arkadaşım öncelikle üyeliğin hayırlı olsun diyorum...
Mevlam inşaallah sıkıntısız bir şekilde bebeciğinize kavuşturur..:ecrin_bebek:
perşembe günü madem ki adetinin 3. günü çok iyi bir zamanlamada tahlillere başlamış olacaksınız.
o gün hormonlarla ilgili bir çok ayrıntı isteyecek doktor. onların maliyeti eğer özele gidiyorsan 190- 200 gibi tutabilir canm. çünki tüm hormonları isteyecek büyük ihtimal.
spermiyorram ise özelde 35 gibi ..
ben özelde daha önce bu tahlilleri yaptırmıştım..
daha sonra gittiğim başka dr yine aynı tahlillerden istedi. o zaman semt polikliğine gittim. tamamen ücretsiz yaptırdım. yoksa yine birsürü para verecektim... eğer atrafında yaptırabileceğin bi devlet kuruluşu varsa mutlaka oraya yaptır cnm... daha o kadar çok işlem gerekecek ki hepsine ayrı para çıkartmak zor oluyor..
yalnız spermiyorramı özelde yaptırmak zorunda kaldık çünki poliklinikte o yapılmıyordu..
evet bizlerde bu işlemlerden geçtik.. hatta yumurta takibine başlandı, hap kullandık çatlama iğnesi olduk.. doktor ilişki günü veriyor. o günlere uyduk.. ama henüz kısmet olmadı arkadaşım..
Rabbimizin ol demesini bekliyoruz sabırla inşallah
Sanada bu heyecanlı yolculukta muvaffakiyetler diliyoruz..
güzel gelişmeleri duymayı isteriz.. inşaallah bizide haberdar edersin a.s.
çok teşekkürler
canm evet bugün öyle oldu.. şöyle koyu bi muhabbet yapamadık. artık yarın inşaallah..Günaydın kızlar, mutlu bir gün olsun hepimize. Gıymatlım demek bugünde yoksun öylemi ? Biraraya gelince kaynatırız yine, chablisscim sen nasılsın tatlım, çalışmalara devam dimi ?
Halevcim arada haberdar et bizi, merak ederiz bak :):) Adilemir bayadır görünmüyorsun canım, senin minikler neler yapıyor ?
aaaaa yazmayı da unuttum saraçoğluna mail attım da telefon numarası verdiler telefonla ulaşın diye. bakalım cumartesi arıcam çünkü biraz zor düşüyormuş. bir de işyerinde heryerde insan konuşamam burda. en kötü ulaşamazsam da burda bir arkadaş ayrıntılı yazmış beslenme programını ve kürünü morfoloji ve sayı için. ondan öğrenirim dedim
Günaydın kızlar, mutlu bir gün olsun hepimize. Gıymatlım demek bugünde yoksun öylemi ? Biraraya gelince kaynatırız yine, chablisscim sen nasılsın tatlım, çalışmalara devam dimi ?
Halevcim arada haberdar et bizi, merak ederiz bak :):) Adilemir bayadır görünmüyorsun canım, senin minikler neler yapıyor ?
günaydın arkadaşlar işlerim çok yoğun olduğundan giremiyorum
tatlım drum ilaç verdi 50 tablet var içinde ama ben 1 ay kullanıp kan vereceğim eğer tsh'ım düşmesiyse devam edeceğim ilaca düşerse de dra gideceğim şimdilik durumlar böyle bende hayırlısı olsun artıkın
Sanada günaydın balımm , inşallah 1 ay kullanman yeterli olur canım , hemen çalışmalar başlasın artık dimi yerimseniben
inşallah canım şuan bile ilişkide bulunuyoruz ama hiç yatmıyorum zaten tüp bebk dışında olmayacağı düşüncesinde olduğumdan uğraşmayım diyorum tabi orasını kimse bilmez ama en azından acabalardan kurtulmuş olurum dimi ama
Allah ol dediyse o şekilde bile olur tatlım, en azından dr dedi diye birlikte olmazsınız ve dediğin gibi acabalarından kurtulmuş olursun ve daha rahat edersin canım, Allahım tez zamanda verir inşallah, Ben çok ümitliyim canım senden ya bilmiyorumkismile, sanki kısa sürede hamiş olacaksın gibi geliyor içime, inşallah yanılmam:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar... bugün nasılsınız bakalım
smalangel canm dr seminerde bile olsa hiç değilse bi telefonla bari sorman ne kadar iyi olurdu. şimdi sen akıntıyı kanlı gördükçe soru işaretleri dahada artıyor. .. şu an adetinin kaçıncı günündesin sen.
halev cnm o kullandığın ilaç şifana vesile olur inşaallah.. Allahtan ümidi kesmemek lazım.. çok duymuşuzdur değil mi, tedaviyi bırakınca hamile kalanları filan..
günde 1 tane mi kullanıyorsun sen ilacı. o zaman 50 gün sürecek öyle mi
Allah ol dediyse o şekilde bile olur tatlım, en azından dr dedi diye birlikte olmazsınız ve dediğin gibi acabalarından kurtulmuş olursun ve daha rahat edersin canım, Allahım tez zamanda verir inşallah, Ben çok ümitliyim canım senden ya bilmiyorumkismile, sanki kısa sürede hamiş olacaksın gibi geliyor içime, inşallah yanılmam:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar... bugün nasılsınız bakalım
smalangel canm dr seminerde bile olsa hiç değilse bi telefonla bari sorman ne kadar iyi olurdu. şimdi sen akıntıyı kanlı gördükçe soru işaretleri dahada artıyor. .. şu an adetinin kaçıncı günündesin sen.
halev cnm o kullandığın ilaç şifana vesile olur inşaallah.. Allahtan ümidi kesmemek lazım.. çok duymuşuzdur değil mi, tedaviyi bırakınca hamile kalanları filan..
günde 1 tane mi kullanıyorsun sen ilacı. o zaman 50 gün sürecek öyle mi
inşaallah halevcim..
sizin aile büyükleriniz akrabalarınız bebek için uğraştığınızı biliyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?