• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

güzel mesajın için teşekkür ederim gıymatlım....
gecen ay yaşadığım tarmvayı anlatamam...rahim filmi çektirip tüplerimin açık olduğunu öğrendim rahatladım sonra o ay bi şey beklemiyordum..adet günüme yakın sürekli ped koyuyorum olacagım diye..benim hiç adetim geçmez,28 günde bir oluyom ama son aylarda 26 da oluyordu.ve adetim bi kaç gün geçti ister istemez ümitlendim gittim test yaptım,ilk önce tek çizgiydi sonra ilik bi çizgi çıkınca havalara uçtuk eşimle..hemen moda girdim falan,bi kaç gün sonra da drye giderim dedim...bi daha test yaptım yine ikinci çizgi hafif silik...sonra 6.günde kan geldi...düşük yapıyorum diye panik yaptım yattım ama kan sürekli gelince anladım:(o zaman tast nasıl öyle çıktı dedim doktora gittim hemen düşük diyecek diye..ultrasonda baktı görmedi bi şey kan testi yapıldı..adet geciktiğinde test öyle çıkabilirmiş....bi yumurtam vardı sanırım o atlmayınca dışarı testi yanılttı...anlayamadım..nasıl ağladım o gün anlatamam...ama ertesi gün nasip kısmet dedim ve kendime geldim..hamile kalıp da kaybedebilirdim,son aylarda kaybedebilirdim,her şey bizler için sonuçta..Allahım sağlıklı ve hayırlı olanını versin,biz insanlar sadece sabırsızız....bu ay gene oldum..dr a gidecegim ve iğne sanırım olur bu ay...
2 yıldır evliyim ve ilk yıl istememiştik..1 yıldır da korunmuyoruz...herkes için hayırlısı olsun...

haklısın canm yıpratıcı bi süreç olmuş.
bende ilk hap ve iğne kullandığım ay adetim 10 gün geçti... bende hemen rolüne girdim. tamam hamileyim diyorum filan.. bide geçtiğimiz kasım ayında düşük yaptım ya, o yüzden hemen dr a gittim. en baştan takip altında olayım diye..
kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler. o gün bide evlilik yıldönümümüz. ben eşime pozitif sonuç götürcem diye 2 saatte ne hayaller kurdum..
neyse alma vakti geldi kendim açtım kağıdı bide ne göreyim >00.1 gibi bişey yazıyordu. ordaki 1 bile beni ümitlendirdi. dr a götürdüm hamilelik yok dedi üzülerek.. ayy o anı anlatamam içime fenalık çökmüştü.. şimdi bile aynı günü yaşadım sanki...
bide adetim gelmedi tekrar yaptırdım yine negatif çıktı. hani geç döllenme olmuştur diye ummuştum.. neyse 10 gün sonunda hastalandım. oda 1 gün sürdü. yine gebemiyim şüphesi. üstüne mi gördüm filan.............. ah biz herşeyden ümitleniyoruz işte cnm.
bu ay öyle stres yapmıyım diyorum o yüzden dra gitmedim. saldım çayıra mevlam kayıra yani..
senin dr bu ay hap ve iğne verirse yumurta takibide yaptır cnm. rastgele şu gün iğneni ol demesin. gün aşırı yumurtana baksın. ben hap kullanınca çok aşırı yumurtam oldu. bide iğneyi 1 gün bulamadık eczanelerde. o yüzden geciktik. çatlayamayan yumurtalar kiste dönüştü. o yüzden iyi takip lazım cnm

tatlım drum yani tüp bebek druma dedim ki bi kere aşılama denesek olmaz mı diye dr da 10-15 binin altında olan sperm sayıları için aşılama yerine direk tüp bebek hatta mikroenjeksiyon uyguluyoruz dedi canım

