye söylememekle iyi yapmışsınız cnm.. gerçekten insanlara laf anlatmak zor... her aşamayı ince ayrıntısıyla soracaklardı....

kızlar bana cevap verebilirmisiniz doktoru değiştireyimmi gerek görmedi hormon tahliline bikere kalmışsın dedi

bencede sen bi druna söyle ben yinede tahlillerime baktırmak istiyorum diye eğer kabul etmez ise drunu değiştirirsin böyle şeyleri atlamaya gelmez canım

kimseye söylememekle iyi yapmışsınız cnm.. gerçekten insanlara laf anlatmak zor... her aşamayı ince ayrıntısıyla soracaklardı....

evet canım valla onlar sorsalarda bu konuda çok ciddi konuşurum o yüzden soramazlar her hamile gördüğümde çocuk gördüğümde hep dua ediyorum kendim için ve isteyen herkes için :sinifsinif:

evet canım valla onlar sorsalarda bu konuda çok ciddi konuşurum o yüzden soramazlar her hamile gördüğümde çocuk gördüğümde hep dua ediyorum kendim için ve isteyen herkes için :sinifsinif:

inşaallah mevlam hepimize verecek canım ben tüm kalbimle inanıyorum...
bizim sülalede de millet coştu.. herkes hamile.... bide kazayla kalıyorlar ya.. bazıları aldırma telaşına bile kalkışıyor, sonra sakinleşip oturuyorlar :1ninca:

6 ay önceki hamileliğin düşükle mi sonuçlandı?

bende düşük yaşadım. ama sonra gittiğim dr adetin 3. günü tüm tahlilleri istedi.
eğer gidebileceğin daha iyi bir dr varsa elbette değerlendirmen daha iyi olur
düşükten sonra bakalım hormonların normal değerlere geldi mi

yok canım 8 haftalıktı 7 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj olmuştum:çok üzgünüm: tahlil istemedi ve bu bebeğimde 1.5 yıl sonra olmuştu hatta tedavi için erken dedi ama yinede başladık

inşaallah mevlam hepimize verecek canım ben tüm kalbimle inanıyorum...
bizim sülalede de millet coştu.. herkes hamile.... bide kazayla kalıyorlar ya.. bazıları aldırma telaşına bile kalkışıyor, sonra sakinleşip oturuyorlar :1ninca:

evet canım şu kazayla olanlara çok şaşırıyorum biz bize denk gelmiyor kazara bebiş bilseydim ilk yıl korunmazdım ne bileyim böle olucağına demekki baya bi zamanımız varmış çocuk için eşimden sorun ondan olduğu için ikidir özür dileyip duruyor benden canım benim yaŞeniz onun suçu yok ki takdiri ilahi napacaksın:sinifsinif:

bencede sen bi druna söyle ben yinede tahlillerime baktırmak istiyorum diye eğer kabul etmez ise drunu değiştirirsin böyle şeyleri atlamaya gelmez canım

ben aslında 2 kere yaptırdım tahlilimi hamile kalmadan önce herşey güzel dedi doktorlar adetim de düzenli tekrar mı istiyim şimdi:uhm:

evet canım şu kazayla olanlara çok şaşırıyorum biz bize denk gelmiyor kazara bebiş bilseydim ilk yıl korunmazdım ne bileyim böle olucağına demekki baya bi zamanımız varmış çocuk için eşimden sorun ondan olduğu için ikidir özür dileyip duruyor benden canım benim yaŞeniz onun suçu yok ki takdiri ilahi napacaksın:sinifsinif:

kazayla hamile kalsak onların değerini bukadar iyi anlayamazdık belki herşeyde bi hayır var ama şu yapıpta öldürenler yada çöpe atanlar varya onları elime verseler yapıcağımı biliyorum :1ninca::kızgın:

Merhaba arkadaşlar , ohh kaynatmışsınız yetiştim bende :):):) Gıymatlım inan içimden bişey gelmiyor artık bi hal oldu bana , gece uyuyamaz sabah kalkamaz oldum :(:( hiçbişey istemiyor canım. az önce eşim aradı dr gelmiş yarın gelin kontrol edelim demiş , inşallah bi sorun yoktur canım ya. Bazılarında çok kanama olmuş bazılarında hafif, bazılarının da olmuş kısa sürmüş falan , acaba normal mi

kızlar ben geldim sabahtan dişçiye gittim de anca geldim kaynatmışsınız bol bol. o beslenme programını kopyalarım birazdan size de ... biz de günaşırı devam ediyoruz bakalım.haftasonu da bir otelde kalcaz arkadaşlarımızla 11-12. gün oluyor daha ama en azından biraz kafamız dağılır iyi olur bence..
bu arada kızlar diş doktoru çenemdeki ağrı için kas gevşetici verdi. hiç bilhginiz var mı içmemde sakınca olur mu ki.. daha yumurtlamaya bile gelmedim sonuçta. bugün başlasam yumurtlama zamanı bitmiş olcak ilaç

masalnaz tekrar tahlil yaptırarak başlarsan kalbin rahat edecek. istersen ihmal etme..

smalangel verdiğim linki tıklayıp yeni konu açacaksın canım. dr cevap verir.. hadi yarın hayırlısıyla gidip gelirsinde bize anlatırsın inşaallah.. ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum canm. kolay işlemler geçirmedin. mevlam korktuğuna uğratmasın inşaallah....

chablis canım kas gevşetici hakkında bi bilgim yok. acaba dra mı sorsaydın. çünki yumurtlama zamanı tam kesin değil ki.. belki erken yumurtladın.. herşeyi düşünmek lazım güzelim. sen bilirsin tabi..
haftasonu programınızda iyi olmuş. oh gel keyfim gel sempatiksalakcinni

Masalnaz arkadaşım bencede tekrarla tahlilleri , en güzeli
Gıymatlım sağol arkadaşım , müsait bi zamanımda yazayım o dr a bakalım.Eşimin vitamin ilaçları Zinco ve ACE canım sormuştun,
Chabliss canım geçmiş olsun , çenende ağrımı oldu ya , yazdığını hatırlamıyorum hiç . ohh hava değişikliği olacak desene ne güzel canım keyfini çıkartın bakalım. o linke de göz gezdirdim sağol canım, eşleri sıkı bir şekilde beslemek lazım. Bu arada gıymatlım sormuşsun adaçayını içiyorum ben nede olsa bu ay dinlenmedeyim :) Birde kızlar ya salı günü 3. hafta dolacak , bazıları 1 ay , 1 buçuk ay demiş acaba biraz daha mı yasak koysam kocişe :)

tamam kızlar bu ay ara vericem taşınıcam çünkü bidahaki ay tahlil de isterim de şuan daha önemli bişey var adetim çok acayip sadece kahverengi ve leke geliyor şuan oda kesildiCADIARZU

Son düzenleme:
Back