• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

arkadaşım öncelikle üyeliğin hayırlı olsun diyorum... :3:
Mevlam inşaallah sıkıntısız bir şekilde bebeciğinize kavuşturur..:ecrin_bebek:
perşembe günü madem ki adetinin 3. günü çok iyi bir zamanlamada tahlillere başlamış olacaksınız.
o gün hormonlarla ilgili bir çok ayrıntı isteyecek doktor. onların maliyeti eğer özele gidiyorsan 190- 200 gibi tutabilir canm. çünki tüm hormonları isteyecek büyük ihtimal.
spermiyorram ise özelde 35 gibi ..

ben özelde daha önce bu tahlilleri yaptırmıştım..
daha sonra gittiğim başka dr yine aynı tahlillerden istedi. o zaman semt polikliğine gittim. tamamen ücretsiz yaptırdım. yoksa yine birsürü para verecektim... eğer atrafında yaptırabileceğin bi devlet kuruluşu varsa mutlaka oraya yaptır cnm... daha o kadar çok işlem gerekecek ki hepsine ayrı para çıkartmak zor oluyor..
yalnız spermiyorramı özelde yaptırmak zorunda kaldık çünki poliklinikte o yapılmıyordu..

evet bizlerde bu işlemlerden geçtik.. hatta yumurta takibine başlandı, hap kullandık çatlama iğnesi olduk.. doktor ilişki günü veriyor. o günlere uyduk.. ama henüz kısmet olmadı arkadaşım..
Rabbimizin ol demesini bekliyoruz sabırla inşallah
Sanada bu heyecanlı yolculukta muvaffakiyetler diliyoruz..
güzel gelişmeleri duymayı isteriz.. inşaallah bizide haberdar edersin a.s.

çok teşekkürler

hu huu canlarım yine sabah oldu... burda yağmurlu bir hava var.. :utangac:

bu bereketli güne başlarken hayırlara vesile olması için yine Bismillah diyoruz a.s

Günaydın kızlar, mutlu bir gün olsun hepimize. Gıymatlım demek bugünde yoksun öylemi ? Biraraya gelince kaynatırız yine, chablisscim sen nasılsın tatlım, çalışmalara devam dimi ?
Halevcim arada haberdar et bizi, merak ederiz bak :):) Adilemir bayadır görünmüyorsun canım, senin minikler neler yapıyor ?

günaydın kızlar yoğunum yine bu aralar geemiyorum. bizim de pazartesi olmuştu ilişki bugün olsa iyi olur ama düğün var akşamada yrgun argın geç gelirsek olmayabilir. çok da önemli diğil daha adetimin 8. günü. hafrtasonunda itibaren sıkılaştırmayı planlıyorum 10. günden yani.. 10 gün devam edicem artık bayılıcaz biraz ama kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez kaydirigubbakcemile3
sizler napıosunuz smallcum sen ne zaman gidcektin tekrar doktora hani kamerayla bakcaklardı ya.. gıymatlım bugün ektin bizi desene. sen çalış da akşamları gündüz gezmene izin var o zaman bekleriz biz seni sositososito

aaaaa yazmayı da unuttum saraçoğluna mail attım da telefon numarası verdiler telefonla ulaşın diye. bakalım cumartesi arıcam çünkü biraz zor düşüyormuş. bir de işyerinde heryerde insan konuşamam burda. en kötü ulaşamazsam da burda bir arkadaş ayrıntılı yazmış beslenme programını ve kürünü morfoloji ve sayı için. ondan öğrenirim dedim

Günaydın kızlar, mutlu bir gün olsun hepimize. Gıymatlım demek bugünde yoksun öylemi ? Biraraya gelince kaynatırız yine, chablisscim sen nasılsın tatlım, çalışmalara devam dimi ?
Halevcim arada haberdar et bizi, merak ederiz bak :):) Adilemir bayadır görünmüyorsun canım, senin minikler neler yapıyor ?
canm evet bugün öyle oldu.. şöyle koyu bi muhabbet yapamadık. artık yarın inşaallah..