Canım eşimin 12 bin :1ninca:, 15 binin altındakilere direk tüp bebek mi diyorlar yani :1ninca: ayy iyice telaşlanmaya başladım halevcim , senin eşinin ne kadar eyvahedigeldismile, birde hareketlilik falan da önemli tabi. Daha önce eşine iğne ilaç vs vermedi mi hiç canım spermleri artacakmı bakmadı mı eyvahedigeldismile

spermografi de iyi çıktı hepsi doktorumda ve progesteronum da 28.9 çıkmıştı ..her şey normal ve iyiyken olmayınca da ayrı bir dert..bir sorun olsa onun üstüne gidersin böyle beklemek çok zor..kazara hamile kalanlara nasıl özenir oldum.....görev gibi cinsellik yaşamaktan da bıktım,canım istemediği halde.....şu an adetliyim ondan sinirlerim bozuk,hayatımın tadı tuzu yok gibi...eşime de çok yansıtmak istemiyorum bu durumu,aman ne zaman olursa diyorum zamanı geince diyoum...kimseyle konuşmuyorum buraya içimi dökmek en güzeli...senağlama

çatlamayan yumurta kiste dönüşünce kist olarak kalıyor mu yoksa küçülp yok mu oluyor?çünkü ben adetim geceikip adet olduğpumfda kendi doktoruma degil başka bi doktora gitmiştim düşük yapıyom sanınca...o da kist var dedi jasmin verdi bana doğum kontrol hapı...bi ya kullan gel dedi...ben de kendi doktorumu arayıp söyledim,içeyim mi diye o da içme dedi..o kist degildir çatlamayn ymurtadır dedi ve ona gittiğimde gayaet temiz kist falan yok dedi...o uzden bi daha başka dr ye gitmeyeceğim...
gıymatlım hepimiz birbirimize dua edlim...Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün...

spermografi de iyi çıktı hepsi doktorumda ve progesteronum da 28.9 çıkmıştı ..her şey normal ve iyiyken olmayınca da ayrı bir dert..bir sorun olsa onun üstüne gidersin böyle beklemek çok zor..kazara hamile kalanlara nasıl özenir oldum.....görev gibi cinsellik yaşamaktan da bıktım,canım istemediği halde.....şu an adetliyim ondan sinirlerim bozuk,hayatımın tadı tuzu yok gibi...eşime de çok yansıtmak istemiyorum bu durumu,aman ne zaman olursa diyorum zamanı geince diyoum...kimseyle konuşmuyorum buraya içimi dökmek en güzeli...senağlama

canım aynı beni tarif etmişsin son aylardaki psikolojimi ben de hep gelgitler yaşıyorum .. adet olunca yeter takmıcam diyorum yumurtlama gelince gene bi haller oluyo. adet gününü ise zor getiriyorum zaten.. :bbo:
smallcum senin eşinin 12 bin mi 12 milyon olmasın canım biliyoısun 20 milyonun altında olmaması lazım benim eşimin de tam 20 milyon çıktı. bizdeki önemlşi kısım morfolojide %14 normal sperm olması lazımken eşimde %7 .. doktor da bunu sigaraya bağladı. günde 5 ten fazla sigara yok dedi. verdiği ilaç da klomen değil canım GNC diye bir marka var ya vitamin markası herkes için vitaminleri var. bayan çocuk falan filan... siyah bir kutusu varmış daha almadık da doktor dedi işallah işe yarar.
valla gıymatlım işallah dediğin gibi bir enerji de veriyordur o vitamin. belki böylelikle yumurtlamada daha rahat ederiz. biraz da eşim benim peşimden koşar o dönemde :kedi: bu arada dün de smallun yaşadığı gibi b,işey biz yaşadık ama eşimde oldu bu sefer. gap mağazası var hani onun önünden geçerken dedi ki kendime burdan hiçbişey beğenemiyorum ama çocuğumuza alcam burdan ilerde çocuk şeyleri çok güzl dedi. ay nası sevindim demek bana çaktırmadan çocuk giysilerine falan bakıyomuş. içime sokasım geldi sevgiden Şeniz

QUOTE=delight;15357769]spermografi de iyi çıktı hepsi doktorumda ve progesteronum da 28.9 çıkmıştı ..her şey normal ve iyiyken olmayınca da ayrı bir dert..bir sorun olsa onun üstüne gidersin böyle beklemek çok zor..kazara hamile kalanlara nasıl özenir oldum.....görev gibi cinsellik yaşamaktan da bıktım,canım istemediği halde.....şu an adetliyim ondan sinirlerim bozuk,hayatımın tadı tuzu yok gibi...eşime de çok yansıtmak istemiyorum bu durumu,aman ne zaman olursa diyorum zamanı geince diyoum...kimseyle konuşmuyorum buraya içimi dökmek en güzeli...senağlama[/QUOTE]

