günaydın kızlar , geldim bende ya Allaha şükrediyorum ama dertler bitmiyor ya, diyorum Allah sevdiği kuluna dert verirmiş diye teselli ediyorum ama yine koyuveriyorum kendimi mafoldumben, bazen kılcal damarlar yakma sırasında açık kalır, oranın akıntısından dolayı da kapanmaz öyle olabilir dedi, odaya geç bakalım dedi. Evet aynen dediği gibi olmuş , tekrar onların üstünü yaktı mafoldumben, yine acı yine sızı
şimdi iş terinde misin smalangel.. nasıl hissediyorsun kendini
Maalesef işteyim canım ya, tam oturamıyorum bile ya , ne olacak bilmiyorum kasıklarım ağrıyor birde sanki adetliymişim gibi alt bölgem zonkluyor
geçmiş olsun canım benim aynen dediğin gibi Mevla sevdiği kulu nakış nakış işlermiş. inşaallah bu sıkıntılarında karşılığı olucak güzelim, hayırlısıyla atlatacaksın herşeyi Allahın izniyle.. :1hug:
günaydın kızlar , geldim bende ya Allaha şükrediyorum ama dertler bitmiyor ya, diyorum Allah sevdiği kuluna dert verirmiş diye teselli ediyorum ama yine koyuveriyorum kendimi mafoldumben, bazen kılcal damarlar yakma sırasında açık kalır, oranın akıntısından dolayı da kapanmaz öyle olabilir dedi, odaya geç bakalım dedi. Evet aynen dediği gibi olmuş , tekrar onların üstünü yaktı mafoldumben, yine acı yine sızı
Gıymatlım çok korkuyorum , dr a güvendim ama ne bilim işte ya, hep aklımda bi soru işareti , sonuçta orası ile ilgili ve bebek istediğimiz bir zamanda . Ne yapacağımı şaşırdım artık, hiç bi ilerleme de yok üstelik geri gidiyoruz, Al bu yakma oldu 1 ay daha ilişki yasak sanırım , aşılama kaç ay daha olmayacak
Kuvvetlimi kuvvetsizmi bende anlamadım canım , ama mecburen işe geldim, kendi işin değil ki işte, işlerimi erken bitirirsem erken çıkarım . Yok almadım ağrıkesici, yakma odasındaki hemşirelerde ağrı kesici al dediler ama heryerim hap oldu artık ya .evet senin şimdi gidip uzanman dinlenmen gerekirdi.. ama maşaallah bünyen kuvvetli arkadaşım.. akşama dinlenirsin .. ağrı kesici filan içtin mi
kızlar günaydın anca geldim
gıymatlım bak bakalım test sonucuna belki yazıyordur da sen dikkat etmemişsindir daha önce
smallcum geçmiş olsun tatlım yaa gerçekten sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun işallah Allahım bu sıkıtılarının sonunu hayır edicek. tam pes dedirteceği anda verirmiş ya Rabbim kul sıkışmadan hızır yetişmez misali. yakındır işallah artık meleğinin gelmesi. şimdi istirahattemisin tekrar canım
masal naz bu lekelenmeler bana hamilel,ik fikrini getiriyor ama hadi işallah canım uzun zamandır topicimizden hamiş çıkmadı ayağının tozuyla verirsin o güzel haberi umarım
benim de artık sıkı çalışma zamanlarım eşim de bu ay üzmüyo bu konuda beni. o vitamine de başlasın internetten baktım galiba cidden cinsel isteği de arttırıyo. yumurtlama zamanı peşinden koşma devri bitiyo galiba hayırlısıyla zemuszemus
günaydın arkadaşlar
canım geçmiş olsun üzme kendini hepsi geçecek
hay Allah canım yaa.. hayır bide dr sana demişti ki yakma işlemi bi kere oluyor, dondurmayla tekrar tekrar uğraşıyorlar filan... zaten sen o yüzden yakmaya razı oldun. ne bileyim tuhaf...
dr yine yasak dedi mi birliktelik. sorsaydın be gülüm. belki küçük bi işlemdi bu. gerek olmaz beklemeye..
chablis şimdi alıp bakayım inceleyim ne yazmış..
senin çalışmalar aksamıyor desene. hadi maşaallah diyelim. aman hafta sonu gezerken yorgunluktan ölmeyin hee.. yüksek performans bekliyoruz..
yumoş günleri bitecek ne zaman alıcaksınız vitamini yahu
sen eşine hemşirenin deiklerini söyleme istersen canım. doktordan kendi duysun... adamın yüreğine inecek...
bi minoset filan alsaydın be güzelim hem bu kadar duygusal olmazsın ağrın azalınca. kenini toplaman kolay olur
ahh ah anne olmak bu vakitlerden başlıyor işte gülüm...
smalangel canım bak aklıma ne geldi
kudret narı diye bişey duymuşsundur
o bitki insanın vücudunun içinde nerede yara varsa gidip orayı tedavi ediyormuş.. bu şekilde çok şifa bulanlar var... nasılsa bekleme dönemindesin bi araştırmaya ne dersin arkadaşım
canım bencede doktorun sana gereksiz bi muamele yapmaz. ayrıca eşinlede samimi... en kestirme yoldan bir an önce bebeğiniz olsun diye uğraşacaktır.
ben sadece bu yakma işleminde tekrarlama olmasına şaşırdım
bide bu sefer sadece kılcal damardı. o kadar uzun bi iyileşme döneminin olacağını sanmıyorum cnm. daha yüzeysel olduğu için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?