aaaaa yazmayı da unuttum saraçoğluna mail attım da telefon numarası verdiler telefonla ulaşın diye. bakalım cumartesi arıcam çünkü biraz zor düşüyormuş. bir de işyerinde heryerde insan konuşamam burda. en kötü ulaşamazsam da burda bir arkadaş ayrıntılı yazmış beslenme programını ve kürünü morfoloji ve sayı için. ondan öğrenirim dedim

demek artık yoğunlar ki maille uğraşmak istemiyorlar.
burda göredüm dediğin yazıyı bizede kopyalarmısın canım. istifade edelim bizde..
senin adetin erken mi bitti bana mı öyle geldi. hadi madem 8. gündesin adamı sıkboğaz etme.. zaten yeterince mesai yapacak ilerki günlerde...
benimde bugün 12. günüm yerimseniben
karnımı sıcak tutmaya çalışıyorum.
bide dün adaçayımı içemedim. artık içmesem mi kızlar ya bilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar işlerim çok yoğun olduğundan giremiyorum

tatlım drum ilaç verdi 50 tablet var içinde ama ben 1 ay kullanıp kan vereceğim eğer tsh'ım düşmesiyse devam edeceğim ilaca düşerse de dra gideceğim şimdilik durumlar böyle bende hayırlısı olsun artıkın

Günaydın canlarım, dün bende çok yoğundum giremedim.
Gıymatlım 12. günündeymişsin bence içme adaçayını sen. Chabliss canım sende haftasonundan itibaren sıkı bir şekilde çalış canım. Telefonla görüşüncede yazarsın bize, birde burdaki arkadaş demişsin , onuda bize kopyalarmısın tatlım, Tabi müsait olduğunda.Bu hafta dr seminerdeymiş maalesef soracağım çok şey vardı:1ninca: Kamerayla bakmaya gelince onu 2. adetin bitiminde gel demişti o zaman bakacak büyük ihtimalle. Akıntılarım son 1 haftadır kırmızı olmaya başladı , çok merak ediyorum , araştırdığım kadar internette kanlı akıntı olabilirmiş, ama neden ilk hafta olmadı da şimdi oldu :1ninca: Adetime de çok bişey kalmadı aslında ama göğüslerimde ne ağrı ne şişme var, yine mi gecikecek acaba ,adet söktürücü almak istiyorum aslında şimdiden ama dr a danışayım haftaya diyorum.

günaydın arkadaşlar işlerim çok yoğun olduğundan giremiyorum

tatlım drum ilaç verdi 50 tablet var içinde ama ben 1 ay kullanıp kan vereceğim eğer tsh'ım düşmesiyse devam edeceğim ilaca düşerse de dra gideceğim şimdilik durumlar böyle bende hayırlısı olsun artıkın

Sanada günaydın balımm , inşallah 1 ay kullanman yeterli olur canım , hemen çalışmalar başlasın artık dimi yerimseniben

Sanada günaydın balımm , inşallah 1 ay kullanman yeterli olur canım , hemen çalışmalar başlasın artık dimi yerimseniben

inşallah canım şuan bile ilişkide bulunuyoruz ama hiç yatmıyorum zaten tüp bebk dışında olmayacağı düşüncesinde olduğumdan uğraşmayım diyorum tabi orasını kimse bilmez ama en azından acabalardan kurtulmuş olurum dimi ama

inşallah canım şuan bile ilişkide bulunuyoruz ama hiç yatmıyorum zaten tüp bebk dışında olmayacağı düşüncesinde olduğumdan uğraşmayım diyorum tabi orasını kimse bilmez ama en azından acabalardan kurtulmuş olurum dimi ama

Allah ol dediyse o şekilde bile olur tatlım, en azından dr dedi diye birlikte olmazsınız ve dediğin gibi acabalarından kurtulmuş olursun ve daha rahat edersin canım, Allahım tez zamanda verir inşallah, Ben çok ümitliyim canım senden ya bilmiyorumkismile, sanki kısa sürede hamiş olacaksın gibi geliyor içime, inşallah yanılmam:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar... bugün nasılsınız bakalım

smalangel canm dr seminerde bile olsa hiç değilse bi telefonla bari sorman ne kadar iyi olurdu. şimdi sen akıntıyı kanlı gördükçe soru işaretleri dahada artıyor. .. şu an adetinin kaçıncı günündesin sen.