Ahh canım ya, dediğin gibi kazara hamile kalanları ve ilk denemede hamile kalanlara nasıl özeniyorum bende, resmen gün sayıyorum bende hiç tadı tuzu kalmadı dediğin gibi. Ama bak sorununuz yokmuş şükür, biraz daha rahat ol tatlım ya, ne bilim başka yöne çek ilgini gez toz eğlen , alışveriş yap :1ninca: eşiminde anneannesi sizinde sıranız geldi artık , sizdende bekliyoruz dedi cumartesi günü nasıl oturdu içime anlatamam:çok üzgünüm:

canım aynı beni tarif etmişsin son aylardaki psikolojimi ben de hep gelgitler yaşıyorum .. adet olunca yeter takmıcam diyorum yumurtlama gelince gene bi haller oluyo. adet gününü ise zor getiriyorum zaten.. :bbo:
smallcum senin eşinin 12 bin mi 12 milyon olmasın canım biliyoısun 20 milyonun altında olmaması lazım benim eşimin de tam 20 milyon çıktı. bizdeki önemlşi kısım morfolojide %14 normal sperm olması lazımken eşimde %7 .. doktor da bunu sigaraya bağladı. günde 5 ten fazla sigara yok dedi. verdiği ilaç da klomen değil canım GNC diye bir marka var ya vitamin markası herkes için vitaminleri var. bayan çocuk falan filan... siyah bir kutusu varmış daha almadık da doktor dedi işallah işe yarar.
valla gıymatlım işallah dediğin gibi bir enerji de veriyordur o vitamin. belki böylelikle yumurtlamada daha rahat ederiz. biraz da eşim benim peşimden koşar o dönemde :kedi: bu arada dün de smallun yaşadığı gibi b,işey biz yaşadık ama eşimde oldu bu sefer. gap mağazası var hani onun önünden geçerken dedi ki kendime burdan hiçbişey beğenemiyorum ama çocuğumuza alcam burdan ilerde çocuk şeyleri çok güzl dedi. ay nası sevindim demek bana çaktırmadan çocuk giysilerine falan bakıyomuş. içime sokasım geldi sevgiden Şeniz
Ayy canım diyorum ya valla kafa falan kalmadı bende ya 12 bin mi yazmışım ben 12 milyon bizimki :1ninca: Ayy oturup ağlayasaım geldi valla gözlerim dolu dolu oldu yine gelenler geldi bana :1ninca: iş yerindeyim ya birde hemencecik okuyup cvplıyorum ya çok komik halim birde diyorum diğer işlerimi yaparken burda yazıştıklarımızı yanlışlıkla ağzımdan kaçırırmışım falan eyvahedigeldismile

Chabliss eşlerimizde düşünüyorlar en az bizim kadar biz dile getirebiliyoruz bu özlemi onlar daha az sadece tek fark o canım .

canım evet sebepsiz oluncada daha kötü oluyor çünkü dediğin gibi üzerine gidecek birşey görülmüyor öle olmasını bekliyorsun inan bende sıkıldım görev gibi ilişki yaşamaktan ben arada kaçamak yapıyorum istemediğim zamanlar da artık yapmam pek çünkü tüp bebek bizim ki kesin

Canım eşimin 12 bin :1ninca:, 15 binin altındakilere direk tüp bebek mi diyorlar yani :1ninca: ayy iyice telaşlanmaya başladım halevcim , senin eşinin ne kadar eyvahedigeldismile, birde hareketlilik falan da önemli tabi. Daha önce eşine iğne ilaç vs vermedi mi hiç canım spermleri artacakmı bakmadı mı eyvahedigeldismile

tatlım bizde hepsi düşük çıktı her sahada 1 hareketli 2-3 hareketsiz sperm sayısı görüldü diye not düşmüşler en son ki spermigram testinde ve eşime hiçbir vitamin iğne vb... gibi şeyler vermedi drum.

