güzel mesajın için teşekkür ederim gıymatlım....
gecen ay yaşadığım tarmvayı anlatamam...rahim filmi çektirip tüplerimin açık olduğunu öğrendim rahatladım sonra o ay bi şey beklemiyordum..adet günüme yakın sürekli ped koyuyorum olacagım diye..benim hiç adetim geçmez,28 günde bir oluyom ama son aylarda 26 da oluyordu.ve adetim bi kaç gün geçti ister istemez ümitlendim gittim test yaptım,ilk önce tek çizgiydi sonra ilik bi çizgi çıkınca havalara uçtuk eşimle..hemen moda girdim falan,bi kaç gün sonra da drye giderim dedim...bi daha test yaptım yine ikinci çizgi hafif silik...sonra 6.günde kan geldi...düşük yapıyorum diye panik yaptım yattım ama kan sürekli gelince anladımo zaman tast nasıl öyle çıktı dedim doktora gittim hemen düşük diyecek diye..ultrasonda baktı görmedi bi şey kan testi yapıldı..adet geciktiğinde test öyle çıkabilirmiş....bi yumurtam vardı sanırım o atlmayınca dışarı testi yanılttı...anlayamadım..nasıl ağladım o gün anlatamam...ama ertesi gün nasip kısmet dedim ve kendime geldim..hamile kalıp da kaybedebilirdim,son aylarda kaybedebilirdim,her şey bizler için sonuçta..Allahım sağlıklı ve hayırlı olanını versin,biz insanlar sadece sabırsızız....bu ay gene oldum..dr a gidecegim ve iğne sanırım olur bu ay...
2 yıldır evliyim ve ilk yıl istememiştik..1 yıldır da korunmuyoruz...herkes için hayırlısı olsun...
haklısın canm yıpratıcı bi süreç olmuş.
bende ilk hap ve iğne kullandığım ay adetim 10 gün geçti... bende hemen rolüne girdim. tamam hamileyim diyorum filan.. bide geçtiğimiz kasım ayında düşük yaptım ya, o yüzden hemen dr a gittim. en baştan takip altında olayım diye..
kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler. o gün bide evlilik yıldönümümüz. ben eşime pozitif sonuç götürcem diye 2 saatte ne hayaller kurdum..
neyse alma vakti geldi kendim açtım kağıdı bide ne göreyim >00.1 gibi bişey yazıyordu. ordaki 1 bile beni ümitlendirdi. dr a götürdüm hamilelik yok dedi üzülerek.. ayy o anı anlatamam içime fenalık çökmüştü.. şimdi bile aynı günü yaşadım sanki...
bide adetim gelmedi tekrar yaptırdım yine negatif çıktı. hani geç döllenme olmuştur diye ummuştum.. neyse 10 gün sonunda hastalandım. oda 1 gün sürdü. yine gebemiyim şüphesi. üstüne mi gördüm filan.............. ah biz herşeyden ümitleniyoruz işte cnm.
bu ay öyle stres yapmıyım diyorum o yüzden dra gitmedim. saldım çayıra mevlam kayıra yani..
senin dr bu ay hap ve iğne verirse yumurta takibide yaptır cnm. rastgele şu gün iğneni ol demesin. gün aşırı yumurtana baksın. ben hap kullanınca çok aşırı yumurtam oldu. bide iğneyi 1 gün bulamadık eczanelerde. o yüzden geciktik. çatlayamayan yumurtalar kiste dönüştü. o yüzden iyi takip lazım cnm