halev cnm o kullandığın ilaç şifana vesile olur inşaallah.. Allahtan ümidi kesmemek lazım.. çok duymuşuzdur değil mi, tedaviyi bırakınca hamile kalanları filan..
günde 1 tane mi kullanıyorsun sen ilacı. o zaman 50 gün sürecek öyle mi

smalangel evet artık adaçayı içmiyorum......sen içiyormusun
chablis görünmüyorsun bugün. nerelerdesin

Allah ol dediyse o şekilde bile olur tatlım, en azından dr dedi diye birlikte olmazsınız ve dediğin gibi acabalarından kurtulmuş olursun ve daha rahat edersin canım, Allahım tez zamanda verir inşallah, Ben çok ümitliyim canım senden ya bilmiyorumkismile, sanki kısa sürede hamiş olacaksın gibi geliyor içime, inşallah yanılmam:Saruboceq:

evet canım yapıyoruz elimizden geleni gerisinide bıraktık güzel Allahıma bende kendimden hep ümitliydim hala ümitliyimde fazla kaptırmamak için negatif olmaya çalışıyorum aslında napim sonrası kötü bi hayal kırıklığı oluyor onuda yaşamak istemiyorum.

smalangel canm dr seminerde bile olsa hiç değilse bi telefonla bari sorman ne kadar iyi olurdu. şimdi sen akıntıyı kanlı gördükçe soru işaretleri dahada artıyor. .. şu an adetinin kaçıncı günündesin sen.

halev cnm o kullandığın ilaç şifana vesile olur inşaallah.. Allahtan ümidi kesmemek lazım.. çok duymuşuzdur değil mi, tedaviyi bırakınca hamile kalanları filan..

evet canım sabahları aç karınla 1 tane içiyorum ama 50sini içmicem 1 ay sonrasında tsh değeri için kan verip baktırayım eğer inmediyse devam ederim indiyse dra giderim diye düşündüm 50 gün çok uzun bi zaman gerçi 1 yılın yanında hiç görünüyor ama insan yinede başlangıç için sabırsızlanıyor hemen başlamak istiyor neyse inşallah herşey gönlümüze göre hayırlısı ile olur kucaklarımız boş kalmaz inşallah canlarım.

inşaallah halevcim..
sizin aile büyükleriniz akrabalarınız bebek için uğraştığınızı biliyorlar mı

evet canım yapıyoruz elimizden geleni gerisinide bıraktık güzel Allahıma bende kendimden hep ümitliydim hala ümitliyimde fazla kaptırmamak için negatif olmaya çalışıyorum aslında napim sonrası kötü bi hayal kırıklığı oluyor onuda yaşamak istemiyorum.

evet canım sabahları aç karınla 1 tane içiyorum ama 50sini içmicem 1 ay sonrasında tsh değeri için kan verip baktırayım eğer inmediyse devam ederim indiyse dra giderim diye düşündüm 50 gün çok uzun bi zaman gerçi 1 yılın yanında hiç görünüyor ama insan yinede başlangıç için sabırsızlanıyor hemen başlamak istiyor neyse inşallah herşey gönlümüze göre hayırlısı ile olur kucaklarımız boş kalmaz inşallah canlarım.

arkadaşlar ben geçen ay doktor takibine başladım ama dr benden hormon tahlili istemedi 1 yıl öncekileri gösterdim bu arada 1 hamilelik yaşadım 6 ay önce bundanmı istemedi acaba

inşaallah halevcim..
sizin aile büyükleriniz akrabalarınız bebek için uğraştığınızı biliyorlar mı

canım sadece kayınvalidem biliyor bide benim arkadaşlarım o kadar kimseye söylemedim laf anlatmak istemiyorum sorduklarında da düşünmeye yeni başladık diyorum kısaca:sinifsinif:

Back