haklısın canm yıpratıcı bi süreç olmuş.
bende ilk hap ve iğne kullandığım ay adetim 10 gün geçti... bende hemen rolüne girdim. tamam hamileyim diyorum filan.. bide geçtiğimiz kasım ayında düşük yaptım ya, o yüzden hemen dr a gittim. en baştan takip altında olayım diye..
kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler. o gün bide evlilik yıldönümümüz. ben eşime pozitif sonuç götürcem diye 2 saatte ne hayaller kurdum..
neyse alma vakti geldi kendim açtım kağıdı bide ne göreyim >00.1 gibi bişey yazıyordu. ordaki 1 bile beni ümitlendirdi. dr a götürdüm hamilelik yok dedi üzülerek.. ayy o anı anlatamam içime fenalık çökmüştü.. şimdi bile aynı günü yaşadım sanki...
bide adetim gelmedi tekrar yaptırdım yine negatif çıktı. hani geç döllenme olmuştur diye ummuştum.. neyse 10 gün sonunda hastalandım. oda 1 gün sürdü. yine gebemiyim şüphesi. üstüne mi gördüm filan.............. ah biz herşeyden ümitleniyoruz işte cnm.
bu ay öyle stres yapmıyım diyorum o yüzden dra gitmedim. saldım çayıra mevlam kayıra yani..
senin dr bu ay hap ve iğne verirse yumurta takibide yaptır cnm. rastgele şu gün iğneni ol demesin. gün aşırı yumurtana baksın. ben hap kullanınca çok aşırı yumurtam oldu. bide iğneyi 1 gün bulamadık eczanelerde. o yüzden geciktik. çatlayamayan yumurtalar kiste dönüştü. o yüzden iyi takip lazım cnm

hayal kırıklığı gibiis yok canım ya........
artık vücudumun sesini dinlemyecegim....gecen ay bayram araya girdiği için yumurtamı takip ettiremedim..bu bu hafta gidip görüşecegim doktorumla ve bu süreci hızlandıralım diyecegim olmazsa direk aşılama yapıılsın..bazı çiftlerin birlikteliklerindeki gebelik oranı düşükmüş normalde bi kadının yüzde 25 ya gebe kalma olasılığı...belki benimki çok düşük o yuzden olmuyorsa bunun için bi kaç yıl beklemek istemiyorum artık psikolojim kötüye gidiyor....ben iyiyim desem de eşimin morali bozulunca ben de kötü oluyorum..onun da çok istediğini biliyorum....

[
Ahh canım ya, dediğin gibi kazara hamile kalanları ve ilk denemede hamile kalanlara nasıl özeniyorum bende, resmen gün sayıyorum bende hiç tadı tuzu kalmadı dediğin gibi. Ama bak sorununuz yokmuş şükür, biraz daha rahat ol tatlım ya, ne bilim başka yöne çek ilgini gez toz eğlen , alışveriş yap :1ninca: eşiminde anneannesi sizinde sıranız geldi artık , sizdende bekliyoruz dedi cumartesi günü nasıl oturdu içime anlatamam:çok üzgünüm:[/QUOTE]

dışardan laf söyleyip konuşnalrı hele hiç takma...ben insanlara düşünüyoruz diyorum daha geziyoruz evlilğimizin tadını çıkarıyoruz gibi....çünkü söylediğim bazı insanlar her ay bana bu ay da mı yok doktora gidiyo musun ya da yine mi hastalandın gibi abuk şeyler sorduklarından kimseye hesap vermiyorum..benim kayınvalidem mesela hiç sormuyor,bşakalrının bebeklerini falan söylüyo,yanımda çok seviyo ama nedense sormuyor...bi kaç kere onun yanındayken soranlara düşünmüyoruz dedim..hele peşpeşe doğuran biri var sanki bu onun kendi elindeymiş gibi havalana havalana bana "hala mı düşünmüyosun inanmıyorum"falan diyo sanki ben çocuukları sevmiyomuşum da istemiyomuşum gibi...san da veren Allah bana verecek olan da..yani bu senin bi zöelliğin degil ama tbi böyle diyemedim...
bu bizim toplumuzda bi trmva gercekten....gecen derya baykalda tüp bebk uzamnı çıkmıştı derya da ekrana döndü şöyle dedi...."lütfen gençlere bu soruyu sormayın çocuk istiyomusunuz diye ya da yapın diye onlara baskı yapmayın..onlar zaten birer yetişkin olarak bunu düşünebilir,siz sorularınızla onları tedirgin etmeyin" gercekten çok haklı..biz zaten planlayıp düşünüyoruz belki tedavi aşamasındayız..insanlar çok bilinçsiz bu konuda...

:[/QUOTE]

dışardan laf söyleyip konuşnalrı hele hiç takma...ben insanlara düşünüyoruz diyorum daha geziyoruz evlilğimizin tadını çıkarıyoruz gibi....çünkü söylediğim bazı insanlar her ay bana bu ay da mı yok doktora gidiyo musun ya da yine mi hastalandın gibi abuk şeyler sorduklarından kimseye hesap vermiyorum..benim kayınvalidem mesela hiç sormuyor,bşakalrının bebeklerini falan söylüyo,yanımda çok seviyo ama nedense sormuyor...bi kaç kere onun yanındayken soranlara düşünmüyoruz dedim..hele peşpeşe doğuran biri var sanki bu onun kendi elindeymiş gibi havalana havalana bana "hala mı düşünmüyosun inanmıyorum"falan diyo sanki ben çocuukları sevmiyomuşum da istemiyomuşum gibi...san da veren Allah bana verecek olan da..yani bu senin bi zöelliğin degil ama tbi böyle diyemedim...
bu bizim toplumuzda bi trmva gercekten....gecen derya baykalda tüp bebk uzamnı çıkmıştı derya da ekrana döndü şöyle dedi...."lütfen gençlere bu soruyu sormayın çocuk istiyomusunuz diye ya da yapın diye onlara baskı yapmayın..onlar zaten birer yetişkin olarak bunu düşünebilir,siz sorularınızla onları tedirgin etmeyin" gercekten çok haklı..biz zaten planlayıp düşünüyoruz belki tedavi aşamasındayız..insanlar çok bilinçsiz bu konuda...[/QUOTE]

Bende herkese daha düşünmüyoruz diyorum :çok üzgünüm: ama işte sordukları anda bile geç kaldığımızı bi kez daha anlıyorum ve üzülüyorum. Benim kayınvalem de hiç sormadı, ama istediğini çok iyi alıyorum artık. Sadece teyzemin gelini hamile kaldığında daha ev borcumuz var o bitsin öyle demiştim, tek o zaman kayınvalidem borç ödenir ne varki dedi, başka bişey demedi. Bazen çok bunalıyorum , bebek odaklı yaşıyorum resmen :çok üzgünüm:

Kafam çok karışık Gıymatlım inan bi gün kendi içimde patlayacağım diye korkuyorum:1ninca: Birde korktuğum hep başıma geliyor, Allahım düşünmüyüm artık diyorum , ama yapamıyorum. Adetin 19. günü progesteron a bakıldı 0, 84 mü ne çıkmış , Dr onu hallederiz demiş, yani yumurtlamamışım ben birde 24. gün yani yarın bakacak tekrar, acaba bu ay yakma derken, film derken çok stres yaptımda ondan mı öyle oldu, Hatta hatırlarsan sormuştum etkilermi diye. Ya da geç yumurtlamış olurmuyum sizce ? Yarın yükselirmi bu değer acaba ?

Birde 2. haftadan itibaren akıntım pembe ve kırmızı olmaya başladı resmen adetin başı gibi akıntı ile birlikte kan geliyor:çok üzgünüm: Normal mi acaba bu ya , kafayı yemek üzereyim gerçekteneyvahedigeldismile herşeyi düşün düşün valla kafa kalmadı.

canım bütün olumsuzluklar ard arda gelince insan ın hakkaten korktuğu başına gelmiş gibi oluyor
bende senin gibiyim şeytan ne vesveseler veriyor.... sonrada diyorum ki ben güzel Rabbime çok dua ettim ve ediyorum inşallah hayırlısıyla olacak, dualarımıza icabet edecek.. ... o zaman şeytan susuyor . inanki işimiz zor canm. kendimizi sağlam tutmamız lazım. o da sadece Allahın yardımıyla olan birşey.. o yüzden olumsuz düşüncelere yani şeytanın vesveselerine aldırış etmicez.... bizi rabbimize karşı mahçup ettirmeye çalışıyor. sabretmeyip isyan edelim, niye olmuyor diyelim diye........

akıntın neden kırmızıya döndü canımcım. drunla konuşmadın mı o işlemlerden sonra.. konuşmadıysan bence bu süreçte sürekli haber vermen gerekirdi druna. normal mi bu gelişmeler diyee bilmiyorumkismile

bu bizim toplumuzda bi trmva gercekten....gecen derya baykalda tüp bebk uzamnı çıkmıştı derya da ekrana döndü şöyle dedi...."lütfen gençlere bu soruyu sormayın çocuk istiyomusunuz diye ya da yapın diye onlara baskı yapmayın..onlar zaten birer yetişkin olarak bunu düşünebilir,siz sorularınızla onları tedirgin etmeyin" gercekten çok haklı..biz zaten planlayıp düşünüyoruz belki tedavi aşamasındayız..insanlar çok bilinçsiz bu konuda...

evet canım haklısın bende sinir oluyorum o yüzden soranlara yeni başladık düşünmeye diyorum napim lafmı anlatıcam onlara bazı arkadaşlarım biliyor sadece ayrıca derya baykalda güzel demiş ama bizim insanlar cahil oldukları için onu tınlamazlar sorarlar meraklı melahat gibi en iyiysi mi takmayacaksın kimsenin dediğine bakmayacaksın

çatlamayan yumurta kiste dönüşünce kist olarak kalıyor mu yoksa küçülp yok mu oluyor?çünkü ben adetim geceikip adet olduğpumfda kendi doktoruma degil başka bi doktora gitmiştim düşük yapıyom sanınca...o da kist var dedi jasmin verdi bana doğum kontrol hapı...bi ya kullan gel dedi...ben de kendi doktorumu arayıp söyledim,içeyim mi diye o da içme dedi..o kist degildir çatlamayn ymurtadır dedi ve ona gittiğimde gayaet temiz kist falan yok dedi...o uzden bi daha başka dr ye gitmeyeceğim...
gıymatlım hepimiz birbirimize dua edlim...Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün...

çatlamayan yumurta kiste dönüşünce hiç korkmnamak lazımmış aslında. ben çok panik yapmıştım. onlar hep öyle kalacak sandım. ama sadece adetimi geciktirdiler canım. yavaş yavaş kendileri küçüldü ve ilk adetle atıldılar pıhtı olarak
sakın öyle birşey yaşarsan korkma. he biraz kasıklarında doluluk ve sancı yapıyor ama sen bile küçükdüklerini anlıyorsun bi zaman sonra. ağrın azalmaya ve hareketlerinin kısıtlanması geçmeye başlıyor. bide akıntı sıvılaşıyor. çünki o kistlerin içi su gibi bi madeyle doluymuş. o sıvıyı dışarı attıkça küçüldüğü için , akıntın sıvılaşınca ne oluyor deme yani. kistim küçülüyor diye sevin :lepi:

kızalar herkes aynı konudan dertli. millet işimize gücümüze karışmadan duramıyor.
hatta eşim geçende diyor ki, ne kadar ayıp bişey bu mesele nasıl başkasına sorulabilir filan...
içimden güldüm. bide kadınların kendi aralarındaki sorularını duysa ne der acaba. ulu orta her yerde yok mu kız daha bişeyler demek ne kadar basit bi hale geldi. bende bunu daha cumartesi yaşadım. akrabalar gelmişti . tam kapıdan çıkacaklarken yememiş yutmamış beni sıkıştırdı kenara , hadi hadi vardır bişeyler deyip karnımı elledi :mymeka: bende ürktüm yok olsa niye söylemiyim dedim. nasıl bozuldum ya..
aman bu densizlikler bitmek bilmez arkadaşlar.
bunlar bize çok büyük bi tecrübe oldu. eşler arasında özel kalması gereken herşey ağızdan ağıza dolaşıyor.

canım bütün olumsuzluklar ard arda gelince insan ın hakkaten korktuğu başına gelmiş gibi oluyor
bende senin gibiyim şeytan ne vesveseler veriyor.... sonrada diyorum ki ben güzel Rabbime çok dua ettim ve ediyorum inşallah hayırlısıyla olacak, dualarımıza icabet edecek.. ... o zaman şeytan susuyor . inanki işimiz zor canm. kendimizi sağlam tutmamız lazım. o da sadece Allahın yardımıyla olan birşey.. o yüzden olumsuz düşüncelere yani şeytanın vesveselerine aldırış etmicez.... bizi rabbimize karşı mahçup ettirmeye çalışıyor. sabretmeyip isyan edelim, niye olmuyor diyelim diye........

akıntın neden kırmızıya döndü canımcım. drunla konuşmadın mı o işlemlerden sonra.. konuşmadıysan bence bu süreçte sürekli haber vermen gerekirdi druna. normal mi bu gelişmeler diyee bilmiyorumkismile

evet canım ya Rabbim sınıyor bizi diyorum ama işte dediğin gibi bütün olumsuzluklar üst üste gelince insan nefes alamıyormuş gibi oluyor, Dualar ediyorum artık elimden gelen sadece bu, Resmen kafam dağılsın diye kendimi alışverişe,yemeğe falan verdim iyice. Rabbim şeytana uydurma bizi, herbirimize yavrularımızı tez zamanda hayırlısıyla ver.
Kırmızı akıntıyı inan bende bilmiyorum, sormadım da dr a inan sıkıldım bunaldım artık. Ama içten içe de korkuyorum neyin nesi diye. Netten baktım normalmiş ama ne bilim işte yaram yeniden oluşuyor diye de aklıma gelmiyor değil. Yarın gideceğim soracağım artık, Çok zor oluyor gıymatlım benim için ya erkek bi dr la bunları konuşmak ya, :1ninca:

evet canım ya Rabbim sınıyor bizi diyorum ama işte dediğin gibi bütün olumsuzluklar üst üste gelince insan nefes alamıyormuş gibi oluyor, Dualar ediyorum artık elimden gelen sadece bu, Resmen kafam dağılsın diye kendimi alışverişe,yemeğe falan verdim iyice. Rabbim şeytana uydurma bizi, herbirimize yavrularımızı tez zamanda hayırlısıyla ver.
Kırmızı akıntıyı inan bende bilmiyorum, sormadım da dr a inan sıkıldım bunaldım artık. Ama içten içe de korkuyorum neyin nesi diye. Netten baktım normalmiş ama ne bilim işte yaram yeniden oluşuyor diye de aklıma gelmiyor değil. Yarın gideceğim soracağım artık, Çok zor oluyor gıymatlım benim için ya erkek bi dr la bunları konuşmak ya, :1ninca:

benim drlarımda erkek tatlım sıkma kendini bu senin sağlığın her şikayetini sölemek zorundasın yoksa nasıl çözüm bulunur ki ben ne gerekiyorsa soruyom napim sonuçta bebek istiyoruz o yüzden söyleyim ki dermanımı bulabilsin dimi

benim drlarımda erkek tatlım sıkma kendini bu senin sağlığın her şikayetini sölemek zorundasın yoksa nasıl çözüm bulunur ki ben ne gerekiyorsa soruyom napim sonuçta bebek istiyoruz o yüzden söyleyim ki dermanımı bulabilsin dimi

Haklısın tatlım ya, işte bazen geliyor bana :1ninca: çok sıkılıyorum çoook, geçen günlerimin farkında değilim artık, yarın gidince sorayıım bakalım,

off kızlar beni de boğan bir o sorular bir de böyle daha çok başkalarının hamilelik haberleri. görüyorum duyuyorum böyle mesela geçen gün bir kınaya gittim kızın biri tanımıyorum da 3 aylık evliymiş. sonra laf lafı açtı bir de öğrendim ki hamileymiş hem de hiç istemezken ... onun bunalımındaydı napcam ben modunda... ahhh ahh dedim içimden Rabbim senin hikmetinden sual olunmaz vardır bir bildiğin bir hayır ama anlamıyorum yani neden dedim yaa neden.. çok bunaltıyo bu gibi şeyler beni de

Back